-
Και οι δικαστές που τους κερδίζουν τις δίκες είναι δύο:
ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΣΤΑΘΗΣ (ξέρετε, αυτός που του βάζανε πεσκέσια στον τραπεζικό του λογαριασμό διάφοροι δικηγόροι)
Και κάποιος κ. Σταμάτης (που είναι ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ επιτροπής του μοναστηριού). Να μιλήσω για διαπλοκή;
-
Ο χρήστης dourou έγραψε:
Σύμφωνα με την ανάλυση όμως το σύνολο των πραγματικών αριθμών θέλει δύο άπειρα ('+άπειρο' και '-άπειρο') ώστε να γίνει συμπαγές(*) ενώ το σύνολο των μιγαδικών αριθμών μόνο ένα ('άπειρο' χωρίς πρόσημο).
(*)Συμπαγές λέγεται ένα σύνολο του οποίου όλες οι συγκλίνουσες ακολουθίες έχουν όριο ένα στοιχείο του.
Συμφωνό αλλά το μέγεθος δεν ορίζεται από την ανάλυση (που αρίζει για τις ανάγκες της να υπάρχουν 2 άπειρα στο R)- μην μπλέκεις τα αμορτισερ σου... Αυτό αναλαμβάνει η θεωρία των αριθμήσιμων συνόλων που καθορίζουν το 'μέγεθος' του συνόλου. Σύμφωνα με το πλήθος των στοιχείων. αυτό που έχει καθοριστική σημασία είναι πόσα στοιχεία του ενός 'χωράνε ανάμεσα σε 2 διαδοχικά του άλλου. Ουσιαστικά το C είναι σύνολο που σε κάθε στοιχείο του R μπορεί να 'παρεμβάλει' άπειρα δικά του στοιχεία, και ακριβώς τοσα όσα περιλαμβάνει όλο το R. Για δεδομένο α 'ανήκει' R υπάρχουν ΝR (πληθyσμός του R) στοιχεία του C. Έτσι και το Ν (φυσικοί αριθμοι) έχει +απειρο και -απειρο αλλά απείρως λιγότερα στοιχεία από το R διότι ανάμεσα σε 2 στοιχεία του N χωράνε άπειρα στοιχεία του R.
Είσαι εκτός θέματος. Εγώ αναφέρθηκα στη συμπαγοποίηση των δύο συνόλων για να δείξω ότι ενώ το R έχει 'κατεύθυνση' το C δεν έχει. Δηλαδή σε ένα 'μιγαδικό χρόνο' διαισθητικά τουλάχιστον δεν υπάρχει 'βέλος του χρόνου', δηλαδή παρελθόν και μέλλον. Ο πληθικός αριθμός των δύο συνόλων είναι αδιάφορος σε αυτό τον συλλογισμό.
Θα μας δείρουν στο τέλος...
-
Άρχισε τις απειλές προς την κυβέρνηση ο αρχιεπίσκατος... Και λένε τώρα οι ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ πως θα ξανανοίξουν το θέμα των ταυτοτήτων...
Πανικόβλητοι είναι...
http://www.enet.gr/online/online_text?c=112&id=55802584
Και, βεβαίως, οι συνήθεις ύποπτοι (Γιακουμάτος, Ψωμιάδης, Κουντουρά, Παπαθεμελής) ετάχθησαν υπέρ των θέσεων του κονκλαβίου των παρασίτων.
Εδώ στα Χανιά παραπονιούνται παπάδες ότι ο κόσμος στο δρόμο δεν τους χαιρετάει, τους κοιτά καχύποπτα, ακόμα και τους ρίχνει αυγά (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ).
-
Σφίγγει ο κλοιός για τον Λεωνίδα Στάθη, τον επίορκο δικαστή-αρωγό του ηγούμενου-βαμπίρ:
-
Και επανερχόμαστε στο Λιτόχωρο...
http://www.enet.gr/online/online_text?c=112&id=85327128
Ρε σεις, καλύτερα να συναλλάσσεσθε με νονούς της νύχτας, παρά με ρασοφόρους και δικαστές τελικά...
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Εγώ θα ασπαστώ τον ισλαμισμό πριν τον θάνατό μου και θα με περιμένουν 50 παρθένες στον άλλο κόσμο!!! Εσείς βρείτε τα με τους δικούς σας
Γαμώ τα επιχειρήματα! Αλλά εμένα δεν μου αρέσει το ρύζι.
Ναι ρε Ηλία, αλλά θα σε χαλάσει να φας λίγο ρυζάκι αν είναι να έχεις 50 όμορφες γυναίκες στον αιώνα τον άπαντα στη διάθεσή σου;;;
Με τις προσφορές που δίνουν άλλες θρησκείες, σε λίγο οι χριστιανοί θα πρέπει να δίνουν και ένα βίντεο δώρο με κάθε βάπτιση... (copywrite: Αρκάς)
respect!
Έτσι είναι ρε Σπύρο... Αυτοί που νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα εκνευρίζουν εμάς που πραγματικά τα ξέρουμε...
Εγώ πάντως διαβάζω (αν και πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν πολυκαταλαβαίνω...
-
Τα βίντεο ξεπεράστηκαν... Πάει πια η εποχή που τα'παιρνε ο (χαζός) κόσμος για να προικίσει τις κόρες του.
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Ναι ρε Ηλία, αλλά θα σε χαλάσει να φας λίγο ρυζάκι αν είναι να έχεις 50 όμορφες γυναίκες στον αιώνα τον άπαντα στη διάθεσή σου;;;
Να μας πουν και τι δίνουν στις γυναίκες, μην την πατήσουμε σαν αυτόν στο ανέκδοτο που διάλεγε δωμάτιο για την αιωνιότητα.
respect!
Σπύρο, ακριβώς από σεβασμό στο 4ΤΦ δεν μπορώ να μπω σε 'Θεολογικό Παραλήρημα mode'. Σοβαρές συζητήσεις γίνονται ουκ ολίγες εδώ μέσα και σε διάφορα επίπεδα, αλλά **είναι **σοβαρές.
Εγώ πάντως διαβάζω (αν και πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν πολυκαταλαβαίνω...
Κι εγώ το ίδιο και προσπαθώ να θυμηθώ.
Τα βίντεο ξεπεράστηκαν... Πάει πια η εποχή που τα'παιρνε ο (χαζός) κόσμος για να προικίσει τις κόρες του.
Έτσι, τώρα θα πρέπει να δίνουν τουλάχιστον home cinema.
-
Σπύρο, ακριβώς από σεβασμό στο 4ΤΦ δεν μπορώ να μπω σε 'Θεολογικό Παραλήρημα mode'. Σοβαρές συζητήσεις γίνονται ουκ ολίγες εδώ μέσα και σε διάφορα επίπεδα, αλλά **είναι **σοβαρές.Ναι, είναι όσες τιμάς με την αποχή σου.
-
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Σπύρο, ακριβώς από σεβασμό στο 4ΤΦ δεν μπορώ να μπω σε 'Θεολογικό Παραλήρημα mode'. Σοβαρές συζητήσεις γίνονται ουκ ολίγες εδώ μέσα και σε διάφορα επίπεδα, αλλά **είναι **σοβαρές.
Ναι, είναι όσες τιμάς με την αποχή σου.
Δεν το κατάλαβα αυτό?!!
Είναι μειωτικός χαρακτηρισμός προς τον Ηλία?
Αφορά σε τίποτα ιδεοληπτικά ξεσπάσματα και λογοδιάροιες?!! -
Ναι, είναι όσες τιμάς με την αποχή σου.Σοβαρές; Δηλ. εγώ συμμετέχω μόνο στις μη σοβαρές; Να πηδήξω* τώρα, η να περιμένω, μήπως δεν κατάλαβα καλά;
Σε όσες προλαβαίνω συμμετέχω, εσένα (πραγματικά) τις περισσότερες φορές δεν σε προλαβαίνω, πρέπει να γράφεις σαν πολυβόλο!
Αλήθεια, ήθελα να σε ρωτήσω: Διαβάζεις τα μαθήματά σου, παρακολουθείς τηλεόραση, τον ημερήσιο τύπο, όλα τα τεκταινόμενα στην Ελληνική εκκλησία, την Αμερικάνικη εξωτερική πολιτική,... Πως προλαβαίνεις, ρε παιδάκι μου;
*Από το μπαλκόνι (για να μην παρεξηγηθώ).Edit : Κάτι πρέπει να φταίει σε μένα, κι ο kouk αποδεικνύεται πιό γρήγορος.
-
Δεν δίνω ποτέ σε κανέναν λιγότερη ή περισσότερη αξία απ'όση έχει και φανερώνει με τον τρόπο που αντιμετωπίζει τη νοημοσύνη των άλλων, αν αυτό εννοείς. Άρα, τα περί 'μειωτικών' χαρακτηρισμών δεν ισχύουν. Και καλό θα είναι κι εσύ να προσέχεις τους χαρακτηρισμούς σου (άκου... 'ιδεοληπτικά ξεσπάσματα' και 'λογοδιάρροιες'. Τότε, απορώ τι πρέπει να πούμε για την 'ελληνορθοδοξία', το 'ex orientem lux' δόγμα και το 'ελλάς ελλήνων χριcτιανών').
-
Σοβαρές; Δηλ. εγώ συμμετέχω μόνο στις μη σοβαρές; Να πηδήξω* τώρα, η να περιμένω, μήπως δεν κατάλαβα καλά;
Τώρα μπορείς να πηδήξεις...
(μην ξεχάσεις να βάλεις κανένα προφυλακτικό* από κάτω μην πάθεις και τίποτα...)
*μαξιλάρι εννοώ...
-
Αφήνοντας αυτό το αστείο intermezzo, πήρα τηλέφωνο χθες το Δήμο Ηρακλείου για να ρωτήσω τι θα γίνει με το αυθαίρετο εκκληcάκι που παλαιοημερολογίτες έχτισαν εν μιά νυκτί στον αρχαιολογικό χώρο της Κνωσσού.
Η απάντηση του αρμοδίου:
'Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Υπάρχουν ένα σωρό αυθαίρετα εκεί μέσα, βίλλες κλπ. Ο τύπος που το έχτισε είναι παλαιοημερολογίτης, λέει ότι είδε όνειρο τον θεό και του είπε να το χτίσει, απειλεί πως αν το γκρεμίσουμε θ'αυτοκτονήσει κλπ.'
Πολύ ωραία. Κι εγώ αν δω στον ύπνο μου τον Θωρ, τον Λόκι, τον Δία, το Βούδα, την Άμα Τεράσου ή τον Μπελενό και μου πει 'τράβα γκρέμισέ τα και κάψε ό,τι εκκληcία βρεις μπροστά σου', υποθέτω ότι θα μπορώ να επικαλεσθώ το όνειρό μου αυτό και να κάνω Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ και να μην έχω συνέπειες από πουθενά. Σωστά;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Είσαι εκτός θέματος. Εγώ αναφέρθηκα στη συμπαγοποίηση των δύο συνόλων για να δείξω ότι ενώ το R έχει 'κατεύθυνση' το C δεν έχει. Δηλαδή σε ένα 'μιγαδικό χρόνο' διαισθητικά τουλάχιστον δεν υπάρχει 'βέλος του χρόνου', δηλαδή παρελθόν και μέλλον. Ο πληθικός αριθμός των δύο συνόλων είναι αδιάφορος σε αυτό τον συλλογισμό.
Σωστός, παρεκτράπην... με αυτά που λένε κάτσε να γίνει καμιά σοβαρή συζήτηση εδω...
'ποιος ξέρει' και κάποιοι μοιάζουν να ξέρουν τα πάντα...
το να έχω ασχοληθεί με 2 θέματα και να φρίττω με την χρήση τρανταχτών ονομάτων της επιστήμης σε κοροϊδίστικα επιχειρήματα είναι παντογνωσία;
Το να αρνούμαι τον (εν γένει χριστιαννικό πάντως) αφορισμό μου στην συζήτηση με σαρκασμό είναι κσκό; Μήπως να σας πάρουμε και πιπ@ εμείς οι άθεοι;
Το αν το θέμα ξέφυγε ή όχι δεν με αφορά, αφού έτσι το βρήκα είπα και 'γω τα δικά μου... -
όταν ζήτησα σεβασμό στα γραφόμενα του Ηλία, κάτι τέτοιο είχα στο μυαλό μου
όσο για το αστείο intermezzo, αφενός δεν το βρίσκω καθόλου αστείο και αφετέρου δεν κατάλαβα γιατί το θεωρείς intermezzo. Επειδή διακόπηκε η συζήτηση περί εκκλησίας () ???
-
Ο χρήστης dourou έγραψε:
Μήπως να σας πάρουμε και πιπ@ εμείς οι άθεοι;Σ' εμάς τις θεούσες;
Μήπως δεν έχεις καταλάβει με ποιους μιλάς; Εγώ, πάντως, αντιδρώ στις παπαριές - και πάλι όχι σε όλες, από ένα σημείο και μετά βαριέμαι. Το να λέμε συνέχεια τα ίδια πράγματα δείχνει πρόοδο; Οι συζητήσεις που αρχίζουν 'είσαστε ηλίθιοι όσοι δεν ενστερνίζεστε τις απόψεις μου' μπορούν να έχουν σοβαρή συνέχεια, σε μια κοινωνία σκεπτόμενων ανθρώπων;
Ερωτήσεις αυτού του τύπου, αξίζουν σοβαρής απάντησης; -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
όσο για το αστείο intermezzo, αφενός δεν το βρίσκω καθόλου αστείο και αφετέρου δεν κατάλαβα γιατί το θεωρείς intermezzo. Επειδή διακόπηκε η συζήτηση περί εκκλησίας () ???Πάντως εγώ διαβάζω και απαντώ μόνο όταν η κουβέντα πάει προς μαθηματικά/αστρονομία, άντε και θεολογία αλλά όταν επιστρέφει στο 'εκκλησία vs δωδεκάθεο'...
-
Αλήθεια, ήθελα να σε ρωτήσω: Διαβάζεις τα μαθήματά σου, παρακολουθείς τηλεόραση, τον ημερήσιο τύπο, όλα τα τεκταινόμενα στην Ελληνική εκκλησία, την Αμερικάνικη εξωτερική πολιτική,... Πως προλαβαίνεις, ρε παιδάκι μου;
Για την Εκκλησία δεν είναι δύσκολο, φτάνει να παρακολουθείς 2-3 sites που δίνουν τη γραμμή και να κάνεις copy-paste.
"ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ"