-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Στο Nurburgring έχω κάνει 6:58 πάλι με το Atos αλλά χωρίς άζωτο. Αν βάλω και άζωτο θα κάνω κάτω απο 6:50. Γιατί, δέν με πιστεύετε?αν μιλούσες για 7+ λεπτά θα σε πιστεύαμε.
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Στο Nurburgring έχω κάνει 6:58 πάλι με το Atos αλλά χωρίς άζωτο. Αν βάλω και άζωτο θα κάνω κάτω απο 6:50. Γιατί, δέν με πιστεύετε?με ήλιο δοκίμασες
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Στο Nurburgring έχω κάνει 6:58 πάλι με το Atos αλλά χωρίς άζωτο. Αν βάλω και άζωτο θα κάνω κάτω απο 6:50. Γιατί, δέν με πιστεύετε?Γιατί είναι τραγικά αργός χρόνος, γιαυτό.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Στο Nurburgring έχω κάνει 6:58 πάλι με το Atos αλλά χωρίς άζωτο. Αν βάλω και άζωτο θα κάνω κάτω απο 6:50. Γιατί, δέν με πιστεύετε?
με ήλιο δοκίμασες
κι αν τα σκυλιά που κατουράνε πάνω στα λάστιχα ρίχνουν και κανά γελάκι μην τρομάξετε!
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε σοβαρευτείτε ρεεεεε! ΔΕν έχετε φόρμουλες αλλά ταπεινά ΙΧ!
-
Ο χρήστης pablofrank έγραψε:
απο θεωριες ειναι ολοι πρωτοι.νομιζω οτι αποψη πρεπει ναχουν μονο οσοι δοκιμαζουν να βαλουν αζωτο στο αμαξι τους ....σιγουρα στη formula 1 κατι θα ξερουν τωρα για τις θεωριες που χω διαβασει στο forum καλλυτερα να τις κρατανε για παρτυ τους αυτοι που δεν τοχουν δοκιμασει.οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!!!!!!!φιλικα παυλοςΧμ.... Που να μην ήσουνα και φιλικός....
Ίσως αν διάβαζες το θέμα από την αρχή θα ήταν καλύτερα και για μας και για σένα.... Πραγματικά φιλικά! -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
τωρα για τις θεωριες που χω διαβασει στο forum καλλυτερα να τις κρατανε για παρτυ τους αυτοι που δεν τοχουν δοκιμασει.οσα δε φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια!!!!!!!φιλικα παυλος
edit mod....
fixed
Πρόσεχε πως εκφράζεσαι φιλικά mod
-
βλεπω ενοχλουνται καποιοι που προφανως ειναι οι της ΘΕΩΡΙΑΣ οπως ανεφερα δε τρεχει τιποτα παιδες οι θεωριες ειναι καλες αλλα ο τολμων νικα και στη πραξη αμα διαπιστωσω οτι δεν ειναι οκ το αζωτο ναστε σιγουροι οτι θα το αλλαξω.τωρα γιαυτους που επιμενουν για κατι χωρις να τοχουν δει στη πραξη τα λογια ειναι περιτα . τωρα να κατσω να διαβασω απο την αρχη τι γραφει ο καθενας ειναι λιγο δυσκολο .και οσο για τους ειρωνες με το atos ειμαι κατοχος ενος audi s3 2009 me mtm προγραμα αλλα φανταζομαι ο ειρωνας θαναι πιο γρηγορος .αλλα τονιζω και παλι το αμαξι δε κανει τον οδηγο απλα ενα καλο αμαξι βοηθαει στη πιο ανετη και πιο ασφαλη οδηγηση !!!!!!!
-
Μη ζορίζεσαι, εδώ υπάρχουν χιλιάδες άνθρωποι που έχουν βιβλία με φωτογραφίες κτιρίων και πυραμίδων στον Άρη, διαστημόπλοια από τον Σείριο, Αρχαίους Ινδούς αστροναύτες, κλπ.
στο άζωτο θα κολλήσουμε; -
εχεις δικιο mr αντωνης μπορει να παρεξηγησα καποια πραγματα .Ειπαμε πρόσεχε πώς εκφράζεσαι mod .τελος παντων στο θεμα μας .αζωτο πολυ κακη εμπειρια στο fiestaki που ειναι και ελαφρυ .το αμαξι αλλαξε συμπεριφορα προς το χειροτερο ασταθεια στο φουλ.διαβαζε τη παραμικρη λεπτομερεια στο δρομο αλλα τι νατο κανεις αμα ειναι να μαζευεις αμπελια.σαν τραμπολινο πηγαινε το fiesta .επισης εβαλα καινουρια ελλαστικα michelin exalto pilot στις στροφες κομματια στην ευθεια ασταθες .Τα bridgestone πιστευω οτι ειναι καλυτερα εσυ τι λες mr Αντωνης ?
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
Στο Nurburgring έχω κάνει 6:58 πάλι με το Atos αλλά χωρίς άζωτο. Αν βάλω και άζωτο θα κάνω κάτω απο 6:50. Γιατί, δέν με πιστεύετε?
με ήλιο δοκίμασες
θα γελάει όλο το αυτοκίνητο μαζί του βρε! τι του προτείνεις του ανθρώπου!
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
με ήλιο δοκίμασες
εχετε πολυ πλακα γιατι δε γυρνατε καμια κωμωδια?
-
Ο χρήστης pablofrank έγραψε:
με ήλιο δοκίμασες
εχετε πολυ πλακα γιατι δε γυρνατε καμια κωμωδια?
άμα πρωταγωνιστήσεις
προσφέρεται και αμοιβή γέμισμα τα λάστιχά σου με οτι αέριο θές για ενα χρόνο
**Aφαιρεθηκαν τα offtopic ,μην το συνεχιζετε [mod] **
-
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
θα γελάει όλο το αυτοκίνητο μαζί του βρε! τι του προτείνεις του ανθρώπου!Το υποξείδιο του αζώτου Ν2Ο (νίτρο) είναι το αέριο γέλιου και όχι το ήλιο.
Το ήλιο απλά λεπταίνει η φωνή μας. -
θα πω και εγω την δικη μου ιστορια.... εχω ενα renault clio 1.4 16v του 2004.... πριν ενα μηνα ειπα να αλλαξω τα λαστιχακια του. φορουσα toyo T1R και αποφασισα να βαλω καποια αλλα γιατι, ναι μεν κρατουσαν σαν βεντουζες, αλλα ηθελαν καθε χρονο αλλαγη. τα αλλα που εβαλα και που αυτα φοραει τωρα το clio ειναι τα dunlop sport fast response. με το που κανω τα πρωτα km ειδα αλλο αυτοκινητο δεν μπορουσα να το στριψω... εστριβα και δεν ενοιοθα ασφαλεια μεσα στη στροφη ( λογο μαλακου πλαινου). ξενεροσα απιστευτα με το clio... το επομενο βημα ηταν να παω στο μαγαζι που τα εβαλα οπου μου εδοσε μια καλη λυση η οποια ηταν το αζωτο. στην αρχη ειπα 'τι μου λεει αυτος???!!!!!!' η δοκιμη ωμος με επισε. ειδα αρκετη διαφορα στο στριψιμο σε σχεση με τον αερα που ειχαν τα λαστιχα πριν και ετσι μπορω να πηγαινω αρκετα ποιο γρηγορα απο πριν.... εγω προτεινω σε οποιον οδηγει σε γρηγορους ρυθμους να βαλει αζωτο, πιστευω οτι θα δει διαφορα....
-
Ο χρήστης gileravxr έγραψε:
θα πω και εγω την δικη μου ιστορια.... εχω ενα renault clio 1.4 16v του 2004.... πριν ενα μηνα ειπα να αλλαξω τα λαστιχακια του. φορουσα toyo T1R και αποφασισα να βαλω καποια αλλα γιατι, ναι μεν κρατουσαν σαν βεντουζες, αλλα ηθελαν καθε χρονο αλλαγη. τα αλλα που εβαλα και που αυτα φοραει τωρα το clio ειναι τα dunlop sport fast response. με το που κανω τα πρωτα km ειδα αλλο αυτοκινητο δεν μπορουσα να το στριψω... εστριβα και δεν ενοιοθα ασφαλεια μεσα στη στροφη ( λογο μαλακου πλαινου). ξενεροσα απιστευτα με το clio... το επομενο βημα ηταν να παω στο μαγαζι που τα εβαλα οπου μου εδοσε μια καλη λυση η οποια ηταν το αζωτο. στην αρχη ειπα 'τι μου λεει αυτος???!!!!!!' η δοκιμη ωμος με επισε. ειδα αρκετη διαφορα στο στριψιμο σε σχεση με τον αερα που ειχαν τα λαστιχα πριν και ετσι μπορω να πηγαινω αρκετα ποιο γρηγορα απο πριν.... εγω προτεινω σε οποιον οδηγει σε γρηγορους ρυθμους να βαλει αζωτο, πιστευω οτι θα δει διαφορα....Σκλήρυναν τα πλαινα δηλαδη;
-
Μεγάλη υπόθεση η ψυχολογία τελικά
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
θα πω και εγω την δικη μου ιστορια.... εχω ενα renault clio 1.4 16v του 2004.... πριν ενα μηνα ειπα να αλλαξω τα λαστιχακια του. φορουσα toyo T1R και αποφασισα να βαλω καποια αλλα γιατι, ναι μεν κρατουσαν σαν βεντουζες, αλλα ηθελαν καθε χρονο αλλαγη. τα αλλα που εβαλα και που αυτα φοραει τωρα το clio ειναι τα dunlop sport fast response. με το που κανω τα πρωτα km ειδα αλλο αυτοκινητο δεν μπορουσα να το στριψω... εστριβα και δεν ενοιοθα ασφαλεια μεσα στη στροφη ( λογο μαλακου πλαινου). ξενεροσα απιστευτα με το clio... το επομενο βημα ηταν να παω στο μαγαζι που τα εβαλα οπου μου εδοσε μια καλη λυση η οποια ηταν το αζωτο. στην αρχη ειπα 'τι μου λεει αυτος???!!!!!!' η δοκιμη ωμος με επισε. ειδα αρκετη διαφορα στο στριψιμο σε σχεση με τον αερα που ειχαν τα λαστιχα πριν και ετσι μπορω να πηγαινω αρκετα ποιο γρηγορα απο πριν.... εγω προτεινω σε οποιον οδηγει σε γρηγορους ρυθμους να βαλει αζωτο, πιστευω οτι θα δει διαφορα....
Σκλήρυναν τα πλαινα δηλαδη;
ειδα διαφορα στην σταθεροτητα του αυτοκινιτου στο στριψιμο... δεν ειμαι ασχετος ωστε να μην το καταλαβω...
-
Αν του είχε βάλει αέρα 28-29psi και μετά με το άζωτο του έβαλε 32-33 σαφώς και σκλήρυναν τα πλαϊνά, ας μας πει τις πιέσεις με αέρα και με άζωτο, η αυθυποβολή σε όλο της το μεγαλείο, αυτή είναι η γνώμη μου.
-
Ο χρήστης gileravxr έγραψε:
Σκλήρυναν τα πλαινα δηλαδη;
ειδα διαφορα στην σταθεροτητα του αυτοκινιτου στο στριψιμο... δεν ειμαι ασχετος ωστε να μην το καταλαβω...
Αυτά που λες δεν γίνονται. Απλά σου έβαλε υψηλότερη πίεση σε σχέση με πριν.
-
η πιεση που μπηκε στα λαστιχα ηταν ιδια με πριν... σε μια συγκεκριμενη διαδρομη που την κανω αρκετα γρηγορα και την ξερω πολυ καλα, το αυτοκινητο ειχε διαφορετικη συμπερηφορα οταν ειχε αερα στα λαστιχα και διαφορετικη ,προς το καλλιτερο, οταν ειχε αζωτο(καλλιτερη αισθηση του τιμονιου, καλλιτερη συμπεριφορα μεσα στη στροφη). Αυτα εχω να πω απο την εμπειρια μου, τωρα αν σε μερικους φαινονται περιεργα να κατσουν και να το δοκιμασουν αλλοστε δεν εχω κανει καποια διαφημιση και δεν εχω καποιο συμφερον... ευχαριστω
Άζωτο... αντι για αέρα στα λάστιχα!!!!!!!!