-
Ο χρήστης patro έγραψε:
...
ΥΓ πριν κανα μηνα ειδα ενα κοκκινο πολο να πεφτει με καμια κατοσταρα στα **διοδια **της αττικης οδου στην εθνικη.ακομα δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να ηθελε να κανει ο οδηγοςΘαυμάζω κάθε φορά την μαγκιά μας να περνάμε τα (ανενεργά) διόδια των ΕΟ με την ταχύτητα που είχαμε στην ευθεία. Μάλλον **όλοι **αυτοί είναι απίστευτα καλύτεροι οδηγοί απο εμένα που περνάω με max 50χαω. Τόσο καλοί που αισθάνονται σίγουροι να περνάνε - με την οικογένειά τους οι περισσότεροι - σύριζα ανάμεσα σε τοίχους απο μπετόν με 120χαω.
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
...
ΥΓ πριν κανα μηνα ειδα ενα κοκκινο πολο να πεφτει με καμια κατοσταρα στα **διοδια **της αττικης οδου στην εθνικη.ακομα δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να ηθελε να κανει ο οδηγοςΘαυμάζω κάθε φορά την μαγκιά μας να περνάμε τα (ανενεργά) διόδια των ΕΟ με την ταχύτητα που είχαμε στην ευθεία. Μάλλον **όλοι **αυτοί είναι απίστευτα καλύτεροι οδηγοί απο εμένα που περνάω με max 50χαω. Τόσο καλοί που αισθάνονται σίγουροι να περνάνε - με την οικογένειά τους οι περισσότεροι - σύριζα ανάμεσα σε τοίχους απο μπετόν με 120χαω.
Ειμαστε τελειως offtopic,αλλα αυτα τα διοδια καποιος πρεπει να τα παρει απο εκει.Βλακες ξε-βλάκες,δεν υπαρχει λογος να υπαρχει η δυνατότητα να σκοτωθούμε.
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
...
ΥΓ πριν κανα μηνα ειδα ενα κοκκινο πολο να πεφτει με καμια κατοσταρα στα **διοδια **της αττικης οδου στην εθνικη.ακομα δεν μπορω να καταλαβω τι μπορει να ηθελε να κανει ο οδηγοςΜόλις έιχαμε πρωτοπάρει το Fabia (2 εβδομάδψν αμάξι τότε), πήγαμε να μπούμε ΑΟ και σταματήσαμε στα διόδια να πληρώσουμε (οδηγούσε η μητέρα μου, τότε ήμουν
-
δεν καταλαβατε καλα. μιλαω για τα διοδια που πληρωνεις για να μπεις απο εθνικη σε αττικη οδο.εγω ερχομουνα απο λαμια και αυτος απο αθηνα, σκαει πανω στη διαχωριστικη νισιδα των διοδιων και με τουμπες ερχεται στο ρευμα
απο λαμια. προηγουμενως υπαρχει στροφη για να βγεις απο την εθνικη και δεν ακουστηκε καθολου φρεναρισμα. γιαυτο δεν εχω καταλαβει τη πηγε να κανει.ενας φιλος μου σοκαριστικε και λεει δεν ξανατρεχω , τη θελω τη ζωουλα μου.
ομως το ερωτημα ειναι.. ολοι εμεις που συνεχιζουμε να τρεχουμε μηπως συμβαλουμε πολυ στην αυξηση των τροχαιων και ισως θα ηταν καλητερα με ενα συστημα gps να ρυθμιζεται αυτοματα η ταχυτητα μονο και μονο για να μειωθουν οι νεκροι και ας μας στερησει αυτο τη χαρα της οδηγησης?αυτο νομιζω ειναι το αρχικο ερωτημα σε αυτο το θεμα
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
ομως το ερωτημα ειναι.. ολοι εμεις που συνεχιζουμε να τρεχουμε μηπως συμβαλουμε πολυ στην αυξηση των τροχαιων και ισως θα ηταν καλητερα **με ενα συστημα gps να ρυθμιζεται αυτοματα η ταχυτητα **μονο και μονο για να μειωθουν οι νεκροι και ας μας στερησει αυτο τη χαρα της οδηγησης?Nai ...
Na apagorespoume kai to poto, to parapano apo to aparetito fagito, to tsigaro, to sex(paizei AIDS you know) kai otidipote mporei na mas blapsei kai as prosferei euxaristisi
Dystyxos ekei tha kataliksoumeMeta ti noima tha exei h zoi?
Paideia xriazete kai oxi blakodeis periorismoi.
Autous alloste panta tha briskonte merikoi pou tha tous ksepernounP.S. Oute pino, oute kapnizo alla kapioi ta apolambanoun auta ta 2.
-
Ο χρήστης lotusnick έγραψε:
Paideia xriazete kai oxi blakodeis periorismoi.
Autous alloste panta tha briskonte merikoi pou tha tous ksepernounΑκριβώς!
Πάντως αν διαβάσετε και τα περί Μεγάλου Αδερφού στους 4Τ αυτού του μήνα θα δείτε πόσο κοντά είμαστε σε τέτοια τρομακτικά σενάρια...
-
η παιδεια ειναι η δυσκολη λυση και το τζιπιες η ευκολη.δεν ξερω πολλες κυβερνησεις που επιλεγουν τη δυσκολη.και εχουν ηδη αρχισει να μας βαζουν χερι υποχρεωνοντας τους κατασκευαστες να αρχιζουν να σχεδιαζουν αμαξωματα για προστασια των πεζων.
συμφωνω αλλα τιποτα απο τα παραπανω δεν απαντα στο ερωτημα.
δηλαδη συνεχιζουμε να τρεχουμε και ελπιζουμε να μην ερθει η κακη στιγμη
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
η παιδεια ειναι η δυσκολη λυση και το τζιπιες η ευκολη.δεν ξερω πολλες κυβερνησεις που επιλεγουν τη δυσκολη.και εχουν ηδη αρχισει να μας βαζουν χερι υποχρεωνοντας τους κατασκευαστες να αρχιζουν να σχεδιαζουν αμαξωματα για προστασια των πεζων.συμφωνω αλλα τιποτα απο τα παραπανω δεν απαντα στο ερωτημα.
δηλαδη συνεχιζουμε να τρεχουμε και ελπιζουμε να μην ερθει η κακη στιγμη
H paideia einai h makroprothesmi kai sigouri lysi.
Me short term solutions kaneis den petyxe tipota.
Oso gia ta amaxomata pou sxediazonte gia tin prostasia twn paizoun, I agree. Isos kanei ta amaxia pio asxima, pio akriba alla tha swsei pragmatika zwes.Wraia to les synexizoume na trexoume...
Ti tha pei gia esena trexo?
An the pei pao pano apo to orio opou oi synthikes kai oi ikanotites mou to epitrepoun, tote NAI egw trexo kai tha synexiso na trexo.(px apo to orio stin ethniki odo me kalo kairo me swsto autokinito.)
An omos tha pei pao pano apo to orio se dromakia, se katikimeni perioxi, H exo to amaxi mou diala tote egw den DEN trexo oute exo treksei pote.Myalo thelei kai paidia
O swstos, kalos odigos den einai autos pou pigenei me to orio, oute o grigoros alla autos pou krini tin katastasi tou dromou kai tis ikanotites tou swstaEida prosfata ena DVD pou edwse ena periodiko autokinitou(den kserw pio einai) pou legete Getaway in Athens.
Auto protrepei tin odigisi mesa stin poli tis Athinas me apisteutes taxytites.
Auta ta kaka paradeigmata eidi edwsan enausma kai proetrepsan allous na kanoun antistixes energeies
Eida ena videaki apo enan nearo pou pire ta apeira riska gia na kanei kalytero xrono apo oti ekane to periodiko sto DVD touAutos an eixe GPS pano sto amaxi tou den tha mporouse na to ksilosei kai na kanei tin idia energeia? SIGOURA
An omos katalabene tis pithanes synepeies tis energeias tou kai den eperne kai antistoixa erethismata den tha to ekanep.s. auta ta leei kapios pou mono arga den paei... alla thelo na pisteuo syneta ekei pou prepei
-
Η 'κακη στιγμη' ερχετε παντα αν το κυνηγας εχω να πω εγω...δεν υπαρχει ο οδηγος που να παιζει στα ορια και να μην εχει καποιο ατυχημα, καποια στιγμη! Υπαρχουν τοσοι πολλοι παραγωντες που μπορουν να συντελεσουν στην δημιουργια ενος ατυχηματος...
Το θεμα ειναι οτι σε δημοσιο δρομο, οπου η συνθηκες ειναι λιγοτερο ελενχομενες απο μια πιστα, ειναι καλο να αποφευγουμε ακραιες καταστασεις!
Δεν μπορω να πω ομως οτι μπορω να κατανοησω και την σταση μερικων που αν τους πεις πχ οτι πηγαινα στην Εθνικη με 160λχμ θα σε πουν φονια...παντου πρεπει να υπαρχει καποιο balance...
-
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΛΛΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΜΕΙΣ.....
ΠΗΓΑΙΝΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1982....ΕΚΕΙ ΕΜΑΘΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΕΚΕΙ ΕΜΑΘΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ....
ΤΟΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΟΙ (ΔΑΣΚΑΛΟΙ).......ΕΝΝΟΩ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΕ ΤΡΕΙΛΕΡ ΕΚΕΙ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΟΚΙΜΕΣ.....ΚΑΘΟΣΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ......
ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΜΑΝΑΚΙΑ ΓΙΝΑΝ ΜΟΔΑ.....
ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΡΥΟΣ ΙΔΡΩΤΑΣ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ......
ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΕΝΑ....
ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ????ΤΩΡΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΜΕΓΑΡΑ....ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΚΕΙ,ΤΑΛΑΙΠΩΡΩ ΠΟΛΥ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ,ΤΑ ΛΑΣΤΙΧΑ ΜΟΥ ΚΛΠ...ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΩ ΕΓΩ ΣΤΟΝ ΦΑΡΝΑΤΖΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ.....
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΒΟΛΤΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑΤΑ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ??ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??
ΣΦΗΝΕΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΑ,ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΦΡΕΝΑΡΙΣΜΑΤΑ ΟΡΙΑΚΑ ,ΕΝΩ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ, ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΑΣ ,ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑΡΟΥΜΕ...
ΕΙΜΑΙ ΗΔΗ ΠΑΤΕΡΑΣ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟΒΙΟ ΤΗΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ...
ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ....
ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΩ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ 220-240 ΔΙΝΩ ΛΑΘΟΣ ΕΡΕΘΙΣΜΑΤΑ...
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΜΕΙΣ ΦΤΑΙΜΕ......ΟΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ...ΑΛΗΘΕΙΑ......ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΔΑΤΕ ΦΕΡΑΡΙ ΛΑΜΠΟΡΓΚΙΝΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΒΟ ΚΑΙ ΣΟΥΜΠΑΡΟΥ ΝΑ ΚΙΝΗΤΑΙ ΟΠΩΣ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΡΑΛΛΥ ΤΑ ΣΑΞΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΝΤΟ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ??????
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
...
Οι τοιχοι απο μπετον ειναι ΑΚΙΝΗΤΑ αντικειμενα. Και με 300 να περναγα αναμεσα τους, παλι ανετος θα ενιωθα. Το θεμα ειναι να περασεις οντως αναμεσα...
-
Ο χρήστης patro έγραψε:
δεν καταλαβατε καλα. μιλαω για τα διοδια που πληρωνεις για να μπεις απο εθνικη σε αττικη οδο.εγω ερχομουνα απο λαμια και αυτος απο αθηνα, σκαει πανω στη διαχωριστικη νισιδα των διοδιων και με τουμπες ερχεται στο ρευμα
απο λαμια. προηγουμενως υπαρχει στροφη για να βγεις απο την εθνικη και δεν ακουστηκε καθολου φρεναρισμα. γιαυτο δεν εχω καταλαβει τη πηγε να κανει.ενας φιλος μου σοκαριστικε και λεει δεν ξανατρεχω , τη θελω τη ζωουλα μου.
ομως το ερωτημα ειναι.. ολοι εμεις που συνεχιζουμε να τρεχουμε μηπως συμβαλουμε πολυ στην αυξηση των τροχαιων και ισως θα ηταν καλητερα με ενα συστημα gps να ρυθμιζεται αυτοματα η ταχυτητα μονο και μονο για να μειωθουν οι νεκροι και ας μας στερησει αυτο τη χαρα της οδηγησης?αυτο νομιζω ειναι το αρχικο ερωτημα σε αυτο το θεμα
ο οδηγος του συγκεκριμενου επρεπε να σταματησει να πληρωσει στα διοδια(εκτος αν πηγε να περασει απο το e-pass με 100χλμ ω)
to uema shkvnei dhmopsfisma
-
Μερικες δορυφορικες φωτο απο το Google Earth.
Λιμανακια
Λιμανακια πεταλο
Βουτα
-
Όπως φαίνεται και από τον δορυφόρο αν θέλει το Κράτος μπορεί εύκολα να αλλάξει την χάραξη και να καταργήσει το πέταλο και να γίνει ευθεία το σημείο καθώς η υψομετρική διαφορά μαζεύεται!!!! και μια κοιλαδογέφυρα 200 μέτρων και τέλος το σύστημα!!!
Μπαίνουν ιδέες!!!!!!! -
Ιδέες μπαίνουν, αλλά δεν είναι πανέμορφο όπως το βλέπεις από ψηλά???
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Ιδέες μπαίνουν, αλλά δεν είναι πανέμορφο όπως το βλέπεις από ψηλά???Και να το βλέπεις είναι ωραίο και να το οδηγείς είναι ωραίο το θέμα είναι μην σε φανε ή μην φας κανά άμαχο από απέναντι!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Όπως φαίνεται και από τον δορυφόρο αν θέλει το Κράτος μπορεί εύκολα να αλλάξει την χάραξη και να καταργήσει το πέταλο και να γίνει ευθεία το σημείο καθώς η υψομετρική διαφορά μαζεύεται!!!!Nαι,ναι, μια ευθεια 500m-1000m ειναι οτι χρειαζόμαστε
-
Yπάρχει δρόμος για να αποφύγεις τα Λιμανάκια....
Τον ανακάλυψα προχθές το βράδυ τυχαία που πήγαινα βόλτα. Μπαίνεις απο τα στενά της Βουλιαγμένης και βγαίνεις στα στενά της Βάρκιζας... -
Ο χρήστης car_crazy έγραψε:
Yπάρχει δρόμος για να αποφύγεις τα Λιμανάκια....
Τον ανακάλυψα προχθές το βράδυ τυχαία που πήγαινα βόλτα. Μπαίνεις απο τα στενά της Βουλιαγμένης και βγαίνεις στα στενά της Βάρκιζας...Καλά μη χαίρεσαι λες και ανακάλυψες τον τροχό
Δε χρειάζεται καν να μπεις σε στενά για να αποφύγεις τα λιμανάκια και να βγεις κατευθείαν Βάρκιζα -
Πάντως, τώρα που βλέπω ξανά το πέταλο από δορυφόρο...σκέφτομαι ότι αυτός που έστρωσε το δρόμο των λιμανακίων...έχει κάποιο πρώτυπο...
Κολλημένος;; Ποιος κολλημένος;;;
Αυτοσχέδιοι αγώνες (κοινώς ΚΟΝΤΡΕΣ) και συνέπειες