-
Λετε αν ριξω λαδι φαγητου στην πινακιδα να γλυτωσω καμια κληση?
-
-
Ο χρήστης Sfak έγραψε:
Λετε αν ριξω λαδι φαγητου στην πινακιδα να γλυτωσω καμια κληση?Να μην κάνεις μαλακίες στο δρόμο δεν παίζει δηλαδή;
-
Εξαρταται τι εχεις μαγειρεψει πριν
-
Χαχαχαχα ευχαριστώ για τις απαντησεις θα το δοκιμασω και θα σας πω το αποτελεσματα..
-
Μόνο μην ξεχάσεις να μας πεις αν έβαλες από το απλό ή ήταν έξτρα παρθένο
-
Μιας που ξεθάφτηκε, ας πω και εγώ την εμπειρία μου
Χρησιμοποιούσα το πιο γνωστό (Photoblocker) για αρκετά χρόνια, και σε δοκιμές που είχα κάνει με DSLR και δυνατό flash, ναι μεν δεν 'εξαφάνιζε' την πινακίδα, αλλά κάποια ψηφία/γράμματα δεν ήταν πάντα ευκρινή (λόγω αντανάκλασης). Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο, πάντως εκείνο το καιρό κλήση από σταθερό ραντάρ/κάμερα δεν πήρα. Φορητό laser με έπιασε κανονικότατα πάντως, προφανώς άσχετα με το photoblocker.
Το καλύτερο αντιραντάρ είναι πάντα και παντού navi ενημερωμένο με όλες τις κάμερες, ραντάρ και πιθανά σημεία-μπλόκα
-
Ο χρήστης The Ace έγραψε:
Μιας που ξεθάφτηκε, ας πω και εγώ την εμπειρία μουΧρησιμοποιούσα το πιο γνωστό (Photoblocker) για αρκετά χρόνια, και σε δοκιμές που είχα κάνει με DSLR και δυνατό flash, ναι μεν δεν 'εξαφάνιζε' την πινακίδα, αλλά κάποια ψηφία/γράμματα δεν ήταν πάντα ευκρινή (λόγω αντανάκλασης). Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο, πάντως εκείνο το καιρό κλήση από σταθερό ραντάρ/κάμερα δεν πήρα. Φορητό laser με έπιασε κανονικότατα πάντως, προφανώς άσχετα με το photoblocker.
Το καλύτερο αντιραντάρ είναι πάντα και παντού navi ενημερωμένο με όλες τις κάμερες, ραντάρ και πιθανά σημεία-μπλόκα
Φιλε να σε ρωτησω καλα τις καμερες αλλα τα μπλοκα πως θα τα εχει μεσα?Εννοω τα κατεβαζεις απο καπου και τα περνας?
-
Για όλες τις γνωστές εφαρμογές navi, υπάρχουν αρχεία με τις κάμερες και τα μπλόκα (χωρισμένα σε κατηγορίες) τα οποία ανανεώνονται αρκετά συχνά.
Τι γνωρίζετε για τα σπρέι πινακίδων κατά των ραντάρ?