-
Ο χρήστης giwrgosth έγραψε:
Να σας πω και το λόγο που πάνε αριστερά? Πολύ απλός! Για να είναι δίπλα στις μπάρες ή στη διαχωριστική γραμμή και να έχουν τον έλεγχο του δρόμου! Με απλά λόγια δεν μπορούν να καταλάβουν που βρίσκετε ο δεξιός τροχός τους και έτσι με αυτόν τον τρόπο νομίζουν ότι ταξιδεύουν με ασφάλεια! Μη γελάτε, το έχω ψάξει και αυτός είναι ο κυριότερος λόγος!Δεν εχεις πολυ αδικο....Εκτος απο την λογικη οτι η αριστερη ειναι ιδιοκτησια τους (απο τον παππου τους..) αυτος ειναι ενας αρκετα βασικος λογος!
Επισης αν βρισκεται καποιος την μεσαια του βγαινουν μπροστα του αμαξια και απο αριστερα και απο τα δεξια του(ιδιως φορτηγα που μπαινουν και στην μεσαια για προσπερασεις)... Οποτε βρησκομμενος στην αριστερη καποιος ισως να νιωθει περισοτερη ασφαλεια... -
Κατσε ρε Tsilis γιατι δεν καταλαβαινομαστε.
Αμα εγω πηγαινω στην μεσαια με 160 πχ και μπροστα μου κανεις, και εσυ για τον Χ Φ Ψ λογο εχεις κατσει στην αριστερη με 100, εγω πολυ απλα ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ με το θεμα, απλα θα συνεχισω την πορεια μου. Δεν θα κατσω να σκεφτω αν θα με αφησεις η οχι, δεν με νοιαζει κιολας, θα σε αφησω να πας στην ευχη του θεουλη και εγω το ιδιο.
Ειναι ομως πρακτικως αδυνατον να κανω αυτο που λες, να κοβω δηλαδη καθε 5 δευτερα για να βγω-αριστερα-και-να-κοψω-και-να-περιμενω-να-μετακινηθεις ωστε να περασω. Δεν γινεται αμα καθε 5 δευτερα πετυχαινεις καποιον στην αριστερη.
Οσο για τον ΚΟΚ νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρο οτι ανεξαρτητως της ταχυτητας μου, δεν θα επρεπε να ειχα αυτο το προβλημα καθως η αριστερη θα επρεπε να ειναι σχεδον παντα αδεια....
Με την λογικη σου, σε μια μποτιλιαρισμενη Κηφισσιας αμα τυχει η δεξια λωριδα να κινειται πιο γρηγορα απο την μεσαια και αριστερη (η ακομα χειροτερα η δεξια να κινειται κα ιη αλλες οχι) θα επρεπε αυτοι που ειναι στην δεξια να κοψουν και να μην προχωρανε, αλλα να περιμενουν να πανε και αυτη στην (ακινητη) αριστερη???
Προσπαθησε να καταλαβεις κατι, υπαρχουν νομοι (ειδικα στον ΚΟΚ οπως και στην φορολογια) που ειναι αδυνατον να ακολουθησεις. Ενα νεο αρθρο του ΚΟΚ θα ειναι οτι αμα κανει σταση το ΤΡΑΜ, απαγορευεται αυστηρως να το προσπερασεις....Φαντασου λοιπον στο κεντρο της Αθηνας η στην παραλιακη (στα σημεια οπου το τραμ κινειται πανω στον δρομο και οχι σε δικια του αποκλειστικη λωριδα-αλλη μλκια αυτο...) σε καθε σταση να πρεπει να σταματαει ολη η κυκλοφορια πισω απο το τραμ, παρ'ολο που υπαρχουν 2 και 3 λωριδες αδειες διπλα του.....
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ενα νεο αρθρο του ΚΟΚ θα ειναι οτι αμα κανει σταση το ΤΡΑΜ, απαγορευεται αυστηρως να το προσπερασεις...Μήπως και τώρα υπάρχει αντίστοιχο άρθρο για τα λεωφορεία όπως Αμερική;
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Με την λογικη σου, σε μια μποτιλιαρισμενη Κηφισσιας αμα τυχει η δεξια λωριδα να κινειται πιο γρηγορα απο την μεσαια και αριστερη (η ακομα χειροτερα η δεξια να κινειται κα ιη αλλες οχι) θα επρεπε αυτοι που ειναι στην δεξια να κοψουν και να μην προχωρανε, αλλα να περιμενουν να πανε και αυτη στην (ακινητη) αριστερη???Η απαγόρευση προσπέρασης από δεξιά δεν ισχύει σε λεωφόρους με πολλές λωρίδες (όπως είναι η Κηφισσίας), αλλά μόνο σε κλειστούς αυτοκινητόδρομους, δηλ. σε (κλειστές) Εθνικές Οδούς, την Αττική Οδό και την Εγνατία. Στις λεωφόρους κάθε λωρίδα έχει τη δική της ροή, σα να είναι ένας δρόμος από μόνη της, οπότε εκεί δεν υφίσταται 'προσπέρασμα', μόνο αλλαγή λωρίδας.
-
Σωστό.
Αν τώρα ακολουθούμε άτυπα τους κανόνες του αυτοκινητόδρομου καταφέρνουμε να πηγαίνουμε πιο ήρεμα και ξεκούραστα. -
Άρθρo 17: Πρoσπέρασμα - Kυκλoφoρία σε στoίxoυς
Παράγραφος 8α) Σε μoνόδρoμoυς και oδoύς διπλής κατεύθυνσης, πoυ υπάρxoυν δύo τoυλάxιστoν λωρίδες κυκλoφoρίας, κατά κατεύθυνση, μέσα σε κατoικημένες περιoxές και τρεις εκτός αυτών, διαxωριζόμενες με κατά μήκoς διαγραμμίσεις, επιτρέπεται η κυκλoφoρία σε παράλληλες σειρές (στoίxoυς).
β) Στην περίπτωση αυτή, αλλαγή λωρίδας επιτρέπεται μόνo, εφόσoν δεν πρoκαλείται κίνδυνoς ή παρακώλυση της κυκλoφoρίας και δίνεται έγκαιρα πρoειδoπoίηση, σύμφωνα με τo άρθρo 21 παρ. 2 τoυ παρόντoς Kώδικα.
γ) Στην περίπτωση που προβλέπεται στο εδάφιο α΄ της παρούσας παραγράφου, ο προβλεπόμενος τρόπος οδήγησης δε θεωρείται ότι αποτελεί προσπέρασμα κατά την έννοια του παρόντος άρθρου. Η διάταξη της περίπτωσης στ΄ της παραγράφου 3 του άρθρου αυτού, παραμένει εφαρμόσιμη.
Με βάση το άρθρο 17παρ.8.α. το να κινείσαι σε στοίχους, σε δρόμους με 2 ή τρεις (άρα και παραπάνω) λωρίδες ανα κατεύθυνση επιτρέπεται..όπως και το να κινείσαι με μεγαλύτερη ταχύτητα (εντός επιτρεπόμενων ορίων) από όχημα που κινείται σε άλλο στοίχο..συνεπώς μπορείς να περάσεις και από δεξιά με μεγαλύτερη ταχύτητα χωρίς αυτό να είναι προσπέρασμα (Αρ.17παρ.8γ) και κατόπιν να μετακινηθείς πάλι αριστερά αρκεί να ισχύουν οι όροι που προβλέπει το Αρ.17παρ.8.β.) Στο δε Άρθρo 29 (Kίνηση oxημάτων σε αυτoκινητόδρoμoυς, oδoύς ταxείας κυκλoφoρίας και σήραγγες) δεν γίνεται αναφορά για επιπλέον απαγορεύσεις
με βάση τα παραπάνω το προσπέρασμα από δεξιά (που είναι και το δεδομένο αυτής της δημοσίευσης) εξακολουθεί να απαγορεύεται? Υπάρχει κάποια διάταξη που αναιρεί τις παραπάνω παραγράφους? διότι αν δεν υπάρχει τότε για ποιές περιπτώσεις συζητάμε?
-
Μπράβο theios! Αν δεν υπάρχει κάτι παραπάνω τότε αυτοί που είναι στην αριστερή είναι παράνομοι (αφού υπάρχει άρθρο που λέει ότι πρέπει να είσαι δεξιά) και αυτοί που τους περνάνε από τη μεσαία ή δεξιά λωρίδα νόμιμοι (εφόσον υπάρχουν 3 λωρίδες)!! Εκτός αν πηγαίνει παράνομα γρήγορα ή αν θεωρηθεί επικίνδυνη οδήγηση κλπ....
-
Καλησπέρα σε όλους!
Εχθές, κι ενώ ήμουν στην αριστερή λωρίδα της Αττικής Οδού με κατεύθυνση Ελ. Βενιζελος, με προσπέρασε από αριστερά ένα Smart κόκκινο. Το Smart πέρασε από εκείνο το θεόστενο κομμάτι λωρίδας που βρίσκεται δίπλα στην αριστερή λωρίδα κι έχει πλάτος το ένα τέταρτο του πλάτους μιας κανονικής λωρίδας.
Εγώ τον είδα τελευταία στιγμή από τον μεσαίο καθρέπτη κι έκανα αμέσως δεξιά. Ο μπροστινός μου, ένα Toyota Land Cruiser, τον είδε τελευταία στιγμή και ενστικτωδώς έκοψε κι αυτός δεξιά.
Μιλάμε δηλαδή για τον μέγιστο πνευματικό αυνανισμό του οδηγού του Smart. Όχι μόνο δεν είχε ανάψει φλας (πες ότι είχε ανάγκη να περάσει), όχι μόνο δεν άναψε φώτα, όχι μόνο δεν πήγε σιγά-σιγά/ψαχτά, αλλά πέρασε ΑΕΡΑ, ΠΑΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ 120+ !!!!!!!!
Πως να χαρακτηρίσεις τέτοιον οδηγό ???? Τα σχόλια δικά σας!
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Σε λιγάκι που θ'ανοίξει ο καιρός ακόμα περισσότερο, θα σκάσουν μύτη τα όργανα στην Αττική Οδό (και όπου αλλού) και θα την στήνουν στις ευθείες με το ματσούκι για να πιάνουν τους φρικτούς εγκληματίες/παραβάτες των 130 χλμ.
ΕΡΩΤΗΣΗ: Δεν μπορούν άραγε τα όργανα να ασκήσουν λίγο πιο ουσιαστικά το αστυνομικό επάγγελμα και να πιάνουν και τους δολοφονικούς τύπους με τα Smart, τα τζιπ, τα saloon, τις μηχανές, και ό,τι άλλο έχει ρόδες που με περισσή αναισθησία για τις ζωές των άλλων, των συνεπιβατών τους αλλά και των άλλων οδηγών, κάνουν τα πάντα για να προκαλέσουν την τύχη τους/μας?????
Φιλικά,
-
Κyan εισαι σωστος, αυτο δεν το σκεφτηκα.
TGD νομιζω υπαρχει αρθρο που λεει οτι επιτρεπεται μεν να προσπερνας λεωφορειο οταν κανει σταση αλλα με Χ χαω (οπου το Χ ειναι ενα πολυ μικρο νουμερο).
Theios που τα βρηκες αυτα? Γιατι εγω εχω μαλλον παλια εκδοση του ΚΟΚ.
Παντως αμα πουθενα αλλου δεν αναφερεται καποια αλλη απαγορευση που να ισχυει ειδικα για αυτοκινητοδρομους, τοτε μαλλον η συζητηση αυτη ειναι ανουσια (και μαλλον εχω δικιο οταν λεω οτι αμα ειμαι στην μεσαια τοτε απλως θα συνεχισω την πορεια μου και δεν θα ασχοληθω με αυτον που ειναι στην αριστερη). Ξαναλεω, ΑΜΑ δεν υπαρχει καποια αλλη απαγορευση. Και ανειναι ετσι, μηπως αλλαξε τωρα τελευταια γιατι καποιοι υπευθυνοι καταλαβαν οτι ειναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να κοβει καποιος καθε λιγο και λιγακι και να βγαινει απο μεσαια αριστερα επειδη καποιος αλλος παει πιο αργα?
-
Προσωπικά, εάν υπάρχει κάποιος στην αριστερή λωρίδα που να πάει πιο αργά απ' ότι εμένα και δεν κάνει δεξιά, κάνω εγώ δεξιά και τον περνάω! ΜΟΝΟ σε περίπτωση που μιλάμε για δρόμους με 2+ λωρίδες και ΜΟΝΟ σε περίπτωση που δεν ενοχλώ...
Ούτε αστυνόμος είμαι να του κολλάω 'για να του δείξω' ούτε έχω όρεξη να χαλάω τα νεύρα μου και την ζαχαρένια μου επειδή ο άλλος είναι ηλίθιος...
Το ίδιο ισχύει και στην κίνηση. Γιατί να μην προχωράει η δεξιά λωρίδα εάν έχει κολλήσει η αριστερή;;; Δεν το καταλαβαίνω γιατί να είναι παράνομο...
Φυσικά το να πετάγεσαι από παντού (δεξιά, αριστερά, πάνω, κάτω) δεν έχει ούτε νόημα, ενώ είναι και τρομερά επικίνδυνο. Και προφανώς το προσπέρασμα από δεξιά σε δρόμους με μία λωρίδα είναι απίστευτα επικίνδυνο!!!!!! Το ίδιο και να κλείνεις την βοηθητική...
-
πρεπει να το χω κανει μια δυο φορες στα 4 χρονια που οδηγω...
-
Τα παραπάνω είναι από το site του Υπουργείου μεταφορών και Επικοινωνιών, είναι ο Kώδικας Oδικής Kυκλoφoρίας, όπως αναθεωρήθηκε από την Eπιτρoπή Aναθεωρήσεως τoυ Kώδικα Oδικής Kυκλoφoρίας, πoυ συστάθηκε με την 75351/804/14-8-1996 απόφαση τoυ Yπoυργoύ Mεταφoρών και Eπικoινωνιών (Β΄ 715), όπως τροποποιήθηκε με τις 83719/1035/4.11.96 (Β΄1025) και 88221/1216/20.12.96 (Β΄1190) όμοιες αποφάσεις, σύμφωνα με το άρθρο 8 παράγραφο 9 του ν.2366/1995 (Α΄256)
τα επιμέρους άρθρα (για όσους έχουν κουράγιο) στην διεύθυνση
-
Theios απο εκει τα κοιταω και εγω αλλα εχω την εντυπωση οτι εχει αλλαξει και δεν τον εχουν αλλαξει στο site...
Οσο για την υπομονη....
Εγω τον εχω τυπωσει, τον εχω διαβασει ολον και εχω βαλει και ταμπελακια στο πλαι καθε σελιδας που με ενδιαφερει με το θεμα που αναφερεται η σελιδα ωστε να μπορω αμεσα να βρω το αρθρο που με ενδιαφερει. Και φυσικα τον εχω στο ντουλαπακι για καποιους αλλους που δεν τα ξερουν σωστα...
Προσπέραση από δεξιά σε αυτοκινητόδρομο