-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δεν γενικεύει, αυτό ισχύει. Εκκλησία = όλοι, είτε το επιθυμούν, είτε όχι. Δεν είναι κλειστό σωματείο, όποιος θέλει μπαίνει και όποιος θέλει βγαίνει.
Άρα εκκλησία = όλοι όσοι θέλουν όλοι.
..και μετα τα 60, οσοι θελουν=ολοι
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Δεν γενικεύει, αυτό ισχύει. Εκκλησία = όλοι, είτε το επιθυμούν, είτε όχι. Δεν είναι κλειστό σωματείο, όποιος θέλει μπαίνει και όποιος θέλει βγαίνει.
Εν δυνάμει είναι όλοι. Όπως στις εκλογές λέμε 'όλοι οι πολίτες' και εννοούμε 'όλοι όσοι ψήφισαν', στη Βουλή λέμε 'οι εκπρόσωποι του λαού' και εννοούμε 'οι εκπρόσωποι όσων ψήφισαν αλλά και όσων δεν ψήφισαν', κάτι τέτοιο.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Εν δυνάμει είναι όλοι. Όπως στις εκλογές λέμε 'όλοι οι πολίτες' και εννοούμε 'όλοι όσοι ψήφισαν', στη Βουλή λέμε 'οι εκπρόσωποι του λαού' και εννοούμε 'οι εκπρόσωποι όσων ψήφισαν αλλά και όσων δεν ψήφισαν', κάτι τέτοιο.
Συγγνώμη αλλά αυτό μου φαίνεται σοφιστεία. Κατ'αυτή την έννοια όλοι είμαστε 'εν δυνάμει' μουσουλμάνοι, εβραίοι, βουδιστές, σατανιστές κλπ.
Και επειδή εγώ δεν είμαι μέλος της (όποιας) εκκλησίας η ισότητα που παρέθεσες είναι λάθος. Η 'Εκκλησία
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Συγγνώμη αλλά αυτό μου φαίνεται σοφιστεία. Κατ'αυτή την έννοια όλοι είμαστε 'εν δυνάμει' μουσουλμάνοι, εβραίοι, βουδιστές, σατανιστές κλπ.Και επειδή εγώ δεν είμαι μέλος της (όποιας) εκκλησίας η ισότητα που παρέθεσες είναι λάθος. Η 'Εκκλησία
-
Rolling Stones
Εστω κι αν οι ίδιοι συνολικά πλησιάζουν τους τρεις αιώνες ζωής, σκοπεύουν να απαγορεύσουν την είσοδο σε συναυλία τους σε όσους υπερβαίνουν το 45ο έτος. Περί των Rolling Stones ο λόγος κι ενός ειδικού σόου που θα δώσουν στο Ντιτρόιτ και απαιτεί πολύωρη ορθοστασία λόγω της τηλεοπτικής του κάλυψης. Το κανάλι και οι Stones θεώρησαν πως οι «πρεσβύτεροι» φαν τους δεν θα αντέξουν και πολλή ώρα, οπότε, καλού κακού, τους απαγόρευσαν την είσοδο. Θα ζητούνται, μάλιστα, και ταυτότητες. Σκέψου λέει να έβγαινε τέτοιο φιρμάνι για την καλοκαιρινή αθηναϊκή τους συναυλία...
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
σκοπεύουν να απαγορεύσουν την είσοδο σε συναυλία τους σε όσους υπερβαίνουν το 45ο έτος.Έχουν τόσο πολύ κοινό ώστε και να απαγορεύσουν την είσοδο στο 80% των οπαδών τους, πάλι θα γεμίσει το στάδιο.
-
Στους εαυτούς τους γιατί δεν απαγορεύουν την είσοδο; Κοντεύουν να γίνουν ζωντανές αποδείξεις για την ύπαρξη μεταθανάτιας ζωής.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Στους εαυτούς τους γιατί δεν απαγορεύουν την είσοδο; Κοντεύουν να γίνουν ζωντανές αποδείξεις για την ύπαρξη μεταθανάτιας ζωής.Όντως!
Αλλά μερικοί τρέφονται τόσο πολύ από την δημοσιότητα, που δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς.Εντύπωση μου κάνουν και τα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ του Βασίλη Παπακωνσταντίνου...
Με το να βγάινει σε αυτήν την άθλια εκπομπή, το 'Megalicious chart live' και αλλού, δεν καταστρατηγεί βάναυσα ό,τι έχει εξυμνήσει, ό,τι έχει τραγουδήσει; Τόσο ελγχόμενα είναι όλα;Ο τύπος την τελευταία δεκαετία και βάλε ξεπέφτει όλο και πιο πολύ!!!
Την εκπομπή δεν την είδα ποτέ μου, απλά σε ένα spot της, είδα την φάτσα του λεγάμενου...
Αμ το άλλο; Ο Μητροπάνος στο Fame story!!!;;; Και μετά στην τηλεόραση του 902; Όλα μαζί! Ένα χαρμάνι! Μόνο που το χαρμάνι θα βγάλει τέρατα σε λίγο...
Ο και καλά 'ποιοτικός' Κότσιρας με την Ραλλία!!!;;; Αυτό το 'κατασκεύασμα' του fame story... Έλεος!!!!
-
Πωπω... Πότε έγιναν όλα αυτά; Καλύτερα να μένεις 'ανενημέρωτος'...
-
Ο χρήστης Δημήτριος έγραψε:
Εντύπωση μου κάνουν και τα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ του Βασίλη Παπακωνσταντίνου...
Με το να βγάινει σε αυτήν την άθλια εκπομπή, το 'Megalicious chart live' και αλλού, δεν καταστρατηγεί βάναυσα ό,τι έχει εξυμνήσει, ό,τι έχει τραγουδήσει; Τόσο ελγχόμενα είναι όλα;Ο τύπος την τελευταία δεκαετία και βάλε ξεπέφτει όλο και πιο πολύ!!!
Και να σκεφτείς ότι μέχρι πριν κανα δύο χρόνια τουλάχιστον τραγουδούσε σε φεστιβάλ της ΚΝΕ. Να δω με τι μούτρα θα το ξανακάνει!
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Και να σκεφτείς ότι μέχρι πριν κανα δύο χρόνια τουλάχιστον τραγουδούσε σε φεστιβάλ της ΚΝΕ. Να δω με τι μούτρα θα το ξανακάνει!Νομίζω ότι και στο τελευταίο φεστιβάλ τραγούδησε.
Και κάθε φορά που τραγουδάει 'πουλάει' την γνωστή, πετυχημένη συνταγή : Πέτσινο μπουφάν, 'αλητεία' και (υποτίθεται γόνιμη) οργή! Αλλά μετά περνάει μια βόλτα και από το Megalicious...
Τελευταία φορά τον είδε ένας φίλος μου, λίγο μετά που πιάσανε τον Κουφοντίνα (γιατί επί σκηνής είπε ένα κρύο ανέκδοτο για τον Κουφοντίνα)Ακριβώς αυτά του είπανε οι image makers να κάνει, αυτά κάνει...
Μου θύμισε μια φορά που κάτι φίλοι μου είχανε πάει σε έναν διαγωνισμό τραγουδιού που διοργάνωνε η Minos στον συναυλιακό χώρο του 'Μύλος' (αν θυμάμαι καλά)...
Εκεί λοιπόν εμφανίστηκε η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της Minos για να προλογίσει την εκδήλωση. Σε αυτήν συμμετείχαν νεανικά συγκροτήματα (μεταξύ των οποίων και οι φίλοι μου) από 'έντεχνα' (αν και είμαι κατά του όρου), έως ηλεκτρονικής μουσικής. Φορούσε κάτι μποέμ, 'αλήτικα' ρούχα, για ευνόητους λόγους... Μου φάνηκε εξαιρετικά ΓΕΛΟΙΟ!!!
-
Rolling StonesΕστω κι αν οι ίδιοι συνολικά πλησιάζουν τους τρεις αιώνες ζωής, σκοπεύουν να απαγορεύσουν την είσοδο σε συναυλία τους σε όσους υπερβαίνουν το 45ο έτος. Περί των Rolling Stones ο λόγος κι ενός ειδικού σόου που θα δώσουν στο Ντιτρόιτ και απαιτεί πολύωρη ορθοστασία λόγω της τηλεοπτικής του κάλυψης. Το κανάλι και οι Stones θεώρησαν πως οι «πρεσβύτεροι» φαν τους δεν θα αντέξουν και πολλή ώρα, οπότε, καλού κακού, τους απαγόρευσαν την είσοδο. Θα ζητούνται, μάλιστα, και ταυτότητες. Σκέψου λέει να έβγαινε τέτοιο φιρμάνι για την καλοκαιρινή αθηναϊκή τους συναυλία...
μηπως προσπαθουνε να κανουν ενα 'ανοιγμα' στους νεους-νεοτερους?
-
Φορούσε κάτι μποέμ, 'αλήτικα' ρούχα, για ευνόητους λόγους...Στολή εργασίας...
Μεγάλο κεφάλαιο ο Βασίλης αλλά από ένα σημείο και μετά (το οποίο εγώ χρονικά τοποθετώ στην αρχή της συνεργασίας του με τον Χ.Κροκίδη) άρχισε σταθερά να μετατρέπεται σε καρικατούρα
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Φορούσε κάτι μποέμ, 'αλήτικα' ρούχα, για ευνόητους λόγους...
Στολή εργασίας...
Μεγάλο κεφάλαιο ο Βασίλης αλλά από ένα σημείο και μετά (το οποίο εγώ χρονικά τοποθετώ στην αρχή της συνεργασίας του με τον Χ.Κροκίδη) άρχισε σταθερά να μετατρέπεται σε καρικατούρα
O παίζω-τα-ίδια-εδώ-και-20-χρόνια-και-είμαι-και-καλά-ροκάς Παπακωνσταντίνου και το υπόλοιπο δήθεν ροκ και 'έντεχνο' συνάφι, έχουν κρατήσει την μουσική στην Ελλάδα πολύ πίσω με όλα τα στερεότυπα και τις προκαταλήψεις που τους διακατέχουν....
-
Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα των Ελλήνων επιβεβαιώνει η Eurostat
Οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει το 62% των Ελλήνων, σύμφωνα με μελέτη της Eurostat για τις υλικές στερήσεις των πολιτών σε κράτη-μέλη της ΕΕ. Έρευνα της ίδιας υπηρεσίας δείχνει ότι η χώρα μας παραμένει ουραγός της Ευρωπαϊκής Ένωσης ως προς την απασχόληση εργαζομένων στον τομέα της υψηλής τεχνολογίας.
Αναλυτικά για τις υλικές στερήσεις των Ευρωπαίων, η μελέτη έδειξε ότι το 62% των Ελλήνων είτε δεν είναι σε θέση να αγοράσει βασικά καταναλωτικά αγαθά είτε δεν είναι σε θέση να διαθέτει κατοικία που να ανταποκρίνεται στα «σύγχρονα ευρωπαϊκά πρότυπα». Μεταξύ των 15 παλαιών κρατών-μελών της ΕΕ μόνο στην Πορτογαλία υπάρχει μεγαλύτερο αντίστοιχο ποσοστό (70%).
Όπως επισημαίνεται, το 52% των Ελλήνων δεν είναι σε θέση να προσφέρει στον εαυτό του τουλάχιστον μια εβδομάδα διακοπών (εκτός της κατοικίας του), το 37% δεν είναι σε θέση να ανταποκρίνεται πλήρως στις πάγιες οικονομικές υποχρεώσεις του, το 19% δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να θερμαίνει επαρκώς το σπίτι του και το 13% δεν μπορεί να έχει ένα πλήρες γεύμα ανά διήμερο.
Σε ό,τι αφορά στην απόκτηση βασικών καταναλωτικών αγαθών, επισημαίνεται ότι στην Ελλάδα το 12% του πληθυσμού δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να αποκτήσει αυτοκίνητο (έναντι 17% στην Πορτογαλία και κάτω από 10% στις χώρες της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης), ενώ τόσο στην Ελλάδα όσο και στην υπόλοιπη Ευρώπη σχεδόν οι πάντες (99%) έχουν τηλέφωνο και έγχρωμη τηλεόραση.
Όσον αφορά στις συνθήκες κατοικίας, το 22% των Ελλήνων κατοικεί σε προβληματικά σπίτια, τα οποία εμφανίζουν προβλήματα (διαρροές, χαλασμένα κουφώματα, πόρτες κ.α.), που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να διορθώσουν. Τέλος, στην Ελλάδα το 7% των κατοίκων μένει σε ανήλιαγα σπίτια, το 4% σε σπίτια που δεν έχουν τουαλέτα και το 4% σε σπίτια που δεν έχουν μπανιέρα ή ντους.
Για την απασχόληση
Την ίδια ώρα, άλλη μελέτη της Eurostat δείχνει ότι η Ελλάδα βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις μεταξύ των κρατών μελών της ΕΕ σε ό,τι αφορά τον αριθμό των απασχολουμένων στους τομείς υψηλής εντάσεως γνώσεως (υπηρεσίες) και υψηλής τεχνολογίας (βιομηχανία).
Ειδικότερα, η χώρα μας απασχολεί 570.000 εργαζόμενους στον τομέα της βιομηχανίας, οι οποίοι αναλογούν στο 13,2% των εργαζομένων. Το ποσοστό αυτό είναι χαμηλό σε σχέση με τον αντίστοιχο ευρωπαϊκό μέσο όρο που ανέρχεται σε 18,4%.
Σε ό,τι αφορά στον βιομηχανικό τομέα υψηλής τεχνολογίας (υπολογιστές, τηλεπικοινωνιακός εξοπλισμός, ιατρικός εξοπλισμός κ.λπ.) η Ελλάδα βρίσκεται στη χαμηλότερη θέση μεταξύ των κρατών-μελών της ΕΕ, απασχολώντας μόλις το 0,2% των εργαζομένων της, έναντι 1,2% που είναι ο αντίστοιχος ευρωπαϊκός μέσος όρος.
Χαμηλότερο από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο (5,7%) είναι και το ποσοστό των εργαζομένων που απασχολείται στον τομέα μεσαίας-υψηλής τεχνολογίας (χημικά, μηχανολογικοί εξοπλισμοί, ηλεκτρικές συσκευές κτλ.) στην Ελλάδα (2,1%), ενώ στον τομέα χαμηλής και μεσαίας τεχνολογίας (ποτά και τρόφιμα, πλαστικά, μέταλλα κτλ.) απασχολείται το 10,9% των Ελλήνων εργαζομένων (11,9% στην Ευρώπη).
news.in.gr, με πληροφορίες από ΑΠΕ, ΜΠΕ
-
Πρόσωπα & προσωπεία
ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ mich@enet.gr
Ζωή σ' ένα χαντάκι, στο δάσος
ΧΙΟΥ ΣΟΓΙΕΡ, 32 ετών, Αγγλος τζέντλεμαν, που έχει μια καλή δουλειά στον φημισμένο οίκο δημοπρασιών Sotheby's στο Λονδίνο, είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση ανθρώπου, αν και ο ίδιος θέλει να αποδείξει ότι ιδιαίτεροι είμαστε όλοι εμείς, οι υπόλοιποι και μπορεί να έχει και δίκιο. Ξυπνά κάθε μέρα στις 6, από το επίμονο χτύπημα του ξυπνητηριού του. Αμέσως ανοίγει το ραδιόφωνο για να ακούσει το πρόγραμμα Τοday στο 4ο πρόγραμμα του BBC. (Είναι το καλύτερο και πιο έγκυρο ενημερωτικό πρόγραμμα στο αγγλικό ραδιόφωνο και το ακούνε προπαντός όλοι εκείνοι που θεωρούνται decision makers, δηλαδή που παίρνουν αποφάσεις, που καθορίζουν και ελέγχουν καταστάσεις, που δημιουργούν, όπως λέμε, κλίμα). Ακούγοντας τα νέα και τις αναλύσεις, ο κ. Σόγιερ πλένεται, ξυρίζεται, παίρνει το μπρέκφαστ του και σπεύδει να προλάβει το λεωφορείο για το κεντρικό Λονδίνο.
ΦΤΑΝΟΝΤΑΣ στη δουλειά του, στους Sotheby's, είναι πάντοτε ντυμένος στην τρίχα, με το παραδοσιακό του κοστούμι Gieves & Hawkes (σήμα κατατεθέν), τα πάντοτε γυαλισμένα του παπούτσια και την σωστά δεμένη γραβάτα του. Επιπλέον, όπως διαβάζω στην εφημερίδα «Ομπσέρβερ» (απ' όπου και αλιεύω την ωραιότατη ιστορία του), ο εξαίρετος αυτός απόφοιτος της Νομικής από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, πηγαίνει τακτικά στο γυμναστήριο και δύο - τρεις φορές την εβδομάδα συναντάται με τους φίλους του και πάνε μαζί σε κάποιο από τα γνωστά μπαρ του Λονδίνου. Με λίγα λόγια, ο κ. Σόγιερ ζει μιαν αρχέτυπη ζωή πρωτευουσιάνου, που έχει και καλή δουλειά. Με μια όμως εξαίρεση: όταν οι φίλοι και συνάδελφοί του επιστρέφουν στα ωραία, μοδάτα λοφτ τους στο Σόρεντιτς, ή στις μεζονέτες τους στο Νότινγκ Χιλ, αυτός κατευθύνεται σ' ένα χαντάκι, σε δάσος κοντά στην Οξφόρδη.
ΕΚΕΙ είναι το σπίτι του! Προσωρινώς. Μέσα σ' ένα χαντάκι, στο δάσος. Στις επιχειρήσεις θα το 'λεγαν downsizing. Ετσι ακριβώς το λέει κι εκείνος. Ελαχιστοποιεί, δηλαδή, τις σπατάλες του και ζει με τα άκρως απαραίτητα. Εγκατέλειψε κάθε πολυτέλεια, και βάλθηκε, ζώντας σχεδόν ασκητικά για έναν χρόνο (και πολύ καλά αντέχει μέχρι στιγμής, ζώντας στο χαντάκι του, στο δάσος κοντά στο χωριό Λούκνορ, στο Οξφορντσάιρ, από τον περασμένο Ιούνιο), να αποδείξει ότι μπορεί κάποιος, σήμερα, να ζήσει μια γεμάτη και ευχάριστη ζωή με ένα απειροελάχιστο των πραγμάτων που απολαμβάνει συνήθως. «Θέλω να κάνω και τους συμπολίτες μου να σκεφθούν πόσα αχρείαστα πράγματα καταναλώνουμε καθημερινώς. Και έχω συνειδητοποιήσει και εγώ πως μπορώ να ζήσω θαυμάσια χωρίς τηλεόραση, χωρίς καναπέ (σ.σ.: αυτά τα δύο πάνε μαζί, άλλωστε), χωρίς χαλιά, ηλεκτρισμό, καρέκλες, τραπέζι, ψυγείο και γκαρνταρόμπα με 50 πουκάμισα, από τα οποία συνήθως φορά μόνο τα 5-6», δήλωσε στην εφημερίδα «Ομπσέρβερ».
Ο ΧΙΟΥ ΣΟΓΙΕΡ τηρεί ένα ημερολόγιο -blog στο Ιντερνετ, στο οποίο καταγράφει την εμπειρία του, ζώντας έξω, στο δάσος, μέρα με τη μέρα. Η διεύθυνση είναι: ditchmonkey.blogspot.com. Λέει, σε κάποια σελίδα του: «Μερικά βράδια μένω ξύπνιος και με τα μάτια ορθάνοιχτα χαζεύω τον ουρανό. Τώρα τελευταία, το μόνο πράγμα που θα ήθελα να έχω, έτσι σαν μικρή μου πολυτέλεια, είναι ένα μικρό προβατάκι. Να το φροντίζω. Να μάθω πώς ζει». Τρελός ή όχι, αυτός ο τύπος αξίζει να τον επισκεφθείτε. Αν όχι στο χαντάκι του, τουλάχιστον στο διαδικτυακό του ημερολόγιο
-
Στο μέσον των συναλλαγών ο δείκτης Nikkei βρέθηκε στο «βαθύ κόκκινο», υποχωρώντας σχεδόν κατά 5%, ενώ η διοίκηση του TSE «σήκωσε τα χέρια ψηλά» και αναγκάστηκε να κλείσει τη συνεδρίαση 20 λεπτά νωρίτερα του κανονικού (κάτι που δεν έχει προηγούμενο), προκειμένου να κατορθώσει να διεκπεραιώσει τις εντολές πωλήσεων.
...
Καταλύτης
Ως καταλύτης για το... τσουνάμι ρευστοποιήσεων που έπληξε το Tόκιο λειτούργησε η ανακοίνωση ότι οι εισαγγελικές αρχές εισέβαλαν στα γραφεία της εταιρείας παροχής υπηρεσιών στο Διαδίκτυο Livedoor. H εν λόγω εταιρεία είχε αναδειχθεί τον τελευταίο καιρό σε αγαπημένο χαρτί των Iαπώνων μικροεπενδυτών (και όχι μόνο...), καθώς επρόκειτο για μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη εταιρεία: Tο περασμένο οικονομικό έτος είχε ανακοινώσει τριπλασιασμό κερδών και αύξηση πωλήσεων 154%. Aπό την αρχή της εβδομάδας, ωστόσο, βρέθηκε στο «μικροσκόπιο» των Aρχών, καθώς βαρύνεται με κατηγορίες για χειραγώγηση της αγοράς και παραποίηση των οικονομικών της στοιχείων.Mαζί με τη Livedoor, στο «μάτι του κυκλώνα» βρέθηκε και ο διευθύνων σύμβουλός της, ο 33χρονος Tακαφούμι Xόριε, ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα στη Xώρα του Aνατέλλοντος Hλίου: Aυτοδημιούργητος δισεκατομμυριούχος (πριν κλείσει τα 30!)
...
O αμφιλεγόμενος κ. Xόριε
O 33χρονος Tακαφούμι Xόριε, διευθύνων σύμβουλος της Livedoor, ενσαρκώνει μια νέα γενιά μάνατζερ που αμφισβητεί το επιχειρηματικό κατεστημένο της IαπωνίαςO Xόριε, γόνος φτωχής οικογένειας, ίδρυσε την Livedoor σε ηλικία 23 ετών και είχε γίνει δισεκατομμυριούχος πριν κλείσει τα 30.
Για το οικονομικό έτος 2005, η Livedoor ανακοίνωσε τριπλασιασμό κερδών. Η εισαγγελία διεξάγει έρευνα για παραποίηση ισολογισμών και χειραγώγηση της αγοράς.
O «Xόριεμον» όπως αποκαλείται χαϊδευτικά (από το όνομα του αλόγου κούρσας που έχει) είχε δικό του μουσικό συγκρότημα και είναι συγγραφέας βιβλίων με τίτλους όπως «Nα κερδίζεις χρήματα είναι το παν. Aπό το μηδέν στα 10 δισ. γεν με τον δικό μου τρόπο», ενώ υποστήριζε ότι «όλα τα δεινά προέρχονται από τους δεινόσαυρους των εταιρειών».
O Xόριε, έγινε γνωστός όχι μόνο για τις επιτυχίες, αλλά και από τις αποτυχίες του: Tο 2004 επιχείρησε ανεπιτυχώς να αγοράσει μια επαγγελματική ομάδα μπέιζμπολ, καθώς και τον προβληματικό τηλεοπτικό όμιλο Fuji. Eνα χρόνο αργότερα απέτυχε να εκλεγεί βουλευτής.
http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... bid=218875
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα των Ελλήνων επιβεβαιώνει η EurostatΟικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει το 62% των Ελλήνων
Η αρχή του τέλους έχει ξεκινήσει εδώ και μερικά χρόνια!
Καλά να πάθουμε και εάν γίνετε ακόμα χειρότερα, γιατί η μάζα ξυπνάει μόνο εάν πεινάσει!
-
Τα σοβαρά οικονομικά προβλήματα των Ελλήνων επιβεβαιώνει η Eurostat
Οικονομικά προβλήματα αντιμετωπίζει το 62% των Ελλήνων
Η αρχή του τέλους έχει ξεκινήσει εδώ και μερικά χρόνια!
Καλά να πάθουμε και εάν γίνετε ακόμα χειρότερα, γιατί η μάζα ξυπνάει μόνο εάν πεινάσει!
Η παροιμία λέει 'στην αναμπουμπούλα, ο λύκος χαίρεται'...
-
Στους εαυτούς τους γιατί δεν απαγορεύουν την είσοδο; Κοντεύουν να γίνουν ζωντανές αποδείξεις για την ύπαρξη μεταθανάτιας ζωής.
Όντως!
Αλλά μερικοί τρέφονται τόσο πολύ από την δημοσιότητα, που δεν μπορούν να κάνουν και αλλιώς.Εντύπωση μου κάνουν και τα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ του Βασίλη Παπακωνσταντίνου...
Την εκπομπή δεν την είδα ποτέ μου, απλά σε ένα spot της, είδα την φάτσα του λεγάμενου...
Γιατί, το ότι συμμετείχε κι αυτός στην εκστρατεία με τα 'η πειρατεία σκοτώνει τη μουσική', το παραβλέπουμε; Ή μήπως τα copy-protected δισκάκια που του βγάζει τώρα η ΕΜΙ;
"ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ"