-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Βέβαια, είναι η σειρά σου να προσδιορίσεις αυτό το κλπ. στο τέλος.
Το 'κλπ' μου συμπληρώνεται καλύτερα από τον ίδιο τον κανονισμό χρήσης...και δεν είναι αυτό το θέμα.
Το θέμα είναι το πλαίσιο λειτουργίας όπως αυτό διαμορφώνεται από τον κανονισμό χρήσης, το οποίο αφήνει περιθώρια για σωστή μεν, αλλά αμφισβητούμενης (αντικειμενικής) ορθότητας δράση από την πλευρά των moderators.
Και μιας και η παρούσα συζήτηση έχει και αναφορές στον Gavriil, να λίγα παραδείγματα από τότε.-Τά πόστ τού Γαβριήλ σβύστηκαν ώς άσχετα από τό θέμα (απ'ότι κατάλαβα),καί όχι γιατί ήταν ανθελληνικά!!!
-Ακριβώς!!Και οχι μόνο του gavriil1 και όχι όλα του τα post!!Δεν είναι λίγο υποκριτικό να μιλάμε για 'άσχετα με το θέμα' θρεντς ή ποστς;
Το 'συνταρακτικό ντοκιμαντέρ' με τι είναι σχετικό;
Οι απίστευτες προσωπικές κόντρες στους ελλ. αγώνες με τι είναι σχετικές;
Έφτασε στο σημείο άσχετος να πλαστογραφήσει nickname (ΚG) και να τοποθετηθεί εκ μέρους του κανονικού KG και το moderation ....κοιμότανε.
Εν το μεταξύ παρακολουθώντας λίγο από τις τελευταίες στιγμές του Gavriil στο forum παρατηρώ πως το moderation κάθε άλλο από αντικειμενικό ήταν. Να ένα μικρό μόνο δείγμα καθαρής προσωπικής επίθεσης η οποία είναι ακόμα καταγεγραμμένη:Βγαλε ρε την πατσαβουρα απ τον στομα και μιλα σαν ανθρωπος.Τουλαχιστον οι αγγλικες σας αδερφες τα μιλανε ποιο κοσμια, οχι σαν εσα εσας, παλιοκαραβλαχοι
Δε μου λες γαβριπαπαρακο, οι μαυροι που εχετε στην αμερικη ανηκουν και αυτοι στην ιδιοκτησια της τζι εμ?
Εσυ απο ποια εταιρια εισαι αγορασμενος?
Απ την unitet lunatic asylum?Ηθικός αυτουργός ο Καφριήλ του φόρουμ
Πού ήταν η τότε προστασία του ενός μέλους από άλλα;Υποτίθεται πως πρέπει να υπάρχει και να φαίνεται πως υπάρχει ισοτιμία στην αντιμετώπιση. Δεν είναι πρακτική μυξοπαρθένας λοιπόν όταν τα μεν μένουν ενώ διαγράφεται πάραυτα τοποθέτηση φορουμά που απεκάλεσε άλλο φορουμα...'Μπακάκο';
Τελικά τα 2 αυτά θέματα κλειδώθηκαν χωρίς κάποιον προφανή λόγο:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=82617&highlight=#82617
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=82560&highlight=#82560Αυτό που θέλω να πω είναι πως λογοκρισία είτε ηθελημένη είτε ακούσια υπάρχει! Έχει γίνει!
Τρόπος για να την εξαλείψουμε είναι ότι λέω πιο πάνω. Δηλαδή να επιτρέπονται τα ΠΑΝΤΑ, εκτός αυτών που απαγορεύει ο νόμος.
-
Να αναγράφεται από αριστερά οτι ο ταδε χρήστης είναι mod. νομιζω ότι είναι σωστό.
-
Ο χρήστης takinen έγραψε:
Να αναγράφεται από αριστερά οτι ο ταδε χρήστης είναι mod. νομιζω ότι είναι σωστό.Τότε εγώ θα ζητήσω να έχω δύο ids, ένα κανονικό και ένα ως moderator αλλιώς παραιτούμαι από moderator. Το να είμαι χρήστης του φόρουμ είναι πιο σημαντικό για μένα από το modeatring.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Να αναγράφεται από αριστερά οτι ο ταδε χρήστης είναι mod. νομιζω ότι είναι σωστό.
Τότε εγώ θα ζητήσω να έχω δύο ids, ένα κανονικό και ένα ως moderator αλλιώς παραιτούμαι από moderator. Το να είμαι χρήστης του φόρουμ είναι πιο σημαντικό για μένα από το modeatring.
Κάτσε βρε δεν θα είσαι ο σημαδεμένος
Δεν νομίζεις οτι είναι κάτι που πρώτα από όλα θα διευκολύνει τους νέους χρήστες; -
Κάτσε βρε δεν θα είσαι ο σημαδεμένοςεντάξει, υπερέβαλλα λίγο!
Δεν νομίζεις οτι είναι κάτι που πρώτα από όλα θα διευκολύνει τους νέους χρήστες;
Μα υπάρχει αυτό: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=2902
Επίσης, όποτε γράφουμε ως moderators φαίνεται από το χρώμα. Αλλιώς δεν πρέπει να μας φέρονται 'κρατημένα' άλλοι χρήστες επειδή είμαστε moderators και φοβάμαι ότι το διακριτικό θα τους κάνει ασυναίσθητα να φυλάγονται.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μα υπάρχει αυτό: http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=2902
Επίσης, όποτε γράφουμε ως moderators φαίνεται από το χρώμα. Αλλιώς δεν πρέπει να μας φέρονται 'κρατημένα' άλλοι χρήστες επειδή είμαστε moderators και φοβάμαι ότι το διακριτικό θα τους κάνει ασυναίσθητα να φυλάγονται.
Γνωρίζω το Link αλλά είναι πιθανόν κάποιος νέος να μην το προσέξει.
Ακόμα και εγώ δεν θυμάμαι ποιος κανει Moderating που.
Άσε που δεν νομίζω οτι η αντιμετώπιση των άλλων απέναναντί σας έχει λόγο να αλλάξει. -
Το 'κλπ' μου... ....Δηλαδή να επιτρέπονται τα ΠΑΝΤΑ, εκτός αυτών που απαγορεύει ο νόμος.Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω την τοποθέτησή σου
Ποιό είναι δηλαδή κατ' εσέ το 'αντικειμενικό moderating' όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους;
Το να επιτραπούν τα ΠΑΝΤΑ;Δηλαδή για να καταλάβω. Έστω ότι αλλάζει το 'πλαίσιο' και επιτρέπονται τα ΠΑΝΤΑ. Τί θα γίνει σε περίπτωση μη επέμβασης των mod αν επαναληφθούν τοποθετήσεις όπως αυτές που παράθεσες; Θα είναι αντικειμενικό τότε το Moderating;
Προσπαθείς ανεπιτυχώς να υποστηρίξεις την τροποποίηση του πλαισίου λειτουργίας αναφέροντας παραδείγματα που έχουν να κάνουν με τοποθετήσεις που απαγορεύει ο ΝΟΜΟΣ. Αντιλαμβάνεσαι το οξύμωρον;
-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Το 'κλπ' μου... ....Δηλαδή να επιτρέπονται τα ΠΑΝΤΑ, εκτός αυτών που απαγορεύει ο νόμος.
Πραγματικά αδυνατώ να καταλάβω την τοποθέτησή σου
Ποιό είναι δηλαδή κατ' εσέ το 'αντικειμενικό moderating' όταν έχεις να κάνεις με ανθρώπους;
Το να επιτραπούν τα ΠΑΝΤΑ;Δηλαδή για να καταλάβω. Έστω ότι αλλάζει το 'πλαίσιο' και επιτρέπονται τα ΠΑΝΤΑ. Τί θα γίνει σε περίπτωση μη επέμβασης των mod αν επαναληφθούν τοποθετήσεις όπως αυτές που παράθεσες; Θα είναι αντικειμενικό τότε το Moderating;
Προσπαθείς ανεπιτυχώς να υποστηρίξεις την τροποποίηση του πλαισίου λειτουργίας αναφέροντας παραδείγματα που έχουν να κάνουν με τοποθετήσεις που απαγορεύει ο ΝΟΜΟΣ. Αντιλαμβάνεσαι το οξύμωρον;
Αυτό που προσπάθησα να δείξω και είμαι σίγουρος πως θα ήταν πιο πετυχημένο αν είχα περισσότερο χρόνο για ψάξιμο είναι το αδιέξοδο στο οποίο καταλήγει το παρόν πλαίσιο.
Και λογοκρισία θα γίνει (δεν είδα κανέναν να υποστηρίζει ή να τεκμηριώνει το αντίθετο) και διακρίσεις και άδικες διαγραφές κλπ.
Δεν καταλαβαίνω γιατί φοβάστε το να επιτραπούν τα πάντα; Τι θα γίνει λοιπόν αν επαναληφθούν παρόμοιοι τσακωμοί; Πιπέρι στο στόμα; Εσείς στις παρέες σας μόνο συμφωνείτε; Για ποιο λόγο να αποστειρώσουμε το φόρουμ;
(Ιδού η θεώρηση περί μυξοπαρθενιάς)Στο τέλος κάνεις ένα λάθος.
Δεν υπάρχει κανένα νομικό πρόβλημα ούτε στις διαγραφές των posts του Gavriil (από ότι τουλάχιστον κατάλαβα) ούτε στα 2 κλειδωμένα θρεντς που παρέθεσα. Ίσα ίσα εκεί που υπάρχει νομικό πρόβλημα δεν κάνατε τίποτα. Το οξύμωρο στοχεύει στο δικό σας προβληματισμό.
(Στέλιο δεν αναφέρομαι προσωπικά.) -
Δημήτρη,επειδή το πλαίσιο λειτουργίας του Φόρουμ,είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των Τεχνικών Εκδόσεων,γιατι δεν κάνεις αυτή την συζήτηση εκει?Ισως να βρείς και την απάντηση που ψάχνεις!
Πάντως,με το σκεπτικό σου σχετικά με το να επιτραπούν τα πάντα,διαφωνώ επι της ουσίας!
Αυτά απο εμένα.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Δημήτρη,επειδή το πλαίσιο λειτουργίας του Φόρουμ,είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των Τεχνικών Εκδόσεων,γιατι δεν κάνεις αυτή την συζήτηση εκει?Ισως να βρείς και την απάντηση που ψάχνεις!Πάντως,με το σκεπτικό σου σχετικά με το να επιτραπούν τα πάντα,διαφωνώ επι της ουσίας!
Αυτά απο εμένα.
Αν είναι έτσι τότε γιατί ξεκινήσατε μαζί μου αυτή την κουβέντα και σε αυτό το σημείο με παραπέμπεις εκεί;
Γιατί δεν έγινε αυτό από την αρχή, δηλαδή 4 σελίδες πριν; -
Δημήτρη,επειδή το πλαίσιο λειτουργίας του Φόρουμ,είναι αποκλειστική αρμοδιότητα των Τεχνικών Εκδόσεων,γιατι δεν κάνεις αυτή την συζήτηση εκει?Ισως να βρείς και την απάντηση που ψάχνεις!
Πάντως,με το σκεπτικό σου σχετικά με το να επιτραπούν τα πάντα,διαφωνώ επι της ουσίας!
Αυτά απο εμένα.
Αν είναι έτσι τότε γιατί ξεκινήσατε μαζί μου αυτή την κουβέντα και σε αυτό το σημείο με παραπέμπεις εκεί;
Γιατί δεν έγινε αυτό από την αρχή, δηλαδή 4 σελίδες πριν;Δεν συζήτησα ποτέ για το πλαίσιο (έκανα μόνο αναφορά της άποψής μοθ)!
Το πρόβλημα ποιό είναι?...Ο χρονισμός της παραπομπής!!Μεγάλο παιδί είσαι...δεν ήξερες ποιός θέτει το πλαίσιο?!! Περίμενες απο εμάς απάντηση??!!! -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Καλο θα ηταν τα ατομα που ειναι Mods να το λεει διπλα στο αβαταρ. Επισης στο πανω μερος του καθε φορουμ να λεει ποιος ειναι ο Moderator για να το βλεπει ο καθενας χωρις να χρειαζεται να ερθει σε αυτο το φορουμ.
Αυτό δεν χρειάζεται. Όταν ένας moderator γράφει σαν κανονικός χρήστης πρέπει να συμπεριφέρεται και σαν τέτοιος. Δε νοείται π.χ. να μου την πέσει εμένα κάποιος και να φορέσω τα βαθυκόκκινα γράμματα του moderator για να τον αντιμετωπίσω. Όταν γράφω ως moderator θεωρώ ότι είμαι άλλο πρόσωπο από τον kyan που ξέρατε από παλιά (και πιστεύω πως τα ίδια ισχύουν για όλους τους moderators του 4TF) και ο μόνος λόγος που συνήθως γράφω ξεχωριστό μήνυμα αντί να γράφω μέσα στο μήνυμα του άλλου είναι για να ξέρουν όλοι ποιος έκανε την παρέμβαση ώστε να μπορούν να μου στείλουν pm αν θέλουν, όπως και έχει γίνει πρόσφατα. Για τον ίδιο λόγο χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο χρώμα και όχι το κόκκινο ή το Μπλε που χρησιμοποιούν άλλοι moderators.
Χμμ.. Εγω παντα θεωρω οτι οταν καποιος αποδεχεται δημοσια θεση (εστω και οχι εκλεγμενη σε αυτη την περιπτωση να γινει Moderator). Παυει παι αν ειναι το τι ηταν πριν. Τωρα πλεον αντιπροσωπευει τους 4 τροχους/forum και τον εαυτο του. Και αυτο το κανει εν γνωσει του και παιρνει την ευθυνη για τις πραξεις του μια και δεκαδες, εκατονταδες, χιλιαδες μελη το ξερουν οτι ειναι moderator και περιμενουν το καλο παραδειγμα.
Η αλλη αποψη οτι φορας το καπελο του moderator οταν χρειαζεται την καταλαβαινω μεν αλλα την θεωρω λιγακι και την πιτα γερη και τον σκυλο χορτατο. Οταν εισαι μεσα σε αυτο το φορουμ παντα εισαι ενας απο τους moderators. Και φυσικα αυτο δεν ειναι τιποτα κακο. Απλως ειναι η αληθεια. Ουτε και περιμενω να ερχεσαι μεσα και να τρομαζεις κοσμο. Ο moderator εισαι οχι ο exterminator Απο την αλλη μερια θα με απογοητευε αν εμπαινε ενας moderator μεσα σε ενα θεμα και αντι να κρατησει το επιπεδο να το κατεβασει (οχι οτι εχει γινει αυτο ποτε). Για το λογο αυτο και οι moderators διαλεγονται απο τον τροπο που συναναστρεφονται μεσα στο φορουμ. (κανενα παραπονο εδω για τους moderators).
To ξεχωριστο μηνυμα ειναι καλη ιδεα. Με αυτο τον τροπο δεν βλεπουμε οι υπολοιποι απλως ενα μυνημα με την υπογραφη moderator.
Τα χρωματα εχουν λιγη σημασια αλλα δεν πειραζει αμα σου αρεσει ενα συγκεκριμενο χρωμα τοτε γραφε με αυτο το χρωμα.
Νικος
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Τότε εγώ θα ζητήσω να έχω δύο ids, ένα κανονικό και ένα ως moderator αλλιώς παραιτούμαι από moderator. Το να είμαι χρήστης του φόρουμ είναι πιο σημαντικό για μένα από το modeatring.
Εεεεε... αυτο απαγορευεται απο τον κανονισμο.
Νικος
ΥΓ: αστειευομαι φυσικα
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Εεεεε... αυτο απαγορευεται απο τον κανονισμο.
Γι'αυτό είπα ότι θα ζητήσω άδεια πριν το κάνω.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Ερώτηση:
Σας λείπει ο Gavriil?
Εμένα ναι!Δε λείπει όμως σε κανέναν άλλον.
Speak for yourself.
Εμένα λοιπόν, το ομολογώ, μου λείπει ο gavriil1. Διαφωνούσα 95% με ό,τι έλεγε, διαφωνούσα 99% με τον τρόπο που το έλεγε, ωστόσο ποιός είπε πως είμαστε σε ένα Forum για να συμφωνούμε ? Περισσότερη ουσία και ενδιαφέρον έχει η έκφραση της άλλης, της διαφορετικής, έστω και ακραίας, άποψης, από την ομοφωνία. Ο gavriil1 δεν ήταν το ίδιο στυλ χρήστη με τον Χρονομέτρη, είχε γνώσεις (αδιαμφισβήτητες), άποψη (αιρετική, έστω) και κοσμοθεωρία (αποκρουστική για κάποιους, έστω).
Σε αυτό συμφωνώ 100% με το Νάσο. Το πρόβλημά μου με τον Γαβριήλ δεν ήταν τι έλεγε αλλά πώς το έλεγε και πώς συμπεριφερόταν στα υπόλοιπα μέλη του φόρουμ και φρόντισα να του το επισημάνω με συγκεκριμένη δημοσίευση. Βέβαια έτυχα αντιμετώπιση του στυλ 'απόδειξέ το αλλιώς είσαι ψεύτης', λες και ήμαστε σε δικαστήριο!
Κι εμένα μου λείπει ο Γαβριήλ, είναι πολύ ωραίο να ακούμε και την 'άλλη πλευρά' πού και πού και το ότι αποχώρησε είναι IMO ένας από τους βασικούς λόγους που το φόρουμ έχει κάνει κοιλιά.
Ρε παιδια το πως το λεει καποιος δεν ειναι το προβλημα. Αλλοιμονο αν ολοι ηταν πολιτικα σωστοι εδω μεσα. Αλοιμον αν ολοι ειχαν τις αποψεις τους και τιε εξεφραζαν με τον ιδιο τροπο.
Τωρα βεβαια αν καποιος σε αποκαλεσει ψευτη στα μουτρα σου μαλλον θα πεσει λιγο τσαντιλα. Αλλα η μαγκια δεν ειναι να απαντησει με το ιδιο στυλ αλλα να απαντησει με τροπο που να το δειξει οτι ναι μεν με αποκαλεσες ψευτη. Δεν ειναι σωστο. Υπαρχουν αλλοι τροποι. πχ: εχεις κανει λαθος. Εισαι λανθασμενος. Αν βεβαια δεν δουλευει ετσι τοτε μπες μεσα πες οτι η συζητηση δεν παει πουθενα και πηγαινε στο επομενο ποστ. (ειπε ποτε ο Γαβριηλ καποιον ψευτη στα μουτρα του; )
Αφου βεβαια ολοι μπαινανε στα ποστ του Γαβριηλ με σκοπο να τον διορθωσουν και να αποδειξουν κατι. Ισως να μην θελει να 'διορθωσει' τις αποψεις του. τις περισσοτερες φορες εβλεπα τον Γαβριηλ να λεει σε καποιον οτι 'δεν ξερεις τι λες'. Και ο μονος λογος που το ελεγε αυτο ηταν οτι καποιος εμπαινε μεσα χωρις να διαβασει τιποτα και εγραφε δυο τρεις παραγραφους για πραγματα που ειχαν συζητηθει ηδη. Οποτε βαριωτανε να τα ξαναγραφει και τους το ελεγε αυτο. Ισως να μπορουσε να τους ελεγε οτι τα ειπαμε αυτα ισως οχι. Δεν υπαρχει κανονισμος εδω. Αλλοιως αντιδρω εγω αλλοιως εσυ αλλοιως ο αλλος.
Τωρα βεβαια σχετικα με τις αποκρουστικες κοσμοθεωριες. Λιγακι υπερβολικο να το αποκαλει ον Νασος ετσι αλλα οπως ειπαμε ειναι αναλογα με την αποψη του καθενος.
Στο κατω κατω ξερουμε την διευθυνση του Γαβριηλ ( email). Ενα email και λιγακι 'compromise' και ισως να εμπαινε μεσα.
Νικος
ΥΓ: Εγω του ζητησα να γυρισει και ψιλοεκανα τον μεσαζοντα αλλα μετα σταματησα μια και δεν θελω να παρεξηγηθω ουτε με τον Γαβριηλ ουτε με οποιονδηποτε αλλο.
-
Βέβαια, είναι η σειρά σου να προσδιορίσεις αυτό το κλπ. στο τέλος.
Το 'κλπ' μου συμπληρώνεται καλύτερα από τον ίδιο τον κανονισμό χρήσης...και δεν είναι αυτό το θέμα.
Το θέμα είναι το πλαίσιο λειτουργίας όπως αυτό διαμορφώνεται από τον κανονισμό χρήσης, το οποίο αφήνει περιθώρια για σωστή μεν, αλλά αμφισβητούμενης (αντικειμενικής) ορθότητας δράση από την πλευρά των moderators.
Και μιας και η παρούσα συζήτηση έχει και αναφορές στον Gavriil, να λίγα παραδείγματα από τότε.-Τά πόστ τού Γαβριήλ σβύστηκαν ώς άσχετα από τό θέμα (απ'ότι κατάλαβα),καί όχι γιατί ήταν ανθελληνικά!!!
-Ακριβώς!!Και οχι μόνο του gavriil1 και όχι όλα του τα post!!Δεν είναι λίγο υποκριτικό να μιλάμε για 'άσχετα με το θέμα' θρεντς ή ποστς;
Το 'συνταρακτικό ντοκιμαντέρ' με τι είναι σχετικό;
Οι απίστευτες προσωπικές κόντρες στους ελλ. αγώνες με τι είναι σχετικές;
Έφτασε στο σημείο άσχετος να πλαστογραφήσει nickname (ΚG) και να τοποθετηθεί εκ μέρους του κανονικού KG και το moderation ....κοιμότανε.
Εν το μεταξύ παρακολουθώντας λίγο από τις τελευταίες στιγμές του Gavriil στο forum παρατηρώ πως το moderation κάθε άλλο από αντικειμενικό ήταν. Να ένα μικρό μόνο δείγμα καθαρής προσωπικής επίθεσης η οποία είναι ακόμα καταγεγραμμένη:Βγαλε ρε την πατσαβουρα απ τον στομα και μιλα σαν ανθρωπος.Τουλαχιστον οι αγγλικες σας αδερφες τα μιλανε ποιο κοσμια, οχι σαν εσα εσας, παλιοκαραβλαχοι
Δε μου λες γαβριπαπαρακο, οι μαυροι που εχετε στην αμερικη ανηκουν και αυτοι στην ιδιοκτησια της τζι εμ?
Εσυ απο ποια εταιρια εισαι αγορασμενος?
Απ την unitet lunatic asylum?Ηθικός αυτουργός ο Καφριήλ του φόρουμ
Πού ήταν η τότε προστασία του ενός μέλους από άλλα;Υποτίθεται πως πρέπει να υπάρχει και να φαίνεται πως υπάρχει ισοτιμία στην αντιμετώπιση. Δεν είναι πρακτική μυξοπαρθένας λοιπόν όταν τα μεν μένουν ενώ διαγράφεται πάραυτα τοποθέτηση φορουμά που απεκάλεσε άλλο φορουμα...'Μπακάκο';
Τελικά τα 2 αυτά θέματα κλειδώθηκαν χωρίς κάποιον προφανή λόγο:
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=82617&highlight=#82617
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=82560&highlight=#82560Αυτό που θέλω να πω είναι πως λογοκρισία είτε ηθελημένη είτε ακούσια υπάρχει! Έχει γίνει!
Τρόπος για να την εξαλείψουμε είναι ότι λέω πιο πάνω. Δηλαδή να επιτρέπονται τα ΠΑΝΤΑ, εκτός αυτών που απαγορεύει ο νόμος.
Ρε συ Τακη,
Εκεινη την εποχη γινοταν χαμος και οι Mods καμμια φορα εμπαιναν μεσα και καμμια φορα δεν εμπαιναν μεσα. Ισως να ηταν λιγακι λογοκρισια ισως να μην γινοταν πιο αντικειμενικη λογοκρισια.
Ηδη αρχισε η ονοματολογια/προσωπικες επιθεσεις. Κοιτα κανα δυο ποστ πανω κατω και το βλεπεις.
Για να λεμε και τους στραβου το δικιο νομιζω οτι πλεον πολυ λιγα ποστ διαγραφονται. Εστω και αν ειναι 'ασχετα'.
Αλλο οι βρισιες. Που επειμενω υπαρχουν φιλτρα που τις κοβουν. Και πρεπει να υπαρχουν επιπτωσεις αν παραβαινονται. Μεχρι τωρα οι επιπτωσεις ειναι να σβηνονται. Εδω νομιζω πρεπει να υπαρχει κατι παραπανω.
Νικος
-
Ο χρήστης titsataki έγραψε:
Τωρα βεβαια σχετικα με τις αποκρουστικες κοσμοθεωριες. Λιγακι υπερβολικο να το αποκαλει ον Νασος ετσι αλλα οπως ειπαμε ειναι αναλογα με την αποψη του καθενος.Χμμ, διάβασε πιο προσεκτικά. Είπα 'αποκρουστική για κάποιους, έστω'. Συνεπώς δεν την αποκάλεσα έτσι, απλά υπέθεσα πως ίσως κάποιοι να τη θεωρούσαν έτσι
Στο κατω κατω ξερουμε την διευθυνση του Γαβριηλ ( email). Ενα email και λιγακι 'compromise' και ισως να εμπαινε μεσα.
Αν ο gavriil1 θέλει να επανέλθει, κατ΄ εμέ ευπρόσδεκτος άνευ όρων. Αλλά δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να παρακαλέσει οποιοσδήποτε οποιονδήποτε.
Οσο για τα όσα λες γενικότερα για τη στάση του gavriil1: κακά τα ψέμματα, ο τρόπος, το πως λέει κάποιος κάτι, έχει σημασία, IMHO. Και δεν είναι θέμα πολιτικής ορθότητας, είναι θέμα ανθρώπινης συμπεριφοράς. Ο gavriil1 κατάφερε στην τελευταία συζήτηση, όπου (από 'γινάτι' και μόνο νομίζω, ήθελε να αποδείξει πως δεν υπάρχει ούτε μία άξια λόγου ελληνική επιχείρηση) να με εξοργίσει ακόμα και εμένα που ανέκαθεν ήμουν από τους πλέον διαλλακτικούς και υπομονετικούς συνομιλητές του. Υπενθυμίζω τη δημοσίευση εκείνη με το '1-0', '2-0', ... '8-0' όπου με αχαρακτήριστο και προσβλητικότατο κατ΄ εμέ τρόπο (ιδίως προς κάποιον με τον οποίο, θεωρώ είχε ανταλλάξει πάντοτε επιχειρήματα με κόσμιο τρόπο, ούτε βρισιές ούτε τίποτε αντίστοιχο) είχε 'αποδείξει' τη θέση του.
Εν ολίγοις θέλω να πω πως αν ο τρόπος του ήταν διαφορετικός ίσως να έπειθε περισσότερο (γιατί σε κάποια ζητήματα όντως είχε δίκιο) και ίσως η στάση της πλειονότητας του Forum απέναντί του να ήταν διαφορετική.
Οπως και να έχει, κρίμα που έφυγε από το Forum.
-
Το ότι είναι κρίμα που έφυγε απο το Φόρουμ με βρίσκει σύμφωνο!
Πάντως Νίκο,το πρόβλημα νομίζω ότι ήταν η εντύπωσή του πως βρίσκετε μόνος εναντίον όλων,χωρίς ποτέ να προσπαθήσει να δει τα πράγματα και απο την άλλη πλευρά!
Οποιοσδήποτε είναι απόλυτος στις απόψεις του βρίσκει συνήθως αντίδραση σε αυτές απο τους συνομιλητές του!
Προσωπικά,δεν περίμενα τέτοια αντίδραση!!
Αν αποφασίσει να γυρίσει...καλοδεχούμενος!!! Ανευ όρων!!
-
Δεν καταλαβαίνω το κρίμα που έφυγε ο χ ....και πόσο μας λείπει ο ψ...
Όσοι θέλουν,μπορούν και αγαπούν το χώρο είναι εδώ.Όσοι,για δικούς τους λόγους,που δεν με αφορούν,δεν είναι κοντά μας,καλά νάναι και να κάνουν ότι τους αρέσει.....
Όσοι είμαστε εδώ,μας αρέσει,την βρίσκουμε,κάνουμε την πλάκα μας,μαθαίνουμε,λέμε την άποψη μας,όποια και να είναι αυτή.Κάποιοι την διαβάζουν,άλλοι την σχολιάζουν, άλλοι αδιαφορούν.
Κόσμος πάει και έρχεται και κάποιες γνωριμίες-φιλίες μένουν.
Εγώ νοιώθω ευτυχής και τυχερός που απο δω μέσα γνώρισα κάποιους ανθρώπους με τους οποίους όχι μόνο κάνω παρέα αλλά τους νοιώθω ΦΙΛΟΥΣ.Όνειρα ετών φαίνονται να πραγματοποιούνται χάρις στο χώρο ΑΥΤΟ.
Αισθάνομαι πολύ τυχερός, που μέσω 4τροχών,βρήκα ένα χώρο που με γεμίζει και που με κάνει να νοιώθω ποικιλία συναισθημάτων.
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ,ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΤΑΙ .........Άγγελος.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Τωρα βεβαια σχετικα με τις αποκρουστικες κοσμοθεωριες. Λιγακι υπερβολικο να το αποκαλει ον Νασος ετσι αλλα οπως ειπαμε ειναι αναλογα με την αποψη του καθενος.
Χμμ, διάβασε πιο προσεκτικά. Είπα 'αποκρουστική για κάποιους, έστω'. Συνεπώς δεν την αποκάλεσα έτσι, απλά υπέθεσα πως ίσως κάποιοι να τη θεωρούσαν έτσι
Αν ο gavriil1 θέλει να επανέλθει, κατ΄ εμέ ευπρόσδεκτος άνευ όρων. Αλλά δε νομίζω πως υπάρχει λόγος να παρακαλέσει οποιοσδήποτε οποιονδήποτε.
Οσο για τα όσα λες γενικότερα για τη στάση του gavriil1: κακά τα ψέμματα, ο τρόπος, το πως λέει κάποιος κάτι, έχει σημασία, IMHO. Και δεν είναι θέμα πολιτικής ορθότητας, είναι θέμα ανθρώπινης συμπεριφοράς. Ο gavriil1 κατάφερε στην τελευταία συζήτηση, όπου (από 'γινάτι' και μόνο νομίζω, ήθελε να αποδείξει πως δεν υπάρχει ούτε μία άξια λόγου ελληνική επιχείρηση) να με εξοργίσει ακόμα και εμένα που ανέκαθεν ήμουν από τους πλέον διαλλακτικούς και υπομονετικούς συνομιλητές του. Υπενθυμίζω τη δημοσίευση εκείνη με το '1-0', '2-0', ... '8-0' όπου με αχαρακτήριστο και προσβλητικότατο κατ΄ εμέ τρόπο (ιδίως προς κάποιον με τον οποίο, θεωρώ είχε ανταλλάξει πάντοτε επιχειρήματα με κόσμιο τρόπο, ούτε βρισιές ούτε τίποτε αντίστοιχο) είχε 'αποδείξει' τη θέση του.
Εν ολίγοις θέλω να πω πως αν ο τρόπος του ήταν διαφορετικός ίσως να έπειθε περισσότερο (γιατί σε κάποια ζητήματα όντως είχε δίκιο) και ίσως η στάση της πλειονότητας του Forum απέναντί του να ήταν διαφορετική.
Οπως και να έχει, κρίμα που έφυγε από το Forum.
Ισως να ηταν υπερβολικο και ισως να μην επεισε κανενα αλλα στο κατω κατω υπαρχουν πολλα χειροτερα. Οπως ειπαμε υπαρχουν τροπι να συζητησει κανεις και διαφορετικοι ανθρωποι εχουν αλλη γνωμη πως πρεπει να ειναι η συζητηση και ποσο φτανει στα ορια της προσβολης. Και στο κατω κατω δεν εχετε τιποτα να χωρισετε και να συμφωνησετε. Οποτε τουλαχιστο συμφωνητε οτι διαφωνητε κατα κρατος σε αυτο το θεμα. Και δεν ειπαμε οτι παντα πρεπει να ειμαστε κοσμιοι και ευγενικοι (οχι βεβαια να βριζουμε). Να θυμωνεις ειναι φυσικο και καλο σε πολλες περιπτωσεις. Οσο δεν το παιρνεις προσωπικα (ξερω καμμια φορα δεν ειναι ευκολο αυτο).
Και προσωπικα εχω απαντησει θυμωνμενα και μετα πηγα πισω και το εσβησα μια και δεν το θεωρω αναγκαιο (βουτηξα τη γλωσσα στο μυο εστω και καθυστερημενα )
Στο κατω κατω δεν χρειαζεται να εχουμε ολοι τις ιδιες αποψεις.Για τον Γαβριηλ να επανελθει δεν νομιζω πως κανενας του εβαλε ορους . Ζητησεκατι να γινει και αν δεν γινεται να γινει κατι αλλο σχετικα με τα ποστ που σβηστηκανε. Το τι γινεται απο εκει και περα δεν εχει να κανει με εμενα. Αλλα μεταξυ του Γαβριηλ το τι ζητησε και ενα αλλο προσωπο. Αν θελουν να τα βρουν και να γινει καποιο 'compromise' καλως, αλλοιως οτι εγινε εγινε και αστο.
Παντως εχει πλακα ρε παιδι μου γιατι εχω παει σε πολλα ξενα φορουμ που ειναι ο Γαβριηλ και ποτε δεν εχει κανει πολιτικη συζητηση. Αλλα βεβαια ουτε και εγω κανω πολιτικη κουβεντα σε αλλα φορουμ. Ισως το Ελληνικο μας τραβαει (και ειναι ενας απο τους λογους που ερχομαι στα φορουμ των 4Τ)
Νικος
Για τα παλιά μέλη του Forum,που σταμάτησαν να γράφουν