-
Ο χρήστης antonn έγραψε:
το .kml το ανοιγεις ΣΙΓΟΥΡΑ ... με το Google earth για windows.
αφου εχω adroid λειτουργικο πως θα το ανοιξω με τα windows?
τα kml αρχεια ανοιγουν με google earth ΣΤΟ PC
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
το .kml το ανοιγεις ΣΙΓΟΥΡΑ ... με το Google earth για windows.
αφου εχω adroid λειτουργικο πως θα το ανοιξω με τα windows?
τα kml αρχεια ανοιγουν με google earth ΣΤΟ PC
σε ευχαριστω για την απάντηση. Το κατεβασα στον υπολογιστη με τα windows, όμως το αρχειο δεν ανοιγει από το χαρτες Google. Moυ ζητα να κατεβασω άλλο προγραμμα, τελικά κατεβασα το kml viewer και τα βλέπει πράγματι στο δικο του χάρτη. Αλλα ενω έλεγε δωεραν τωρα μου ζητα λεφτα.
Το θεμα πως θα το βάλω μεσα στους χαρτες Google του κινητου μου Experia Z2 που εχει λειτουργικο android για να με ειδοποιεί όταν κινουμαι με το αυτοκινητο -
anton, τά'χεις μπλέξει λίγο. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω.
Φυσικα και το kml ανοιγει με το Google Earth. Οπως εισαι στo Google Earth, διαλεγεις File -> Open KML ή Import KML και διαλέγεις το αρχείο.
Το Google Earth στο android διαβάζει και αυτό τα kml, σύμφωνα με μία σελίδα που βρήκα στο Google Support. Δεν έχεις γράψει τι ακριβώς γίνεται όταν επιλέγεις ένα αρχείο kml.
Το Google Earth και το Maps δε βγάζουν προειδοποιήσεις (alerts). Αρα δεν κάνουν για το σκοπό που περιγράφεις.
Με μία γρήγορη αναζήτηση που έκανα, ίσως μπορείς να δοκιμάσεις αυτήν την εφαρμογή. Φαίνεται να κάνει αυτό που θες.
Βέβαια υπάρχουν και πολλές έτοιμες εφαρμογές που κάνουν αυτό που θες. Trapster, Sygic και Waze νομίζω έχουν ήδη κάποια σημεία στην Ελλάδα.
-
Τελικά οι κάμερες που έχουν μπει στον Κηφισό τι μέρος του λόγου είναι;
Φωτογραφίζουν (κι αν ναι πώς το καταφέρνει μία κάμερα τοποθετημένη λοξά στην άκρη για 4 λωρίδες δρόμου);
Έχει έρθει σε κανέναν τίποτε;
Ανησυχώ μην έρθουν μαζεμένες κλήσεις και μου πάρουν άδεια, δίπλωμα, το φιατάκι, τη σύνταξη της γιαγιάς, την ίδια τη γιαγιά κλπ... -
Νεες καμερες σε λειτουργια,
http://www.nafpaktianews.gr/Μ�%8 ... %84%CF%81/
http://www.aerasnews.gr/101846/se-litou ... mfilochia/
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
anton, τά'χεις μπλέξει λίγο. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω.Φυσικα και το kml ανοιγει με το Google Earth. Οπως εισαι στo Google Earth, διαλεγεις File -> Open KML ή Import KML και διαλέγεις το αρχείο.
Το Google Earth στο android διαβάζει και αυτό τα kml, σύμφωνα με μία σελίδα που βρήκα στο Google Support. Δεν έχεις γράψει τι ακριβώς γίνεται όταν επιλέγεις ένα αρχείο kml.
Το Google Earth και το Maps δε βγάζουν προειδοποιήσεις (alerts). Αρα δεν κάνουν για το σκοπό που περιγράφεις.
Με μία γρήγορη αναζήτηση που έκανα, ίσως μπορείς να δοκιμάσεις αυτήν την εφαρμογή. Φαίνεται να κάνει αυτό που θες.
Βέβαια υπάρχουν και πολλές έτοιμες εφαρμογές που κάνουν αυτό που θες. Trapster, Sygic και Waze νομίζω έχουν ήδη κάποια σημεία στην Ελλάδα.
σε ευχαριστω παρα πολυ για την βοήθεια. Εβαλα την εφαρμογη που μου πρότεινες και αναμενω να την δοκιμασω όταν οδηγήσω. Ελπίζω να εχει τα Ελληνικά σημεια ελέγχου
τώρα για το Google earth δεν βρισκω το file, ωστε να κανω open kml. Γιατι λεω μην εχει πιο πολλα Ελληνικά σημεια Ελεγχουν το Ελληνικο -
Ο χρήστης manos0013 έγραψε:
Σχετικα με αυτο που ειχα γραψει..οτι περασα με 80 ενω το οριο ηταν 90..και με πηραν φωτο!!
Εχει γινει λαθος..η ανακοινωση της αστυνομιας..και δεν θα ερθουν κλησεις σε οσους..φωτογραφηθηκαν με
λιγοτερα απο 90 χλμ...... αντε και καλα κρασια!!Σού είχε έρθει κάποια κλήση?κι έπειτα από πόσο διάστημα έρχεται?
Στο Ηράκλειο κρήτης και συγκεκριμένα στο σημείο στην εθνική πού έχει κι έναν παράδρομο δεξιά πού πάει προς κοκκινη,έχουν στήσει μερικά μέτρα πιο πριν κάμερα.
Πριν την κάμερα έχει όριο ταχύτητας 90χλμ,εγώ συνήθως κόβω δεξιά από εθνική για να πάω προς κοκκινη,4 φορές έχω δει το φλας για την πάρτι μου.
Να σημειώσω ότι κινούμε με 70χλμ στο σημείο αυτό.
Τι γίνεται τώρα?αν έρθουν κλήσεις?
Είναι περίπου 2 βδομάδες.
Την τελευταία φορά οδηγούσε η κοπέλα μου,έβγαλα χέρι κι έχωσα ένα κωλοδαχτυλο,πήρε φώτο...δε νομίζω να ζητήσουν και ρέστα.Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ειπαν οτι οσοι πηγαινουν με πιο λιγα απο 90 και εχουν φωτογραφηθει..δεν θα εχουν προβλημα.
Τα πρωτα προστιμα θα ερθουν τελος Αυγουστου..οποτε ..περιμενε! -
Μάλιστα.δηλαδή αν είναι κάτω από 90 δεν θα έρθει κάτι.
Με το ελληνικό κράτος όλα τα περιμένωΣτάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Προσεχως νεα κουτια στη Γεφυρα των Μεγαρων(41χλμ) και στις δυο κατευθυνσεις,
και στη Γεφυρα της Νεας Περαμου στο (33χλμ) προς Αθηνα. -
Είναι σίγουρο ότι σε κάθε περίπτωση μόνοι οι κάμερες που είναι στη πλευρά του αυτοκινήτου το φωτογραφίζουν από πίσω?
Κάποιος έλεγε ότι έχει πληρώσει κλήση με φωτογραφία από εμπρός ... μήπως ήταν πιο παλιά? -
Πρίν απο οχτώ χρόνια τουλάχιστον.
Σταμάτησε,λόγω'ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων'. -
Ο χρήστης taksidiotis έγραψε:
Σχετικα με αυτο που ειχα γραψει..οτι περασα με 80 ενω το οριο ηταν 90..και με πηραν φωτο!!
Εχει γινει λαθος..η ανακοινωση της αστυνομιας..και δεν θα ερθουν κλησεις σε οσους..φωτογραφηθηκαν με
λιγοτερα απο 90 χλμ...... αντε και καλα κρασια!!Σού είχε έρθει κάποια κλήση?κι έπειτα από πόσο διάστημα έρχεται?
Στο Ηράκλειο κρήτης και συγκεκριμένα στο σημείο στην εθνική πού έχει κι έναν παράδρομο δεξιά πού πάει προς κοκκινη,έχουν στήσει μερικά μέτρα πιο πριν κάμερα.
Πριν την κάμερα έχει όριο ταχύτητας 90χλμ,εγώ συνήθως κόβω δεξιά από εθνική για να πάω προς κοκκινη,4 φορές έχω δει το φλας για την πάρτι μου.
Να σημειώσω ότι κινούμε με 70χλμ στο σημείο αυτό.
Τι γίνεται τώρα?αν έρθουν κλήσεις?
Είναι περίπου 2 βδομάδες.
Την τελευταία φορά οδηγούσε η κοπέλα μου,έβγαλα χέρι κι έχωσα ένα κωλοδαχτυλο,πήρε φώτο...δε νομίζω να ζητήσουν και ρέστα.Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με λίιιιιιιιιιγη καθυστέρηση να πω ότι τόσο σε αυτή τη κάμερα όσο και στην προηγούμενη που έχει όριο 70 πάντα περνάω ακριβώς στο όριο και ποτέ δεν με έχει πάρει φωτογραφία. Θεωρώ ότι η λάμψη που είδες ήταν για κάποιον άλλο που ερχόταν από πίσω σου πλακωμένος. Έτσι θέλω να ελπίζω τουλάχιστον. Αν δεν έχεις λάβει τπτ μέχρι στιγμής από τα ΕΛΤΑ την... έβγαλες καθαρή.
-
Πάντως από ότι έχω καταλάβει ΟΛΕΣ οι κάμερες στον ΒΟΑΚ γράφουν μετά τα 90 χλμ/ω.Δεν έχω ακούσει ακόμα (ούτε κανείς γνωστός μου) να έγραψαν κάποιον με πιο χαμηλή ταχύτητα!
-
Ο χρήστης Xainhs έγραψε:
Πάντως από ότι έχω καταλάβει ΟΛΕΣ οι κάμερες στον ΒΟΑΚ γράφουν μετά τα 90 χλμ/ω.Δεν έχω ακούσει ακόμα (ούτε κανείς γνωστός μου) να έγραψαν κάποιον με πιο χαμηλή ταχύτητα!Αν και έχω μια μικρή επιφύλαξη, μακάρι να είναι έτσι που τα λες!!!
-
Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με τα ραντάρ στην εγνατία απο Βέροια μέχρι Θεσσαλονίκη; Λειτουργούν; Τώρα τελευταία έχουν ξεφυτρώσει και καινούργια.... Έχει έρθει σε κανέναν τίποτα;
-
Σε εμένα ήρθε κλήση από ραντάρ στην εθνική οδό πατρών πύργου στο ύψος του γομοστού αχαίας προχθές,η φώτο ήταν από τον δεκέμβριο του 2014 οκτώ μήνες μετά.Το πρόστιμο 100 ευρώ στα 113km/h.
-
Ο χρήστης pete30 έγραψε:
Σε εμένα ήρθε κλήση από ραντάρ στην εθνική οδό πατρών πύργου στο ύψος του γομοστού αχαίας προχθές,η φώτο ήταν από τον δεκέμβριο του 2014 οκτώ μήνες μετά.Το πρόστιμο 100 ευρώ στα 113km/h.Τι όριο έχει σε εκείνο το σημείο?
-
Ο χρήστης Megane98hp έγραψε:
Πάντως από ότι έχω καταλάβει ΟΛΕΣ οι κάμερες στον ΒΟΑΚ γράφουν μετά τα 90 χλμ/ω.Δεν έχω ακούσει ακόμα (ούτε κανείς γνωστός μου) να έγραψαν κάποιον με πιο χαμηλή ταχύτητα!
Αν και έχω μια μικρή επιφύλαξη, μακάρι να είναι έτσι που τα λες!!!
Φιλε λαθος, μεγαλο λαθος, δυστυχως. Μην πηγενετε ουτε χλμ παραπανω απο το οριο, τουλαχιστον σε αυτες που δεν τις εχουν σπασει...
Με εγραψε πριν καποιους μηνες μια απο τις 2 καμερες στον 'Καβρο' , το οριο 60 και πηγενα με 77...
Προσοχη... -
Και μιας και διαβασα σχολια οτι και καλα λογω πρωσοπικων δεδομενων δεν γραφουν την μπροστινη μερια του αυτοκινητου, ΛΑΘΟΣ, γραφουν κανονικοτατα. ΠΡΟΣΟΧΗ! απλα μην τρεχετε .... Στον ΒΟΑΚ με εγραψαν με 77 χλμ σε οριο 60, το προστιμο 40 ευρω, τα οποια τα πληρωσα επι τοπου και ηταν 20, και ευτυχως χωρις ποντους στο διπλωμα... Με εγραψε κανονικοτατα με την μπροστινη μερια του αυτοκινητου , απλα ειχαν μουτζουρωσει με μαρκαδορο τον οδηγο-εμενα δηλαδη (ναι, με ΜΑΡΚΑΔΟΡΟ).
Αυτο που μου εκανε εντυπωσ ηταν η φωτογραφια, αφου την ειδα, ηταν σαν μια κανονικη φωτο απο κινητο ας πουμε, τραβηγμενη απο το υψος της καμερας, και απο διπλα ενα πρασινο σχημα σαν 'γραφημα' που υπολογιζε οτι πηγενα με 77. Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι οτι ηταν απο την μπροστινη μερια μεν, που κι εγω ηξερα οτι 'απαγορευοταν' λογω δεδομενων, αλλα επισης απο την φωτο μπορουσα να διακρινω και τα απο πισω μου οχηματα, αριθμο πινακιδας, χρωμα , μαρκα αυτοκινητου κλπ...
Προσοχη απλα ! Τα λεω με ολη την σοβαρότητα αυτα... το τραγικο ειναι οτι η εν λογω κληση δεν καταλαβα καν οτι με εγραψαν, νομιζα τοτε δεν λειτουργουσαν οι καμερες, ενω σε αλλη φαση λιγο μετα και πριν μου ερθει η εν λογω κληση, πηγενα με 80-90 στον ΒΟΑΚ και με εγραψε καμερα στις βρυσσες( το ξερω ειδα λαμψη καταματα) και ενω αυτο εγινε πανω απο χρονο πριν δεν εχω λαβει ειδοποιηση...
Απλα προσοχη, και ξεχαστε αυτα περι του δεν γραφουν απο μπροστα κλπ....
Radar και πού βρίσκονται.