-
Πέρνοντας σαν αφορμή την 'αναζήτηση' απο τον 'cmarin' του 'predator',
ας μου επιτραπεί να ρωτήσω :Γιατί σταματήσατε , ΦΙΛΟΙ μας , μέλη της παρέας αυτής , να επικοινωνείτε μαζί μας ???
Εάν είναι προσωπικοί λόγοι , ΣΕΒΑΣΤΟΙ ! .Εάν όχι , τότε τί ???
Σας παρακαλώ , βρείτε λίγο χρόνο , κλέψτε λίγο απο τον πολύτιμο ,
και πείτε μας τι συμβαίνει .Μήπως , πχ , οδηγηθήκαμε σε τέλμα , ή τί άλλο συμβαίνει ???
Αποστόλης.
-
ας μου επιτραπεί να ρωτήσω :Γιατί σταματήσατε , ΦΙΛΟΙ μας , μέλη της παρέας αυτής , να επικοινωνείτε μαζί μας ???
και πείτε μας τι συμβαίνει .Μήπως , πχ , οδηγηθήκαμε σε τέλμα , ή τί άλλο συμβαίνει ???
Αποστόλης.
-
Αποστόλης.
-
Ισως επειδη..
-Το forum σε καποια περιοδο επεκταθηκε σε συζητησεις πολιτικου και κοινωνικου περιεχομενου..
-Αποκτησαμε νεες υποχρεωσεις οι οποιες συνεπαγονται και ελλειψη χρονουΠαντως πιστευω ειλικρινα οτι το forum αυτο συνεχιζει να ειναι ενα πολυ καλο forum, με πολυ αξιολογους συνομιλητες. Σε μερικες περιπτωσεις δεν με εκφραζει πληρως, αλλα ειναι φυσιολογικο ακριβως για το λογο που εγραψα σε αλλο topic, οτι δηλαδη φιλοξενει ανθρωπους με πολλες διαφορετικες ιδεολογιες, διαφορετικων ηλικιων.
Το σιγουρο ειναι οτι προκειται για ενα αξιολογο forum και το αξιολογο forum το φτιαχνουν πρωτα οι αξιολογοι συμμετεχοντες και επειτα οι αντιστοιχοι moderators.
-
εγώ πάντως εξαφανίστηκα επειδή με πήρανε...φαντάρο!
Δύσκολο να κρατάς επαφή ως..εθνοφύλακας από τη ρόδο(τα νησιά είναι αποστρατικοποιημένα,θυμίζω, και δεν έχουν φαντάρους )
Επαναλαμβανόμαστε πάντως σε κάποια σημεία, τουλάχιστον από ότι θυμάμαι, ως πολίτης, αλλά λογικό είναι. Μπαίνουν καινούργια μέλη, ρωτάνε παλιά πράγματα.
Άλλωστε, δεν νομίζω πως είναι λογικό όσοι γράφονται να παραμένουν στον αιώνα τον άπαντα εντός, ή να γίνουμε μια τεράστια παρέα. Σε όλα τα φόρουμ αυτό γίνεται.
Τώρα, νομίζω πως το φόρουμ, δεν μπορεί να μένει σε στενά αυτοκινητηστικά πλαίσια,εκεί είναι και αν καταλήξει βαρετό! Αρκεί να μη γίνεται η χάβρα των ιουδαίων(και να γίνεται δηλαδή, εμένα τί με νοιάζει, είπαμε...εθνοφύλακας για αρκετούς μήνες ακόμη ) -
Στόν predator είχα στείλει μύνημα κάποια στιγμή πού είχε 'μπεί' στό φόρουμ,καί τόν είχα ρωτήσει άν επέστρεψε.
Η απάντησή τού,ήταν όχι.
Τόν λόγο δέν τόν γνωρίζω όμως! -
Αποστόλη, υπάρχει η κατάλληλη εποχή για όλα τα πράγματα, για κάποιους το φόρουμ είναι ένα μέρος για να περάσουν λίγο καιρό, κάποιοι το βλέπουν σαν κάτι πιο μόνιμο... όπως και όλες οι ανθρώπινες σχέσεις τελικά.
Κι'εμένα μου λείπουν αρκετοί από τους 'παλιούς' αλλά έρχονται και πολλοί 'νέοι' που συμπληρώνουν πάλι το σκηνικό.
Δεν ξέρω, λες να καταλήξουμε σαν τους μονιμάδες στο στρατό? Να βλέπεις τις Σειρές να έρχονται και να παρέρχονται?
-
Κάθε μέλος είναι στο Φόρουμ (και σε άλλα) για τους δικούς του λόγους!
Ισως κάποιοι απο εμάς να έχουμε κολλήσει λόγω των πολλών και διαφορετικών θεμάτων...λόγω των ανθρώπων που γνωρίσαμε εδω...λόγω της προτίμησής στους 4Τ....ή απλά γιατι δεν μας εκφράζει κάτι άλλο!!
Πάντως Βασίλη παλιοσειρές μεν...αλλά πολλοί είναι αυτοί που πλέον έχουν το μικρόβιο...π.χ. ΒΑΣΙΛΗΣ,n_olympios,mkiii,ΙΚΕ,onyx!...και άλλοι που ξεχνάω!!
Αυτό που εγω θα ήθελα είναι να βλέπω περισσότερους στις εκδηλώσεις!! ..καλά καλά...στις συνεστιάσεις!!!
-
Νίκο θα συμφωνήσω για το μικρόβιο. Όσοι το κολλήσαμε δεν υπάρχει περίπτωση να γιατρευτούμε. Πρέπει να γίνουν πολλά και συγκλονιστικά για να αλλάξει κάτι. Αυτό ίσως να έλειπε σε όσους ήρθαν άλλα δεν έμειναν. Όσον αφορά εμένα πιστεύω ότι η ασθένεια έχει γίνει ανίατη. Άμα δεν έχω επαφή για λίγες μέρες έχω στερητικά συμπτώματα.
-
Ετσι είναι Μανώλη!!
Και μην ξεχνάμε ότι το 4ΤF έχει την ιδιαιτερότητα να είναι έντονα πολυσυλλεκτικό!!
Πολλά απο τα μέλη του είναι μέλη και σε πιο εξειδικευμένα Φόρουμ,αλλά συνεχίζουν να παρακολουθούν και αυτό!Οι 4 Τροχοί,αλλά όπως λέει και ο Bugs η ποιότητα των μελών και η μεγάλη πληροφορήση για αγωνιστικά και τεχνικά ίσως είναι η αιτία!!
Το καλό είναι ότι σιγά-σιγά βελτιώνεται...αλλάζει!!
Να είμαστε καλά!!
-
Μα δεν γινεται να γραφεις απλως για να γραφεις.
Αν ενα γραφτο με 'τσιγκλισει' θα μπω, θα καθησω μεσα και δεν θα βγαινω.
Αλλα κειμενα δεν μου δινουν την σπιθα για να αναψω και παραμενω απλος αναγνωστης.Αυτο νομιζω οτι συμβαινει στην πλειονοτητα των μελων του Φορουμ,
Υ.Γ.Ριξτε το επιπεδο και βαλτε κατι για φαι και θα δειτε γραπτα- διαμαντια -
προσωπικα εχω απογοητευτει απο το φορουμ.
Οχι οτι δεν ειναι ενδιαφερον, απλα εμμεσα ή αμεσα υπαρχει ενας 'χρωματισμος' που οσο καλοπροαιρετος να ειμαι, εμενα με εχει κουρασει. Δεν συζηταμε ουτε για μπαλα ουτε για 'πολιτικη' εδω, αλλα τι να πω ισως εγω δε ταιριαζω με τα γουστα των πολλων και να μου κακοφαινεται.
Μενω λογω καποιων αξιολογων ανθρωπων που γραφουν εδω και λογω της ποικιλιας των θεματων.
Γι αυτο το λογο μαλλον δεν θα ξαναρθω και σε αλλη συναντηση του 4Τ φορουμ... -
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Δεν ξέρω, λες να καταλήξουμε σαν τους μονιμάδες στο στρατό? Να βλέπεις τις Σειρές να έρχονται και να παρέρχονται?Κάπως έτσι...
Αλλά και κάποιοι μονιμάδες θα συνταξιοδοτούνται, και νέοι θα έρχονται να μείνουν.Πάντως σε πολλά θέματα νιώθω μονιμάς... Ειδικά στην αυτοκίνηση. Πέρασε ένας χρόνος, πάλι οι ίδιες απορίες, πάλι θα πρέπει να λέμε τα ίδια καθήκοντα του σκοπού σε κάθε φρουρά... Πάλι ίδια θέματα, ίδιες απαντήσεις, και ή θα επαναλαμβανόμαστε, ή θα σιωπήσουμε, πράγμα που μπορεί να εκληφθεί σαν αποχώρηση, και τελικά από την επανάληψη δεν αποκλείεται κι αυτή να έρθει.
Επίσης υπάρχουν και οι... θαλαμοφύλακες... Και από κεκτημένη ταχύτητα πολλοί τους θεωρούν κατά την στρατιωτική ορολογία γιωτάδες!!!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Δεν ξέρω, λες να καταλήξουμε σαν τους μονιμάδες στο στρατό? Να βλέπεις τις Σειρές να έρχονται και να παρέρχονται?
Κάπως έτσι...
Αλλά και κάποιοι μονιμάδες θα συνταξιοδοτούνται, και νέοι θα έρχονται να μείνουν.Πάντως σε πολλά θέματα νιώθω μονιμάς... Ειδικά στην αυτοκίνηση. Πέρασε ένας χρόνος, πάλι οι ίδιες απορίες, πάλι θα πρέπει να λέμε τα ίδια καθήκοντα του σκοπού σε κάθε φρουρά... Πάλι ίδια θέματα, ίδιες απαντήσεις, και ή θα επαναλαμβανόμαστε, ή θα σιωπήσουμε, πράγμα που μπορεί να εκληφθεί σαν αποχώρηση, και τελικά από την επανάληψη δεν αποκλείεται κι αυτή να έρθει.
Επίσης υπάρχουν και οι... θαλαμοφύλακες... Και από κεκτημένη ταχύτητα πολλοί τους θεωρούν κατά την στρατιωτική ορολογία γιωτάδες!!!!
Ολο και κάποιοι νεότεροι θα έρχονται να συνεχίζουν τις απαντήσεις , άλλοι θα ... ξεκουράζονται , άλλοι θα επανέρχονται........
Κάπως έτσι είναι η φυσιολογική ροή των πραγμάτων σε ένα forum
Εσείς οι παλιοί θεματοφύλακες ....... υπομονή !! -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
Οχι οτι δεν ειναι ενδιαφερον, απλα εμμεσα ή αμεσα υπαρχει ενας 'χρωματισμος' που οσο καλοπροαιρετος να ειμαι, εμενα με εχει κουρασει.Μπορείς να το εξηγήσεις αυτό λίγο καλύτερα ?
Γι αυτο το λογο μαλλον δεν θα ξαναρθω και σε αλλη συναντηση του 4Τ φορουμ...
Θέλεις να πεις δηλ. πως στην κοπή της πίτας (αν θυμάμαι εκεί είχες έρθει) ο 'χρωματισμός' που λες ήταν υπερβολικά εμφανής ?
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
προσωπικα εχω απογοητευτει απο το φορουμ.
Οχι οτι δεν ειναι ενδιαφερον, απλα εμμεσα ή αμεσα υπαρχει ενας 'χρωματισμος' που οσο καλοπροαιρετος να ειμαι, εμενα με εχει κουρασει. Δεν συζηταμε ουτε για μπαλα ουτε για 'πολιτικη' εδω, αλλα τι να πω ισως εγω δε ταιριαζω με τα γουστα των πολλων και να μου κακοφαινεται.
Μενω λογω καποιων αξιολογων ανθρωπων που γραφουν εδω και λογω της ποικιλιας των θεματων.
Γι αυτο το λογο μαλλον δεν θα ξαναρθω και σε αλλη συναντηση του 4Τ φορουμ...Τι είναι αυτό τώρα βρε Αντρέα?!!
Δηλαδή το ότι κάποιοι προτιμούν το ένα ή το άλλο αυτοκίνητο (γιατι μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να εννοείς) σε έχει κάνει να απογοητευτείς?Το Φόρουμ δεν είναι 'χρωματισμένο' κατά καμμιά έννοια!
Και να έρθεις στην επόμενη συγκέντρωση να στο εξηγήσω!!
-
Nass και kouk
απο το λιγο που σας ξερω πρεπει να εχετε καταλαβει σε ποσο εκτιμηση σας εχω...
Στη πιτα συμφωνω το κλιμα ηταν υπεροχο, πραγματικα!
Προασπαθω να περιγραψω την αισθηση που μου αφηνει το φορουμ τους τελευταιους μηνες οσο πιο ανωδυνα μπορω....Δε ξερω αν τα καταφερνω....Συμπερασματικα, βλεπω οτι ισως εγω να μην ταιριαζω με το γενικοτερο κλιμα εδω...Δε θελω να καταφερθω εναντιον κανενος, απλα γιατι εχουμε δημοκρατια! Ολοι λεμε οτι θελουμε!
ταυτοχρονα αυτο το 'οτι θελουμε' γενναει δογμα, το δογμα γινεται πιστη, η πιστη ντυνεται με επιχειρημα, το επιχειρημα γινεται η υπερτατη αληθεια-εμμεσα κ αμμεσα- και ετσι εχουμε δημιουργησει αφανως κ εμφανως τη νεα θυρα 7.
Μπορει να εχω συμβαλει κ εγω με τον τροπο μου και λυπαμαι για αυτο. Για αυτο ισως να εχω μια πιο απομακρη σταση κ ετσι να μην ειμαι εγω το λαδι στη φωτια.
Ας υπαρχει το περιοδικο μας να μιλαει για μενα, το οποιο με εκφραζει πολυ.
Εγω ισως να ειμαι ο πολωμενος, με παρωπιδες, ο ασχετος ισως....
Για να μην κανουμε το φορουμ κ**ος αποφασισα οσο μπορω εδω κ καιρο να μην 'χωνομαι' πουθενα και να αφησω αυτους που ξερουν να μιλανε....
Θα μου πειτε , 'καλα γιατι κολας τωρα σε καποιους που δε συμφωνεις με αυτους...', ή 'τωρα ξυπνησες? Οταν τα εχωνες ηταν καλα??' Ε ναι μπορει τους τελευταιους μηνες να ωριμασα πιο πολυ μεσα απο τις κουβεντες μας και δε ντρεπομαι να το παραδεχτω. Απλα φοβαμαι μηπως ειμαι μονος μου...
Η αληθεια ειναι οτι πολυ καιρο τωρα, πιστευω οτι το φορουμ στερειται απελπιστικα σε moderator.
Mε ολη την εκτιμηση που εχω στους ηδη υπαρχοντες, η γνωμη μου ειναι οτι εχουν το ρολο μοδιστρας, κοβοντας κ ραβοντας τις ατελειες χωρις να μας βαλουν χερι εκει που χανοταν η μπαλα.....Οποτε καποιοι ηταν επομενο να αποτραβηχτουν κ καποιοι να θεριεψουν
καταλαβαινω οτι και οι moderator δεν εχουν επαγγελμα το ...φορουμ, αλλα εφοσον επωμιζονται τον ρολο θα πρεπει να ηταν παρων παντου κ παντα.
Θα μου πειτε 'το φορουμ ειναι ανοιχτο κ δημοκρατικο και και....'
ΟΧΙ! δημοκρατια δεν ειναι αναρχια, και μπορει το ιντερνετ να συνδυαζεται με το 'χυμα' αλλα το περιοδικο μας ποτε δεν ηταν ετσι , οποτε θα επρεπε και στο φορουμ να ειχε κρατηθει το μετρο...εκει που αποτυγχαναμε εμεις να το κρατησουμε
Συγγνωμη για το υφος μου και την εξομολογηση, αλλα ηθελα να τα πω , απλα κ μονο γιατι το φορουμ το αξιζει, αξιζει και τη κριτικη μας....
Για οσους δυσαρεστησα επισης συγγνωμη, φροντιζω ετσι κ αλλιως η παρουσια μου να ειναι αραιη ωστε να υπαρχει στο φορουμ μια χαρουμενη-αλφα- ατμοσφαιρα...
Επισης για οσους αισθανονται αδικημενοι και θυμωμενοι με το ποστ μου κ παλι συγγνωμη...ΕιλικριναΠως το λεγε η Αλιφερη...???
'Σας αγαπω!' -
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το Φόρουμ δεν είναι 'χρωματισμένο' κατά καμμιά έννοια!Και να έρθεις στην επόμενη συγκέντρωση να στο εξηγήσω!!
θα ηθελα να ακουσω τα επιχειρηματα σου. Ομως πριν αρχισεις να μου εξηγεις κανε ενα γρηγορο flash-back....
Οσο για αυτη τη Πεμπτη μου ειναι πολυ δυσκολο αλλα θα προσπαθησω....
φιλικα
Αντρεας -
Επιχειρήματα Αντρέα υπάρχουν πολλά!!
Το βασικό είναι ότι μπορεί ο καθένας να έχει την άποψη του!!Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι υπόλοιποι θα πρέπει να έχουν την ίδια!!
Κανόνισέ το και θα τα πούμε!!
Αντε...που σε πιάνει η απογοήτευση για πράγματα που ξέρεις ότι δεν είναι σημαντικά!!
-
Αφήνοντας κατά μέρος την πικρία που μπορεί ο καθένας να νιώσει (αν και, για να πω την αλήθεια μου, μια και είμαι ένας από τους πιο παλιούς στις διαδικτυακές κοινότητες και συζητήσεις, το να κάθεται κανείς και να σκάει και να θυμώνει για τα φόρουμ και τα sites είναι ανούσιο), σκέφτηκε ποτέ κανείς ότι μπορεί κάποιο παλιό μέλος του φόρουμ κάποια στιγμή απλά να χάσει το ενδιαφέρον του, λόγω του ότι καταλήγει τελικά να κάνει τις ίδιες και τις ίδιες συζητήσεις;
Ας πάρουμε για παράδειγμα εμένα. Παλιά έγραφα ένα σκασμό δημοσιεύσεις την ημέρα. Πολλές από αυτές τεράστιες. Μπήκα σε άπειρες διαμάχες, ιδίως με τον ακατονόμαστο. Και λοιπόν; Είντα'γινε;
ΠΡΑΜΑ.
Τελικά, έχω πάρει χαΛΛΛαρά (αναφορά στο Δημήτρη Σταρόβα) το πρωτάθλημα του αριθμού δημοσιεύσεων και ό,τι και να συζητηθεί πλέον στο φόρουμ το έχω ξαναδεί. Μια, δυο, τρεις, εκατό φορές.
Όταν οι ίδιες συζητήσεις επανέρχονται διαρκώς, οι παλιότεροι συνήθως απλά σιωπούν, γιατί βαριούνται να τις ξανακάνουν. Συμβαίνει βρε παιδιά.
Α, και κάτι άλλο. Στα φόρουμ μπαίνουμε με τη θέλησή μας και, αν δεν κάνουμε καμιά μεγάλη βλακεία και μας διώξουνε, φεύγουμε με τη θέλησή μας. Δεν μας υποχρεώνει κανένας ούτε να μπούμε ούτε να γράψουμε.
Άσε δε που μπορεί να μπουν στη μέση κι ένα σωρό υποχρεώσεις... Οπότε, εξαντλημένος πια από την κούραση της ημέρας, πάνω που λες 'ας μπω στο φόρουμ λίγο', λέει η φωνή της κόπωσης από την άλλη 'ναι, άλλη δουλειά δεν είχες! Άντε πέσε για ύπνο!'
Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν