-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το ότι είναι κρίμα που έφυγε απο το Φόρουμ με βρίσκει σύμφωνο!Πάντως Νίκο,το πρόβλημα νομίζω ότι ήταν η εντύπωσή του πως βρίσκετε μόνος εναντίον όλων,χωρίς ποτέ να προσπαθήσει να δει τα πράγματα και απο την άλλη πλευρά!
Οποιοσδήποτε είναι απόλυτος στις απόψεις του βρίσκει συνήθως αντίδραση σε αυτές απο τους συνομιλητές του!
Προσωπικά,δεν περίμενα τέτοια αντίδραση!!
Αν αποφασίσει να γυρίσει...καλοδεχούμενος!!! Ανευ όρων!!
Του το εχω πει 100 φορες αλλα ξερεις που κολλαει τωρα. Ισως κανενα email να βοηθησει να βρεθει μεση λυση;
Νικος
-
Μην κάνει κανείς καμιά χαζομάρα! Μια χαρά ηρεμήσαμε χωρίς αυτόν και τον .....[moderator]!
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Μην κάνει κανείς καμιά χαζομάρα! Μια χαρά ηρεμήσαμε χωρίς αυτόν και τον .....[moderator]!Πράγματι. Μήπως να πάρουμε και κάνα υπνάκο τώρα;
Αλήθεια, η συζήτηση εξελίχθηκε σε κάτι σα μνημόσυνο. . . .Αν είναι νάρθει θε να ΄ρθεί, αλλιώς θα προσπεράσει (λαϊκή σοφία).
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το ότι είναι κρίμα που έφυγε απο το Φόρουμ με βρίσκει σύμφωνο!Πάντως Νίκο,το πρόβλημα νομίζω ότι ήταν η εντύπωσή του πως βρίσκετε μόνος εναντίον όλων,χωρίς ποτέ να προσπαθήσει να δει τα πράγματα και απο την άλλη πλευρά!
Οποιοσδήποτε είναι απόλυτος στις απόψεις του βρίσκει συνήθως αντίδραση σε αυτές απο τους συνομιλητές του!
Προσωπικά,δεν περίμενα τέτοια αντίδραση!!
Αν αποφασίσει να γυρίσει...καλοδεχούμενος!!! Ανευ όρων!!
Το θεμα δεν ειναι οτι δεν ειναι καλοδεχουμενος. Το θεμα ειναι οτι το θεωρει σαν θεμα 'αρχων/αρχης'(για να γρψω τα δικα του λογια που μου εστειλε σε προσωπικο). Απο κει και περα δεν μπορω να του πω τιποτα (δικες του οι αρχες, δεν θελω να τις αλλαξω/κρινω). Αυτος θεωρει οτι δεν εκανε τιποτα κακο και οτι διαγραφτηκαν τα ποστ αδικα. Εσεις δεν θεωρειτε οτι δεν εγινε τιποτα κακο και το οτι διαγραφτηκαν τα ποστ ηταν διακαιολογημενο. Μπορω να μιλαω σε εσας και να μιλαω στο Γαβριηλ μεχρι να μαλλιασει η γλωσσα μου αν κανενας δεν αλλαζει γνωμη απλως ξοδευουμε keystrokes και bandwidth.
Φιλικα
Νικος
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αν είναι νάρθει θε να ΄ρθεί, αλλιώς θα προσπεράσει (λαϊκή σοφία).
ΠΕΝΑΛΤΥ
-
Και τωρα που γύρισε τί καταλάβατε;
-
πω-πωωωωω!!!! αυτο θα πει reality shock!!!
-
Τι έγινε ρε παιδιά;
-
Για όσους δεν το ξέρουν, αυτοί που 'φεύγουν', σπανίως φεύγουν
Εδώ είναι και διαβάζουν.
-
Πείτε μου τι έγινε βρε παιδιά θα με φάει η περιέργεια.
(Άσε που πρίν με φάει αυτή έχω φάει ένα πυρέξ σουφλέ )
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Για όσους δεν το ξέρουν, αυτοί που 'φεύγουν', σπανίως φεύγουνΕδώ είναι και διαβάζουν.
'Η τρωνε ban...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Πείτε μου τι έγινε βρε παιδιά θα με φάει η περιέργεια.(Άσε που πρίν με φάει αυτή έχω φάει ένα πυρέξ σουφλέ )
Τίποτα!Κάποιος 'ξέθαψε' ένα παλιό θέμα!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Πείτε μου τι έγινε βρε παιδιά θα με φάει η περιέργεια.
(Άσε που πρίν με φάει αυτή έχω φάει ένα πυρέξ σουφλέ )
Τίποτα!Κάποιος 'ξέθαψε' ένα παλιό θέμα!
ΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!! τότε κι εγώ παίρνω τη μπάλα μου και φεύγω.
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Εδώ είναι και διαβάζουν.
'Η τρωνε ban...
και μετά ξαναμπαίνουν με άλλο nickname
-
Ο χρήστης Fanis F1 έγραψε:
Εδώ είναι και διαβάζουν.
'Η τρωνε ban...
'Η τους διωχνουν καποιοι που δεν αντεχουν να ακουνε τις αποψεις τους...
-
Ο χρήστης Yannis-ChalkiRacingClub έγραψε:
Εδώ είναι και διαβάζουν.
'Η τρωνε ban...
'Η τους διωχνουν καποιοι που δεν αντεχουν να ακουνε τις αποψεις τους...
Ή οι απόψεις τους δεν αντέχονται γενικά και αντικειμενικά...
-
Τι έχουμε εδώ, ένα αλλό φορουμίστικο παιγνίδι Νο2 ?????
-
εεε καποιος να μου εξηγησει τί γινεται, ή τέλοσπαντον σε ποιο θέμα θα παρω απαντηση;
-
Καλησπερα σε ολους ,
πραγματικα για ενα διαστημα 6 μηνων ειμουν απο τα πιο ενεργα ατομα σαυτο το forum .
Η εμπειρια μου ξεκινησε οχι και τοσο θετικα πεφτωντας στη 1η δημοσιευση ορισμενα ατομα απο δω μεσα (γνωστες του ανικειμενου και πολυ καλη οδηγοι που δεν εχοθν κανει ποτε κανενα λαθος στη ζωη τους) να με φανε .
Αν και με ξενισε λιγο αυτο και με απογοητευσε συνεχισα να γραφω και ειμαι ενεργο μελοσ στο χωρο αυτο .Πολλες φορες ηθελα να παραβρεθω σε καποια συναντηση αλλα συνεχεια κατι με σταματαγε .
Θες το υφος (ειρωνια στο μεγιστο βαθμο , στυλακι που εγο τα ξερω ολα ) που ειχαν τα περισοτερα ενεργα μελοι εδο μεσα με 9000+ δημοσιευσεις, θες που παρολο την αμαθεια μερικων προσπαθουσαν να βγουνε απο πανω με οποιοδηποτε τροπο, τελοσπαντων παντα το σκεφτομουνα καλητερα και εκανα πισω .
Αλλα αυτη η ειρωνια και το 'τα ξερω ολα' δε παλευοταν ρε παιδια ...
Κουραστικα να βλεπω το πραγμα που με τρελενε περισοτερο να γραφει καποιος κατι ορθογραφικα λαθος και ο επομενος να του τι λεει , ελεος δεν ειμαστε ολοι φιλολογοι ρε παιδια .
Πιστευω οτι το μειωνεκτημα που εχει το forum ειναι η 'κλικα' που εχει δημιουργηθει , και το οτι τα ατομα που ειναι MOD κατα τη προσωπικη μου αποψη δε ξερουν και πολλα απο διαχειριση FORUM .
Παντα φιλικα και χωρις να θελω να βαλω 'φωτιες' ετσι και αλλιως απεχω ΓΡΑΠΤΩΣ απο αυτο το FOrum εδω και πολυ καιρο ...
ΝΑ ειστε παντα καλα και να σκεφτεστε θετικα +
Ευχαριστω , Αντωνης
-
Αν και δεν έχω διαβάσει όλες τις δημοσιεύσεις, θα ήθελα να πω και ΄γω κάποια πραγματάκια.
Βασικά τον τελευταίο καιρό δεν έχω την ίδια ζέση με πριν στο να γράφω. Σε αυτό συνετέλεσαν πολλοί λόγοι.
Πρώτον, το ότι με προβλημάτισε έντονα η εξάρτηση που απέκτησα και το ότι αυτή η διαδικασία μου έτρωγε χρόνο.
Δεύτερον, με ενοχλεί, ύστερα από εκτενείς συζυτήσεις στον αντίλογο, το ότι διαπιστώνω ότι τα περισσότερα πράγματα που κοροϊδεύουμε σε πολλούς ανθρώπους (βλ. topic 'ζώα, ζώα, ζώα' και πολλά πολλά άλλα!) τα κάνουμε και εμείς σαν forum. Αλλά εμείς, με τον μανδύα του 'άλλου έλληνα' (το πιο λανθασμένο concept που άκουσα ποτέ μου), έχουμε εκ των προτέρων μια ευνοϊκή μεταχείριση. Δηλαδή ουσιαστικά με ενοχλεί η απουσία αυτοκριτικής.Επίσης με ενοχλεί (όχι βέβαια σε προσωπικό επίπεδο, αλλά σαν φαινόμενο) πολύ το ότι πάρα πολλά άτομα (ανησυχητικά πολλά, αυτό με ενοχλεί κυρίως!) εδώ μέσα γράφουν εντελώς ανορθόγραφα.
Το επιχείρημα 'δεν έιμαστε όλοι φιλόλογοι' είναι μια φτηνιάρικη δικαιολογία κατ' εμέ. Αντί να προβληματιστούν μερικοί για το χαμηλό επίπεδο των ελληνικών τους, δίνουν στους εαυτούς τους άφεση αμαρτιών!
Και ΄γω δεν έιμαι φιλόλογος, αλλά προσπαθώ να γράφω (με την βοήθεια ηλεκτρονικού ορθογραφικού λεξικού πολλές φορές) ορθογραφημένα. Γιατί δεν το κάνετε και ΄σεις; Τόσο δύσκολο είναι; Δεν φταίει φυσικά το ότι δεν είστε φιλόλογοι. Τι πάει να πει αυτό; Μόνο οι φιλόλογοι γράφουν σωστά; Όλοι έχουν χρέος να γράφουν σωστά! Απλά φταίει το ότι μερικοί τεμπελιάζουν να το κάνουν ή (ακόμα χειρότερα) το θεωρούν 'ασήμαντο'...Είναι χρέος μου αυτό απέναντι στην ελληνική γλώσα. Είναι και μια αντίσταση στην εποχή της υπερεξειδίκευσης και της πολύ μέτριας παιδείας που λαμβάνουμε. Και όσοι με πουν γενικόλογο και 'ό,τι να ΄ναι' θα πω ότι πιστεύω πως δεν υπάρχει τίποτα πιο ουσιαστικό από αυτό!
Τέλος, πιστεύω ότι όσοι εκδιώχθηκαν ορθώς εκδιώχθηκαν! Υπάρχουν και κάποια όρια, έλεος!
Οι moderators πιστεύω ότι κάνουν ΘΑΥΜΑΣΙΑ την δουλειά τους! ίσως θα έπρεπε να είναι πιο αυστηροί...
Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν