-
Ο χρήστης maximos έγραψε:
Γειά σας,lazarefa ...Εισάγονται από τον εισαγωγέα των Trak ...
Τις Weissenfels, (τις ...πάνινες) τις εισάγει η AUTOPLUS (έτσι πάντως μου είπε ένας πωλητής τους) και γιαυτό τις έχουν και φτηνές, αρχίζουν από 50
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
........................ Αν κάποιος αγοράσει από αλλού, ας μας γράψει αν είχε την ίδια αντιμετώπιση...Αν ναι, τότε όντως ισχύουν τα περί κράχτη νομίζω....Αφού είμαι τόσο περίεργος που μού έρχεται να κάνω μια βόλτα εδώ στη γειτονιά μου στην Ελευθερίας (Αμφιθέας) να δω αν έχουν πάρει γραμμή!Είναι πάγια τακτική των καταστημάτων της αλυσίδας καταστημάτων να στα κάνουν 'τσουρέκια'. Μπαίνεις π.χ. και λες θέλω ένα σταυρό για τα μπουλόνια και αρχίζουν να σου προτείνουν από φωσφορίζοντα γιλέκα μέχρι προφυλακτικά. Α και φυσικά ο σταυρός που σου δίνουν σαν πρώτη επιλογή είναι ο ακριβότερος που έχουν.
-
+1000 αναφορικά με την πολιτική των Autoplus. Το περασμένο καλοκαίρι είχα επισκεφτεί το κατάστημα της Μεσογείων για αγορά πλατοκαθισμάτων. Το τι μπουρου μπουρου μου ρίξε η πωλήτρια για να αγοράσω ότι χαζομάρα μπορείτε να φανταστείτε, δε λέγεται . Μέχρι και φωσφοριζέ γιλέκο γα παν ενδεχόμενο ήθελε να μου πασάρει. Βρε ουστ... Και μια και μιλάμε για Autoplus, είναι τουλα΄χιστον ξεφτίλα νομίζω εν έτει 2006 (σχεδόν 2007) να μη διαθέτει αυτή η αλυσίδα ένα υποτυπώδες έστω eshop. Μπάινω κατά καιρούς στο (ο θεός να το κάνει) site τους και πάντα λέει πως θα είναι σύντομα κοντά μας (εδώ και 5 χρόνια ). Ακόμα και τα τηλέφωνα που δίνουνε είναι με την παλιά γραφή (010-ΧΧΧΧΧΧΧ). Έλεος βρε παιδιά...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Είναι πάγια τακτική των καταστημάτων της αλυσίδας καταστημάτων να στα κάνουν 'τσουρέκια'. Μπαίνεις π.χ. και λες θέλω ένα σταυρό για τα μπουλόνια και αρχίζουν να σου προτείνουν από φωσφορίζοντα γιλέκα μέχρι προφυλακτικά. Α και φυσικά ο σταυρός που σου δίνουν σαν πρώτη επιλογή είναι ο ακριβότερος που έχουν.
...Καλά όμως όταν κανά βράδυ που γυρίζεις εθνική σταματήσεις να βοηθήσεις (με το καινούριο σου σταυρό) κάποιον που έχει μείνει από λάστιχο μόνο και μόνο για να σου αποκαλυφθεί μια καυ$%^νη μ$%^άρα, θα σκεφτείς τη μλκία που έκανες να μην πάρεις προφυλακτικά.
Ευτυχώς όχι για πολύ γιατί θα σε πατήσει το διερχόμενο φορτηγό καθώς θα γυρνάς απογοητευμένος στο αυτοκίνητό σου.
Στον παράδεισο θα σκέφτεσαι ότι αν δεν το είχες ψάξει παραπάνω από τον πανάκριβο σταυρό που σου πρότεινε αρχικά, δεν θα είχες αγοράσει κι έτσι δεν θα είχες σταματήσει ποτέ...
-
Δε γ@μ@ς που δε γ@μ@ς, τουλάχιστον δεν πας για ψάρεμα?
-
Ο χρήστης lazarefa έγραψε:
+1000 ...Μέχρι και φωσφοριζέ γιλέκο γα παν ενδεχόμενο ήθελε να μου πασάρει...Και όμως, το συγκεκριμένο αξεσουάρ μπορεί να σου σώσει την ζωή. Το έχει και η BMW και κάποια στιγμή θα το πάρω.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
+1000 ...Μέχρι και φωσφοριζέ γιλέκο γα παν ενδεχόμενο ήθελε να μου πασάρει...
Και όμως, το συγκεκριμένο αξεσουάρ μπορεί να σου σώσει την ζωή. Το έχει και η BMW και κάποια στιγμή θα το πάρω.
+1.
Έχω ένα σε κάθε αμάξι. Αν χρειαστεί να αλλάξω λάστιχο βράδυ ας πούμε, όσο να 'ναι, με κάνει πιο ορατό.
-
Και όμως, το συγκεκριμένο αξεσουάρ μπορεί να σου σώσει την ζωή. Το έχει και η BMW και κάποια στιγμή θα το πάρω.
Απ' όσο ξέρω σε κάποιες χώρες (π.χ. Αυστρία) είναι υποχρεωτικό να το έχεις μαζί σου.
-
Εχω την εντυπωση οτι απο το 2007 ή 8 και μετα θα ειναι κ εδω υποχρεωτικο το φωσφοριζε γιλεκο...
Που μπορουμε αληθεια να βρουμε τετοιο?Σε κανενα practiker ???
-
Συμφωνώ απόλυτα και έχω ήδη σε όλα τα αυτοκίνητα. Αλλά το θέμα είναι ότι πήγα και το αγόρασα μόνος μου όταν ήθελα ή μπορούσα.
Δεν έχω όρεξη λοιπόν όταν μπαίνω σε ένα κατάστημα να πάρω κάτι συγκεκριμένο να με λιβανίζουν με ότι τους έχουν πει να λένε.(Ψιλοάσχετο. Αν θέλετε τέτοιο γιλέκο με ανακλαστικά μπορείτε να το αγοράσετε από οποιοδήποτε κατάστημα που πουλά υλικά οδικής σήμανσης και ασφάλειας. Είναι ποιοτικότερα και με κόστος ίσως και φθηνότερο)
mjacob Η εταιρεία που εργάζομαι εισάγει και προφυλακτικά, οπότε .... .
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Συμφωνώ απόλυτα και έχω ήδη σε όλα τα αυτοκίνητα....και όλοι να λένε, να ένας p:lipsealed: s φωσφοριζέ.
mjacob Η εταιρεία που εργάζομαι εισάγει και προφυλακτικά, οπότε .... .
Αν το'ξεραν οι γονείς σου θα μας είχαν γλυτώσει από πολλές μαλακίες, την εξής μία, εσένα.
-
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Εχω την εντυπωση οτι απο το 2007 ή 8 και μετα θα ειναι κ εδω υποχρεωτικο το φωσφοριζε γιλεκο...Που μπορουμε αληθεια να βρουμε τετοιο?Σε κανενα practiker ???
Αρχικά, οργανώνεις επιδρομή για πλιάτσικο σε εργοτάξιο.
Πιό δυναμική μέθοδος είναι αυτή της εξουδετέρωσης αλλοδαπού ανθρώπινου ρυθμιστή κυκλοφορίας σε περιπτώσεις έργων στους δρόμους. Εναλλακτικά προτείνεται προσεκτικός σχεδιασμός για υφαρπαγή του εξοπλισμού κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού μπυρο-σάντουϊτς.
Η περίπτωση εξουδετέρωσης οργάνου της τάξης με σκοπό να αποκτήσουμε ύψηλής ποιότητας και καθαρό γιλέκο κρίνεται υψηλού κινδύνου και θα πρέπει να αποφεύγεται.
Αντίθετα, ευκολότερους στόχους αποτελούν οι σχολικοί τροχονόμοι.
-
-
Υπάρχει ένα μαγαζί στην Μεσογείων στην Αγ. Παρασκευή που έχει όλους αυτούς του εξοπλισμούς, σημάνσεις,, κλπ..... απο εκεί έχω πάρει και δυο ειδικά stop για το parking όπου ακουμπούν οι πίσω τροχοί και σταματάς στην σωστή απόσταση από τον τοίχο!!!!!!
-
Gia to paidi me to CR-V.
Akou. Me xionolastixa eise ok. Alisides einai uperbolh. Alla opos sou eipa prhn. Kako den kanoun. Kalo kanoun.
Ego den 8a ths eperna.
Oriste to diko mou me lastixa ths plakas All-Season.
Den exo sunantish pote problhma kai se sun8ikes polh duskoloteres apo autes ths foto.
-
Ο χρήστης OUZO Power έγραψε:
me lastixa ths plakas All-Season.
Τι εννοείς με το 'all season';
-
Οι πινακίδες από πού είναι? All Season Waterfront Rentals? USA?
-
Καναδά είναι ο φίλος
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
me lastixa ths plakas All-Season.
Τι εννοείς με το 'all season';
Diladi lastixa pou einai gia oles ths epoxes. Oute pelma pou kolai sthn asfalto san kalokairina, oute pelma san ta xhmerina.
Sugkekrimena auta einai Michelin X-One
Αντιολισθητικές Αλυσίδες