-
Τελικά,μπορούμε να τούς ονομάσουμε 'πατριδοκάπηλους' όλους αυτούς τούς τύπους;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Τελικά,μπορούμε να τούς ονομάσουμε 'πατριδοκάπηλους' όλους αυτούς τούς τύπους;Αναρωτιέσαι;;;;
-
εαν ολα πανε καλα ερχετε το ξυπνημα της γριας αρκουδας. συντομα καταλαβαινετε για ποια λεω φυσικα
τωρα παλι μπορει να παει να ξυπνησει και αποτομα να κοιμηθει μια και καλη για παντα..........
δεν ξερω εαν ακουσατε τον βρυχθισμο της το καλοκαιρι.γρια αρκουδα=το λαντα 2105 που εχουμε
-
Τα δημοψηφίσματα στη Γαλλία και την Ολλανδία θύμισαν Ευρώπη του παλιού καλού καιρού. Οι Γάλλοι και οι Ολλανδοί κλήθηκαν να αποφασίσουν για ένα θέμα που θα ήταν καθοριστικό για το μέλλον τους.
...
Πράγμα που δεν έγινε στην Ελλάδα. Το Ευρωσύνταγμα ψηφίστηκε στη Βουλή σαν οποιοδήποτε νομοσχέδιο, και εκτός από μια μικρή μερίδα πολιτών που αντιστάθηκαν και εξήγησαν αυτό το Ευρωσύνταγμα, η πλειονότητα των Νεοελλήνων είχε μαύρα μεσάνυχτα. Και αυτό δείχνει και το επίπεδο της πολιτικής μας συνείδησης. Και αν οι Γάλλοι υπερηφανεύονται πως είναι το κατ' εξοχήν πολιτικό έθνος, εμείς θα πρέπει να είμαστε υπερήφανοι για την πολιτική του ρουσφετιού και της διαφθοράς (ακόμα και αρχιερείς παίρνουν φακελάκια, «Ε» 6.10.05).
...
Υπάρχουν άραγε τέτοιοι πολιτικοί στην Ελλάδα; Υπάρχουν, αλλά δεν μιλούν έτσι. Μ' αυτόν τον τρόπο μιλάει ο Φριτς Μπολκεστάιν που, ως επίτροπος για θέματα ανταγωνιστικότητας, το 2004 εισηγήθηκε την πρόταση οδηγίας για την ελεύθερη διακίνηση των υπηρεσιών στην εσωτερική αγορά. Η πρότασή του υποστηρίχτηκε πολιτικά από την ευρωπαϊκή Δεξιά και από τους Σοσιαλδημοκράτες, που διαφοροποιήθηκαν ρητορικά. Υπέρ της οδηγίας είναι η Συνομοσπονδία Ευρωπαίων Βιομηχάνων και Εργοδοτών. Αντίθετη στην οδηγία «Φρανκενστάιν», όπως την αποκαλούν στην Ευρώπη, είναι μόνο η ευρωκοινοβουλευτική ομάδα της Ενωτικής Αριστεράς. Αυτή η οδηγία δεν αφορά κάποιο μακρινό μέλλον. Θα περάσει προς έγκριση στο Ευρωκοινοβούλιο στις 24 Οκτωβρίου. Δηλαδή ύστερα από δύο εβδομάδες. Ποιος έκανε έστω και μια συγκέντρωση για να διαμαρτυρηθεί γι' αυτή την οδηγία; Στη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ολλανδία έγιναν κινητοποιήσεις. Εμείς εδώ την αγνοήσαμε τελείως. Και τα λίγα που γράφτηκαν στον Τύπο, είχαν ελάχιστους παραλήπτες.
...
Το **επόμενο Σάββατο 15 Οκτωβρίου κινητοποιήσεις **σε όλη την Ευρώπη (στην Αθήνα το Ελληνικό Φόρουμ οργανώνει συγκέντρωση στις 13.00 μπροστά στα γραφεία της Ε.Ε., Β. Σοφίας 3). Τι πιθανότητες έχει η οδηγία Μπολκεστάιν να καταψηφιστεί; Στην ουσία, καμιά.
...
Αν το επόμενο Σάββατο μαζευτούν στο Σύνταγμα χίλια άτομα μπροστά στα γραφεία της Ε.Ε. για να διαμαρτυρηθούν, οι γραφειοκράτες θα τους πουν ευχαριστώ για την επίσκεψη και θα τους κεράσουν φοντανάκια.Αν μαζευτούν 100.000 άτομα, τότε τα πράγματα δεν θα είναι για αστεία. Αλλά ίσως μαζευτούν κάποτε, όταν η ανεργία θα φτάσει το ένα εκατομμύριο. Κάλλιο αργά παρά ποτέ.
Του ΠΕΡΙΚΛΗ ΚΟΡΟΒΕΣΗ
http://www.enet.gr/online/online_fpage_text?id=66671200Υ/Γ:ΚΑΛΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΣΤΑ ΓΟΥΝΑΡΑΔΙΚΑ
-
http://www.enet.gr/online/online_text?c=112&id=24941584
Απ' έξω ωραία, από μέσα κεραίαΕίναι η νέα μόδα: απ' έξω θερμοσίφωνας, από μέσα κεραία κινητής τηλεφωνίας. Εχει γεμίσει η Αθήνα από παράνομες κεραίες. Στην Αργυρούπολη το ...μοντελάκι εμφανίζεται συχνά-πυκνά, ακόμα και δίπλα σε σχολικά συγκροτήματα.
Πάντως ο δήμαρχος Γιάννης Τσαρπαλής, παρά τις αγωγές και μηνύσεις που δέχτηκε σε προηγούμενη περίπτωση, δεν το βάζει κάτω. Τούτη τη φορά μπήκε ο ίδιος επικεφαλής συνεργείων του δήμου, που πήγαν προ ημερών στη συμβολή των οδών Κύπρου και Γ. Παπανδρέου και ξήλωσαν το «σετ». Η φωτογραφία είναι αποκαλυπτική: πίσω από το ωραιότατο κάλυμμα, που θυμίζει θερμοσίφωνα, μια κεραία κινητής τηλεφωνίας. Και καλά, η συγκεκριμένη σε λίγη ώρα είχε αποκαθηλωθεί. Οι υπόλοιπες; Οχι μόνο στην Αργυρούπολη, αλλά σχεδόν σ' όλες τις γειτονιές φυτρώνουν σαν μανιτάρια. Κάποιοι άλλοι δημοτικοί άρχοντες πώς το ανέχονται;
-
Το θέμα με τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας και τις υποτιθέμενες βλάβες που επιφέρουν είναι ένα ακόμα καλό παράδειγμα μαζικής υστερίας.
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το θέμα με τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας και τις υποτιθέμενες βλάβες που επιφέρουν είναι ένα ακόμα καλό παράδειγμα μαζικής υστερίας.Διαφωνώ λόγω προσωπικής εμπειρίας. Είχα κεραία κινητής τηλεφωνίας πάνω από το κεφάλι μου στον Άγιο Στέφανο και είχα περίπου 2 φορές τη βδομάδα ημικρανία. Είχα διαμαρτυρηθεί στη διεύθυνση προσωπικού αλλά... Όταν μετακομίσαμε στη Νέα Ιωνία οι ημικρανίες automagically έγιναν μία το δίμηνο.
Go figure...
-
Οι κεραίες έχουν σχέση με τον αριθμό των κινητών τηλεφώνων. Ακόμα, χρειάζονται κεραίες δίπλα στα σχολεία για να εξυπηρετούν τα εκατοντάδες κινητά των μαθητών.
Βλάβες προκαλούν οι κεραίες και τα κινητά, ιδίως αν έχεις πακέτο με μερικές ώρες το μήνα. Η συχνότητα εκπομής του φούρνου μικροκυμάτων είναι 2100MHz, τα κινητά είναι κοντά με 900, 1800 MHz (και 1900). Μόνο οι ζημιές από τη θέρμανση των ιστών (επιλεκτική) είναι φοβερές, δεν χρειάζεται πολύ από τους 37 να πάνε 40-42C.
Οι κεραίες δεν έρχονται, τις φέρνουμε.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Το θέμα με τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας και τις υποτιθέμενες βλάβες που επιφέρουν είναι ένα ακόμα καλό παράδειγμα μαζικής υστερίας.
Διαφωνώ λόγω προσωπικής εμπειρίας. Είχα κεραία κινητής τηλεφωνίας πάνω από το κεφάλι μου στον Άγιο Στέφανο και είχα περίπου 2 φορές τη βδομάδα ημικρανία. Είχα διαμαρτυρηθεί στη διεύθυνση προσωπικού αλλά... Όταν μετακομίσαμε στη Νέα Ιωνία οι ημικρανίες automagically έγιναν μία το δίμηνο.
Go figure...
Τί γίνεται εδώ;
Αφού οι κεραίες ΔΕΝ εκπέμπουν καθόλου πρός τόν κατακόρυφο άξονα (πρός τα κάτω δηλαδή) αλλά μόνο πρός τόν οριζόντιο. -
Νομίζω πως είναι υπερβολικά για τις κεραίες...Εγώ ποτέ δεν έχω πονοκεφάλους κλπ και ας έχω κοντά κεραία.Την έχω αγνοήσει εντελώς...Αν για κάποιο λόγο τη δω...με πονάει το κεφάλι μου!!!Μάς έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου μάλλον...Αποφασίζουμε:Ή τεχνολογιά,και προβλήματα, ή γυρνάμε 100 χρόνια πριν και είμαστε καλά..Και τα radar εκπέμπουν ακτινοβολία.Και οι δορυφόροι,και οι Η/Υ..Δε βρίσκεις άκρη
-
Ο χρήστης downhill έγραψε:
Νομίζω πως είναι υπερβολικά για τις κεραίες...Εγώ ποτέ δεν έχω πονοκεφάλους κλπ και ας έχω κοντά κεραία.Την έχω αγνοήσει εντελώς...Αν για κάποιο λόγο τη δω...με πονάει το κεφάλι μου!!!Μάς έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου μάλλον...Αποφασίζουμε:Ή τεχνολογιά,και προβλήματα, ή γυρνάμε 100 χρόνια πριν και είμαστε καλά..Και τα radar εκπέμπουν ακτινοβολία.Και οι δορυφόροι,και οι Η/Υ..Δε βρίσκεις άκρηΙσως όμως,μέ τή διαρκή γκρίνια,αναγκαστούν οι εταιρίες να βελτιώσουν κατα πολύ τίς υπάρχουσες εγκαταστάσεις τους,ή ακόμα καί νά βρούνε άλλους τρόπους στή θέση τών παλιών.
Τί λές; -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Διαφωνώ λόγω προσωπικής εμπειρίας. Είχα κεραία κινητής τηλεφωνίας πάνω από το κεφάλι μου στον Άγιο Στέφανο και είχα περίπου 2 φορές τη βδομάδα ημικρανία. Είχα διαμαρτυρηθεί στη διεύθυνση προσωπικού αλλά... Όταν μετακομίσαμε στη Νέα Ιωνία οι ημικρανίες automagically έγιναν μία το δίμηνο.
Go figure...
πιο πιθανό να σ'έπιανε ημικρανία από τον Κηφισσό, παρά από την κεραία
-
Η Ελλαδάρα μας, που γενικά είναι κάπου μεταξύ 35ης και 40ης θέσης από πλευράς ανάπτυξης και επιπέδου διαβίωσης στον κόσμος, χτυπάει μόλις την **80ή θέση **κατά μέσο όρο στα θέματα
'Ευκολία επιχειρηματικής δραστηριότητας' [121η!]
'Ευκολία ξεκινήματος νέας επιχείρησης' [42η]
'Κτήση αδειών' [148η!!!]
'Registering Property (μάλλον: κατοχύρωση ιδιοκτησίας)' [130ή!]
'Παροχή πίστωσης (; )] (83η)http://www.doingbusiness.org/EconomyRankings/
Είμαστε κάτω από χώρες όπως η Ουγκάντα, η Μογκολία, η Παπούα Νέα Γουινέα . Άρα τι μας διδάσκει αυτό; Ότι παρά το ότι μπορούμε ν'ανέβουμε σημαντικά πιο ψηλά, η γραφειοκρατία και ο στραγγαλισμός της επιχειρηματικής δραστηριότητας από τα συμφέροντα λίγων κρατάνε δέσμια τη χώρα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
'Παροχή πίστωσης (; )] (83η)αυτό ακούγεται παράξενο... διαβάζοντας νούμερα για το τι χρωστάνε οι έλληνες στα δάνεια, θα στοιχημάτιζα ότι είμαστε 1οι στην παροχή πίστωσης...
-
Μάλλον αναφέρονται στα δάνεια για επιχειρήσεις. Όπως στη διαφήμιση του πιτσαδόρου που πάει να πάρει δάνειο για παπάκι και περιμέεεενει.
Από καταναλωτικά, όντως είμαστε πρώτοι (τρομάρα μας).
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μάλλον αναφέρονται στα δάνεια για επιχειρήσεις. Όπως στη διαφήμιση του πιτσαδόρου που πάει να πάρει δάνειο για παπάκι και περιμέεεενει.Από καταναλωτικά, όντως είμαστε πρώτοι (τρομάρα μας).
Καί μία δήλωση τραπεζικού στελέχους:
-'Στήν Ελλάδα,έχει πολύ ψωμί ακόμα'Νά δούμε πού θα σταματήσει.
-
οι τραπεζιτες παντοτε θα βρισκουν τροπους για να δανεισουν εαν αυτοι το θεωρησουν οτι θα ειναι επικερδες.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Μάλλον αναφέρονται στα δάνεια για επιχειρήσεις. Όπως στη διαφήμιση του πιτσαδόρου που πάει να πάρει δάνειο για παπάκι και περιμέεεενει.
Από καταναλωτικά, όντως είμαστε πρώτοι (τρομάρα μας).
Καί μία δήλωση τραπεζικού στελέχους:
-'Στήν Ελλάδα,έχει πολύ ψωμί ακόμα'Νά δούμε πού θα σταματήσει.
Ελα ντε ??Που θα σταματήσει ?? Σήμερα ηταν η 15η και βάλε φορά, που απάντησα ευγενέστατα (αλλα ορθά και κοφτά....) σε όμιλο επιχειρήσεων που με πήρε τηλέφωνο για δάνειο, οτι δεν ενδιαφέρομαι....Να δω για πόσο ακόμα θα αντεξω να είμαι ευγενικός και συγκρατημένος χάρη στην αγωγή που μου έχει δοθεί.... Τους κατανοώ απόλυτα οτι κι αυτοί υπάλληλοι είναι, και δουλεύουν για να βγάλουν το μεροκάματό τους, αλλα νομίζω πως το να ενοχλούν συνέχεια τον κόσμο με τηλέφωνήματα έχει καταντήσει αηδία....Μάλλον τώρα πια, τα θέλουν τα μπινελίκια τους.......
-
δε προκειται να σταματησει γιατι αυτο τους λενε τα συστηματα τους...
εδω ρε παιδια εχουν φακελωμενες προτιμησεις κτλκτλκτλ.αυτα ειναι ευκολα λεφτα για αυτους...
-
Έκκληση για την απαλλοτρίωση του ιερού χώρου της Αγροτέρας Αρτέμιδος.
http://www.artemisagrotera.org/gr/petition.asp
Τιιι ... λέτε;
"ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ"