-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σεβασμό στους ΑΛΛΟΥΣ φίλε, πόσο δύσκολο είναι αυτό πια?
Σεβασμό στον εαυτό μας φίλε πρώτα απ'όλα!!!
Και στα λέω αυτά επειδή το μόνο που κάνεις απέναντί μου είναι να είσαι κακεντρεχής και κακοπροαίρετος ώστε να γίνεσαι αρεστός από τους mods... Ποιός σε διόρισε μωρέ αστυφύλακα του forum; Σε βαρεθήκαμε πια!Δεν μου χρειάζεται να γίνομαι αρεστός. Τα περί αστυφύλακα, άστα καλύτερα: Σου ζήτησα να με σέβεσαι σαν χρήστη αυτού του φόρουμ, και εμένα και τους υπόλοιπους βέβαια. Με τα προκλητικά ποστ σου, μόνο σεβασμό δεν δείχνεις.
Και συνεχίζεις, χαρακτηρίζοντάς ΜΕ προσωπικά, κάτι που συνηθίζεις άλλωστε, κι ας απαγορεύεται. Με προσβάλλει, αλλά ούτε σε έχω χαρακτηρίσει ποτέ, ούτε πρόκειται να το κάνω, γιατί έχω μάθει να δείχνω σεβασμό ακόμα κι όταν δεν μου δείχνουν.
Σε ξαναρωτώ: πιστεύεις ότι έχεις να κερδίσεις κάτι με αυτή τη συμπεριφορά απέναντί μου και απέναντι σε άλλους?
Αν έχεις κάτι προσωπικά μαζί μου, στείλε pm.
-
Αστο, Krusen, οσοι/ες παρακολουθουσαμε τη 'συζητηση' εχουμε βγαλει τα συμπερασματα μας. Πιστευω πως δε χρειαζεται να επεκταθω...
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Σεβασμό στους ΑΛΛΟΥΣ φίλε, πόσο δύσκολο είναι αυτό πια?
Σεβασμό στον εαυτό μας φίλε πρώτα απ'όλα!!!
Και στα λέω αυτά επειδή το μόνο που κάνεις απέναντί μου είναι να είσαι κακεντρεχής και κακοπροαίρετος ώστε να γίνεσαι αρεστός από τους mods... Ποιός σε διόρισε μωρέ αστυφύλακα του forum; Σε βαρεθήκαμε πια!Δεν μου χρειάζεται να γίνομαι αρεστός. Τα περί αστυφύλακα, άστα καλύτερα: Σου ζήτησα να με σέβεσαι σαν χρήστη αυτού του φόρουμ, και εμένα και τους υπόλοιπους βέβαια. Με τα προκλητικά ποστ σου, μόνο σεβασμό δεν δείχνεις.
Και συνεχίζεις, χαρακτηρίζοντάς ΜΕ προσωπικά, κάτι που συνηθίζεις άλλωστε, κι ας απαγορεύεται. Με προσβάλλει, αλλά ούτε σε έχω χαρακτηρίσει ποτέ, ούτε πρόκειται να το κάνω, γιατί έχω μάθει να δείχνω σεβασμό ακόμα κι όταν δεν μου δείχνουν.
Σε ξαναρωτώ: πιστεύεις ότι έχεις να κερδίσεις κάτι με αυτή τη συμπεριφορά απέναντί μου και απέναντι σε άλλους?
Αν έχεις κάτι προσωπικά μαζί μου, στείλε pm.
Δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ προσωπικό μαζί σου, ούτε πρόκειται να σου στείλω πμ. Αν είχα κάτι προσωπικό, ίσως να σου κολλούσα χαρακτηρισμούς, όπως έκανες εσύ εις τριπλούν
Το μόνο που θέλω, είναι να με σέβεσαι ως αναγνώστη αυτού του χώρου, εμένα και όλους τους άλλους μαζί. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Η τήρηση του κανονισμού, είναι μια καλή αρχή προς αυτή την κατεύθυνση.
Καλό βράδυ να έχεις.
Ζητώ συγγνώμη από τους υπόλοιπους για αυτά τα off-topic μηνύματα.
-
Ο χρήστης Michelle έγραψε:
Αστο, Krusen, οσοι/ες παρακολουθουσαμε τη 'συζητηση' εχουμε βγαλει τα συμπερασματα μας. Ελπιζω πως δε χρειαζεται να επεκταθω!Ακριβώς!
-
Δεν έχω ΤΙΠΟΤΑ προσωπικό μαζί σου, ούτε πρόκειται να σου στείλω πμ. Αν είχα κάτι προσωπικό, ίσως να σου κολλούσα χαρακτηρισμούς, όπως έκανες εσύ εις τριπλούν
Το μόνο που θέλω, είναι να με σέβεσαι ως αναγνώστη αυτού του χώρου, εμένα και όλους τους άλλους μαζί. Τίποτα παραπάνω, τίποτα λιγότερο. Η τήρηση του κανονισμού, είναι μια καλή αρχή προς αυτή την κατεύθυνση.
Καλό βράδυ να έχεις.
Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου, τί να κάνουμε; Έχω μάθει και προτιμώ να λέω τα πράγματα με το όνομά τους και όχι να κρύβομαι γυναικίστικα πίσω από κανόνες και συμπεριφορές. Συνέχισε να το παίζεις αστυφύλακας. Ίσως κάποτε να γίνεις και moderator. Θα μπορούσες να πετύχεις το στόχο σου και πιο αντρίκια. Όχι με γυναικίστικα γλειψίματα. Και μη μου πεις πάλι για χαρακτηρισμούς γιατί τους έγραψα και τους βλέπω! Το 'σεβασμό στον εαυτό μου' τον τοποθετώ πάνω από κάθε τί άλλο!
-
Καλό βράδυ να έχεις.
Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου, τί να κάνουμε; Έχω μάθει και προτιμώ να λέω τα πράγματα με το όνομά τους και όχι να κρύβομαι γυναικίστικα πίσω από κανόνες και συμπεριφορές. Συνέχισε να το παίζεις αστυφύλακας. Ίσως κάποτε να γίνεις και moderator. Θα μπορούσες να πετύχεις το στόχο σου και πιο αντρίκια. Όχι με γυναικίστικα γλειψίματα. Και μη μου πεις πάλι για χαρακτηρισμούς γιατί τους έγραψα και τους βλέπω! Το 'σεβασμό στον εαυτό μου' τον τοποθετώ πάνω από κάθε τί άλλο!
Συνεχίζεις, προσβάλλοντάς με, δευτερόλεπτα αφότου σου ζήτησα να μην το κάνεις.
Ίσως νομίζεις ότι 'λεω τα πράγματα με το όνομά τους' = 'βρίζω τον άλλο που δε με έβρισε ΠΟΤΕ'. Ευχαριστώ πολύ, να είσαι καλά. Καλό βράδυ.-
-
Σπύρο, δεν αξίζει ρε συ. Μην πέφτεις στην παγίδα του. Ο κόσμος έχει μάτια και καταλαβαίνει, δεν πειράζει. Άστο να πάει...
-
Α ναι?!!!
Το να το παίζεις καλός ,όπως και μερικοί ιταλόφιλοι εδώ μέσα,μόνο και μόνο για να κερδίσεις συμπάθειες και συμμαχίες αρνούμενος την αλήθεια και τα τεκμήρια είναι καλό?
'Η μετριοφροσύνη είναι σημάδι ανασφάλειας και αδυναμίας!'(Φρ. Νίτσε) -
-
Κrusenstern, ignore.
Non velat umbra diem.
-
Βλέπω με λύπη μου οτι το trolling συνεχίζεται απο τους γνωστούς-άγνωστους...
Θα συμφωνήσω με τον Pai Mei, το καλύτερο που εχεις να κάνεις Σπύρο ειναι να αδιαφορήσεις...
-
Θα γράψω μερικά πράγματα ως kyan και όχι ως moderator.
Ο χρήστης Spidey_TS έγραψε:
Το να το παίζεις καλός ,όπως και μερικοί ιταλόφιλοι εδώ μέσα,μόνο και μόνο για να κερδίσεις συμπάθειες και συμμαχίες αρνούμενος την αλήθεια και τα τεκμήρια είναι καλό?
'Η μετριοφροσύνη είναι σημάδι ανασφάλειας και αδυναμίας!'(Φρ. Νίτσε)Επειδή:
Ειδικότερα, στο 4T-Forum δεν επιτρέπεται:
- Η ατεκμηρίωτη καταγγελία κατά τρίτου
οφείλεις να φέρεις παραδείγματα όπου έγινε αυτό που υπαινίσσεσαι από τον συγκεκριμένο χρήστη, αλλιώς πετάς λάσπη.
@AlfaRomeo οι τρόποι σου είναι απαράδεκτοι. Όταν συμμετέχεις σε μία κοινότητα οφείλεις να σέβεσαι τους γραπτούς και άτυπους κανόνες της αλλιώς η κοινότητα θα σε αποβάλλει. Και αν συνεχίσεις να φέρεσαι έτσι:
Έχω μάθει και προτιμώ να λέω τα πράγματα με το όνομά τους και όχι να κρύβομαι γυναικίστικα πίσω από κανόνες και συμπεριφορές.
μην εκπλαγείς αν υποστείς αποβολή από το φόρουμ. Αν συμπεριφερόσουν έτσι σε μια παρέα θα είχες ήδη τουλάχιστον ένα βουλωμένο μάτι. Εδώ σε προστατεύει το πληκτρολόγιο αλλά υπάρχουν κι άλλοι μηχανισμοί.
Και κάτι τελευταίο: Αν νομίζετε ότι κάνετε καλό στους όποιους ιταλόφιλους και στην εικόνα τους με τέτοιες συμπεριφορές είστε πολύ γελασμένοι. Και επειδή σας τα λέω εγώ αυτά, που με εσένα Spidey έχουμε πιει και καφέ και έχουμε στρίψει και μαζί και με εσένα AR έχουμε μιλήσει για ζιγκλερώματα, καταλαβαίνετε (ελπίζω) πόσο δίκιο έχω.
-
Κώστα ωραία αυτά που λες και έχεις δίκιο! Όμως δε σε είδα να παίρνεις κάποια θέση όταν έγραψα τις τεχνολογικές καινοτομίες της Alfa Romeo, παρά μόνο εμφανίστηκες όταν επενέβη ο Krusenstern. Μη νομίζεις λοιπόν ότι με τη χλιαρότητα κάνεις καλό στους ιταλόφιλους. Κι αυτό στο λέω επειδή μίλησες ως kyan και όχι ως moderator.
-
Κώστα ωραία αυτά που λες και έχεις δίκιο! Όμως δε σε είδα να παίρνεις κάποια θέση όταν έγραψα τις τεχνολογικές καινοτομίες της Alfa Romeo, παρά μόνο εμφανίστηκες όταν επενέβη ο Krusenstern. Μη νομίζεις λοιπόν ότι με τη χλιαρότητα κάνεις καλό στους ιταλόφιλους. Κι αυτό στο λέω επειδή μίλησες ως kyan και όχι ως moderator.Μήπως επειδή ήμουν off-line;
-
Θα μπορούσες να σχολιάσεις και εκ των υστέρων.
Εκτός και εάν ως kyan (και όχι ως moderator) σου τράβηξε το ενδιαφέρον περισσότερο το μπάχαλο που δημιούργησα εγώ και ο Krusenstern και όχι κάποια πράγματα που...εκθέτουν τους ιταλόφιλους. -
Έχεις πμ, για να μη χαλάμε το τόπικ.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
...για να μη χαλάμε το τόπικ. -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Έχεις πμ, για να μη χαλάμε το τόπικ.Aυτό αποτελεί σίγουρα 'θαύμα' και όχι 'ματαιοδοξία'
-
Το πόση τεχνολογία έχει τελικά η Veyron και τι μέρος αυτής θα περάσει και σε άλλα αυτοκίνητα και δεν θα είναι ένα πρόσκαιρο πυροτέχνημα εντυπωσιασμού, σε σύγκριση με ό,τι έχουν προσφέρει άλλοι κατασκευαστές (π.χ. Alfa Romeo και Lotus που αναφέρθηκαν) αφορά το topic νομίζω.
Όσο για την αψιμαχία AR/Krus, έκανα άσχημα που απάντησα σε αυτό το θέμα;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Όσο για την αψιμαχία AR/Krus, έκανα άσχημα που απάντησα σε αυτό το θέμα;Μας ρωτάς σαν kyan ή σαν moderator?
BUGATTI VEYRON 16.4: ''Θαύμα'' ή....ματαιοδοξία του κ. Πίχ ;