-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Λοιπον 14 σελιδες ειναι παρα πολλες και δεν εχω χρονο να τις διαβασω ολες.
Ποιος ξερει τι γινεται με τα φορτηγα/νταληκες. Μου δινεται η εντυπωση οτι καποιοι εχουν ξεφυγει εντελως, αλλιως δεν εξηγειται το γεγονος οτι βλεπω φορτηγα που. εκτος τα διαφορα λαμπακια που εχουν το βραδυ να αναβουν, εχουν μεχρι και 6 φωτα (3και 3) αναμενα. Νομιζεις οτι εχουν αναψει τα μεγαλα, τοσο δυνατο ειναι το φως που βγαζουν.
Επιτρεπεται να εχουν τοσα πολλα φωτα αναμενα το βραδυ?Εδώ στη Κρήτη τουλάχιστον υπάρχουν και τα αγροτικά με Bullbar πάνω στα οποία έχουν προσαρμόσει προβολείς. Με το ύψος που έχουν,λόγω 4x4,σε στραβώνουν πλήρως. Μα καλά κανείς δε τους γράφει αυτούς (Και για το Bullbar αλλά και τους προβολείς);
Σιγά μην τους γράψουν... Αφού ούλοι πετσιά είναι.
-
Έχει όντως πλάκα το όλο σκηνικό με τα προβολάκια ομίχλης στην Ελλάδα. Κλασσικά αναμένα προβολάκια και μικρή σκάλα στα φώτα που υποτίθεται κάνει πιο 'άγριο' το αμάξι...
Θυμάμαι μια φορά που ήμουν στο αμάξι με δύο φίλους και όταν καταλάβανε οτι πήγαινα με σβηστά προβολάκια (τα ανάβω μόνο σε περίπτωση δυνατής βροχής/ομίχλης) μου λένε 'Καλά τρελλός είσαι, έχεις προβολάκια και τα κρατάς κλειστά???'
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Έχει όντως πλάκα το όλο σκηνικό με τα προβολάκια ομίχλης στην Ελλάδα. Κλασσικά αναμένα προβολάκια και μικρή σκάλα στα φώτα που υποτίθεται κάνει πιο 'άγριο' το αμάξι...Θυμάμαι μια φορά που ήμουν στο αμάξι με δύο φίλους και όταν καταλάβανε οτι πήγαινα με σβηστά προβολάκια (τα ανάβω μόνο σε περίπτωση δυνατής βροχής/ομίχλης) μου λένε 'Καλά τρελλός είσαι, έχεις προβολάκια και τα κρατάς κλειστά???'
Καλά έχει το αμάξι λεβιέ για να ανοίγεις από τη θέση του οδηγού το καπό και δεν το εκμεταλλεύεσαι εν κινήσει;;;;;;;
Για να μην πω για τα ρυθμιστικά των καθισμάτων, την πλαφονιέρα, το ρυθμιστή των φώτων καθ' ύψος κλπ!!!!! -
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Και καλα αυτοι που ερχονται απο απεναντι φευγουν καποια στιγμη!
Με τους αλλους που σε ακολουθουν και σε στραβωνουν ειτε επειδη τα 'εχουν τεσσερα' ειτε λογω κακης ρυθμισης τι γινεται?
Καθε φορα που πεφτω σε τετοια περιπτωση, σκεφτομαι να κοτσαρω ενα προβολακι στην εταζερα και να το αναβω.Γι'αυτούς βρηκα την λυση!!!! αναβω τους πισω προβολης ομιχλης και απελπιζονται και προσπερνουν υποχρεωτικά , να κλεισουν τους δικους τους αδυνατο!!
Το κάνω συνέχεια Πάντως μια φορά κάποιος μου ζήτησε τον λόγο σε φανάρι (όχι και πολύ ευγενικά) και του απάντησα το .... αυτονόητο.
Αφού αυτός χρειάζεται φώτα ομίχλης για να βλέπει μέσα από την δήθεν ομίχλη, τότε και γω πρέπει να ανάψω τα δικά μου για να με βλέπει και να μην πέσει πάνω μου.Μάλλον θα προσπαθεί ακόμα να καταλάβει ...
-
Καλά σοβαρά περιμένεις να καταλάβει;!!!! Του έβαλες και δύσκολα
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Έχει όντως πλάκα το όλο σκηνικό με τα προβολάκια ομίχλης στην Ελλάδα. Κλασσικά αναμένα προβολάκια και μικρή σκάλα στα φώτα που υποτίθεται κάνει πιο 'άγριο' το αμάξι...
Θυμάμαι μια φορά που ήμουν στο αμάξι με δύο φίλους και όταν καταλάβανε οτι πήγαινα με σβηστά προβολάκια (τα ανάβω μόνο σε περίπτωση δυνατής βροχής/ομίχλης) μου λένε 'Καλά τρελλός είσαι, έχεις προβολάκια και τα κρατάς κλειστά???'
Καλά έχει το αμάξι λεβιέ για να ανοίγεις από τη θέση του οδηγού το καπό και δεν το εκμεταλλεύεσαι εν κινήσει;;;;;;;
Για να μην πω για τα ρυθμιστικά των καθισμάτων, την πλαφονιέρα, το ρυθμιστή των φώτων καθ' ύψος κλπ!!!!!Χαχαχαχαχα,ωραίος Μάνο!
-
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Για να μην πω για τα ρυθμιστικά των καθισμάτων, την πλαφονιέρα, το ρυθμιστή των φώτων καθ' ύψος κλπ!!!!!Χαχαχαχαχα,ωραίος Μάνο!
Καλά εσύ μας έχεις βάλει ολόκληρη ταινία στο avatar σου..
Πλάκα κάνω -
Κυριακη βραδυ και γυριζουμε απο Λεωνιδιο.
Υστερα απο ενα καταπληκτικο στροφιλικι απο το Λεωνιδιο εως το Αργος και αφου μπαινουμε στον κομβο της Στερνας,στην δεξια λωριδα αγροτικο με σβηστα φωτα (μαλλον καμμενα τα πισω) που πηγαινε αργα.
Ο τυπος στον κοσμο του...
Στην εο Κορινθου-Αθηνας στο υψος της εισοδου για Κιννετα γινεται πανικος.Αποφασιζω να παω απο παλαια εθνικη για να αποφυγω την κακια σκαλα.
Στη παλαια εθνικη εχει κινηση μεν,αλλα ειναι καλυτερα απο την νεα.
Τυπος με φορτηγακι mitsubishi ενω η ωρα ειναι 22:30 πηγαινει με σβηστα τα φωτα...... Κολλαει πισω απο τα αυτοκινητα(κολλησε και σε εμενα) και προσπερναει διχως αυριο αναβοντας τα φωτα και μετα απο καθε προσπεραση τα ξανασβηνει!!!
Αρκετα αυτοκινητα του κορναρουν,αλλα αυτος απτοητος....
Φωτα ρεεεεεεεεεεε. -
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Υστερα απο ενα καταπληκτικο στροφιλικι απο το Λεωνιδιο εως το Αργος και ....φοβερή διαδρομή! το καλύτερο στροφιλίκι της περιοχής πάντως είναι από Λεωνίδιο--> Κοσμά, και σε αποζημιώνει και με ένα από τα ωραιότερα χωριά που έχω επισκεφτεί στην Ελλάδα
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Υστερα απο ενα καταπληκτικο στροφιλικι απο το Λεωνιδιο εως το Αργος και ....φοβερή διαδρομή! το καλύτερο στροφιλίκι της περιοχής πάντως είναι από Λεωνίδιο--> Κοσμά, και σε αποζημιώνει και με ένα από τα ωραιότερα χωριά που έχω επισκεφτεί στην Ελλάδα
Σπύρος
Εχει η κοπελα μου σπιτι στα Τσιταλια υψομετρο 500-550 μετρα(9 χλμ απιστευτο στροφιλικι απο το Λεωνιδιο) και χαρηκα το αμαξι...Βεβαια καποια στγμη ζαλιστηκε αλλα ο καθαρος αερας σε κανει καλα αμεσως
Αν βρεθεις στη περιοχη δοκιμασε την.. -
Κάθε ΣΚ κάνω το δρομολόγιο Αθήνα - Άστρος επειδή είναι η σύζηγος διορισμένη εκεί. Πολλές φορές πετάγομαι μέχρι Λεωνίδιο έτσι για τη βόλτα και την όντως καταπληκτική διαδρομή (έλεος κάντε κάτι με τις λακούβες από το Ξηροπήγαδο ως το Αστρος, !!!). Δεν ξέρω, κάποιος πρέπει να τους εξηγήσει εκεί για τη χρήση των φώτων!!! Το πιο απίστευτο που έχω δει ήταν σε φορτηγάκι προηγούμενου αιώνα, όπου είχαν καεί (ή μήπως δεν υπήρχαν;) τα πίσω φώτα και ο τύπος είχε στηρίξει στην καρότσα ΠΡΟΒΟΛΕΑ να χτυπάει προς τα πίσω... Τα σχόλια περιττά...
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Σπύρος
Εχει η κοπελα μου σπιτι στα Τσιταλια υψομετρο 500-550 μετρα(9 χλμ απιστευτο στροφιλικι απο το Λεωνιδιο) και χαρηκα το αμαξι...Βεβαια καποια στγμη ζαλιστηκε αλλα ο καθαρος αερας σε κανει καλα αμεσως
Αν βρεθεις στη περιοχη δοκιμασε την..έχω βρεθεί τουλάχιστον 10-15 φορές, από πιτσιρικάς 6 ετών με το απίστευτο 128 του πατέρα μέχρι τώρα στα 26...
από Τσιτάλια πρέπει να έχω περάσει αλλά δεν έχω σταματήσει ποτέ. Πήγαινε Κοσμά με απαραίτητη στάση στην αετοφωλια-μοναστήρι της Έλωνας και θα με θυμηθείς...νομίζω ο Κοσμάς έχει κάνα χιλιόμετρο υψόμετρο, 2 παραδοσιακά καφενεία ανάμεσα σε πηγές και πλατάνια και ένα φουρνάκι με ΤΡΟΜΕΡΕΣ τυρόπιτες
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Σπύρος
Αν βρεθεις στη περιοχη δοκιμασε την..έχω βρεθεί τουλάχιστον 10-15 φορές, από πιτσιρικάς 6 ετών με το απίστευτο 128 του πατέρα μέχρι τώρα στα 26...
από Τσιτάλια πρέπει να έχω περάσει αλλά δεν έχω σταματήσει ποτέ. Πήγαινε Κοσμά με απαραίτητη στάση στην αετοφωλια-μοναστήρι της Έλωνας και θα με θυμηθείς...νομίζω ο Κοσμάς έχει κάνα χιλιόμετρο υψόμετρο, 2 παραδοσιακά καφενεία ανάμεσα σε πηγές και πλατάνια και ένα φουρνάκι με ΤΡΟΜΕΡΕΣ τυρόπιτες
Σπύρος
Καθε φορα που ειμαι εκει μου λενε να παμε,αλλα για καποιο λογο δεν μας καθεται
Τωρα που εμαθα για τις τυροπιτες δεν μου γλυτωνει.. -
Η διαδρομή Λεωνίδιο-Κοσμάς προϋποθέτει χαμηλή ταχύτητα και μαλακές αναρτήσεις,το οδόστρωμα ειναι απλως τραγικό,καθώς και οι οδηγοί που θα συναντήσετε εκεί.Ομως η ομορφιά που θα δείτε στο τοπίο ειναι πραγματικά εντυπωσιακή.
Επισης το Λεωνίδιο ειναι το πιο ασχημο μέρος του πλανήτη και δεν ειναι τυχαίο το ότι εχουν μεγάλο ποσοστό καθυστερημένων ατόμων,σόι παει το βασίλειο Ο Κοσμάς είναι ένα τυπικό ελληνικό ορεινό χωριό,συμπαθητικό μεν(μονο μην πατε χειμώνα γιατί οι κάτοικοι θα σας κοιτάνε σαν να κατεβήκατε απο τον Αρη),καθόλου σπάνιο δε. -
Εγώ πέρασα χειμώνα και με χιόνι και ομίχλη και λίγο πάγο στην κατηφόρα προς Ελώνα... Ήταν πανέμορφα.
-
Ο Κοσμάς μου άρεσε, όχι όμως περισσότερο από άλλα αναλόγου υψόμετρου χωριά. Η διαδρομή είναι πολύ όμορφη ο δε δρόμος όντως είναι χάλια. Το Λεωνίδιο δεν είναι κάτι το τόσο ιδιαίτερο, σύμφωνοι, αλλά φίλε Tiger δεν είναι το πιο άσχημο μέρος του πλανήτη! Προσωπικά το προτιμώ από την Κυψέλη... Η μονή Έλωνα είναι απίστευτο μέρος! Αξίζει το ταξίδι μόνο και μόνο για να τη δει κανείς!
Μια και το κάναμε ταξιδιωτικό οδηγό, αν θέλετε πανέμορφο ορεινό χωριό στην περιοχή προτείνω Καστάνιτσα. Προσοχή στο δρόμο και... στα φώτα των απέναντι... -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Καλά εσύ μας έχεις βάλει ολόκληρη ταινία στο avatar σου..
Πλάκα κάνωΤώρα γυρνάω το sequel. Coming soon...
-
Ο χρήστης Giorgos έγραψε:
Ο Κοσμάς μου άρεσε, όχι όμως περισσότερο από άλλα αναλόγου υψόμετρου χωριά. Η διαδρομή είναι πολύ όμορφη ο δε δρόμος όντως είναι χάλια. Το Λεωνίδιο δεν είναι κάτι το τόσο ιδιαίτερο, σύμφωνοι, αλλά φίλε Tiger δεν είναι το πιο άσχημο μέρος του πλανήτη! Προσωπικά το προτιμώ από την Κυψέλη... Η μονή Έλωνα είναι απίστευτο μέρος! Αξίζει το ταξίδι μόνο και μόνο για να τη δει κανείς!
Μια και το κάναμε ταξιδιωτικό οδηγό, αν θέλετε πανέμορφο ορεινό χωριό στην περιοχή προτείνω Καστάνιτσα. Προσοχή στο δρόμο και... στα φώτα των απέναντι...Το Λεωνιδιο μπορει να μην εχει κατι το ιδιαιτερο,αλλα δεν μπορει να το πεις ασχημο...Το ολο σκηνικο με τα βουνα σου θυμιζει κατι απο Μετεωρα ενω και η Πλακα ειναι ωραια ιδιως το καλοκαιρι με το λιμανακι και τα ταβερνακια της...
-
Φίλε Clio-V6 συμφωνώ απόλυτα!
-
ΦΩΤΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ!