-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Καλά τι γίνεται στην Β. Ελλάδα????
Όλο σε αρδευτικά κανάλια πέφτουν!!!!
Τι γίνεται δεν φαίνονται??? είνια κακοτεχνίες???? ή φταίει η υπερβολική ταχύτητα????
Υπάρχει δηλαδή δρόμος εκει πάνω που έχεις δίπλα το κανάλι άφρακτο και για να το περάσεις έχει γεφυράκι/ στοφή 90 μοιρών και πάνε ευθεία οι τύποι????Και όχι μόνο στην Β. Ελλάδα...
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Υπάρχει δηλαδή δρόμος εκει πάνω που έχεις δίπλα το κανάλι άφρακτο και για να το περάσεις έχει γεφυράκι/ στοφή 90 μοιρών και πάνε ευθεία οι τύποι????Ναι υπάρχουν πολλά τέτοια. Αλλά άμα γυρνάς από γλέντι τα ξημερώματα και έχεις πιει και λίγο παραπάνω...
-
Νέο πολύνεκρο τροχαίο στο πέταλο του Μαλιακού το απόγευμα του Σαββάτου
Καραμπόλα θανάτου για έξι άτομα
*Νέο πολύνεκρο τροχαίο σημειώθηκε περί τις 6.40 το απόγευμα του Σαββάτου στο πέταλο του Μαλιακού, όταν σε καραμπόλα τεσσάρων ΙΧ αυτοκινήτων βρήκαν τραγικό θάνατο έξι άνθρωποι, ένας τραυματίσθηκε βαριά και άλλοι δύο είναι ελαφρά τραυματίες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έξι πτώματα είναι απανθρακωμένα και παραμένουν εγκλωβισμένα σε δύο αυτοκίνητα, τα οποία λόγω της σύγκρουσης άρπαξαν φωτιά και συνεχίζουν να φλέγονται.*
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Νέο πολύνεκρο τροχαίο στο πέταλο του Μαλιακού το απόγευμα του ΣαββάτουΚαραμπόλα θανάτου για έξι άτομα
τα χουμε γράψει τόσες φορές... αφού έχει κάμερες, πως έγινε;
ο καρόδρομος δεν φταίει ΠΟΤΕ!
-
Η φυση παντα θα 'παιρνει' τους πιο αδυναμους σε μυαλο και σωμα. Ο ανθρωπος δεν εχει κανενα δυνατο σημειο στο σωμα, εχει ομως μυαλο. Αν και αυτο το αφησει αδυνατο, η φυση θα αναλαβει και θα εξαφανισει οτιδηποτε δεν εχει ποιοτητα, ωστε καθε γενια να ειναι καλυτερη.
Εμεις στην Ελλαδα με την πολυ μαγκια μας, αποφασισαμε οτι εχουμε πολυ καλο μυαλο και ικανοτητες. Και ενα ποτηρι παραπανω, ελα μωρε....και σερβις καθε δισεκτο ετος γιατι πρεπει να παμε μπουζουκια, και τα ματια μας δεν χρειαζονται εξεταση ΠΟΤΕ, γιατι ειμαι γεννημα ΑΕΤΟΥ, και πολλα αλλα.
Μπαινει και στην εξισωση, μαζι με τα ξερα καιγονται και τα χλωρα, και ετσι θρυνουμε θυματα καθε ΣΚ.
Πολυ κριμα και δεν θα ηθελα να ημουν στη θεση ουτε των αστυνομικων εκει ουτε των συγγενων.
-
Οι περισσότεροι λένε ότι οι αιτίες των ατυχημάτων είναι οι κακοφτιαγμένοι δρόμοι, η ελλειπής αστυνόμευση οι υπερβολικές ταχύτητες κλπ..
Σε άλλο thread του forum πολλοί υπερυφανέβονται για τα τελικιάσματα με 200+ σε δημόσιους δρόμους . Τα συμπεράσματα δικά σας. -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Οι περισσότεροι λένε ότι οι αιτίες των ατυχημάτων είναι οι κακοφτιαγμένοι δρόμοι, η ελλειπής αστυνόμευση οι υπερβολικές ταχύτητες κλπ..
Σε άλλο thread του forum πολλοί υπερυφανέβονται για τα τελικιάσματα με 200+ σε δημόσιους δρόμους . Τα συμπεράσματα δικά σας.Προφανως δεν οδηγεις.
Δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο. Εκει ειναι το δυσκολο. Που και πως μπορει να τρεξει καποιος.
Στα πιτς, πανε με 80-100 τα Φ1 γιατι εχει ανθρωπους και πολλα άλλα, μολις βγαινουν πανε με 300 και 350 και ομως εχει να σκοτωθει ανθρωπος απο το 1994.
Τρεχουμε εκει που επιτρεπουν οι συνθηκες και ακομα καλυτερα και οι νομοι.
-
Ο χρήστης 037 έγραψε:
Σε άλλο thread του forum πολλοί υπερυφανέβονται για τα τελικιάσματα με 200+ σε δημόσιους δρόμους . Τα συμπεράσματα δικά σας.Προφανως δεν οδηγεις.
Δεν ειναι ολα ασπρο μαυρο. Εκει ειναι το δυσκολο. Που και πως μπορει να τρεξει καποιος.
Στα πιτς, πανε με 80-100 τα Φ1 γιατι εχει ανθρωπους και πολλα άλλα, μολις βγαινουν πανε με 300 και 350 και ομως εχει να σκοτωθει ανθρωπος απο το 1994.
Τρεχουμε εκει που επιτρεπουν οι συνθηκες και ακομα καλυτερα και οι νομοι.
Δεν οδηγώ και το έχω γράψει. Μόλις έγινα 18 ετών. Ασφαλώς και μπορείς να τρέχεις εκεί που το επιτρέπουν οι συνθήκες αλλά εγώ δεν ξέρω κανένα δρόμο που να επιτρέπει την κίνηση με 200+. Το παράδειγμα της F1 για μένα είναι άτοπο καθώς οι κανόνες ασφαλείας εκεί όλοι γνωρίζουμε ποιοι είναι, οι οδηγοί τρέχουν σε κλειστές διαδρομές και όλοι μα όλοι (ακόμα και ο lollipop man) βρίσκονται εκεί με δική τους ευθύνη γνωρίζοντας όλους τους κινδύνους και πληρώνονται αδρά για την παρουσία τους εκεί.
-
Το παραδειγμα της Φ1 ηταν ακραιο για να υπογραμμισω μερικα πραγματα, οπως οτι ακομα και εκει υπαρχει ενας διαχωρισμος για το που μπορει κανεις να τρεξει και που οχι, και δεν το ανεφερα για να συγκρινω την πιστα με τον δημοσιο δρομο.
Εαν δεν ξερεις κανενα μερος εσυ, δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει. Οι περισσοτεροι αυτοκινητοδρομοι της Γερμανιας και για σχεδον ολο το μηκος τους ειναι χωρις οριο.
Δηλαδη 350 αμα μπορεις.
Αυτο το παραδειγμα ΜΟΝΟ ατοπο δεν ειναι.
-
Στην F1 μπορεί να μην έχει πεθάνει πιλότος τα τελευταία 10 χρόνια, όχι όμως ότι δεν υπάρχουν θάνατοι (πχ. κριτών). Ο τελευταίος μάλιστα πρέπει να έγινε πριν ένα χρόνο.
Όσο για τη Γερμανία δεν υπάρχει όριο σε πολλά σημεία αλλά με πολλές προϋποθέσεις. Για να βγάλεις τον κόφτη των 250 ενημερώνεις την ασφαλιστική η οποία πολλαπλασιάζει (και όχι απλώς αυξάνει) τα ασφάλιστρα. Επίσης σε περίπτωση δυστυχήματος νομίζω υπάρχουν ιδιαιτερότητες ως προς την αντιμετώπιση.
Πιστεύω πρέπει να γίνει διαχωρισμός μεταξύ του τρέχω για να κερδίσω χρόνο και του τρέχω γιατί απλά το γουστάρω.
Αν κάποιος πρέπει να είναι από Αθήνα Θεσσαλονίκη σε 3 ώρες και αποφασίσει να το κάνει με την νέα Μ5 που έχει στο γκαράζ του απλά έχει κάνει λάθος επιλογή. Με το αεροπλάνο θα πήγαινε πιο γρήγορα, πιο φθηνά και ατσαλάκωτος.
Εάν όμως το κάνει απλά διότι το 'γουστάρει', όλοι έχουμε αντίληψη του τί γίνεται γύρω μας, σταθμίζουμε την ικανοποίηση με τους κινδύνους που δημιουργούνται από την μείωση των δικλειδών ασφαλείας, και πέρνουμε την απόφασή μας. -
Ο χρήστης 037 έγραψε:
Εαν δεν ξερεις κανενα μερος εσυ, δεν σημαινει οτι δεν υπαρχει. Οι περισσοτεροι αυτοκινητοδρομοι της Γερμανιας και για σχεδον ολο το μηκος τους ειναι χωρις οριο.Το τόπικ λέγεται ''ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ''. Εγώ αναφέρομαι στην Ελλάδα. Όχι σε άλλες χώρες. Άσε ότι όταν αναφέρεις Γερμανικούς δρόμους πρέπει να αναφέρεις και την νοοτροπία των Γερμανών πολιτών η οποία δεν είναι ''πήρα την καινούργια τρίλιτρη μπέμπα και πάω στο χωριό μου με 200 για να με θαυμάσουν οι άλλοι βλάχοι'' .
Στην F1 μπορεί να μην έχει πεθάνει πιλότος τα τελευταία 10 χρόνια, όχι όμως ότι δεν υπάρχουν θάνατοι (πχ. κριτών). Ο τελευταίος μάλιστα πρέπει να έγινε πριν ένα χρόνο.
Το 2001 στην Αυστραλία.
Εάν όμως το κάνει απλά διότι το 'γουστάρει', όλοι έχουμε αντίληψη του τί γίνεται γύρω μας, σταθμίζουμε την ικανοποίηση με τους κινδύνους που δημιουργούνται από την μείωση των δικλειδών ασφαλείας, και πέρνουμε την απόφασή μας.
Και οι άλλοι τί φταίνε?
Σήμερα σκοτώθηκαν 5 παιδάκια, τα ρώτησε κανείς? -
Ο χρήστης Theofaman έγραψε:
Δεν οδηγώ και το έχω γράψει. Μόλις έγινα 18 ετών. Ασφαλώς και μπορείς να τρέχεις εκεί που το επιτρέπουν οι συνθήκες αλλά εγώ δεν ξέρω κανένα δρόμο που να επιτρέπει την κίνηση με 200+.Φίλε, κανένας δρόμος στην Ελλάδα δεν φτιάχνεται για ταχύτητες με 200+ όπως αναφέρεις.
Παρόλα αυτά υπάρχουν αρκετά, μέχρι πολλά, σημεία όπου μπορεί κάποιος να δοκιμάσει για λίγο να κινηθεί σε αυτές τις ταχύτητες...Εξάλλου αν προσέξεις καλύτερα στο αντίστοιχο topic που αναφέρονται στις τελικές θα καταλάβεις ότι σχεδόν όλοι το έκαναν μόνο για λίγα δευτερόλεπτα μέχρι μερικά λεπτά...
Κανένας δεν είναι τόσο τρελλός (πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια) για να οδηγήσει έτσι για τόση ώρα...
Και μόνο η ένταση και η αυτοσυγκέντρωση που χρειάζεται σε εξουθενώνει.Όταν λοιπόν με το καλό οδηγήσεις και αποκτήσεις λίγη εμπειρία στο θέμα πιστεύω ότι σίγουρα θα αναθεωρήσεις.
-
theofaman,
αντε γραψε καννα χιλιομετρο στην εθνικη, και μετα ελα να ξαναπαραπονεθεις οτι φταινε αυτοι που καμια φορα δοκιμαζουνε τελικες..αντε δες τι πα'να πει φορτηγατζης, αντε δες τι πα να πει σκατα οδοστρωμα, αφυλαχτοι κομβοι, αναποδες κλισεις,
αντε δες τι πα'να πουν πολλα πραγματα που συμβαινουνε..αντε αγορακι μου..
καποιος που ψαχνει να μετρησει τελικες, ψαχνει και τις καταλληλες συνθηκες..
και εκτος αυτου, ειναι συγκεντρωμενος 100%δεν επινε ουζακια 1 ωρα πριν και τωρα τον επιασε η νυστα στο τιμονι
φορτωμενο με 6 ατομα στο ΙΧ και τα μπαγκαζια τους...αντε γιατι η πολλη τηλεοραση βλαπτει..
εκτος αν θες να αλλαξεις nick και να σε λεμε ΛΙΑΓΚΑ
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
theofaman,
αντε γραψε καννα χιλιομετρο στην εθνικη, και μετα ελα να ξαναπαραπονεθεις οτι φταινε αυτοι που καμια φορα δοκιμαζουνε τελικες..αντε δες τι πα'να πει φορτηγατζης, αντε δες τι πα να πει σκατα οδοστρωμα, αφυλαχτοι κομβοι, αναποδες κλισεις,
αντε δες τι πα'να πουν πολλα πραγματα που συμβαινουνε..αντε αγορακι μου..
καποιος που ψαχνει να μετρησει τελικες, ψαχνει και τις καταλληλες συνθηκες..
και εκτος αυτου, ειναι συγκεντρωμενος 100%δεν επινε ουζακια 1 ωρα πριν και τωρα τον επιασε η νυστα στο τιμονι
φορτωμενο με 6 ατομα στο ΙΧ και τα μπαγκαζια τους...αντε γιατι η πολλη τηλεοραση βλαπτει..
εκτος αν θες να αλλαξεις nick και να σε λεμε ΛΙΑΓΚΑ
Καλά, την γνώμη του είπε το παλικάρι...
Μην τον φάμε κιόλας... -
νομιζω οτι ΔΕΝ εχει γνωμη, απλα αναμασαει (οπως οι περισσοτεροι)
τις βλακειες που ακουμε στην τιβι -
Αρχικά εγώ δεν επιτέθηκα σε κανέναν. Έπειτα, όσα γράφεις τα θεωρώ προσβλητηκά από την στιγμή που δεν ξέρεις ποιός είμαι και τί κάνω.
Δυστυχώς ή ευτυχώς οι συνθήκες της ζωής τα έχουν φέρει έτσι ώστε να έχω κάνει εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα σαν συνοδηγός χωρίς ευτυχώς να έχω ποτέ κάποιο ατύχημα. Κάτι το οποίο πιστεύω πως είναι καθαρά θέμα τύχης καθώς και εγώ έχω πάρει μέρος σε τέτοια τελικιάσματα (πάντα σαν συνοδηγός) και μετά ένιωσα πολύ μ@λάκας γι'αυτό.
Γνωστός μου πήγεναι με 170 με το Felicia στην Αθηνών-Λαμίας. Όπως αναφέρεις και εσύ 100% συγκεντρωμένος χωρίς κίνηση κλπ.. Όμως στην αριστερή λωρίδα υπήρχε μία σιδηρόβεργα που είχε πέσει από φορτηγό. Την απέφυγε, έχασε τον έλεγχο, έπεσε στις μπαριέρες και ευτυχώς έσπασε μόνο μερικά κόκκαλα. Δηλαδή πιστεύεις πως σε δημόσιο δρόμο, όση πείρα και ικανότητες να έχεις δεν πρόκειτε να σου συμβεί ποτέ αυτό? Είσαι τόσο σίγουρος? Ακόμα και ο Σουμάχερ να ήσουν πάλι θα την είχε πουτ@%$σει .Τέλος, ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΛΑΓΚΙΑ
Άντε τρέξτε σε καμιά πίστα... έχω βαρεθεί να βλέπω εξυπνάκηδες στους δρόμους. -
UPDATE
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
τελικά δεν ήταν 6, 9 στο ένα και 4 στο άλλο...
-
theofaman
επειδη εισαι μικρος, δεν θα επεκταθω αλλο σε αυτα που γραφεις..
οσο μεγαλωνεις, θυμησου μονος σου τι πιστευες παλια και τι θα πιστευεις τοτεοταν ακους μετωπικη Ι.Χ., 90% υπηρχε και μια νταλικα στην ιστορια ή ενας απο τους δυο κοιμηθηκε.
τελος 170 σταθερα με το felicia ειναι πολλα.. ο φιλος σου επρεπε να πηγαινει με χαμηλοτερη σταθερη ταχυτητα.. εννοειται!!!
περαστικα του, και προσοχη σε ολους!
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
theofaman
επειδη εισαι μικρος, δεν θα επεκταθω αλλο σε αυτα που γραφεις..
οσο μεγαλωνεις, θυμησου μονος σου τι πιστευες παλια και τι θα πιστευεις τοτεοταν ακους μετωπικη Ι.Χ., 90% υπηρχε και μια νταλικα στην ιστορια ή ενας απο τους δυο κοιμηθηκε.
τελος 170 σταθερα με το felicia ειναι πολλα.. ο φιλος σου επρεπε να πηγαινει με χαμηλοτερη σταθερη ταχυτητα.. εννοειται!!!
περαστικα του, και προσοχη σε ολους!
Αν νιώθεις ήσυχος και ήρεμος με το 10% (το οποίο είναι ρεαλιστικό και εδώ συμφωνούμε) τότε πάω πάσο. Μπορείς να με πεις φοβιτσιάρη αλλά σε δημόσιο δρόμο θα προσπαθήσω να μην υπερβάλλω ποτέ κυρίως για να μην υποστούν τις συνέπειες οι άλλοι. Προτιμώ να δώσω 50 ευρώ σε μία πίστα και να ξεσκιστώ μόνος μου χωρίς να υπάρχει η πιθανότητα να πάρω και άλλους στο λαιμό μου.
ΥΓ) Επειδή την πλειοψηφία της σημερινής νεολαίας την έχει φάει η αδράνεια (κοινώς μαλακία) δεν σημαίνει ότι βράζουν όλοι στο ίδιο καζάνι.
Φιλικά Θεόφιλος.
-
απο μυαλο καλα τα πας...οταν θα το παντρεψεις με την εμπειρια σου θα εισαι κομπλε.
τοτε ομως θα βρεθεις και προ εκπληξεως, καθως θα διαπιστωσεις οτι το 50% των θεωριων σου θα πανε περιπατο...
μην ανησυχεις, συμβαινει σε ολουςγια να μην πιστευεις στραβα πραγματα, οταν πηγαμε εκδρομη στο βολο 15 αυτοκινητα προσφατα, ποτε δεν πηγαμε πανω απο 140χ.α.ω.
οταν ταξιδευω μονος, με τις σωστες συνθηκες παντα, δεν εχω σταθερη ταχυτητα πανω απο 170-180.
εννοειται το αμαξι ολα στην εντελεια και τσεκαρισμενα πριν την αναχωρηση.
τωρα αν καμια φορα οταν εχεις οριζοντα, πατας απο εκει μεχρι τα 2-οσα και μετα παλι κατω, αλλο πραμα..
μιλαμε για καταστασεις που κρατανε ενα λεπτο..
και ειναι επιλεγμενες...δεν ηθελα να σε αποπαρω, αλλα αυτα που λενε τα καναλια (υπερβολικη ταχυτητα και υπερβολικη ταχυτητα) δεν ισχυουν.
απλα εξυπηρετουν στοχους δικους τους και αλλων, βραχυπροθεσμους και μακροπροθεσμους..
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ