-
Αφού τον υποστηρίζουν εκατομμύρια άλλοι, μάλλον εσύ κάνεις λάθος.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
O Mπους ήθελε να βομβαρδίσει το Aλ Τζαζίρα!!!!!
Ο άνθρωπος δεν την παλεύει καθόλου...
Old news, mon ami...
-
Νέος, ιδιαίτερα ανθεκτικός τύπος του ιού του AIDS εντοπίστηκε σε Έλληνες ασθενείς
Nέο και ενδεχομένως πιο ανθεκτικό τύπο του ιού του AIDS ανακάλυψαν οι επιστήμονες σε Έλληνες ασθενείς. «O νέος τύπος έχει συνδυασμένο γενετικό υλικό από διάφορες ομάδες του ιού και μέχρι στιγμής εμφανίζεται μόνο στην Ελλάδα» δηλώνουν οι ειδικοί.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=252
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Old news, mon ami...
Τι old news! Σημερινή ημερομηνία έχει το άρθρο...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Αυτό, το είχε γράψει και ο Γαβριήλ κάπου (και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ το θεωρούσε απόλυτα φυσικό), αλλά βαριέμαι να ψάχνω...
-
Ο χρήστης rethimno01 έγραψε:
Ο Νικολάκης ο Ευαγγελάτος συνεχίζει τις τριανταφυλλοπουλίζουσες εκπομπές του στην τηλεόραση.Έχω την εξής απορία: όταν κάποιος βλέπει το ρεπορτάζ (ή το διαφημιστικό του ρεπορτάζ) και αναγνωρίζει τον εαυτό του τι θα σκέφτεται; Θα ήθελα πάρα πολύ να έβλεπα τη φάτσα του. :hmarton: :hmarton: :hmarton: :hmarton: :hmarton: Δεν μιλάμε για υψηλά ιστάμενους με διασυνδέσεις. Ο αστυνομικός ο οποίος τα έπινε με τις δεσποινίδες στο τμήμα. Εκείνος ο οποίος προφασίστηκε ανύπαρκτο αυτόφωρο αδίκημα για να κλείσει το τηλέφωνο.
Τι να πει ο άνθρωπος???? Θα αλλάξουν στάση και οι λοιποί αστυνομικοι για κανά μήνα (γιατί αυτά γίνονται και αλλού) και μετά μια από τα ίδια!!!!!
Πόσο μυαλό χρειάζεται κάποιος για να καταλάβει ότι δεν γίνεται να σε βρήκε τόσο όμοφο μια ξανθιά bimbo που ήρθε στο τμήμα για ένα γνήσιο της υπογραφής!!!!!! (από ότι ξέρω ο τύπος παραιτήθηκε!!!!!!)Το πρόβλημα είναι σε αυτή την χώρα ακούς όλους να λένε ο νόμος κλπ κλπ......
Ποιός νόμος ρε καραγκιζάκηδες υπάρχει και η ΗΘΙΚΗ !!!!Ομοίως κάτι ανάλογο ισχύει και για τον Μάκη που νιώθει ωραία σαν επαγγελματίας να την πέφτει στις συνεργάτιδες του και τελικά μετά από τόσες έβαλε στεφάνι σε μία!!!!
Και για τον Ευαγγελάτο έχω παράπονα ...... Τι glamour τύπος είσαι ρε φίλε με τέτοια δόντια μες στην κιτρινίλα κσι είσαι παρουσιαστής!!!!!! Και για να καταλάβετε περί τι Ηθικής μιλάμε μια φορά που έτρωγα στο Πέτρινο στην Γλυφάδα ήταν σε ραντεβού με την Τατιάνα (Για την οποία το παίζει κυρία αλλά όποιος ξέρει από Πάτρα ας πει δυο λογάκια για τον πρώτο γάμο της!!!!) την ίδια ώρα που η άλλη έλεγε τις ειδήσεις στο Mega..... και κάπνιζε ο τύπος ένα πούρο δίχως αύριο.... σε χώρο μη καπνίζοντων....έχοντας ντουμανιάσει το μαγαζί.....
Όταν του έγινε η παρατήρηση απο κάποιον συνέχισε σαν να μην τρέχει τίποτα!!!!Υπάρχει μια θεωρεία που λέει την δουλειά μας με το ***λί δεν τα μπερδεύουμε!!!!!!!!! (Εξαιρούνται τα ζιγκολό!!!!!!)
ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Αυτό, το είχε γράψει και ο Γαβριήλ κάπου (και ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ το θεωρούσε απόλυτα φυσικό), αλλά βαριέμαι να ψάχνω...
Δεν το θεωρούσε απλά φυσικό, αλλά και αξιέπαινο. Τι να πεις...
-
ΟΙ ΝΕΕΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΤΑΞΕΙΣ λόγω αναδιανομής του πλούτου
Αυτές που ευνοήθηκαν από τις δουλειές με το δημόσιο και αυτούς που εκμεταλλεύθηκαν το κοινοτικά κονδύλια
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ [color=red]ΑΝΩ ΤΩΝ 400.000
-
[quote='SAXOGUS2']ΟΙ ΝΕΕΣ ΙΣΧΥΡΕΣ ΤΑΞΕΙΣ λόγω αναδιανομής του πλούτου
Αυτές που ευνοήθηκαν από τις δουλειές με το δημόσιο και αυτούς που εκμεταλλεύθηκαν το κοινοτικά κονδύλια
ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΙΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ [color=red]ΑΝΩ ΤΩΝ 400.000
-
Μην είσαι απόλυτος!!!!!! Με μια σωστή δουλειά μπορείς να μαζέψεις 200,000Ε σε δέκα χρόνια.... 1500/μήνα να αφήνεις στην άκρη είσαι ok
Και θα σου φέρω μερικά παραδείγματα
Διευθυντικά Στελέχη....
Ιδιοκτήτης Καντίνας....
Λογιστής....
Γιατρός....
Δικηγόρος.....
Υδραυλικός.....
Αντιπροσωπεία Αυτοκινήτων.....
Επαγγελματικοί Καθαρισμοι.....Θέλω να πιστεύω ότι κάνεις πλάκα!Γιατί μόνο ως αστείο μπορώ να εκλάβω τον παραπάνω σχολιασμό!
-
Επιτέλους, τελευταίοι!
*
'...Το επίπεδο χρήσης ναρκωτικών στην Ελλάδα είναι το χαμηλότερο στην Ευρώπη, αναφέρει η ετήσια μελέτη του Ευρωπαϊκού Κέντρου Παρακολούθησης Ναρκωτικών και Τοξικομανίας (ESPAD) για το 2005, που ανακοινώθηκε στις Βρυξέλλες....'* -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Επιτέλους, [urlhttp://www.bbc.co.uk/greek/domesticnews/story/2005/11/051125_drugs.shtml]τελευταίοι[/url]!εγω παλι γιατι δεν εχω ουτε ενα γνωστο που να μην εχει κανει χρηση
(το 3% μου φαινεται πολυ χαμηλο)
-
Εγώ έχω μόλις δυο γνωστούς που έχουν κάνει περιστασιακή χρήση και κανέναν που να είναι πρεζόνι.
-
«Μιλάω για τα παιδιά μας, τους καθρέφτες της κοινωνίας μας»
«Τα βλέπεις να περνούν μικρά, αθώα, φροντισμένα και καλοβαλμένα παιδιά, παιδιά που καθρεφτίζουν στο γυάλινο βλέμμα τους τη λυσσαλέα ανάγκη των γονιών τους για κοινωνική αναγνώριση· παιδιά ενός υπερεγωτικού ανταγωνισμού των μεγάλων, παιδιά της βαθμοθηρίας, της παπαγαλίας και της σημαίας -όχι για τη σημαία αλλά για τον σημαιοφόρο-, παιδιά ενός εκπαιδευτικού συστήματος που δεν κοινωνικοποιεί, δεν διαπαιδαγωγεί, γιατί ο δάσκαλος έχει πάψει να είναι παιδαγωγός, απαξιωμένος καθώς είναι! Μιλάω για τα παιδιά μας, καθρέφτες μιας κοινωνίας βαθιά συντηρητικής και εν δυνάμει ρατσιστικής. Μιλάω για τα παιδιά δημοτικού σχολείου της δυτικής Αθήνας που φώναζαν εν χορώ, πεπεισμένα πως έβριζαν 'Αλβανέ, Αλβανέ' έναν συμμαθητή τους, ένα παιδί που μάθαινε τα ίδια γράμματα όπως κι αυτά, που μετείχε της περίφημης (κουραφέξαλα) ελληνικής παιδείας. Ποιος έμαθε σ' αυτά τα παιδιά ότι το 'Αλβανέ' εκτός από δηλωτικό μιας εθνικότητας είναι και ύβρις; Ποιος τα μπόλιασε με ρατσισμό και εθνικισμό αντί πατριωτισμού; Γιατί το σχολείο δεν μπορεί να αμβλύνει την αντιδραστικότητα της ελληνικής οικογένειας; Κι όμως οι μετανάστες, αυτοί οι μεταπάτριδες, θα 'χουν, λέει από το 2010 δικαίωμα ψήφου. Μέτρο θετικό, αλλά δεν αρκεί. Τα παιδιά των μεταναστών στη Γαλλία είναι Γάλλοι και ψηφίζουν, αλλά παραμένουν αποκλεισμένα, χωρίς φωνή, χωρίς προοπτική. Γιατί ο ρατσισμός (αποκλεισμός) είναι υπόθεση της καθημερινότητας, είναι θέμα κουλτούρας και ίσως ανάγκη! Δεν είναι τυχαίο ότι εκείνοι που μισούν περισσότερο τους ξένους είναι οι γηγενείς φτωχοί. Οι ξένοι είναι το 'αγχογόνο αντικείμενο' που τους θυμίζει ποιοι είναι. Συγχρόνως, οι νέοι 'άθλιοι' είναι εκείνοι που τους ανεβάζουν πιο ψηλά στην κοινωνική πυραμίδα καθώς τώρα υπάρχουν πιο φτωχοί από τους φτωχούς, πιο άνεργοι από τους άνεργους. Ετσι, οι μερικές αντιθέσεις οξύνονται από το κενό πολιτικής συνείδησης».
ΓΙΩΡΓΟΣ Χ. ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ - «ΒΡΑΔΥΝΗ»
-
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
http://news.pathfinder.gr/world/news/260180.htmlαχαχαχαχα
εμένα δε μου φαίνεται ούτε βίαιο ούτε απάνθρωπο, αλλα εντελώς GAY
-
Γιατί δε λες εντελώς ΕΓΓΛΕΖΙΚΟ;
-
Μιλάμε για τους SAS αν υποθέτω σωστά. Αυτοί δεν είναι γκέυ, είναι στρατιωτάρες. Τέτοιες πρακτικές έχουν σκοπό να σου βγάλουν από το μυαλό κάθε υποψία ανυπακοής στους ανώτερους. Απάνθρωπες όπως πρέπει, αφού ο στρατιώτης κρούσης πρέπει να είναι εργαλείο, όχι άνθρωπος.
-
Εργαλείο σαν κάτι άλλα δίποδα εργαλεία που γαζώνουν αμάχους;
-
Δεκάρα δε δίνω για το πόσο δήθεν απάνθρωπο είναι! Μιλάμε για επίλεκτες στρατιωτικές δυνάμεις που αποτελούνται από επαγγελματίες, αν δεν κάνω λάθος...
Μου έκανε, όμως, εντύπωση αυτό:
Οι εντολές δίνονται από αξιωματικό που για την περίσταση φορά ιατρική ποδιά χειρουργείου ενώ δίπλα του στέκεται άλλος Βρετανός αξιωματικός με στολή μαθήτριας!
"ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ"