-
Καλησπερα!
Παρθενική εμφάνιση στο Forum αλλά δυστυχώς για λάθος λόγο. Αποφεύγω τις κουβέντες χωρίς μπακετ κ χωστό τιμόνι, γι αυτό κ η μέχρι τώρα πλήρης απουσία μου. Ας είναι! Πρέπει όμως κάποια πράγματα να ειπωθούν, όπως ακριβώς έγιναν.
ΔΕΧΤΗΚΑ με σεβασμό την επί ίσοις όροις αναμέτρηση, σε περίπτωση αλλαγής του καιρού. Δυστυχώς δεν πονυρεύτηκα (Σόρυ Αρη Castor)! Δε θα αντιδρούσα ποτέ, αν πραγματικά γινόταν έτσι!
ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ: 'Οταν μπήκα να οδηγήσω την πρώτη φορά ΕΒΡΕΧΕ!!!Δεν μπήκα, κύριοι, υπό στεγνές συνθήκες!!! ΕΛΕΟΣ! Υποτιμάτε τη νοϋμοσύνη των θεατών κ του πληρώματος;
Όταν μπήκε ο Στεφανής, απλά ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ!! Δεν βόλεψε η σειρά εκκίνησης που... αντί για πρώτος που θα έπρεπε να ξεκινάει (σύμφωνα με την κατάταξη του πρωταθλήματος, όπως κ στους προηγούμενους αγώνες), ξεκίνησε τελευταίος!!! Κύριοι δεν είμαστε ηλίθιοι.
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ φορά (αφού ακύρωσαν εμένα κ το Μαυρόδη) που μπήκα να οδηγήσω η πίστα ήταν πλέον για OFF ROAD χρήση!! Ήταν σκέτη λάσπη! Αυτό ακριβώς ήταν που βόλεψε. ΑΥΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ;
Γιατί να μην μπούμε όλοι πλέον από την αρχή, με τις καινούριες συνθήκες; ΕΓΩ ΜΕΣΑ! ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΟΛΟΙ!ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΕ;
Οι χρόνοι άλλωστε κ οι δικοί μου κ του Μαυρόδη, αποδεικνύουν περίτρανα του λόγου το αληθές. Περίπου 15'πάνω εγώ κ άλλα 20'ο Διονύσης!
Οι αγωνοδίκες αποφάσισαν ότι έτσι ήταν δίκαιο!
Συγχαρητήρια για τις ίδιες συνθήκες!κ. Στράτη, ψύχραιμος κ πάνω απ όλα τίμιος κ αξιοπρεπής παρέμεινα όλη τη χρονιά! Έτσι κ διαμαρτυρήθηκα. Με **αξιοπρέπεια κ σεβασμό **στους συναθλητές μου, στην οργάνωση κ στους αγανακτισμένους θεατές! Εάν αποχωρούσα, τότε ναι, θα δημιουργούσα πρόβλημα σε όλους τους παραπάνω.
opap21 σ ευχαριστώ γι αυτά που έγραψες αλλά η ηθική μου δε μου επέτρεψε να διαμαρτυρηθώ, υπό μορφή ένστασης, για το 206 της Λάιον. Της εταιρίας που ήμουν...'μέλος'. Να κάνω ένσταση στους (μόνο κατά τη διάρκεια των αγώνων) μηχανικούς μου; Αν είναι δυνατόν!!
Οπως δε μου επέτρεψε να δεχθώ κ τις προτροπές τρίτων για περίεργα κιβώτια, κορωνοπήνια, προγράμματα κτλ.Άρη Castor, εσύ το ξέρεις καλά αυτο!
Το λευκό (όχι μόνο χρωματικά) Πεζάκι είναι αραγμένο εκεί κάτω, στο Σπαθοβούνι, με τα αυτοκόλλητα του αγώνα, έτοιμο να ελεγχθεί από οποινδήποτε κ για οτιδήποτε. ΠΡΟΣΕΧΩΣ Κ ΜΕ ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ...
ΕΡΩΤΗΣΗ 1η:
Γιατί όλη τη χρονιά η Λάιον, δεν έλεγξε ποτέ κανένα 206;
ΕΡΩΤΗΣΗ 2η:
Αν άραγε κέρδιζα έναν αγώνα, θα μου το ζητούσαν για έλεγχο;
ΕΡΩΤΗΣΗ 3η:
Γιατί ο Μάνος Στεφανής είχε σειρά εκκίνησης 5; Ξεκινάμε τον αγώνα σύμφωνα με τη θέση μας στο Πρωτάθλημα! Γιατί άραγε έγινε αυτό;;Δε περιμένω απαντήσεις κ δεν έχουν νόημα πλέον! Όλα τελείωσαν.
'Αλλωστε ο πρωταθλητής βγήκε άξια!! Έτσι δεν είναι;
Αλήθεια στη σύγχρονη ιστορία των ελληνικών αγώνων υπάρχει πρωταθλητής που να κέρδισε όλους τους αγώνες της χρονιάς;
Που να έχασε 1 ή 2 ειδικές όλη τη χρονιά;
Είμαι σίγουρος ότι ο Μάνος θα είναι ένας από τους μελλοντικούς επαγγελματίες έλληνες οδηγούς...
Το βράδυ όμως, αντιμέτωπος με τον καθρέφτη του σπιτιού του...;ΧΑΙΡΟΜΑΙ,
γιατί στην πρώτη μου χρονιά στους αγώνες γνώρισα, έστω κ λίγους, ανθρώπους κοσμήματα.Γιατί βρήκα κ διεύρηνα τα οδηγικά μου όρια.
Γιατί παρέμεινα σταθερός στις αξίες κ στις αρχές που πήρα από την οικογένειά μου κ όχι μόνο.
ΛΥΠΑΜΑΙ,
γιατί την πρώτη μου χρονιά στους αγώνες έζησα καταστάσεις που δεν ήθελα να παραδεχτώ ότι υπάρχουν.Γιατί πιθανότατα είναι κ η τελευταία μου.
ΘΑ ΘΥΜΑΜΑΙ,
την αγκαλιά κ το ειλικρινές 'ΜΠΡΑΒΟ' του κ.Μανώλη RON Χαλιβελάκη. κ.Μανώλη να είστε καλά! Του χρόνου που δε θα υπάρχει μπλε; Ευχαριστώ, δε θα πάρω κ.Μανώλη! Συγχαρητήρια για τους Junior σας!Τα γεμάτα αγανάκτηση βλέμματα κ λόγια γνωστών κ αγνώστων θεατών.
ΥΓ. κ.Στράτη, κ.Νίκο, έχετε το 'βήμα'... Προσπαθείτε! Συνεχίστε γιατί οι αγώνες χάνουν πολύ αίμα κ μάλιστα νέο, με άποψη.
ΥΓ 1. Λάμπη, κ.Αλεξάνδρα σας ευχαριστώ πολύ για την πρόταση! Υπάρχει όμως ακόμη ο κόμπος στο στομάχι κ τα χέρια έχουν μαρμαρώσει...
ΥΓ 2. Αρη Castor, σ ευχαριστώ για τη νοοτροπία κ τον τρόπο σκέψης που μου μετέδωσες! Κοστίζει...αλλά είμαι υπερήφανος! Συγνώμη που δε σου έφερα το καλό, το μεγάλο κύπελο της 1ης θέσης...Πότε θα κάνουμε εκείνον τον, χωρίς χρονόμετρα, αγώνα; Τέζα, όπως κ πριν, αλλά για πάρτη μας!
ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΕΞΑΡΧΟΣ -
Καταρχην ρωταμε κ διαβαζουμε να μαθουμε τι εγινε γιατι δεν πιστευουμε στις ομορφιες που συνεβησαν εκει (κ οχι με υφος αμφισβητησης για να μην παρεξηγηθω).
Ποιος ειπε οτι ετρεξες εσυ στεγνο κ αλλος βρεγμενο;
Αυτο που λεω οτι κ ετσι να ηταν ο αγωνας επειδη ακριβως ειναι αγωνας δεν θα επρεπε να ακυρωθει καποιος κ να ξανατρεξει πιο μετα!
Αν ειναι ας τους κανουν τους αγωνες... σε υποστεγο! Για να ειναι σιγουροι για τις καιρικες συνθηκες, κ να βαζουν κ γκρεϊντερ μην υπαρχει κανας ποντος διαφορα στον χωμα!Εγω ομως αυτο που ρωτησα κ δεν πηρα απαντηση ενσταση ή αγωνιστικη δικαιοσυνη δεν υπαρχει στην προκειμενη περιπτωση;
-
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!
(μηπως παιζει ρολο τι λεει ο καθενας ,για να μη νομιζετε οτι τρελαθηκα) -
Ο χρήστης gialoublou έγραψε:
Καλησπερα!Παρθενική εμφάνιση στο Forum αλλά δυστυχώς για λάθος λόγο. Αποφεύγω τις κουβέντες χωρίς μπακετ κ χωστό τιμόνι, γι αυτό κ η μέχρι τώρα πλήρης απουσία μου. Ας είναι! Πρέπει όμως κάποια πράγματα να ειπωθούν, όπως ακριβώς έγιναν.
ΔΕΧΤΗΚΑ με σεβασμό την επί ίσοις όροις αναμέτρηση, σε περίπτωση αλλαγής του καιρού. Δυστυχώς δεν πονυρεύτηκα (Σόρυ Αρη Castor)! Δε θα αντιδρούσα ποτέ, αν πραγματικά γινόταν έτσι!
ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ: 'Οταν μπήκα να οδηγήσω την πρώτη φορά ΕΒΡΕΧΕ!!!Δεν μπήκα, κύριοι, υπό στεγνές συνθήκες!!! ΕΛΕΟΣ! Υποτιμάτε τη νοϋμοσύνη των θεατών κ του πληρώματος;
Όταν μπήκε ο Στεφανής, απλά ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΒΡΕΧΕΙ!! Δεν βόλεψε η σειρά εκκίνησης που... αντί για πρώτος που θα έπρεπε να ξεκινάει (σύμφωνα με την κατάταξη του πρωταθλήματος, όπως κ στους προηγούμενους αγώνες), ξεκίνησε τελευταίος!!! Κύριοι δεν είμαστε ηλίθιοι.
ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ φορά (αφού ακύρωσαν εμένα κ το Μαυρόδη) που μπήκα να οδηγήσω η πίστα ήταν πλέον για OFF ROAD χρήση!! Ήταν σκέτη λάσπη! Αυτό ακριβώς ήταν που βόλεψε. ΑΥΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ;
Γιατί να μην μπούμε όλοι πλέον από την αρχή, με τις καινούριες συνθήκες; ΕΓΩ ΜΕΣΑ! ΣΤΗ ΛΑΣΠΗ ΟΛΟΙ!ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΒΟΛΕΥΕ;
Οι χρόνοι άλλωστε κ οι δικοί μου κ του Μαυρόδη, αποδεικνύουν περίτρανα του λόγου το αληθές. Περίπου 15'πάνω εγώ κ άλλα 20'ο Διονύσης!
Οι αγωνοδίκες αποφάσισαν ότι έτσι ήταν δίκαιο!
Συγχαρητήρια για τις ίδιες συνθήκες!κ. Στράτη, ψύχραιμος κ πάνω απ όλα τίμιος κ αξιοπρεπής παρέμεινα όλη τη χρονιά! Έτσι κ διαμαρτυρήθηκα. Με **αξιοπρέπεια κ σεβασμό **στους συναθλητές μου, στην οργάνωση κ στους αγανακτισμένους θεατές! Εάν αποχωρούσα, τότε ναι, θα δημιουργούσα πρόβλημα σε όλους τους παραπάνω.
opap21 σ ευχαριστώ γι αυτά που έγραψες αλλά η ηθική μου δε μου επέτρεψε να διαμαρτυρηθώ, υπό μορφή ένστασης, για το 206 της Λάιον. Της εταιρίας που ήμουν...'μέλος'. Να κάνω ένσταση στους (μόνο κατά τη διάρκεια των αγώνων) μηχανικούς μου; Αν είναι δυνατόν!!
Οπως δε μου επέτρεψε να δεχθώ κ τις προτροπές τρίτων για περίεργα κιβώτια, κορωνοπήνια, προγράμματα κτλ.Άρη Castor, εσύ το ξέρεις καλά αυτο!
Το λευκό (όχι μόνο χρωματικά) Πεζάκι είναι αραγμένο εκεί κάτω, στο Σπαθοβούνι, με τα αυτοκόλλητα του αγώνα, έτοιμο να ελεγχθεί από οποινδήποτε κ για οτιδήποτε. ΠΡΟΣΕΧΩΣ Κ ΜΕ ΠΩΛΗΤΗΡΙΟ...
ΕΡΩΤΗΣΗ 1η:
Γιατί όλη τη χρονιά η Λάιον, δεν έλεγξε ποτέ κανένα 206;
ΕΡΩΤΗΣΗ 2η:
Αν άραγε κέρδιζα έναν αγώνα, θα μου το ζητούσαν για έλεγχο;
ΕΡΩΤΗΣΗ 3η:
Γιατί ο Μάνος Στεφανής είχε σειρά εκκίνησης 5; Ξεκινάμε τον αγώνα σύμφωνα με τη θέση μας στο Πρωτάθλημα! Γιατί άραγε έγινε αυτό;;Δε περιμένω απαντήσεις κ δεν έχουν νόημα πλέον! Όλα τελείωσαν.
'Αλλωστε ο πρωταθλητής βγήκε άξια!! Έτσι δεν είναι;
Αλήθεια στη σύγχρονη ιστορία των ελληνικών αγώνων υπάρχει πρωταθλητής που να κέρδισε όλους τους αγώνες της χρονιάς;
Που να έχασε 1 ή 2 ειδικές όλη τη χρονιά;
Είμαι σίγουρος ότι ο Μάνος θα είναι ένας από τους μελλοντικούς επαγγελματίες έλληνες οδηγούς...
Το βράδυ όμως, αντιμέτωπος με τον καθρέφτη του σπιτιού του...;ΧΑΙΡΟΜΑΙ,
γιατί στην πρώτη μου χρονιά στους αγώνες γνώρισα, έστω κ λίγους, ανθρώπους κοσμήματα.Γιατί βρήκα κ διεύρηνα τα οδηγικά μου όρια.
Γιατί παρέμεινα σταθερός στις αξίες κ στις αρχές που πήρα από την οικογένειά μου κ όχι μόνο.
ΛΥΠΑΜΑΙ,
γιατί την πρώτη μου χρονιά στους αγώνες έζησα καταστάσεις που δεν ήθελα να παραδεχτώ ότι υπάρχουν.Γιατί πιθανότατα είναι κ η τελευταία μου.
ΘΑ ΘΥΜΑΜΑΙ,
την αγκαλιά κ το ειλικρινές 'ΜΠΡΑΒΟ' του κ.Μανώλη RON Χαλιβελάκη. κ.Μανώλη να είστε καλά! Του χρόνου που δε θα υπάρχει μπλε; Ευχαριστώ, δε θα πάρω κ.Μανώλη! Συγχαρητήρια για τους Junior σας!Τα γεμάτα αγανάκτηση βλέμματα κ λόγια γνωστών κ αγνώστων θεατών.
ΥΓ. κ.Στράτη, κ.Νίκο, έχετε το 'βήμα'... Προσπαθείτε! Συνεχίστε γιατί οι αγώνες χάνουν πολύ αίμα κ μάλιστα νέο, με άποψη.
ΥΓ 1. Λάμπη, κ.Αλεξάνδρα σας ευχαριστώ πολύ για την πρόταση! Υπάρχει όμως ακόμη ο κόμπος στο στομάχι κ τα χέρια έχουν μαρμαρώσει...
ΥΓ 2. Αρη Castor, σ ευχαριστώ για τη νοοτροπία κ τον τρόπο σκέψης που μου μετέδωσες! Κοστίζει...αλλά είμαι υπερήφανος! Συγνώμη που δε σου έφερα το καλό, το μεγάλο κύπελο της 1ης θέσης...Πότε θα κάνουμε εκείνον τον, χωρίς χρονόμετρα, αγώνα; Τέζα, όπως κ πριν, αλλά για πάρτη μας!
ΦΙΛΙΚΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
ΣΠΥΡΟΣ ΕΞΑΡΧΟΣΦίλε Σπύρο Έξαρχε,
Επέτρεψε μου να σε αποκαλώ φίλο, αν και δεν γνωριζόμαστε καθόλου...
Συγχαρητήρια για το ήθος σου!
Σπανίζει...Δυστυχώς στους ελληνικούς αγώνες (αλλά και στην ζωή) υπάρχουν αετοί, μύγες, μύγες με στολή αετού, και μύγες που πιστεύουν πως είναι αετοί...
Δεν θα σου παραθέσω πως μοιράζονται τα τσιγκάκια ανάμεσά τους... το συμπέρασμά σου σαφώς θα το έχεις βγάλειΜαζί σου για τον 'τέζα' αγώνα, μόνο και μόνο για την αγάπη μας στο αυτοκίνητο.
-
Ελπιζω ολοι αυτοι που τωρα φωναζουν αισχος να εχουν αρκετη μνημη ωστε την επομενη φορα που η Lion τους χτυπησει την πορτα με ενα καινουργιο θεσμο που θα, θα, θα να πουν οχι ευχαριστω. Αλλιως ολα τριγυρω θα αλλαζουνε και ολα τα ιδια θα μενουν.
-
Ο χρήστης gialoublou έγραψε:
Που να έχασε 1 ή 2 ειδικές όλη τη χρονιά;Α, μην πας μακρυά, σε αφήνω σε πρόσωπα που γνωρίζεις...
ΕΤΟΣ 2001
XATZHTΣOΠANHΣ ΠANAΓIΩTHΣ
XATZHTΣOΠANHΣ Παναγιώτης
ΣTEΦANHΣ Kώστας
Κέρδισαν σχεδόν όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος Ελλάδος (μικτό πλέον) για την κλάση και την ομάδα τους (Ν4). Έχασαν τη 2η μέρα του ΕΛΠΑ όπου ήταν μακράν πρώτοι Έλληνες Ν4 και κυνήγησαν τον Φεγκάλι και είχαν έξοδο, και τον τελευταίο αγώνα του Πρωταθλήματος όπου έχοντας εξασφαλίσει το πρωτάθλημα (αν θυμάμαι καλά είχαν ΉΔΗ μπει ανάλογες διαφημίσεις στα περιοδικά αυτοκινήτου) ήρθαν 2οι.ΕΤΟΣ 2002
FIAT AUTO HELLAS SA
'IABEPHΣ Junior'
ΣTEΦANHΣ Kώστας
Κέρδισαν όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος Ελλάδος για την κλάση τους.ΕΤΟΣ 2003
FIAT AUTO HELLAS SA
'IABEPHΣ Junior'
ΣTEΦANHΣ Kώστας
Κέρδισαν όλους τους αγώνες του Πρωταθλήματος Ελλάδος για την κλάση τους, πλήν του τελευταίου στον οποίο εγκατέλειψε αν θυμάμαι καλά ο οδηγός, έχοντας ΗΔΗ εξασφαλίσει ξανά το πρωτάθλημα αήττητος (ως τότε) και τον αγώνα κέρδισε ο ΑΔΕΡΦΟΣ του οδηγού, που την επόμενη χρονιά ουσιαστικά μετακόμισε στην ίδια ομάδα!**ΕΤΟΣ 2004 **
Τι να λέω, τα ξέρεις από 1ο χέρι...Ειδικές δεν κάθομαι να ψάξω, αν έχεις όρεξη και κουράγιο κάνε το...
Ελπιζω ολοι αυτοι που τωρα φωναζουν αισχος να εχουν αρκετη μνημη ωστε την επομενη φορα που η Lion τους χτυπησει την πορτα με ενα καινουργιο θεσμο που θα, θα, θα να πουν οχι ευχαριστω. Αλλιως ολα τριγυρω θα αλλαζουνε και ολα τα ιδια θα μενουν.
Αν είσαι σίγουρος πως φέρει ευθύνη ο διοργανωτής του 206 τζούνιορ καπ για το φιάσκο της Κυριακής, τότε έχεις δίκιο.
Αν όμως δεν φταίει ο διοργανωτής, αλλά κάποιος άλλος εμπλεκόμενος / παράγοντας, τότε έχεις άδικο. -
Εχω μια απορια ασχετα με τι εγινε στον τελευταιο αγωνα... Τι νοημα εχει σε ενα ενιαιο-φυτωριο της Peugeot με πολλα επαθλα φανταζομαι, να υπαρχει συμμετοχη υποστηριζομενη απο την επισημη αντιπροσωπια ?? Υπαρχει περιπτωση, καποια απο τα επαθλα αυτα με αυτον το τροπο, να γυριζουν πισω στην Lion ??
-
Η αλήθεια είναι οτι όσοι ήταν παρόντες την Κυριακή στο Σπαθοβούνι , απογοητεύτηκαν... Οι λόγοι πολλοί και δυστυχώς προφανείς... Η μάχη δεν ήταν επί ίσοις όροις και ακόμα και η ξαδέλφη μου που είναι 10 χρονών θα μπορούσε να το καταλάβει!
Όταν έμαθα για το θεσμό του Junior Cup πίστεψα πως θα ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία για τους νέους με ψυχή και χέρια, που δεν είχαν καμιά προηγούμενη εμπλοκή με τους αγώνες, να αποδείξουν το ταλέντο τους.
Προσωπικά πιστεύω οτι η πιο δυσάρεστη στιγμή του θεσμού ήταν η πρώτη εκκίνηση του διπλού αγώνα , όταν είδα το Σπύρο να μην πατάει το γκάζι.Για μένα τότε χάθηκε όλη η μαγεία...Μπήκα για λίγο στη θέση του , όσο βέβαια αυτό μπορεί να είναι εφικτό , και αισθάνθηκα πόσο βαρύ θα ήταν το γκάζι στο πόδι του...Όπως κι αν εξελίχθηκαν πάντως τα πράγματα πιστεύω ακράδαντα ότι ο κόσμος εκτός απο μάτια φυσικά ,έχει και κριτήριο και μυαλό.Τα ταλέντα που βγήκαν στην επιφάνεια μέσω της συμμετοχής τους στο junior cup δε θα χαθούν.Οτι αξίζει πραγματικά δεν χάνεται.Για ορισμένα απο τα παιδια αυτά γνωρίζω πως το αυτοκίνητο είναι πάθος , άρα κρατείστε στη μνήμη σας αυτα τα ονόματα γιατι σε λιγα χρόνια θα πρωταγωνιστούν στα ελληνικά αγωνιστικά δρόμενα.Ελπίζω και εύχομαι οτι κανείς δε θα καταφέρει να τους κόψει τη φόρα!
Υ.Γ. ο,τι δε σε σκοτώνει σε κάνει πιο δυνατό!
-
Να κανω μια αφελη ερωτηση?
Στην προκυρηξη του junior cup, ελεγε πως οι συμμετεχοντες δεν θα επρεπε να εχουν προηγουμενη αγωνιστικη εμπειρια.
Ομως ο νυν πρωταθλητης Στεφανης ειχε συμμετασχει παλιοτερα σε αγωνες με seat Leon και οχι μονο.
Πως λοιπον του επετραπη να συμμετασχει στο cup αφου ειχε προηγουμενη αγωνιστικη εμπειρια?ΥΓ.Για να μην παρεξηγηθω απο ορισμενους, την ερωτηση αυτη ηθελα να την κανω απο τοτε που αρχισε το cup, δεν εχει να κανει με αμφισβητηση του πρωταθλητη, ή κατι αλλο.
Απλα ευκαιριας δοθεισης ρωτησα. -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Να κανω μια αφελη ερωτηση?
Στην προκυρηξη του junior cup, ελεγε πως οι συμμετεχοντες δεν θα επρεπε να εχουν προηγουμενη αγωνιστικη εμπειρια.
Ομως ο νυν πρωταθλητης Στεφανης ειχε συμμετασχει παλιοτερα σε αγωνες με seat Leon και οχι μονο.
Πως λοιπον του επετραπη να συμμετασχει στο cup αφου ειχε προηγουμενη αγωνιστικη εμπειρια?ΥΓ.Για να μην παρεξηγηθω απο ορισμενους, την ερωτηση αυτη ηθελα να την κανω απο τοτε που αρχισε το cup, δεν εχει να κανει με αμφισβητηση του πρωταθλητη, ή κατι αλλο.
Απλα ευκαιριας δοθεισης ρωτησα.Πηγή: http://sport.peugeot.gr/2004/206/
Δεκτοί στο 206 Junior Cup γίνονται όσοι έχουν γεννηθεί από την 1η Ιανουαρίου 1980 και ύστερα, και δεν έχουν πρωταγωνιστήσει σε καμία μορφή αγώνων. Ο μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων ορίζεται στους 10.
Έχει συμμετάσχει, αλλά χωρίς να πρωταγωνιστήσει (και ο Σάινθ να οδηγούσε το Λεόν αυτό σε ελληνικό Ράλλι δεν θα πρωταγωνιστούσε με το βαρύ αδύναμο αμάξι... Απορώ που το έβαλαν ενιαίο τότε...)
Δεν ξέρω αν έχει κάνει τίποτα στο παρελθόν σε καρτ κλπ, αλλά δεν έχει πρωταγωνιστήσει.
-
Καλημερα..
καλό θα είναι να τελειώνουμε με όλη αυτή την ιστορία που σε άλλους χώρους και μάλιστα επαγγελματικούς έχει εξελιχθεί σε προσωπική αντιπαράθεση, αλλά δεν με αφήνετε να αγιάσω... Μιά δήθεν φιλία λιγότερη είναι ο απολογισμός αλλά καλύτερα έτσι.....................Επί της ουσίας
Πριν ακόμα ξεκινήσει αυτός ο θεσμός που εξελίχθηκε στα ίσια μόνο στις ε.δ σημείωσα πως είναι τρελλό να υπάρχει υπηρεσιακό αυτοκίνητο (προετοιμασία, εξέλιξη, συντήρηση εξασφαλισμένα τόσο σε εργασία όσο και σε ανταλλακτικά) σε θεσμό για νέους που διεκδικούν πριμ όχι για χαρτζηλίκι αλλά για να μπορούν να συμμετέχουν! ΄Κατέθεσα μάλιστα πως θεωρώ λάθος την εμπλοκή έμπειρων συνοδηγών αλλά πρόκειται για εντελώς προσωπική άποψη και ωφείλω να σημειώσω πως αν είχα παιδί θα προτιμούσα να πάει με το Λώρη ή με την Τώνια παρά με φίλο ή φίλη. Νομίζουν πως με γελεοιοποίησαν βέβαια για αυτό οι ΚΣτεφανής, Πατρικάκης, Ιγγλέσης κ.λπ, φορώντας μπλουζάκια με σχετικό σλόγκαν, αλλά δεν πειράζει. Άλλωστε αν ήμουν ακόμα οδηγός αγώνων δεν θα πήγαινα ούτε σε σπριντ με τον έναν, ούτε για τσιγάρα με τον άλλον, αλλά αυτό είναι άσχετο.
Επιμένω πως δεν είναι θέμα αν ο Μάνος Στεφανής(σημειώνω πως πρόκειται για εξαιρετικό κύριο με ήθος και ευγένεια που σπανίζει και μένει το 2005 να τον δούμε με το καλό αυτοκίνητο ώστε να τον κρίνουμε και σαν αθλητή σε επίπεδο συναγωνισμού) έτρεξε με Λεόν ή με Γιάρις. Το δώρο, το στοιχείο που έγιρε την πλάστιγγα πριν την αφετηρία είναι το πάρτο τρέξε και βάρα και εδώ είμαστε! Τώρα για τον τελευταίο αγώνα. Θεωρώ καραγκιοζιλίκια το ξανατρέξε για τί εσύ δεν γλίστραγες, αλλά δεν πιστεύω πως έγινε κάτι στημένο για να ευνοηθεί ο ένας ή ο άλλος. Ο υπερβολικπός ζήλος με τη βλακεία συχνά βαδίζουν μαζί. Κάνουμε και λάθη χωρίς να αναλογιζόμεστε τις συνέπειες. Δεν είναι όλα στημένα. Και βέβαια λάθος έκαναν και οι αθλητές που δέχτηκαν αυτή την πρόταση-απόφαση αηδία. Σε ράλλυ πάμε πάλι?; γμτ...
Αντίστοιχα θεωρώ ΑΠΙΘΑΝΟ το μπλέ λιονταράκι της Λάιον που έλαμψε στα χέρια του Μάνου να ήταν καλύτερο από τα άλλα. Πιό προσεγμένο και πάντα έτοιμο ναι. Μαιμού ΟΧΙ, ποτέ. ΚΣτεφανής, Λεγάκης κ.λπ έχουν λόξα με τη νομιμότητα των αυτοκινήτων. Δεν είχαν άλλωστε λόγους. Το παιχνίδι στήθηκε αλλοιώς και ότι ήθελε προκύψει... Κανείς τους δεν θα έκανε κάτι παραπάνω, κάτι παράνομο. ΠΟΤΕ!
Μακάρι πάντως.............- να προβλήθηκε όπως πρέπει ο θεσμός από την εκπομπή αυτοκινήτου που προβάλλεται στο Μέγκα
- Ο πρωταθλητής να λάμψει και στο τιμόνι του 206 γκρουπ Α το 2005 ώστε να κερδίσουμε άλλη μία κορυφαία συμμετοχή
- Να μην τα παρατήσει ο Έξαρχος!!!
- Να μείνουν στους αγώνες και τα άλλα παλικάρια που πήραν το βάφτισμα στο θεσμό
- Το 2005 η προκηρυξη να είναι τέτοια που να εξασφαλίζει το επί ίσοις όροις μέσα και εξω από τις ε.δ. ώστε να υπάρξει συναγωνισνμός και για την 1η θέση.
- Και βέβαια να παίξουμε και εμείς το ρόλο μας για την προβολή του θεσμού ως ειδικός Τύπος και να μην χρειάζονται συμψηφισμοί και διαπλοκές ώστε η μάχη των ε.δ. να φιγουράρει σε σελίδες και στο γιαλί.
Καλή χρονιά λοιπόν. Και για το θεό Πάνο-Κώστα, αποφασείστε γρήγορα και ανακοινώστε άμεσα προθέσεις, θέσεις και βέβαια την απαραίτητη ανοιχτή πρόσκλιση...
Στρατης
-
Όντως Στράτη,
Πρέπει να γυρνάμε σελίδα την στιγμή που πρέπει!
Ότι είδαμε , μάθαμε από την πρώτη χρονιά του Junior Cup πρέπει να μας προβληματίσει για ένα ακόμη καλίτερο την επόμενη χρονιά!
Παραλήψεις - λάθη - επιλογές ήταν και θα είναι πάντα στο πρόγραμμα! Ψυχραιμία και πάμε παρακάτω!
Έτσι πιστεύω ότι θα έπρεπε να προσεχτούν οι λεπτομέρειες και να θεπιστούν κάποια πράγματα για να γίνει το Junior Cup ένας σπουδαίος θεσμός με μία εταιρία που (το πιστεύω πραγματικά) ενδιαφέρεται για το ονομά της την προβολή της και τους αγώνες!
Υπάρχουν κάποια σημεία που πιθανόν να βοηθήσουν σε αυτήν την κατεύθυνση! Ας κρίνουν και ας αποφασίσουν!
- Τεχνικός έφορος και τεχνικοί έλεγχοι!
- Κάποιος τρόπος Lease-Race ώστε να μπορούν πιτσιρικάδες να μην χρειάζεται να αποταμιεύσουν από την πρώτη στιγμή
- Τέρμα το 'τιμόνι' σαν επιβράβευση
- Σταδιακούς αγώνες (Ράλυ σπρίντ ασφ - Ράλυ σπρίντ χωμ - Μίνι Ράλυ ασφ - Μίνι ράλυ χώμα - Ράλυ ασφ - Ράλυ χώμα)
- Κοινή εμφάνιση ( φόρμα - πουκάμισα - καπέλλα κλπ - υποχρεωτικά )
- Σφράγισμα κιβωτίων , εγκεφάλων , ζαντολάστιχα (ενδεχομένως και δυναμομέτρηση μοτέρ)!
- Σεμινάρια οδηγών - συνοδηγών
- Οι πατεράδες - οι θείοι - οι κουμπάροι-οι σύντεκνοι μακρυά από τα παιδιά!
- Όλες οι παροχές σε 'είδος' (λάστιχα - βενζίνες - ανταλλακτικά κλπ)
Εύχομαι και εγώ σε πλήρη συμφωνία με τον Στράτη;
- να προβλήθηκε όπως πρέπει ο θεσμός από την εκπομπή αυτοκινήτου που προβάλλεται στο Μέγκα και όχι μόνον ο Μάνος σαν οδηγός του 206 γκρουπ Α
- Ο πρωταθλητής να λάμψει και στο τιμόνι του 206 γκρουπ Α το 2005 ώστε να κερδίσουμε άλλη μία κορυφαία συμμετοχή που να κάνει όντως την διαφορά!
- Να μην τα παρατήσει ο Έξαρχος!!! **Άκουσες μικρέ , η ζωή και οι αγώνες έχουν μόνο χαρές και πίκρες ! Μ'αυτές θα μάθεις να ζείς! **
- Να μείνουν στους αγώνες και τα άλλα παλικάρια που πήραν το βάφτισμα στο θεσμό και να έρθουν και άλλα πολλά με νέους διαφανείς κανονισμούς και διαδικασίες
- Το 2005 η προκηρυξη να είναι τέτοια που να εξασφαλίζει το επί ίσοις όροις μέσα και εξω από τις ε.δ. ώστε να υπάρξει συναγωνισμός και για την 1η θέση. Και για την 2η και την 3η...
- Και βέβαια να παίξουμε και εμείς το ρόλο μας για την προβολή του θεσμού ως ειδικός Τύπος και να μην χρειάζονται συμψηφισμοί και διαπλοκές ώστε η μάχη των ε.δ. να φιγουράρει σε σελίδες και στο γιαλί.** Θα ήθελα επίσης και όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ να έχουν το σθένος ή την επιλογή -αν θέλετε - ώστε να κάνουν την δουλειά τους και να βάλουν το λιθαράκι τους στους Ελληνικούς αγώνες !**
Άντε να δούμε!!!
-
ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ
Ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ,Ο ΤΣΙΛΗΣ ΚΙ Ο ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΑΓΩΝΕΣ.
ΕΑΝ ΕΛΕΙΠΑΝ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΠ ΓΙΑ ΔΥΟ.ΚΑΛΟΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΜΠΗΚΑΝΕ.ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟ ΘΕΛΕΙ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΑΝΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΣΥΝΟΔΗΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΜΕ ΑΣΧΕΤΟ.
Ο ΜΑΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΕΞΕΛΗΧΘΕΙ 10 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ.ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ.ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ 95%ΙΔΙΑ.ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ 5% ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΣΥΝΤΗΡΙΣΗΣ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΒΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ 910
ΕΞΑΡΧΟΣ 920
ΕΓΩ 940
ΤΣΙΛΗΣ 950
ΣΤΕΦΑΝΗΣ 960ΤΟ ΤΙ ΑΛΛΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ (ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ) ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ)ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΥΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΝΑ.
ΣΤΙΣ ΒΙΝΤΕΟΚΑΣΣΕΤΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΑ ΙΔΙΑ.ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.
ΑΠΛΑ ΟΤΑΝ Ο ΜΑΝΟΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΜΕ 5 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΕΝΑ,ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΝΑ ΚΟΥΜΠΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΕΝΩ ΕΓΩ ΘΑ ΕΧΩ ΔΕΥΤΕΡΑ.ΓΕΝΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ.ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.
ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΟΤΙ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΕΞΑΡΧΟΣ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ 15 ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ.
Η ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΗΤΑΝ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΕΞΑΡΧΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ 5 ΒΑΘΜΟΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ ΗΞΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
Ο ΣΠΥΡΟΣ ΗΘΕΛΕ ΝΙΚΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ (ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΔΕΘ ΓΙΑ ΤΟ ΓΟΗΤΡΟ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑ).ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΠΕΖΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΜΕΝΑ,ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΤΕ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΠΟΤΕ.
ΑΝ ΦΕΤΟΣ ΗΜΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΕΖΟ ΤΙΠΟΤΑ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΑΠΕΙΡΟΣ ΚΙ ΕΧΑΣΑ.
ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΑΤΩ ΟΜΩΣ.ΤΕΛΟΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΜΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ-ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΕΙΜΑΙ ΠΡΩΤΟΣ
ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ
ΦΙΛΑΚΙΑ
-
Φίλε el matador,
-
Αργά θυμήθηκες να τοποθετηθείς αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ....Περίμενα πιο άμεση αντίδραση από τους εμπλεκόμενους πάντως
-
Συμφωνώ με πολλά από αυτά που λες...Πάντως δεν τοποθετείσαι επί της ουσίας...Συμφωνείς που ξανατρέξατε για να έχετε δήθεν ίδιες συνθήκες;;;
-
Για ξανασκέψου τα περί βαθμολογιών γιατί κάπου το χάνεις....Σκέψου να κέρδιζε ο Έξαρχος στον πρώτο αγώνα και ο Στεφανής να ήταν τρίτος και στον δεύτερο υπό καθεστώς πίεσης να έφερνε μια τουμπίτσα και να κέρδιζε ο Έξαρχος....Τότε τι θα γινόταν με τις βαθμολογίες;...Αλλά μάλλον θα περιμένατε να του το ισιώσουν με βαριοπούλα για να συνεχίσει....
ΚΑΙ, ΝΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΦΕΤΟΣ...ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΛΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΣΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΒΙΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΥΨΩΣΟΥΝ
ΦΙΛΑΚΙΑ
ΣΠ
-
-
ΑΠΑΝΤΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΩΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ.ΟΤΙ Ο ΜΑΝΟΣ ΗΤΑΝ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ.ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΧΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΟ ΚΑΛΟΣΥΝΤΗΡΗΜΕΝΟ ΑΜΑΞΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ.(ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΡΥ)ΣΕ ΕΙΔΙΚΗ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΟ ΣΤΟ ΔΕΘ(ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ)Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ 12 ΔΕΥΤ.ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΤΙΜΙΑ ΕΝΙΑΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΣΤΗΣΙΜΟ,ΒΑΡΟΣ,ΠΙΕΣΕΙΣ ΕΛ.,ΔΟΚΙΜΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ.ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΤΗΡΩ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ.ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΓΩΝΑ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΩΝΟΔΙΚΕΣ ΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΑΓΩΝΑΣ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΙΚΗ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΜΙΑ ΑΧΥΡΟΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΤΗΝ ΞΑΝΑΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΑ 2'' ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ.ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΒΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΛΑΣΠΩΣΕΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ.(ΜΟΝΟ 5 ΑΥΤ.)ΣΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΕΙΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΜΑΙ.
ΕΞΑΡΧΟΣ 3.50 ΨΙΛΟΒΡΟΧΟ
ΜΑΥΡΟΔΗΣ 3.55 ΨΙΛΟΒΡΟΧΟ
ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ 4.10 ΒΡΟΧΗ
ΣΤΕΦΑΝΗΣ 4.05 ΒΡΟΧΗ
ΤΣΙΛΗΣ 4.19 ΒΡΟΧΗ
ΕΞΑΡΧΟΣ 4.20 ΨΙΛΟΒΡΟΧΟ
ΜΑΥΡΟΔΗΣ 4.25 ΨΙΛΟΒΡΟΧΟΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΣ ΜΕ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙ.ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΟΝΟΙ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΛΑΣΠΩΝΕΙ Η ΕΙΔΙΚΗ.ΜΟΝΟ Ο ΜΑΝΟΣ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΤΟΥ!ΟΝΤΩΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ(ΕΞΑΡΧΟΣ) ΕΠΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΝΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΩΣΤΕ ΚΑΙ Ο ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΗΣ ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΝΤΙΡΙΣΗ ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΓΩΝΟΔΙΚΕΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΗΓΕΙΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΟΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ.Ο ΜΑΝΟΣ ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΖΕ ΘΑ ΣΤΕΦΟΤΑΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΑΦΟΥ Ο ΧΑΛΙΒΕΛΑΚΗΣ JUNIOR ΔΕΝ ΜΕΤΡΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΒΑΣΘΜΟΛΟΓΙΑ.ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΕΝΤΑΣΕΙΣ.Ο ΘΕΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ 4 ΤΡΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟ 1/8 ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.Α!ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΛΑΘΟΣ.ΕΠΡΕΠΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΟΜΕΤΡΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
ΤΣΙΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ -
Ο χρήστης cv98057 έγραψε:
Ο ΘΕΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΘΕΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ 4 ΤΡΟΧΟΥΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΜΕ ΤΟ 1/8 ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ.Με ολη την καλη διαθεση, αλλα το κορυφαιος θεσμος απο που προκυπτει; Αν ησουν εσυ υπευθυνος να αξιολογησεις την υλη του περιοδικου, ποσες σελιδες θα εκρινες σωστο να αφιερωσεις σε ενα αγωνα με 5 συμμετοχες και πολλα ερωτηματικα στον τροπο διεξαγωγης του; Αν ο οργανωτης ενος ενιαιου δεν ειναι ικανος με τη δουλεια του να προσελκισει το ενδιαφερον του τυπου, δε φταιει κανεις αλλος παρα αυτος.
-
Καλησπέρα!
Σε συνδυασμό με την εκδήλωση προβλέψτε και κερδίστε του προσεχούς σαββάτου καταρχήν σκέφτηκα να μην τοποθετηθώ. Επειδή όμως θεωρώ πως ότι πέφτει κάτω με υπονοούμενα πρέπει να έχει απάντηση σημειώνω.
Σημαντικό στο χώρο των αγώνων είναι να δημιουργείς προϋποθέσεις για προβολή με το θέαμα που προσφέρεις και τις επιδόσεις σου... χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει πως δεν θα αδικηθείς και μάλιστα χωρίς κακή πρόθεση! Από εκεί και πέρα, αλίμονο στον όποιο από εμάς που αντί να κοιτάξει και να μελετήσει τις επιδόσεις του, παίρνει τη σημαία και γίνεται φερέφωνο του ενός ή του άλλου εκπροσώπου εταιρείας, (αφήστε τα νέα καθαρά παιδιά μακριά από αυτές τις αηδίες και ρίξτε μιά ματιά στον καθρέπτη σας), ή τηλεοπτικού παρουσιαστή ή ακόμα και οδηγού που γίνεται προσπάθεια προώθησής του με κάθε τρόπο και όχι βέβαια με αξιοκρατικά κριτήρια. Είπαμε θα δείξει...
Επί της ουσίας.....
Το περιοδικό, οι 4Τροχοί που έδωσαν την αγωνιστική χρονιά στο θεσμό ότι πιστεύουν πως τους αναλογεί σε σχέση με τον αριθμό και με το επίπεδο των συμμετοχών, επέλεξαν και άλλους τρόπους προβολής του θεσμού. Με αφιερώματα στο περιοδικό Φόρμουλα 1, και βέβαια με παρουσιάσεις κάθε επιπέδου στο rally gr. Ας αθροίσουν οι οργανωτές την προβολή! Εχουν τρόπο. Και αν έχουν πρόβλημα, εδώ! Στα μούτρα. Στα μάτια όχι πίσω από το πληκτρολόγιο νέων που είναι ζήτημα αν καταλαβαίνουν ακριβώς πως εξελίσσεται η κατάσταση.Για τον τελικό λοιπόν, επιλέξαμε να υποστηρίξουμε το νεαρό Κωσταντίνο Χαλιβελάκη χορηγώντας τον ακριβώς με ότι απαιτούσαν οι συνθήκες, επ ακριβώς και ουσιαστικά. Μας δικαίωσε όχι τόσο με την επιδοσή του (αυτή ας προβληματίσει όσους τον συναγωνίστηκαν και εύγε στον κ. Μαυρουδή που ξέρει και να αγωνίζεται και να χάνει) όσο με το ήθος του και την ποιότητα της συμπεριφοράς του παρά την ηλικία του. Πάντως προβλέποντας σωστά πως θα χαθεί από κάμερες κλπ του ζητήσαμε να μην χρησιμοποιήσει τα σήματά μας. Δεν κατάλαβε και έμαθε εισπράτοντας το φτύσιμο του αντικειμενικού μπαμπά, αλλά βέβαια ως γνήσιος Χαλιβελάκης που προσπερνάει και αγνοεί, αντί να γλύφει έκανε ότι πιστεύει πως είναι το σωστό.
Το 2005 αν ο Μανώλης ανάψει πράσινο φώς, θα βοηθήσουμε τη συμμετοχή του Κωσταντίνου με κάθε τρόπο (όχι βέβαια με δήθεν σελίδες και περίπου τηλεοπτικούς χρόνους επιπέδου γιάννης πίνει γιάννης κερνάει, αλλά επί της ουσίας) όπως θα υποστηρίξουμε τον κ. Σπύρο Εξαρχο, οδηγό αγώνων που γεννήθηκε στο θεσμό μας Γίνε Πρωταθλητής, σε οποίοδήποτε χώρο και αν εμπλακεί! Απλά και πάει και τσαγανό έχει να αντιστέκεται και δεν σκύβει!Τέλος...
Από εκεί και πέρα κ. Τσίλη και όσοι υποστηρίζουν τη συμπεριφορά σας... Μην δίνετε 5,30 γιου για τους 4Τ... Σας αδίκησαν και εσάς και το θεσμό. Αφήστε όμως σε εμάς το δικαιωμα να επιλέγουμε την ύλη μας, όπως έχετε και εσείς το δικαίωμα να επιλέγετε το έντυπο που θα διαβάστε... Κάντε και κριτική! Αντρική όπως την κάνει ο glf και άλλοι! Υπονοούμενα και υποδείξεις όμως και μάλιστα με ύφος και στιλ? Δεν λέει!
Και κάντε μιά προσπάθεια να βελτιωθείτε. Στους αγώνες μένουν οι χρόνοι και όχι τα υπαγορευμένα κείμενα στα φόρουμ.
Κάντε μιά προσπάθεια. Με το γκάζι στο πάτωμα και παίρνοντας ρίσκα βλέπεις το χώρο αλλοιώς. Στενεύει ο δρόμος και τα υπόλοιπα τα αντιμετωπίζεις με χιούμορ και χαμόγελο.
Τέρμα γκάζι λοιπόν! Λέει!Στρατισίνο
-
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ FORUM TΩΝ 4ΤΡΟΧΩΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΩΣΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤRACTION ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΩΝ ΜΕ ΤΑ 206 ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΦΥΜΙΕΣ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΤΟΥ ΣΠΟΡ.ΑΚΟΜΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑ, ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ TRACTION ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ.ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ ΜΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ ΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η LION HELLAS.THΣ ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ!ΟΙ ΙΔΕΕΣ ΤΙΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΝΑ ΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
ΞΑΝΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Σέβομαι την άποψή σας.
Γνώμη μου πως αυτό που είδα στην TV και μακριά από αυτή, εκθέτει τη θέση σας... και για το επίπεδο-αντικειμενικότητα της κάλυψης και βέβαια για τη γενικότερη αντικειμενικότητα του θεσμού. Κάποιοι μάλιστα μπορούν να πουν πως η τοποθετησή σας θυμίζει ανακοίνωση-δελτίο Τύπου, Traction-Πεζώ-Κιφισίας.
Ομως για να κάνουμε σωστό διάλογο επειδή η ιστορία εξελίσεται σε αντιπαράθεση σας προτείνω να γίνεται επώνυμος ώστε όσοι από εμάς υπογράφουμε με το όνομά μας να νοιώθουμε άνετα και μέσα από την κουβέντα να βγεί συμπέρασμα. Αλλοιώς θα οδηγηθούμε σε αγώνα δρόμου με χασίματα και γλίστρες με το έβγα εξασφαλισμένο.Στρατισινο
ΥΓ... Θέλω να παρακαλέσω τους μοντερέιτορς να μετακινήσουν το σχόλιο στην ενότητα για το cup της Πεζώ. Mέγκα και Λάιον έχουν τον τρόπο να διαφημίζονται στους χώρους μας και μάλιστα με μηδέν κόστος επί του προκειμένου, αρκεί να κλείσουν το μάτι.
-
Ο χρήστης ml έγραψε:
...ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑ, ΕΜΑΘΑ ΠΩΣ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ...Αυτό το έμαθες από το Traction???
206 junior cup...