-
Φίλε, ποιός βουλευτής έκανε την εισήγηση;
Απλά από περιέργεια. -
Φίλε, ποιός βουλευτής έκανε την εισήγηση;
Ο βουλευτής που έκανε την εισήγηση είναι Γιώργος Γεωργίου της επαρχίας Αμμοχώστου, στην περιοχή του οποία έγινε το τελευταίο συμβάν.
Μάλιστα σήμερα θα γινόταν και συζήτηση σε επιτροπή της βουλής για το συγκεκριμένο θέμα και τις προτάσεις του βουλευτή. -
19 σελιδες ειναι πολλες να τις διαβασω ολες.Συμφωνω ομως με τον φιλο που ανοιξε το θεμα και πολυ σωστα ειπε οτι και αν δεν φτασουν τα λεφτα για πιστα να τα δωσουμε σε ιδρυμα.Με αυτο το κρατος που για μενα δυστηχως ζω και ζουμε τι πιστα να περιμενουμε,ειναι παντελλως αδιαφορο για καθε ειδους μηχανοκινητο αθλητισμο και οχι μονο.Εδω δεν ενδιαφερεται για τις ζωες μας τι να λεμε τωρα.Πολυ ελληνες οδηγοι θα ειχαν διακριθει και θα ζουσανε απο το χομπυ τους αν ητανε στην Αμερικη η σε αλλη Ευρωπαικη χωρα.
-
Οπως και εχουν κανει ηδη.
Και πες οτι εγω ειμαι πλουσιος, τρελλος με το αθλημα κα ιβαζω απο την τσεπη μου λεφτα; και φτιαχνω ενα dragstrip, πολυ βασικο, ισα ισα μια ευθεια με ασφαλτο φαναρια και χωρισμα. Και την 'χαριζω', δηλαδη επιτρεπω σε οποιον θελει να παει οποτε θελει και να κανει οτι θελει., αδειαζωντας ετσι τους δρομους απο τους 'αλητες κοντρακηδες'.
Ποσο στοιχημα να παμε οτι μεσα σε μερικες μερες θα εμφανιστει η ΕΛΠΑ και θα ζητησει νταβατζιλικι (μερικα χιλιαρικα ανα 'διοργανωση¨) γιατι 'διοργανωνω αγωνες', και ποσο στοιχημα παμε οτι οταν τους πω οτι δεν διοργανωνω αγωνες απλα εδωσα ενα χωρο για να φυγουν απο τους δρομους, θα με στειλουν φυλακη και θα κλεισουν την 'πιστα'...
-
Eτσι ειναι,αυτο ειναι το κρατος,δεν φτανει που δε βοηθαει δε σε αφηνει τουλαχιστον ησυχο
-
To σαβ/κο μου κόλησε ένα Type R (των 7Κ λιγότερο )
σε 3-4 συνεχόμενα φανάρια για το αεροδρόμιο (Θεσ/κης).....
...be continued
-
Να επαναλάβω τα λόγια του Ιαβέρη:
Όποιος κάνει κόντρες στον δρόμο γιατί έχει ίδαλμά του τον Σουμάχερ, είναι σαν κάποιον που πετάει σκουπόξυλα έξω από τις καφετέριες γιατί έχει για ίδαλμά του τον Γκατσιούδη.
-
Ο χρήστης pafos13 έγραψε:
Παιδιά δεν ξέρω αν θα έπρεπε να γράψω εδώ τα παρακάτω ή θα έπρεπε να ανοίξω καινούριο θέμα.
Προχθές, κατά την διάρκεια αυτοσχέδιων αγώνων αυτοκινήτων στην περιοχή Πρωταρά (κοντά στην Αγία Νάπα) στην Κύπρο, σκοτώθηκε ένας 23χρονος. Με αφορμή το γεγονός αυτό ένας βουλευτής πρότεινε την δημιουργία πίστας ώστε να εκτονώνονται κάποιοι σε ασφαλείς συνθήκες και να περιοριστεί το φαινόμενο των αυτοσχέδιων αγώνων.
Θα σας αναφέρω τις αντιδράσεις σε αυτή την εισήγηση:
Κάποιος άλλος βουλευτής παρομοίασε την πρόταση αυτή με την άποψη ότι ο καλύτερος τρόπος να περιορίσεις την χρήση ναρκωτικών είναι η νομιμοποίηση τους!!!
Μία δημοσιογράφος τον ρώτησε με έκπληξη εάν το έχει σκεφτεί καλά πριν να κάνει την πρόταση αυτή.
Η αστυνομία, παραδόξως, συμφωνεί και επικροτεί την εισήγηση αυτή.
Εδώ θα πρέπει να σημειώσω ότι τα τελευταία χρόνια έχουν κυκλοφορήσει πολλά αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων (κυρίως μεταχειρισμένα από Ιαπωνία) στα οποία γίνονται και επεμβάσεις (νίτρο κλπ) με αποτέλεσμα να είναι πραγματικός κίνδυνος στους δρόμους.Nα συμπληρόσω ότι ο νεκρός δεν λάμβανε μέρος στην κόντρα απλά ήταν θεατής και αποπειράθηκε να διασταυρώση το δρόμο την ώρα που γινόταν η κοντρά με αποτέλεσμα να κτυπηθεί απο 'αγωνιζόμενο' αυτοκίνητο.
Η αστυνομία επικρότησε την εισήγηση του βουλευτή αλλά επήριψε ευθινες στους εισαγωγής προιόντων βελτίωσης. -
Κοινως ο καθενας λεει οτι παπαρια του κατεβει...
TGD
Εγω που κανω κοντρες επειδη το ευχαριστιεμαι (η ανεβοκατεβαινω βουνα μονος μου) και οχι επειδη εχω ινδαλμα τον σουμαχερ, τι ειμαι? Ειμαι σαν τα παιδακια που παιζουν μπαλα στον δρομο επειδη δεν εχουν γηπεδο να παιξουν?
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Εγω που κανω κοντρες επειδη το ευχαριστιεμαι (η ανεβοκατεβαινω βουνα μονος μου) και οχι επειδη εχω ινδαλμα τον σουμαχερ, τι ειμαι? Ειμαι σαν τα παιδακια που παιζουν μπαλα στον δρομο επειδη δεν εχουν γηπεδο να παιξουν?Κοντά είσαι, με τη διαφορά ότι τα παιδάκια δεν θα σκοτώσουν κανένα.
Αν και να σου πω την αλήθεια εγώ κάπως αλλιώς θα σε χαρακτήριζα.
-
Καλα, και εγω εσενα πολλα μπορω να σε χαρακτηρισω αφου το στοματακι (πληκτρολογιο) σου το χρησιμοποιεις μονο για να κραξεις οτι δεν σου αρεσει, αλλα ας μην το κανουμε πορνειο το φορουμ...
α και που'σαι, ουτε εγω θα σκοτωσω κανεναν αφου οταν κανω οτι κανω εκει που το κανω, κυκλοφορω μονος μου η με την παρεα που εχουμε παει βολτα για αυτο τον λογο. αλλα βεβαια ειπαμε οποιος κανει κοντρα ειναι κανιβαλος δολοφονος χωρις εξαιρεσεις ε?
-
Alert.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Alert.
Ο χορός που κάνει το λουκετάκι πάει γάντι με το : My Sharona από τους Knack!!!
Άκουγα αυτό το κομμάτι και απλά ο χορός του, ταιριάζει γάντι με τον ρυθμό του κομματιού!!!
Υ.Γ: (Γιατρέ μου, είμαι καλά; Δεν είμαι ο γιατρός σου τέκνο μου, ο Άγιος Πέτρος είμαι!)
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Οπως και εχουν κανει ηδη.Και πες οτι εγω ειμαι πλουσιος, τρελλος με το αθλημα κα ιβαζω απο την τσεπη μου λεφτα; και φτιαχνω ενα dragstrip, πολυ βασικο, ισα ισα μια ευθεια με ασφαλτο φαναρια και χωρισμα. Και την 'χαριζω', δηλαδη επιτρεπω σε οποιον θελει να παει οποτε θελει και να κανει οτι θελει., αδειαζωντας ετσι τους δρομους απο τους 'αλητες κοντρακηδες'.
Απλά δε θα τους αδειάσεις, γιατί κόντρες θα συνεχίσουν να γίνονται ακόμα και έτσι, και όποιος πιστεύει το αντίθετο είναι το λιγότερο εκτος τόπου και χρόνου.
-
καλα αυτο εννοειται, και ειναι αυτο που λεω και εγω τοσο καιρο. το θεμα ειναι οτι πολλοι θα κανουν μπουν στην πιστα, απο το τιποτα και ολοι στους δρομους κατι ειναι και αυτο.
-
Ίσως ακουστεί πολύ γενικό αυτό που θα πω και σίγουρα δεν είναι απόλυτο, αλλά έχω την αίσθηση ότι τα άτομα που θα έμπαιναν στην πίστα είναι αυτά που δε θα κάνανε ατύχημα έτσι κι αλλιώς, γιατί η κίνησή τους αυτή δείχνει ότι είναι κάπως πιο συνειδητοποιημένοι από κάποιον που απλώς κάνει κόντρες στο δρόμο.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Ίσως ακουστεί πολύ γενικό αυτό που θα πω και σίγουρα δεν είναι απόλυτο, αλλά έχω την αίσθηση ότι τα άτομα που θα έμπαιναν στην πίστα είναι αυτά που δε θα κάνανε ατύχημα έτσι κι αλλιώς, γιατί η κίνησή τους αυτή δείχνει ότι είναι κάπως πιο συνειδητοποιημένοι από κάποιον που απλώς κάνει κόντρες στο δρόμο.Σωστο,αλλα και για μια μερα να περασουν απο την πιστα κατι εχεις κερδίσει.
Για μενα το πιο λογικο θα ηταν να κλεινανε κανα δρομο με την συμβολη της τροχαίας,έτσι ωστε να μην μιλαμε για τα υπερογκα κοστη μιας πιστας.Καποιος ειχε γραψει οτι αυτο γινεται στην Ιταλια.Αλλωστε εδω τρεχουν αυτοκινητα F1 στο Μονακο ( και ισως και στο Λονδινο στο μελλον),φανταστείτε ποσο πιο εύκολο ειναι να κλείσεις μια μαμημένη ευθεία για 3-5 ωρες. -
Αυτο που θα γινοταν ειναι οτι ο Χ ανθρωπος που κατεβαινει την Πεμπτη βραδυ στην Βουτα γιατι ξερει οτι εκεινη την μερα+ωρα+τοποθεσια θα βρει και αλλους που εχουν τον ιδιο σκοπο, θα μεταφεροταν στην πιστα. Τα τυχαια ανοιγματα στον δρομο για το παιχνιδι και μονο, ποτε δεν θα σταματησουν γιατι ειναι κατι 'της στιγμης'. Αλλα δεν θα γινοταν ο χαμος που γινεται στα γνωστα στεκια, οπου μερικες 100αδες πανε εκει για αυτο τον σκοπο.
-
To θέμα της 'κόντρας' μάλλον έχει εξαντληθεί και συζητηθεί στο φόρουμ όσο δεν πάει άλλο και μόνο ανακύκλωση γίνεται πλέον.
-
Μπουζουριάσανε 2 ακόμα σήμερα
ο δημοσιογράφος που έκανε το ρεπορτάζ μιλούσε τόσο χαιρέκακα, λες και οι οδηγοί τους του π..... τη γυναίκα
Αυτοσχέδιοι αγώνες (κοινώς ΚΟΝΤΡΕΣ) και συνέπειες