-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
Χτες πρέπει να έγινε κάποιο 'καλό' τροχαίο στη Λ.Μαραθώνος στο ύψος τπυ Alex Pak με κατεύθυνση προς Ν.Μάκρη. Στο δρόμο κάτω υπήρχαν πολύ έντονα σημάδια φρεναρίσματος χωρίς ΑΒS και τελείωναν πάνω στα κιγκλιδώματα, τα οποία και είχαν σακατευτεί.
Ρε μην τρέχετε τουλάχιστον αν δε ξέρετε το δρόμο! Συμφωνώ ότι με την άδεια Μαραθώνος μπορείς να πας εύκολα με 100-120, μη πω και περισσότερα , σ' εκείνο το σημείο όμως ένα μέσο αυτοκίνητο με μέσο οδηγό πρέπει να κόψει.Επειδη πηγαινω και εγω συχνα στη Ν.Μακρη, ο δρομος ειναι για ~90... Ειναι γεματος καθετους και ατομα που εισερχονται συνεχεια.
Οποιος παει εκει με 120+ ειναι απλα εκτος τοπου και χρονου.Εχω δει μπροστα μου να τρακερνουν επειδη καποιος πηγαινε με πολλα (πανω απο 100) και βγηκε ο αλλος. Ξερω ξερω, αυτος που βγηκε επρεπε να ελεγξει, Οποτε ο γρηγορος ειχε δικιο, αλλα τωρα τα συζητανε στο νοσοκομειο...
-
Α, δηλαδή αν ο γρήγορος πήγαινε με 90 αντί για 100 θα προλάβαινε να σταματήσει;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Α, δηλαδή αν ο γρήγορος πήγαινε με 90 αντί για 100 θα προλάβαινε να σταματήσει;Ναι εαν αντι για πανω απο 100, δηλαδη καπου στα 120 πηγαινε με 90 πιστευω θα ειχε σταματησει. Αφου δεν ησουνα μπροστα ρε φιλε, τι μιλας???
-
Ο χρήστης test έγραψε:
Αφου δεν ησουνα μπροστα ρε φιλε, τι μιλας???Εχω την εντύπωση πως ούτε εσύ που ήσουν μπροστά μπορείς να εκτιμήσεις το τι ΘΑ γινόταν ΑΝ πήγαινε με λιγότερα από 100 ή όχι.
Όπως και ο καθένας μας άλλωστε.
-
Ο χρήστης test έγραψε:
Αφου δεν ησουνα μπροστα ρε φιλε, τι μιλας???Ενώ εσύ που ήσουν μπροστά είχες ραντάρ στο αυτοκίνητο και μέτρησες με ακρίβεια την ταχύτητά του έτσι; Μετά μέτρησες και τα skidmarks από το φρενάρισμα και εξέδωσες και δελτίο συμβάντων, ρε μπας και είσαι τροχαίος;
Κατά τα άλλα βρισκόμαστε σε φόρουμ και θα μιλάω όπου και όποτε γουστάρω αρκεί να μην παραβιάζω τους κανονισμούς και τους στοιχειώδεις κανόνες ευγένειας.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Α, δηλαδή αν ο γρήγορος πήγαινε με 90 αντί για 100 θα προλάβαινε να σταματήσει;Εγώ πάντως με 70 αντί για όριο 50 κατάφερα πριν μερικά χρόνια να αποφύγω με φρένο, απότομο δεξί και μετά αριστερό τιμόνι έναν τσόγλανο που έκανε αναστροφή περνώντας με κόκκινο. Αν πήγαινα με 100 ΣΙΓΟΥΡΑ θα τον είχα εμβολίσει στο πλάι με τη μούρη και γεια σας.
-
Οχι φιλε αποκλειεται να εγινε αυτο.
Αν πηγαινες με 150 θα ειχες περασει πριν καν κανει την αναστροφη ο τυπος! Τρεχτε να σωθειτε!
-
Ο χρήστης test έγραψε:
Επειδη πηγαινω και εγω συχνα στη Ν.Μακρη, ο δρομος ειναι για ~90... Ειναι γεματος καθετους και ατομα που εισερχονται συνεχεια.
Οποιος παει εκει με 120+ ειναι απλα εκτος τοπου και χρονου.Εχω δει μπροστα μου να τρακερνουν επειδη καποιος πηγαινε με πολλα (πανω απο 100) και βγηκε ο αλλος. Ξερω ξερω, αυτος που βγηκε επρεπε να ελεγξει, Οποτε ο γρηγορος ειχε δικιο, αλλα τωρα τα συζητανε στο νοσοκομειο...
Χωρίς να είμαι υπερήφανος γι' αυτό πηγαίνω συχνά με πάνω από 120 τις βραδυνές ώρες που δεν έχει κίνηση, γνωρίζω όμως καλά το δρόμο και φροντίζω σε τυφλά σημεία ή περνώντας μέσα από κατοικημένες περιοχές να κόβω.
Γενικά ο δρόμος είναι για 100 στο πολύ χαλαρό και σ' αυτό συμβάλει και το γενικά σε πολύ καλή κατάσταση οδόστρωμα. Ναι μεν έχει κάποιες ανωμαλίες στα καπάκια, η άσφαλτος όμως έχει πολύ καλή πρόσφυση. -
Εγώ πάλι πηγαίνω με max 80 εκτός από τα σημεία με συνεχόμενες στροφές και μπαριέρες, όπου δεν υπάρχουν κάθετοι δρόμοι και μπλόκα.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Εγώ πάλι πηγαίνω με max 80 εκτός από τα σημεία με συνεχόμενες στροφές και μπαριέρες, όπου δεν υπάρχουν κάθετοι δρόμοι και μπλόκα.Αλήτη κοντράκια.
-
Όχι ρε συ, μόνος μου στρίβω.
Και ποτέ όταν υπάρχει κι άλλο αυτοκίνητο κοντά.
-
Ευθεία, ρε πούστη μου! Όσο κόβει το μάτι σου, ευθεία! Με τις διασταυρώσεις της, τη διπλή γραμμή της, κλασσική Ελληνική ευθεία.
Ε, τι στα διάλα, μία το μεσημέρι;!;!;!;Κι όμως! Δυο μηχανές τσακισμένες. Λίγο η βιασύνη, λίγο η φούρια να βγάλω τις φωτο, λίγο ότι δεν ήθελα να σταματήσω κι εγώ, δεν έβγαλα το αυτοκίνητο. Ebbene, si! που λένε και οι Ιταλοί. Δεν τράκαραν μεταξύ τους κατά τη διάρκεια κόντρας, αυτοί πήγαιναν στο δρόμο τους κι ο ΙΧής αποφάσισε να κάνει αναστροφή. Αυτός έχει στραπατσαρισμένο το πίσω αριστερό φτερό του μπορντώ μεγκάν του κι αυτοί ...
Ελπίζω να είναι καλά, θα το διαβάσουμε στις αυριανές εφημερίδες μάλλον.ΥΓ. Στην πρώτη πήγαινα, στις άλλες δυο ερχόμουν (και είχε φτάσει και η τροχαία και μετρούσε).
-
Αυτός ο ηλίθιος δεν πρέπει να δικαστεί για ανθρωποκτονία εκ προθέσεως (ελπίζω να είναι τα παιδιά καλά και να γίνει απόπειρα ανθρωποκτονίας!!! );
-
Έλα ντε! Ίσως πήγαιναν γρήγορα κι αυτοί, αλλά ο δρόμος έχει μια διασταύρωση κάθε 300 μέτρα, χάθηκε να κάνει λίγο εμπρός για να στρίψει με ασφάλεια; Κι αν έπεφταν πίσω του, θα τους μουτζώναμε με χέρια και με πόδια.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Όχι ρε συ, μόνος μου στρίβω.Και ποτέ όταν υπάρχει κι άλλο αυτοκίνητο κοντά.
Ε τότε είσαι μόνο αλήτης.
Edit: (that makes 2 of us).
-
Που μπορουμε να παρουμε να κανουμε παραπονα για την κατασταση του οδοστρωματος???
Στην Κηφισιας πηγαινοντας προς Αθηνα, στο σημειο της Ανισοπεδης της κατεχακη, υπαρχει εδω και μερες σπασμενο καπακι φρεατιου στη μεση του δρομου (στην δεξια λωριδα για να πας πανω απο την ανισοπεδη) το οποιο ειναι κοφτερο σαν ξυραφι, ειναι θεμα χρονου να γινει ατυχημα-δυστηχημα αν δεν εχει γινει ηδη! Ειναι 2-3 μερες τουλαχιστον. Αν ξερει καποιος που πρεπει να παρουμε, ας παρει, αλλιως να δωσει το τηλ.
Κανενας τροχαιος τοσες μερες δεν περασε απο εκει? ΑΙΣΧΟΣ απλα
-
Ο χρήστης karabouzouklis έγραψε:
Που μπορουμε να παρουμε να κανουμε παραπονα για την κατασταση του οδοστρωματος???Στην Κηφισιας πηγαινοντας προς Αθηνα, στο σημειο της Ανισοπεδης της κατεχακη, υπαρχει εδω και μερες σπασμενο καπακι φρεατιου στη μεση του δρομου (στην δεξια λωριδα για να πας πανω απο την ανισοπεδη) το οποιο ειναι κοφτερο σαν ξυραφι, ειναι θεμα χρονου να γινει ατυχημα-δυστηχημα αν δεν εχει γινει ηδη! Ειναι 2-3 μερες τουλαχιστον. Αν ξερει καποιος που πρεπει να παρουμε, ας παρει, αλλιως να δωσει το τηλ.
ειδικα λιγο πριν τη σταση των λεωφορειων εχει φρεατια 'λακουβες' στη μεση της δεξιας λωριδας κανεις μα κανεις απο τους υπευθυνους συντηρησης δεν τα εχει δει????
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Που μπορουμε να παρουμε να κανουμε παραπονα για την κατασταση του οδοστρωματος???
Στην Κηφισιας πηγαινοντας προς Αθηνα, στο σημειο της Ανισοπεδης της κατεχακη, υπαρχει εδω και μερες σπασμενο καπακι φρεατιου στη μεση του δρομου (στην δεξια λωριδα για να πας πανω απο την ανισοπεδη) το οποιο ειναι κοφτερο σαν ξυραφι, ειναι θεμα χρονου να γινει ατυχημα-δυστηχημα αν δεν εχει γινει ηδη! Ειναι 2-3 μερες τουλαχιστον. Αν ξερει καποιος που πρεπει να παρουμε, ας παρει, αλλιως να δωσει το τηλ.
ειδικα λιγο πριν τη σταση των λεωφορειων εχει φρεατια 'λακουβες' στη μεση της δεξιας λωριδας κανεις μα κανεις απο τους υπευθυνους συντηρησης δεν τα εχει δει????
Ένα απο αυτα που λες εχει καπως σπασει και εξεχει σαν ξυραφι...
Ξερει καποιος που μπορουμε να το αναφερουμε?
-
Swift; Άμα καθόταν όμως πίσω κάποιος...
-
Νταλίκα το χτύπησε;
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ