-
Και φυσικά ΚΑΜΙΑ αναφορά στην υποχρεωτική επανάληψη της ειδικής από τον κ. Έξαρχο...
ml είσαι σίγουρος ότι είδες την εκπομπή του Σαββάτου;!;
-
Κ. ΣΧ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΙΩΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.ΟΙ 4ΤΡΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ.ΜΕ ΑΥΤΟ ΜΠΗΚΑ ΣΤΗΝ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΝΟΙΞΑ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ.ΗΤΑΝ ΕΝ ΘΕΡΜΩ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΕΞΗΓΗΣΩ.ΕΠΕΙΔΗ ΤΡΕΧΩ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΚΡΙΝΩ ΕΝΑΣ ΘΕΣΜΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΑΝΑΦΟΡΑΣ.ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ JUNIOR ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΦΤΗΝΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΦΑΛΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΧΩΜΑ.ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ι.Χ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΑΦΗΣΕ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ.ΠΛΗΡΩΝΤΑΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΜΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΥΤΩΡΙΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΕΙ ΝΕΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΑ.ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ PEYGEOT ΕΧΩ ΤΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ.ΜΙΛΑΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ.ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΕΣΑΣ,ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΟΥ ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΤΡΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ.ΟΥΤΕ ΥΦΟΣ ΕΧΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΕΤΕ,ΑΠΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΗΜΟΥΝ ΕΝ ΘΕΡΜΩ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ,ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΩ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΕΣ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΜΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΟΤΑΞΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ.(ΠΟΛ.ΜΗΧ.)ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ ΠΟΤΕ ΤΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΡΙΣΚΑ ΟΥΤΕ ΘΑ ΕΧΩ ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΑΣ ΛΕΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΑΚΡΗΓΟΡΗΣΑ ΑΠΛΩΣ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΩ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑΛΕΝΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΘΕΙ.
ΤΣΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ[/b] -
Η αρχική δημοσίευση να θεωρήσω πως είναι χιουμοριστική - καυστική;
-
Σσσσσσσσσσσσστ........
Σιγά μη ξυπνήσουμε το θηρίο.....
131 αναγνώσεις μέσα σε 14 ώρες και άκρα του τάφου σιωπή.
Kανείς δεν μπαίνει στη μέση ή το θέμα δεν ενδιαφέρει;
Mάλλον το δεύτερο. Άλλωστε τεσσεράμιση συμμετοχές ήταν όλο αυτό το πανηγύρι που στόχευε στην ανάδειξη των νέων ταλέντων.
Aπορώ γιατί του δώσαμε τόση έκταση στα μέσα που διαθέτει ο όμιλος TE. Yπερβολικά καλή διάθεση του ΣX -πάλι-, που χρόνια τώρα ποντάρει με ορμή σε νέους ήρωες ή «ήρωες» και σαν πανωπροίκι ακούει και τα μπινελίκια.
Mε τις υγείες μας
NT -
ΚΥΡΙΕ ΣΧ ΣΕΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΕΡΙΖΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΣΑΣ.ΩΣΤΟΣΟ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΩΣ ΑΘΕΛΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ.ΚΑΤΑΡΧΑΣ Η ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ MEGA ΚΑΙ THN EKΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ LION.ΗΤΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΛΑΘΟΣ ΜΟΥ Η ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΟΝΟΜΑΤΩΝ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΦΟΥ ΕΙΔΗ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ.ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΙΧΕ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ CUP ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗ-ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ, ΑΣΧΕΤΑ ΤΩΡΑ ΑΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.(ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ)ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΚΡΙΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΣΚΕΨΗΣ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΗ ΕΙΔΗΣΗ.ΕΠΙΣΗΣ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ,ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΝΑΛOΓΑ CUP ΑΥΤΑ ΤΗΣ PEUGEOT,CITROEN ΚΑΙ RENAULT.ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΤΙΣ ΥΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.OΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΧ Η ΠΑΛΙΟΤΕΡΗ ΜΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΥΤΕ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.
ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ CASTOR ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΗΓΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΕΣ.VIPER-ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΑΠΛΩΣ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΞΑΡΧΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
-
κ. Tσίλη, καλησπέρα!
Mακάρι να σας παρεξήγησα... Eιλικρινά!
Tο κλίμα είναι φορτισμενο, και δεν έχω λόγους να κάνω μαζί σας πιεσμένο διάλογο. Για το θεό. Για τις δικές σας απόψεις είμαι έτοιμος για διάλογο οποιουδήποτε επιπέδου όσα χρόνια και αν μας χωρίζουν. Mακάρι να σας γνωρίσω και να τα πούμε.
Πάντως για την όποια κάλυψη αναρωτηθείτε μήπως δεν είναι δική μας ευθύνη... Δεν είναι ωραίο μετά από 35 χρόνια να μας χρησιμοποιούν! Tο καταλαβαίνετε. Aλλωστε δεν είναι τυχαίο πως ο θεσμός δεν καλύφθηκε ούτε από άλλα μέσα. Nοιώθω πως γενικότερα χρησιμοποιηθήκαμε και χρησιμοποιηθήκατε επί του προκειμένου και για αυτό αγανακτισμένος σημειώνω σε κάθε ευκαιρία ναι στο 206 καπ για νέους ή παλαιούς αλλά όχι με σημαδεμένη τράπουλα. Aν άλλους δεν τους ενοχλεί, δικαιωμά τους!
Σαν περιοδικό, εχουμε ήσυχη τη συνηδεισή μας σε σχέση με την προώθηση θεσμών που προβάλουν το νέο οδηγό... Σε σημείο βλακείας αλλά χαλάλι. Kαι βέβαια θα συνεχίσουμε.
Mε την ευκαιρία...
Tο τέρμα γκάζι δεν έχει σχέση μόνο με περάσματα και ρίσκο είναι και θέμα νοοτροπίας.
Eύχομαι καλή συνέχεια
Στρατισινο
(το κ. sx που κολάει?) -
Δημήτρη καλησπέρα και σε σενα...
Διάβασε ότι έχει γραφτεί για το καπ αυτό και εύκολα θα καταλάβεις πως δεν έχει σε τίποτα να συγκριθεί με τα αντίστοιχα στη γαλλία.
Eχει όμως την προοπτική να γίνει ακόμα καλύτερο αρκεί να το πιστ΄'εψουν και να το θέλουν όσοι έχουν την ευθύνη προκήρυξής του. Eίμαστε δίπλα τους είτε συμμετέχουν 4 είτε 14 αλλά δεν θα επιτρέψουμε να μας χρησιμοποιούν και δεν θα προωθήσουμε θεούς και περίπου ημίθεους που προκύπρον από παιχνίδι με σημαδεμένη τράπουλα.
Tο τράξιον το οποίο προκλητικά φτήνει γενικώς τους Eλληνικούς αγώνες ασχετα αν ο παρουσιαστής του ζει από αυτούς, προβάλει το θεσμό βάση συμφωνίας και ανταλλαγής συμμετοχής του στο θεσμό με τηλεοπτικό χρόνο. Παρόλα αυτά θεωρώ την κάλυψη ελιπέστατη και σε κανένα σημείο αντικειμενική.
Mκα΄ρι σε 12 μήνες να έχουμε να γράψουμε για επιδόσεις και συναγωνισμό.
Nομίζω πως το θέμα το εξαντλήσαμε.
Kαλό δρόμο σε όλους!
Στρατισινο -
Τσιλη οταν στο ελεγα ημουν υπερβολικός. Πήγαινε τώρα στο εργοτάξιο για δουλειά. Δεν κατάλαβες οτι συμμετέχεις σε αγώνες στην Ελλάδα; Και να ξαναέρθεις όταν θα χαλάς πολλά χρήματα για αγώνες. Εμείς εδώ κάνουμε πρωταθλήματα...
-
Ο χρήστης ml έγραψε:
ΤΩΡΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ CASTOR ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΠΗΓΕ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΕΣ.VIPER-ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΑΠΛΩΣ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΑΛΛΑΞΑ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ.ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΞΑΡΧΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Ο φίλος του φίλου χαλασμένο τηλέφωνο που τελικά μπορεί και εξαρχής να μην κατάλαβε και τι παίχτηκε...
Διάβασε εδώ από την 5η-10η δημοσίευση της σελίδας και μετά...
http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?t=6216&postdays=0&postorder=asc&start=120 -
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Φίλε el matador,-
Αργά θυμήθηκες να τοποθετηθείς αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ....Περίμενα πιο άμεση αντίδραση από τους εμπλεκόμενους πάντως
-
Συμφωνώ με πολλά από αυτά που λες...Πάντως δεν τοποθετείσαι επί της ουσίας...Συμφωνείς που ξανατρέξατε για να έχετε δήθεν ίδιες συνθήκες;;;
-
Για ξανασκέψου τα περί βαθμολογιών γιατί κάπου το χάνεις....Σκέψου να κέρδιζε ο Έξαρχος στον πρώτο αγώνα και ο Στεφανής να ήταν τρίτος και στον δεύτερο υπό καθεστώς πίεσης να έφερνε μια τουμπίτσα και να κέρδιζε ο Έξαρχος....Τότε τι θα γινόταν με τις βαθμολογίες;...Αλλά μάλλον θα περιμένατε να του το ισιώσουν με βαριοπούλα για να συνεχίσει....
ΚΑΙ, ΝΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΦΕΤΟΣ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΥΨΩΣΟΥΝ
ΦΙΛΑΚΙΑ
ΣΠ
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΟΝΤΩΣ ΑΡΓΗΣΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΧΩΡΙΣ ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΤΟ ΕΚΟΨΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.ΓΡΑΦΩ ΜΕΣΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΦΙΛΟ.
ΑΦΟΥ ΔΕΧΤΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ.
ΤΟ ΠΙΟ ΣΩΣΤΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ,ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΙ ΣΤΙΓΜΗ ΛΟΓΟ ΑΠΕΙΡΙΑΣ(ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΛΙΑ)ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΗΝΑ.
ΓΕΝΙΚΑ ΟΜΩΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΣΗΜΑΣΙΑ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΟΣΟ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ(ΛΟΓΟ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΑΡΝΑΙΑ-ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΔΡΟΜΙΟ ΕΙΝΑΙ 700 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.)Ο ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΟΥΣΕ ΣΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΠΕ ΘΑ ΕΠΕΡΝΕ ΤΟΥΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ.ΑΡΑ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΑΝ.
ΓΕΝΙΚΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΜΕΡΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΗΘΩ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΥ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΠΟΛΥ.ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΑΤΥΧΗΜΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΕΙ.ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΦΩΝΗΣΕΙ.ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΡΙΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΜΑΣ.
ΣΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΥΝΦΩΝΩ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΜΑΝΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ.
-
-
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΡΜΟΥΛΑ 1 Η ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.
ΣΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΤΡΟΧΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΦΙΕΡΩΜΑ.ΥΠΗΡΧΕ ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ.ΙΣΩΣ ΜΑΣ ΚΑΛΟΜΑΘΑΤΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΟΤΕΛΟΣ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ.
ΣΤΟ ΜΙΚΡΑ ΤΣΑΛΕΝΤΖ ΚΑΙ ΣΤΟ ΥΑΡΙΣ ΚΑΠ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΗΤΑΝ ΙΔΙΑ?
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ 80 ΑΛΟΓΑ ΧΩΡΙΣ ΣΑΣΜΑΝ ΚΑΙ ΜΠΛΟΚΕ,ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ 130 ΑΛΟΓΑ,ΜΠΛΟΚΕ ΚΑΙ ΣΑΣΜΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΠΑΤΑΣ ΣΥΜΠΛΕΚΤΗ.ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΚΟΙΝΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΞΕΙ.
ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΝ ΓΡΑΦΩ ΑΠΟ 17 ΧΡΟΝΟΝ.ΕΧΩ ΑΡΙΘΜΟ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 24.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ.ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΙ ΟΜΩΣ. -
Micra Challenge ? Μιλάς πριν 7-8 χρόνια ? Δεν ξέρω.
Για τα Micra του ενιαίου, καθώς και για το Yaris Cup, σε βεβαιώνω πως δεν ήταν έτσι όπως τα λες τα πράγματα
-
Προφανως Νασο ο Διονυσης αναφερεται στο Yaris cup των ραλι στο οποιο συμμετειχαν εκτος απο τα φουλ Α5 και τα Yaris cup ασφαλτου που ηταν τελειως νορμαλ. Αν ειναι αυτο Διονυση, αυτοι που ετρεχαν με τα νορμαλ ηξεραν τι εκαναν αφου εμπαιναν σε αλλο θεσμο (χωρις αυτο να σημαινει οτι σε αρκετες περιπτωσεις δεν εκαναν ανατροπες).
-
Για τα Γιάρις και την οργάνωσή τους έχουν ακουστεί πολλά και μάλιστα μεγάλου βεληνεκούς κραξίματα!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Για τα Γιάρις και την οργάνωσή τους έχουν ακουστεί πολλά και μάλιστα μεγάλου βεληνεκούς κραξίματα!Δηλαδής; Δηλαδής;...
Για κάνε παιχνίδι με το ζουρνά και ταμπουρά...
Tι είχανε τα Γιάρις που δεν είχαν άλλα ενιαία και μη;
Ποιοί τα έκραξαν και δικαιώθηκαν αποδεδειγμένα;
Mη μιλάμε για τις χαραγμένες δισκόπλακες πρόπερσι στο Λαμίας, ή μπας για το 1 χιλιοστό διαφοράς της εισαγωγής του Πλάγου στον ίδιο αγώνα φέτος;
Σιγά μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου...
Eίχαν βέβαια και έχουν οδηγούς με τρία** πόδια και αν αυτό είναι μαϊμουδιά βεληνεκούς να το δεχτούμε.
Aν όμως το... τρίτο πόδι δεν τιμωρείται, να λείπουν παρακαλώ τα υπονοούμενα και ειδικά από μειράκια.
Aντίθετα, όλοι οι νεοφερμένοι καλά θα κάνουν να μελετήσουν χρόνους από το πρόσφατο Aττικό, μέχρι το Oλύμπιο και το Παλάδιο του 2001 και μετά να αφήνουν λασπίτσα για ένα αυτοκίνητο που το μόνο του παράπτωμα ήταν το ότι οδηγήθηκε και οδηγείται ακόμα από αρχ...τους.** -
Δεν είναι κάτι κρυφό, δημοσιευμένα όλα στα θέματα του φόρουμ είναι!
Δεν σου τα μεταφέρω, γιατί χαλασμένο τηλέφωνο θα τα μεταφέρω αλλιώς και ίσως άθελά μου εκθέσω και εκτεθώ.
Ψάξε, και θα τα βρεις. -
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Δεν είναι κάτι κρυφό, δημοσιευμένα όλα στα θέματα του φόρουμ είναι!
Δεν σου τα μεταφέρω, γιατί χαλασμένο τηλέφωνο θα τα μεταφέρω αλλιώς και ίσως άθελά μου εκθέσω και εκτεθώ.
Ψάξε, και θα τα βρεις.Δηλαδής τα Γιάρις που διέσυραν στο Aττικό πολυδιαφημησμένους συνδυασμούς και ανατέλλοντες αστέρες είναι YΠOΠTA;
Pε για δέτε μια λογική που σπάζει κόκκαλα.
Γι αυτό στο βρεγμένο μεγάλωσαν τις διαφορές από τον ανταγωνισμό...
E, ρε τι μαθαίνεις σήμερα διαβάζοντας forum... Ότι οι μαϊμούδες γλιστράνε λιγότερο... Mη χειρότερα...
Ποιοί είναι όλοι αυτοί ρε;...
Που μάθανε τους αγώνες και με το φτυαράκι τους γίνανε όψιμοι λασπάδες;
Πίσω στο σχολείο ρέιιιιιιιιιιιιιιι. Διαβάστε ιστορία, μελετήστε χρόνους και ξανά για εξετάσεις ειδικές και όχι γενικότητες «δημοσιευμένα όλα στα θέματα του forum...»... -
Μην εξάπτεσαι φίλτατε axerolas, ακόμα και το avatar σου τσαντισμένο είναι
Δε νομίζω πως το θέμα που ανέφερε ο el_matator έχει να κάνει με τα Α/5 που τρέχουν στα ράλι, διότι αυτά ΔΕΝ είναι ενιαία και άρα η τεχνική τους νομιμότητα είναι αντίστοιχη με όλων των άλλων αυτοκινήτων, δηλ. όλα είναι και πρέπει να θεωρούνται νόμιμα και που και που κάποιο αποδεικνύεται παράνομο. Και όχι, το 1,5 (όχι 1) χιλιοστό διαφορά που λες δεν είναι ασήμαντο (είναι 6%), γιατί τότε και ο άλλος θα σου πει 'ναι αλλά η μισή ίντσα φάρδος στα λάστιχα δεν είναι τίποτα', ο άλλος 'ναι αλλά τα 10 κιλά βάρος διαφορά από το πλαστικό εξάρτημα δεν είναι τίποτα' κοκ. Πάντως στα τελευταία ράλι που έγινε αρκετά λεπτομερής τεχνικός έλεγχος στα Α/5 (ρωτήστε Ζάχο στο ΕΛΠΑ, Μανιαδάκη, Σκαλτσά και Αναγνωστάκο στο Ολύμπιο, Γκίκα και Μανιαδάκη στο Κορίνθου-Μαύρο Ρόδο) βρέθηκαν όλα κανονικά. Αν υπάρχουν παράπονα σε άλλα επίπεδα (οργανωτικά κοκ.) ας ειπωθούν με σαφήνεια.
Για το Yaris Cup τώρα, μπορώ να πω πως ήταν από τα ενιαία με τη μεγαλύτερη υποστήριξη σε τεχνικά θέματα. Δυναμομετρήσεις και λυσίματα σε επίπεδο 'ζεμπιλιού' ήταν κοινός τόπος και ανακαλύφθηκαν και πολύ καλά κρυμμένες και έντεχνες παρανομίες. Αυτό όχι μόνο δεν μπορεί να αφήνει υποννοούμενα για το θεσμό αλλά ίσα-ίσα που θα έπρεπε να είναι παράδειγμα προς μίμηση.
Ομοίως και για τα Micra του ενιαίου.
-
τις εμπειρίες της χρονιάς του Μανιαδάκη τις διαβάσαμε ?
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... wt-article
o tabs σίγουρα δεν αναφέρεται σε όλα τα Yaris που φυσικά και δείχνουν το δρόμο των επιδόσεων. δε πιστεύω οτι υπάρχει κάποιος που θα πει οτι τα πιο αεροπλανικά πληρώματα στα ράλλυ μας δεν είναι τα A/5
-
Yaris Cup παράδειγμα προς μίμηση;;;;;;;; Μπουαχαχαααα!
Ειδικά την πρώτη χρονιά, είχαν πάει όλα ρολόι!!!!!!!
Τους πιάναμε τους μαϊμουδιάρηδες, αλλά δεν τους τιμωρούσαμε ποτέ, γιατί, λέει, 'έχει έρθει ο πρόεδρος της Τογιότα για την απονομή, και θα γίνουμε ρεζίλι αν ακυρώσουμε κανέναν'
Μιά ολόκληρη χρονιά γεμάτη μαϊμουδιές πασίγνωστες (από γυαλισμένες και ελαφρωμένες μπιέλες μέχρι πρεσαρισμένα ελατήρια πίσω ανάρτησης, στραβωμένους άξονες και τόσα άλλα), κι όμως μετά από μία ολόκληρη χρονιά με πάνω από 20 αγωνιζόμενους σε όλους τους αγώνες, μόνο ΜΙΑ τιμωρία!!! (πάλι καλά και για αυτή τη μία, δηλαδή...)
Όσο για την περίφημη δυναμομέτρηση, όταν έγινε στα 6 πρώτα αυτοκίνητα ενός τυχαίου αγώνα και έδειξε διαφορές 6% (!!) ανάμεσα στο καλύτερο και στο χειρότερο, η επίσημη απάντηση ήταν 'φυσιολογικές κατασκευαστικές ανοχές'!!!!! (τις έχω κάπου, Νάσο, να σου τις ξαναστείλω να τις ξανακοιτάξεις;)
Το θέμα, όμως, δεν είναι να αναμοχλεύσουμε τις λεπτομέρειες, αλλά να καταλάβουμε ότι η νοοτροπία 'κρύβω όλα τα στραβά για το καλό των ελληνικών αγώνων' είναι και αυτή ακριβώς που συντηρεί την αναξιοπιστία και τελικά την αναξιοπρέπεια.
Φέτος δεν έβγαλα λισανς, και δεν ξέρω άν θα ξαναβγάλω ποτέ. 'Χεστήκατε', βέβαια, θα μου πείτε, αφού όπως λέει κάπου παραπάνω και ο sx 'στους αγώνες μένουν οι χρόνοι', κι εγώ δεν έκανα ποτέ μου κανέναν χρόνο που να έμεινε στην ιστορία των ελληνικών αγώνων. Δεν θα χάσει η βενετιά βελόνι, λοιπόν. Όμως, διαπιστώνω ότι όλοι σχεδόν οι άνθρωποι που (εγώ, με το παράξενο κριτήριό μου) σεβόμουν στους αγώνες, έχουν πλέον σταματήσει να τρέχουν, και δεν ξέρω αν είναι γιατί μεγάλωσαν, γιατί βάρυναν, γιατί βαρέθηκαν, γιατί τους τελείωσαν τα λεφτά, ή μήπως γιατί ενοχλήθηκαν από αυτό το περιβάλλον αναξιοπρέπειας. Μετά, μάλιστα, τους μισούς πρωταθληματικούς βαθμούς που τσέπωσαν πέρυσι όλοι αδιαμαρτύρητα πάνω στο μνήμα του Κολιοπάνου, έχω χάσει κάθε ελπίδα.
*Πάντα ανώνυμος (και άρα κότα, εμπαθής, ρουφιάνος, κλπ)
aaa
πρώην οδηγός αγώνων*
206 junior cup...