-
δεν εχεις τον θεο σου!!
-
Μακράν το καλύτερο που έχει γραφτεί εδώ μέσα...
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Μακράν το καλύτερο που έχει γραφτεί εδώ μέσα...Γιατι αυτο με το 'φως του μπαλκονιου' δε το διαβασες
Wagner , ενω κολουσες την ταινια ο κυριος τι εκανε ?
-
Αν ήσουνα κανένας Σουγλάκος έπρεπε να έβγαινες έξω με καμιά βαριά και να του τα έσπαγες λέγοντας: Φιλάρα τα φώτα σου δεν δουλεύουν σωστά και θα τα αλλάξεις που θα τα αλλάξεις οπότε...... κράκ....
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Γιατι αυτο με το 'φως του μπαλκονιου' δε το διαβασες
Με κοιταζε απορημενος....
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Αν ήσουνα κανένας Σουγλάκος έπρεπε να έβγαινες έξω με καμιά βαριά και να του τα έσπαγες λέγοντας: Φιλάρα τα φώτα σου δεν δουλεύουν σωστά και θα τα αλλάξεις που θα τα αλλάξεις οπότε...... κράκ....Δεν μ εχεις δει... δεν μ εχεις δει....
-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Σε αυτό το Thread ενοούσα...
-
Ο χρήστης chazlp1989 έγραψε:
Σε αυτό το Thread ενοούσα...
Μα σε αυτο το thread γραφτηκε και αυτο με το φως του μπαλκονιου.
-
http://www.speedydelivery.co.uk/car-led ... caps.shtml
-
Ωρε χαρες που θα κανουν οι καγουρες μολις τα δουν!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
http://www.speedydelivery.co.uk/car-led-neon-lighting/car-led-wheel-valve-caps.shtml' target='_blankΑυτα υπαρχουν στην αγορα χρονια τωρα!!!!
-
....
Σε συνέχεια του κυκλοφορούμε stealth
Η ώρα είναι γύρω στις 12, με 37 βαθμούς και απλετο ήλιο.
Επαρχιακός δρόμος με .. περίεργη διαγράμμιση. Ειναι μέν ευθεία και θα γκρινιάζαμε αν απαγορευόταν η προσπέραση.
Αλλά η μικρή ανηφορίτσα κάνει τα αυτοκίνητα αόρατα, ειδικά αν είναι στο χρώμα της ασφάλτου.Μην ξεχνάμε οτι η φωτογραφία είναι σταθερή και έχουμε τον χρόνο να την παρατηρήσουμε όση ώρα θέλουμε. Στις πραγματικές συνθήκες οδήγησης έχουμε 1-2 δευτερόλεπτα το πολύ να πάρουμε την απόφαση να προσπεράσουμε το φορτηγό. Το μηχανάκι δεξιά φαίνεται με τα φώτα αναμένα, οπως, παραδόξως, ενοχλεί και το μάτι το πίσω αναμμένο φώς του λευκού αυτοκινήτου (προφανώς καποιος τουρίστας με νοικιασμένο αμάξι!)
Το μολυβί πεζό τελικά είναι πιο κοντά απο ότι φαίνεται με την πρώτη ματιά, και μια προσπέραση (με το σειτσέντο που οδηγούσα) δεν 'εβγαινε' με τίποτα.
Εδώ η ίδια φωτογραφία με αντιγραμένα τα φώτα του απο πίσω αυτοκινήτου πάνω στο Πεζό. Τώρα τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Το αμαξι είναι 100 περίπου μέτρα μακριά, ξεχωρίζει από την άσφαλτο και οποιαδήποτε σκέψη για προσπέραση έχει διαγραφεί πριν καν δημιουργηθεί.
Αυτή είναι η ασφάλεια που προσφέρουν τα φωτα, μέρα μεσημέρι με ήλιο σε ένα επαρχιακό δρόμο. Και την προσφέρουν ΠΡΩΤΑ σε εμάς που τα έχουμε αναμμένα. Γιατί απέναντι μας μπορεί να είναι ο καθένας. Ο παππους που δεν βλέπει καλα, ο αφηρημένος, ο άπειρος, ο ενθουσιώδης. Εγώ ήμουν πολύ κοντά να κάνω την προσπέραση, και αν είχα καλύτερο αμάξι μπορεί να το είχα κάνει. 50-50.
Γι αυτο οι ξένοι ανάβουν τα φώτα τους στην Ελλάδα και εμείς τους θεωρούμε εξωγηινους. Έχουν μάθει τις εικόνες των άλλων αυτοκινήτων στον καθρεφτη τους ή απέναντι τους από την πατρίδα τους και ξέρουν πολύ καλά τι εικόνα δίνουν στον απέναντι.. Γνωρίζοντας επίσης οτι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να πάθουν τροχαίο στην Ελλάδα, προσέχουν ευλαβικά να μην ξεχάσουν τα φώτα τους.Τέλος, παρατηρήστε οτι σε μια τέτοια περίπτωση δεν έχει κανένα νόημα το άναμμα των φώτων ομίχλης, ούτε η τοποθέτηση φώτων ημέρας χαμηλά στον προφυλακτήρα, γιατι σε γούβες και ανηφόρες απλά φαινονται τελευταία, αφού εχουμε ήδη δεί όλο το αυτοκίνητο. Ακριβώς για τον ίδιο λόγο ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να αναβουμε μόνο τα 'μουράτα' φώτα ομίχλης και να κυκλοφορούμε αργά το απόγευμα ή το βραδυ. Γιατι απλά δεν φαίνονται ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ να μας δουν. Led, φωτα ομίχλης, μούρη και ασφάλειά στον δρόμο δεν πάνε μαζι.
.....
-
τώρα πια που τα φώτα ημέρας μάλον θα είναι βασικός εξοπλισμός πολλών αυτοκινήτων, ίσως σωθούμε από τους διάφορους με LED χρώματος, φώτα ομίχλης, κλπ...
έχω και εγώ φώτα ημέρας (DaytimeRunningLights) χωρίς να τα παραγγείλω. Χρησιμοποιώ όμως τον διακόπτη τους και όταν δεν πιστέυω ότι μου είναι χρήσιμα, τα σβήνω. Άμα βγώ εκτός πόλης ή βρεθώ σε συνθήκες με χαμηλό φωτισμό τα ανάβω και μες την πόλη. -
Ο χρήστης vellerefontis έγραψε:
τώρα πια που τα φώτα ημέρας μάλον θα είναι βασικός εξοπλισμός πολλών αυτοκινήτων, ίσως σωθούμε από τους διάφορους με LED χρώματος, φώτα ομίχλης, κλπ...
έχω και εγώ φώτα ημέρας (DaytimeRunningLights) χωρίς να τα παραγγείλω. Χρησιμοποιώ όμως τον διακόπτη τους και όταν δεν πιστέυω ότι μου είναι χρήσιμα, τα σβήνω. Άμα βγώ εκτός πόλης ή βρεθώ σε συνθήκες με χαμηλό φωτισμό τα ανάβω και μες την πόλη.Κ εγω εχω Daytime Running Lights:)
Βολευουν στα ταξιδια!!!
Βαζεις την μεγαλα σκαλα και οσο δεν δουλευουν τα DaytimeRunningLights δεν αναβει τιποτα.
Μωλις τα αναψεις, πατωντας ενα κουμπακι στο τιμονι, ανοιγει απευθειας η μεγαλη σκαλα!
Απο τα 400 μετρα σε βλεπουν ολοι και φευγουν απο την αριστερη. -
πια η διαφορα από το να τραβήξεις τον μοχλό της μεγάλης σκάλας?
-
τα του ομίλου VW έχουν περιστροφικό διακόπτη και το κύκλωμα δουλεύει ως εξής:
άμα έχεις ανοίξει τον διακόπτη για τα DRL ανάβουν δυο επιπλέον μεγάλοι λαμπτήρες εντός των φωτιστικών σωμάτων εμπρός, ένας σε κάθε πλευρά.
άμα τώρα ανοίξεις και τα κανονικά φώτα, μικρή, μεσαία ή μεγάλη σκάλα(δεν έχει σημασία) τότε αυτομάτως σβήνουν τα DRL και επανέρχονται όταν σβήσεις την ή τις όποιες σκάλες φώτων ήταν αναμένες...
αν τώρα δεν είχες ανάψει τα DRL τότε ισχύει ότι και σε αυτοκίνητα χωρίς φώτα ημέρας.
σε αυτόματα φώτα (αυτοκίνητα με αισθητήρες φωτώς) ισχύουν πάλι τα ίδια, είτε έχεις απιλέξει την αυτόματη τους λειτουργία είτε την χειροκίνητη.ούφ! αυτά!
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Στο Αστρα το καθε φαναρι εχει 3 λαμπες.
Η πορειας ειναι η Η7....και οι αλλες δυο -θεσης και μεγαλη- ποιες ειναι;;;; Η1 Η2;;;;;Εάν έχεις αλογόνου τότε η μεγάλη είναι Η1. Αυτή της θέσης νομίζω είναι από τις λεγόμενες ψείρες.
-
Ο χρήστης cosco έγραψε:
πια η διαφορα από το να τραβήξεις τον μοχλό της μεγάλης σκάλας?Καμια... Απλα ειναι εντελος τεμπελο-λυση, γιατι απλας πατας ενα κουμπι και τιποτ αλλο
-
Από διαφημιστικό για λαμπτήρες της toyota:
-
λολ! Κάνα γουρουνόπουλο το ψήνουν?
ΦΩΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!