-
Ο χρήστης makinen έγραψε:
Συμφωνώ με τον προλαλίσαντα και το κάνω γιατί μιλάει με επιχειρήματα ρεαλιστικά και όλοι απαντάνε με ανεδαφικές και φανταστικές προτάσεις,λέγοντας πράγματα που και οι ίδιοι δεν πιστεύουν.Ας σοβαρευτούμε παιδιά,ο μόνος τρόπος να τρέξεις σε αγώνες είναι το 'Γίνε' των 4Τ και τίποτε άλλο αν είσαι ένας απλός νέος χωρίς (πολύ) πλούσιο μπαμπά και χορηγούς**...Τώρα τα σχόλια του στυλ 'πάρτε ένα Autobianchi και τρέξτε είναι αν μη τι άλλο περιφρονητικά για την ευφυία και τη σοβαρότητα των συνομιλητών**...KAI ME MINI COOPER ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΕΙΓΕΝΕΣ ΑΡΚΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΣ ΚΟΥΠΕΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΣΟΥ.
Πχ το ατυχημα του Lancia (δεν το ειδα γιατι ειμαι Αγγλια, αλλα με ενημερωσαν οι 'πολεμικοι ανταποκριτες' του ραδιοTFRC... ), αλλα απ'οτι καταλαβα ο τυπος κατεβηκε με χιλιαδες χαω, πηρε και γραμμη απο το αντιθετο και παρ'ολη την γραμμη απλως δεν εστριψε ποτε και συνεχισε ισια. Αυτος δεν νομιζω να ηταn καποιος που εχει ξαναπερασει απο εκει, που ξερει απο αυτοκινητα, ή ισως να ηταν πιωμενος-μαστουρας η δεν ξερω εγω τι και να την ειδε γιος του ξευγαριου Rohrl-Superwoman....)
ΑΝ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΠΛΕΙΡΩΣΕΙ? Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΩΣΕ ΤΟ ΑΜΑΞΑΚΙ ΤΟΥ?
Και εν τέλει (στο θέμα μας): το να μην μπορείς ή να μην θέλεις να τρέξεις σε αγώνες δεν σου δίνει το ηθικό δικαίωμα να κάνεις αυτά που θα έκανες στους αγώνες στα λιμανάκια. O δρόμος δεν είναι για να 'κάνεις την πλάκα σου όπως γουστάρεις', υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι εκεί που δεν γουστάρουν να κάνεις την πλάκα σου όπως γουστάρεις
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ NASS ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΓΕΜΑΤΗ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑ, ΟΠΩΣ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΤΑΚΗΣ.
Η ΚΑΤΣΑΣΗ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΥΠΟΦΟΡΗ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ.ΕΧΟΥ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΗΜΕΣ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ Σ ΚΑΙ ΖΗΤΑΔΕΣ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΛΙΜΑΝΑΚΑΙΩΝ, ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΚΟΝΤΡΕΣ ΕΙΤΕ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΕΙΤΕ ΒΟΥΤΕ ΕΙΤΕ ΚΕΡΑΤΕΑ Η ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΥ, Ο ΛΑΪΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΛΟΓΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑΤΟΣ. Η ΟΜΑΔΑ Σ ΕΧΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΕΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΥΜΒΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΙ ΕΧΟΥΝ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ, ΚΑΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΦΑΤΕ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΚΟΝΤΡΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕΝΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΤΕ, ΑΡΑ ΑΛΛΟΙ ΛΟΓΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗ ΜΗ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ.
MODS ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΕΓΕΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΟΧΑΙΩΝ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΠΟΥ ΣΚΩΤΟΘΕΙΚΑΝ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΝΑΝ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΕΧΩΡΙΣΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΟΥΣ. -
Deggman μαλλον πολυ τηλεοραση βλεπεις....
Επισης η ομαδα Σ δεν υπαρχει πια, εδω και καιρο μαλιστα.
Επισης το σχολιο σου για το ποιος θα πληρωσει τα σπασμενα, δεν καταλαβα τι σχεση εχει με αυτο που εγραψα, μπορεις να το εξηγησεις σε παρακαλω ?
-
Για να παραφράσω λίγο τον Ηράκλειτο, όποιος 'ενημερώνεται' από εισαγγελάτους, λιάγκες, χατζηοπισθίου, λιάτσους κλπ φαιδρούς δεν διαφέρει σε τίποτα από κάποιον που πιάνει κουβέντα με τα ντουβάρια.
Την ομάδα Σ τη διαλύσανε γιατί οι μαγκίτες που την αποτελούσαν ήταν χειρότερη κι απ'τον χειρότερο λιμανακιώτη. Τα υπεραυτοκίνητά τους τα ρημάξανε τελείως, ενώ συνέχεια κάνανε φιγούρες και χειρόφρενα για τις κάμερες και όχι μόνον.
Και όλα αυτά ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ.
Δηλαδή, πλήρωνε ο μ... ο μισθωτός για να κάνει ο μπάτσος το κομμάτι του και να δείχνει στην τηλεόραση πόσο χεράς είναι, θέτοντας πάρα πολλές φορές σε κίνδυνο τη ζωή πολιτών. Δηλαδή ήταν εξίσου επικίνδυνοι με τους κοντράκηδες. Τουλάχιστον οι κοντράκηδες ό,τι κάνουν το κάνουν με δικά τους έξοδα.
Αυτά, για να καταλάβουμε όλοι τι ήταν η ομάδα Σ.
-
Διαβασα αρκετα ποστ -οχι όλα- και θελω να αναφερω τη γνωμη μου ως ένας 21χρονος που βραζει το αίμα του και του αρέσουν τα αυτοκινητα.
Κάπου αναφερθηκε ότι μπορουμε αν θέλουμε να παρακάμψουμε τα λιμανακια να παμε απο βλαχικα κτλ...
-Γιατι εγω που πληρώνω φόρους, τελη κυκλοφορίας κτλ να μην μπορω να χρησιμοποιησω με ασφαλεια οποιοδήποτε δρόμο θέλω για να παω τη βόλτα μου γυρω απο τη θάλασσα??
-Γιατι εγω που περναω κυριλέ με 52 χιλιομετρα/ωρα (ρανταρ) να τρωω μια κληση 30 ευρω από το ζητά και συν τοις αλλοις οταν ρωταω το ζητα γιατι δεν παει να πιασει το σαξόραλλο που μπαινει φέτες, να μου απαντάει 'αυτός είναι γρηγορος αστον'!!??
-Γιατί εγω που δεν θέλω να το παίξω χερας ούτε γρήγορος ούτε 'αλογάς' να ανεχομαι το κάθε ανθρωπο (?) που κανει σφήνες μπροστα μου (σε οποιοδηποτε δρομο, μεσογειων κηφισιας κτλ) με κίνδυνο ατυχήματος με απροβλεπτες (?) συνέπειες?Ολοι εχουμε κανει κατα καιρούς 'ανωριμότητες' στους δρόμους, αλλοι με συνεπειες και αλλοι χωρις.. Όλοι κάποια στιγμη νομίζουμε οτι το αυτοκινητο μας ειναι προέκταση του ανδρισμού μας και οπως ανεφερα το αιμα μας βραζει!!
Αλλά ως πότε κυριοι θα πρεπει να νομίζουμε ότι ενα διπλωμα οδηγησης σημαινει ταυτοχρονα γνωσεις? Ότι ο δρόμος ειναι δικός μας, ότι έχουμε παντου και πάντα προτεραιότητα? Και τέλος τι θα γινει με αυτον τον ηλιθιο κατ'εμε 'ωχαδερφισμο' μας??
Σε όλα τα παραπάνω πιστευω οτι μοναδική λύση θα ηταν η αλλαγη της παιδείας μας και να αρχισουμε να σεβομαστε πανω από ολα, εμας τους ιδιους...
Την αυτοκίνηση παρολα αυτα την λατρεύω...
-
Αξίζει , όντως , τον κόπο , να διαβάσουμε το άρθρο του 'Pilot' Κώστα Καββαθά στο τεύχος του Μαρτίου (Νο. 402) , σελ 165 , με τίτλο '*Η 'βούτα' της βουτας *' και υπότιτλο '*αυτοκίνητα 'πύραυλοι' *'
Μόλις πάρετε το νέο τεύχος στα χέρια σας , τα λέμε !!!
Αποστόλης .
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Αξίζει , όντως , τον κόπο , να διαβάσουμε το άρθρο του 'Pilot' Κώστα Καββαθά στο τεύχος του Μαρτίου (Νο. 402) , σελ 165 , με τίτλο '*Η 'βούτα' της βουτας *' και υπότιτλο '*αυτοκίνητα 'πύραυλοι' *'Μόλις πάρετε το νέο τεύχος στα χέρια σας , τα λέμε !!!
Αποστόλης .
Σωστά τα ..... ξαναλέει ο ΚΚ.
Το θέμα είναι ότι δυστυχώς ''λιμανάκια'' θα συνεχίσουμε να έχουμε γιατί δεν σκέφτονται όλοι έτσι. Αυτή η ......... προέκταση .. .. θα μας φάει !!!!!
-
Μια παρατηρηση για το αρθρο σχετικα με την Βουτα.
Τα νορμαλ Χ5,Μerc500,Ferrari,Carrera,Impreza,Evo κλπ δεν προκαλουν τους
ανθρωπους που δουλευουν «ηλιο με ηλιο»?
Tα προαναφερθεντα είναι πιο ακριβα απο τα περισσοτερα «φτιαγμενα».«Φτιαγμενα» εχουν παρουσιαστει απο το περιοδικο όπως το Cooper του προηγουμενου τευχους(και δεν αυξηθηκε η ροπη και η ισχυς «λιγο»).
Δεν καταλαβαινω λοιπον γιατι αποδοκιμαζεται η τακτικη των βελτιωσεων,
όταν ταυτοχρονα παρουσιαζονται δειγματα τετοια στο περιοδικο. -
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
Αξίζει , όντως , τον κόπο , να διαβάσουμε το άρθρο του 'Pilot' Κώστα Καββαθά στο τεύχος του Μαρτίου (Νο. 402) , σελ 165 , με τίτλο '*Η 'βούτα' της βουτας *' και υπότιτλο '*αυτοκίνητα 'πύραυλοι' *'Μόλις πάρετε το νέο τεύχος στα χέρια σας , τα λέμε !!!
Αποστόλης .
Και στην συνέχεια φίλε Αποστόλη ας γυρίσουμε λίγο πιο πίσω στις σελίδες 216 - 220 (0-100-0, CTR GR.n vs CTR) για να διαβάσουμε και να δούμε την μετρήσιμη διαφορά που μπορεί να επιφέρει σε επίπεδο πραγματικών επιδόσεων, οδικής συμπεριφοράς, ασφάλειας και οδηγικής ευχαρίστησης η σύγχρονη εκδοχή του “μετατροπές για …” (καλά ρε, μη βαράτε, εντάξει δεν θα βάλω κλωβό ασφαλείας στο “δικό μου”
Η πολυσυλεκτικότητα και η ελευθερία σκέψης και έκφρασης ήταν ανέκαθεν χαρακτηριστικό των 4Τ (ή τουλάχιστον είναι τα τελευταία 20 σχεδόν χρόνια που τους διαβάζω). Κατά τα άλλα η τοποθέτηση του BASStarlet με βρίσκει σύμφωνο και εύχομαι ο Pilot (που πιθανά παρακολουθεί το forum) να λάβει γνώση του συγκεκριμένου thread και να μας απαντήσει.
Αλήθεια η συστηματική προβολή αυτοκινήτων όπως η Cayenne Turbo των 450 ίππων από τον ειδικό τύπο και τόσων άλλων αντίστοιχων πολυτελών τζιπούρων (αυτοκινήτων δηλαδή που επ ουδενί προορίζονται για τους όποιους εραστές της αυτοκίνησης όπως πχ μία Ferrari ή ένα Caterham) είναι λιγότερο προκλητική για το “δημόσιο αίσθημα” και την “κοινωνική δικαιοσύνη” από την οποιαδήποτε 'οπελάρα' τούμπανο Pilot?
Σε ότι αφορά τώρα τα ζητήματα προσβολής της αισθητικής μας και της αλητείας, τα πολυθρύλητα μαμά Impreza Sti και Lancer Evo X δεν αποτελούν τον ορισμό της κακογουστιάς και της αλήτικης υπερβολής βάσει του σκεπτικού σας Pilot? Δεν ξέρω για τους υπόλοιπους συνφορουμιστές αλλά προσωπικά έχω εντοπίσει πολλούς “αλήτες” με μαμά (φαινομενικά τουλάχιστον) ακριβά και γρήγορα αυτοκίνητα, με αποκορύφωμα κάποιον καραγκιόζη της παραλιακής (Aσημί Lotus) που κόντεψε να με ρίξει στις μπαριέρες μια Πέμπτη βράδυ στα λιμανάκια.
Μποτονάκης Ευτύχης
-
Θεωρώ απείρως σωστότερο οδηγό έναν φίλο και συμφοιτητή μου με Fiesta 1.25 ατμοσφαιρικά φτιαγμένο στα 95 άλογα με προσεγμένη ανάρτηση και διακριτικό body kit παρά το φλώρο με τη Μερσεντέ CLK 200 Kompressor ή τη BMW 316 ή το τρισάθλιο RAV4 που θα σε κλείσει όταν πας να τον προσπεράσεις.
Το άρθρο αυτό του Καββαθά ήταν τελείως άστοχο. Καθόλου με πειράζουν οι άνθρωποι που κατσαβιδώνουν τα αυτοκίνητά τους συνέχεια. Αντίθετα, τα νεόπλουτα ζώα με τα τεράστια SUV (και επιτέλους πρέπει να κηρυχθεί ΕΜΠΑΡΓΚΟ από τα περιοδικά που θέλουν να λέγονται ΣΟΒΑΡΑ περιοδικά αυτοκινήτου σ'αυτές τις μαλακίες) για μένα αποτελούν πρόκληση.
Ο λόγος; Ο πιτσιρικάς με το Saxo έχει πολύ λιγότερες πιθανότητες να με σκοτώσει από το φίρκουλο με το SUV.
Και εδώ δίνω ένα 'UP YOURS' σε όλους τους επιδειξιομανείς και σ'όλες τις κότες που πήραν ένα SUV και νιώσανε ότι γίνανε κάτι ανώτερο από τον υπόλοιπο κόσμο.
-
, σωστος skullone.
Διαφωνω σε ενα πραγμα μονο. Τα SUV. Εχω αρχισει να τα δεχομαι, κ ισως ειναι τα ιδανικα αυτοκινητα για την Ελλαδα. Ιδανικα ομως σε οσους 'οργωνουν' την Ελλαδα χειμωνα-καλοκαιρι κ οχι για το supermarket κ για την αισ8ηση υπεροχης κ ασφαλειας . Kατα τ'αλλα με βρισκεις συμφωνο στα λεγομενα σου.. -
Έτσι, έτσι. Το εκτός δρόμου όχημα να είναι για όσους το έχουν για εργαλείο κι όχι για μόστρα.
-
Παιδια να πω και εγω κατι...
Το εν λογω αρθρο δεν το εχω διαβασει γιατι ειμαι Αγγλια, αλλα την επομενη εβδομαδα θα το παρω στα χερια μου. Επισης, τον Κ.Κ τον σεβομαι και σαν ανθρωπο και σαν δημοσιογραφο.
Αλλα απο αυτα που διαβασα εδω για το εν λογω αρθρο εχω να πω τα εξης:1ον, αν φερεται γενικα εναντιον των βελτιωμενων αυτοκινητων και γενικα εναντιον της μετατροπης απο τα εργοστασιακαη στανταρ, τοτε ειναι πολυ φαουλ.
2ον, εγω δεν τον εχω δει ποτε τον ιδιο στα Λιμανακια η στην Βουτα, να ελεγχει ο ιδιος τι συμβαινει με τις περιβοητες κοντρες κλπ κλπ.
Οταν θα το διαβασω, θα επανελθω. μπορει καποιος να μου πει σε ποιανου μηνα τευχος ειναι?
-
Μαρτιου.
-
με την επιδειξιομανεία του λαού μας δεδομένη σε όλα τα θέματα δεν είναι δυνατόν να έχουμε την απαίτηση να παίρνουν όλοι αυτοκίνητα ανάλογα του Status τους. Saxoralla για τους φοιτητές, SUV για τους γιάπηδες και ούτω καθ'εξής. Σημασία για μένα έχει το κατά πόσο συνειδητά αγοράζει και χρησιμοποιεί κάποιος ένα αυτοκίνητο.
Δεν είναι αποδεκτό απο κανέναν και για οποιονδήποτε λόγο να θέτει σε εμφανή κίνδυνο αθώο κόσμο που χρησιμοποιεί το οδικό δίκτυο για να πάει κάπου.
Σίγουρα έχει παίξει αρνητικό ρόλο η στάση της αστυνομίας η οποία όλως παραδόξως έχει φροντίσει να διαιωνίσει την κατάσταση των ελληνικών δρόμων για δικό της οικονομικό και μόνο ώφελος. Έχω την εντύπωση πως με αποφασιστικά μέτρα και συνοπτικές διαδικασίες θα επανέφεραν την τάξη, πρώτα στα κεφάλια των ανθρώπων που συμμετέχουν είτε ενεργητικά είτε παθητικά και αυτομάτως στους ελληνικούς δρόμους.Ίσως η τρομοκρατία μας φαίνεται αδύναμη γιατί έχουμε δεί χειρότερα...!
-
Το διαβασα σημερα, και η αποψη μου ειναι οτι ειναι πολυ λαθος σε ολα σχεδον οσα γραφει. Πρωτον για τις βελτιωσεις γενικα, και δευτερον για αυτη την πιπιλιμενη καραμελα οτι οποιος ειναι μαγκας ας παει να τρεξει σε αγωνες. Πολυ ακρυο το αρθρο πιστευω.
-
Το άρθρο είναι ατυχές και άστοχο. Δεν διαθέτει προσανατολισμό αλλά σύμπλεγμα και προκατάληψη. Ίσως να γράφτηκε βιαστικά ή να κόπηκαν τμήματά του για να χωρέσει στη στήλη. Το αποτέλεσμα πάντως ήταν απογοητευτικό.....
-
Δηλαδή ρε παιδιά τι πρέπει να περιμένουμε από έναν 20χρονο τι στιγμή που βομβαρδίζεται από την τηλεόραση και εξειδικευμένα περιοδικά?
π.χ. OTAN ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ 4 ΤΡΟΧΟΙ & ALFA GT
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΟΠΟΥ Η ΛΕΞΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΟ,ΔΙΕΓΕΡΣΗ,ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ,ΣΤΡΟΦΗ,ΧΑΡΙΣΜΑ....Λέξεις-Κλειδιά
Αισθήσεις
'Aποψη
'Aσφαλτος
Διεγείρω
Δίπορτη
Επιτάχυνση
Ήχος
Κόκκινη
Όριο
Πανδαισία
Παράδοση
Στροφή
Σύνορα
Σχήμα
Τεχνολογία
Φινέτσα
ΧάρισμαΜήπως έχουμε μπει πλεόν σε τόσο ανταγωνιστικές περιόδους όπου οι θεσμοί έχουν εξασθενίσει?
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΟΠΟΥ Η ΛΕΞΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΟ,ΔΙΕΓΕΡΣΗ,ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ,ΣΤΡΟΦΗ,ΧΑΡΙΣΜΑ....Ε, τώρα δε νομίζεις πως είσαι λίγο υπερβολικός;
Πώς να βάλεις αυτές τις λέξεις σε μια λογοτεχνική ιστοριούλα για μια Άλφα; -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΟΥΛΑ ΟΠΟΥ Η ΛΕΞΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΛΕΞΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΡΙΟ,ΔΙΕΓΕΡΣΗ,ΠΑΝΔΑΙΣΙΑ,ΣΤΡΟΦΗ,ΧΑΡΙΣΜΑ....Ε, τώρα δε νομίζεις πως είσαι λίγο υπερβολικός;
Πώς να βάλεις αυτές τις λέξεις σε μια λογοτεχνική ιστοριούλα για μια Άλφα;Ενώ οι άλλες μπαίνουν χαλαρά?
Kyan,θέλω απλώς να τονίσω πως η εποχή που υπήρχε ένα περιοδικό στην αγορά και μία εκμπομπή στα ΜΜΕ(και αν),έχει περάσει ανεπιστρεπτί.Ο νέος σήμερα δέχεται επίθεση από παντού, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κράτος-θεσμοί από τη μία και από την αλλη οι αντιπροσωπείες μέσω του Marketing υπόσχονται οδηγικές επιδόσεις που θα κάνουν τους κατόχους να δακρύζουν.Τότε θα πρέπει ο σοβαρός έντυπος τύπος να θυσιάσει μερικές σελίδες ώστε ν'αναλωθεί σε μία διαφημιστική καμπάνια.
Ξέρω ότι είναι πολλά τα λεφτά και μεγάλο το ρίσκο,αλλά τουλάχιστον θα είναι ποιότητα και όχι μαζικότητα.Κάποιος θα πρέπει να ξεφύγει από τη φρενίτιδα μου μας έχει πιάσει!!
Όσον αφορά την περιβόητη ατάκα 'οποιος ειναι μαγκας ας παει να τρεξει σε αγωνες' βγάλτε ένα κοστολόγιο για μία αγωνιστική περίοδο χωρίς σπόνσορες και βάλτε και τα 'κλειδιά' για ν'ανοίξει ο νέος οδηγός την 'πόρτα' της κάστας που μαστίζει την αγωνιστική οδήγηση και αυτό που θ'αποκομίσετε είναι(στην καλύτερη) γέλιο....πολύ γέλιο
-
Πριν από λίγο το STAR ξαναέδειξε το περίφημο ''ρεπορτάζ'' γιά τα λιμανάκια και τις ''κόντρες θανάτου''
.... τη σκηνή με τη Delta , burn-out , σούζες κλπ.
Μάλλον δεν είχαν θέματα με αίμα να δείξουνΠερισσότερο με διαφήμηση μου μοιάζει , ειδικά γιά τα μάτια κάθε θερμόαιμου 18χρονου
Αυτοσχέδιοι αγώνες (κοινώς ΚΟΝΤΡΕΣ) και συνέπειες