-
Sigoura aiones mprosta apo emas alla exoun kai edo ta koula tous!
eimoun se autobahn me 3 lorides pou den eixe orio kai ksafnika o idios dromos apokta orio 100 epeidi metaksy aristeris kai mesaias eleipe i diagramisi!
Syxna dromoi xoris orio pernane pano apo gefyres i tounel kata ta opoia to orio peftei ite sta 120 ite sta 100. Logiko akougetai alla ta perissotera tounel kai gefyres den exoun mikos pano apo 500 metra! mexri na frenareis apo ta 200 exeis vgei apo to tounel...
Se autobahn xoris orio vlepeis syxna pykna kati pinakides me orio 80 kai apokato mia monimi pinakida mou leei 'mono se periptosi vroxis'! E tis protes fores (prin diavaso ti leei apo kato) psarona kai erixna kati frenarismata!
Symfoititis mou ti patise asxima me tetoia pinakida! Itan se dromo xoris orio me 220 kai vlepei orio 80 me tampelitsa apo kato kai nomize pos itan apo aytes gia to vregmeno kai telika itan kanoniko orio kai i pinakida apo kato elege 'gia meiosi tis ixorypansis metaksy 22.00-6.00'. Otan autobahn pernaei dipla apo xoria vazoun kati tetoia oste na exei isixia tis vradynes ores. Apotelesma na xasei diploma kai na plirosei kai kati 'psila'...
Pantos epeidi edo einai megaaaaaaali prosvoli na paikseis fota ston allo, to kateksoxin spor einai to kolima! Miden apostaseis akoma kai se 200+
-
Ο χρήστης ginogsm έγραψε:
Εγω παλι κανω Αθηνα-Πατρα σε 1,5 ωρα (μετρωντας απο εκει που βγαινεις στον Ασπροπυργο απο το Σχιστο) και ΠΟΤΕ δεν εχω κινδυνεψει. Εξαιρω την περιπτωση που θα σου ερθει καποιος απο απεναντι, οπου εκει καλη τυχη.
Δηλαδή κινείσαι με 140μωτ ; Και το λές ; Φίλε kacey εδώ νομίζω ότι είσαι πάρα πολύ λάθος. Όχι επειδή το λές αλλά επειδή το κάνεις , έστω και εάν δεν έχεις κινδυνέψει.
Ego pantos tin vgazo 120 tin mesi taxytita. Apo ekei pou leei o Kacey einai 190 xlm mexri tin patra. Den einai ypervoliko an to aytokinito se voithaei sto prosperasma.
Ego to ekana synithos 1 ora kai 50 lepta apo rafina alla meta apo 2-3 fores syneiditopoisa pos ftano eksouthenomenos kai exontas kapsei sxedon ena ntepozito, mono kai mono gia na kerdiso misi ora.
Den aksizei.... -
Ο χρήστης karalisd έγραψε:
Εγω παλι κανω Αθηνα-Πατρα σε 1,5 ωρα (μετρωντας απο εκει που βγαινεις στον Ασπροπυργο απο το Σχιστο) και ΠΟΤΕ δεν εχω κινδυνεψει. Εξαιρω την περιπτωση που θα σου ερθει καποιος απο απεναντι, οπου εκει καλη τυχη.
Δηλαδή κινείσαι με 140μωτ ; Και το λές ; Φίλε kacey εδώ νομίζω ότι είσαι πάρα πολύ λάθος. Όχι επειδή το λές αλλά επειδή το κάνεις , έστω και εάν δεν έχεις κινδυνέψει.
Ego pantos tin vgazo 120 tin mesi taxytita. Apo ekei pou leei o Kacey einai 190 xlm mexri tin patra. Den einai ypervoliko an to aytokinito se voithaei sto prosperasma.
Ego to ekana synithos 1 ora kai 50 lepta apo rafina alla meta apo 2-3 fores syneiditopoisa pos ftano eksouthenomenos kai exontas kapsei sxedon ena ntepozito, mono kai mono gia na kerdiso misi ora.
Den aksizei....120χλμ μωτ σημαίνει ( επειδή έχει και δύο διόδια κτλ ) ότι κινείσαι με 150 - 160 για μεγάλο διάστημα , 140χλμ μωτ που λέει ο Κώστας ( εάν εξέλαβα το 1,5 ορθά ως μιάμιση ώρα ) σημαίνει ότι αντίστοιχα κινείσαι με 180+ χάω , 1ω50λ για 270χλμ ( από Ραφήνα ) αντιστοιχούν σε πάνω από 150χαω μωτ. Μου λές λοιπόν ότι είναι ΟΚ ; Και μετά μας φταίει ο δρόμος ; Και οι κακοτεχνίες ; Και η ελλιπής αστυνόμευση ;
-
Katse giati kaneis lathos prakseis!
Apo rafina einai 220 xlm! kai ennoo apo tin eisodo tis Attikis odou. Kai gia ton Kacay kai gia mena i mesi taxytita vgainei kapou sta 120-125 xlm. Pou logika tha itan msi 140-150 mexri tin korintho kai kapou sta 100-110 apo korintho patra... -
Katse giati kaneis lathos prakseis!
Apo rafina einai 220 xlm! kai ennoo apo tin eisodo tis Attikis odou. Kai gia ton Kacay kai gia mena i mesi taxytita vgainei kapou sta 120-125 xlm. Pou logika tha itan msi 140-150 mexri tin korintho kai kapou sta 100-110 apo korintho patra...Kaneis lathos prakseis
Δεν νομίζω ότι είναι έτσι. Μόνο η Αττική Οδός από άκρη σε άκρη είναι 46 χλμ. Θες και καμιά 15αριά για ναείσαι στην Ραφήνα. Από Ελευσίνα η Πάτρα είναι 180 χλμ. Σύνολο 180+45+15=240. Μέχρι να βγεις Αττική Οδό αποκλείεται με τα φανάρια και την Μαραθώνος να πηγαίνεις με μωτ > 45 χάω.Για να βγάλεις μετά 120χαω μωτ πρέπει να πηγαίνεις...ξέρεις πως
Δεν νομίζω ότι η ΕΟ μας είναι για 180 χάω. Και τα 100-110 τα βρίσκω πάνω από τα όρια και υπερβολικά για την ΕΟ ( ) Κορίνθού Πατρών για τη συνήθη κίνηση.
-
epeidi grafo 'apo tin eisodo tis attikis odou' kataligo pos symfonoume pos einai 220-225 xlm apostasi.
Mesi tayitita mexri korintho ta 130-140 kata tin gnomi mou den einai ypervolika an i roi tou dromou to epitrepei kai to idio isxyei kai gia ta 100-110 mesi taxytita sto korinthos patra.eipa omos kai pio pano pos to apotelemsa itan na ftano eksouthenomenos apo tin aytosygkentrosi kai exontas kapsei sxedon 40 litra, gia na kerdiso misi ora! Vlakeia an den yparxei sovaros logos.
Opos kai o Kacey etsi kai ego den thymamai na antimetopisa kapoia epikindyni katastasi. Sigoura itan poly pio ksekourasta otan to ekana 2misi ores alla oxi ligotero epikindyna...
-
ΟΚ , πάσο.
-
Se periptosi thanatiforou troxaiou poia einai i diadikasia gia ton thyti?
-
Εν αρχή ΤΟΤΑ .......... απο κει πάει στον εισαγγελέα η υπόθεση και θα πάρεις δικάσιμο!!!! Νομίζω δυο δικαστήρια ένα για το αστικό κομμάτι και ένα για το ποινικό........
Μεθυσμένοι μετά το ΤΟΤΑ πάνε στον νοσοκομείο για εξετάσεις
Δικηγόρος ας μας επιβεβαιώσει............. -
Sta dikastiria oi poines einai tarifa?
Eksetazetai poiniko mitroo toy thyti, istroriko atyximaton sto simeio, ktl ktl? -
Καλό είναι να γράφουμε Ελληνικά...........................
Δεν υπάρχει ταρίφα φίλε μου.... σε αυτά τα τροχαία υπάρχει νεκρός, ανάπηροι κλπ.......... δεν μιλάμε για απλή παραβίαση στάθμευσης
Όλα παίζουν ρόλο σε μια δίκη. Λογικά η αρχική κατηγορία είναι ανθρωποκτονία απο αμέλεια και στην δίκη η αμέλεια θα βαρύνει ή θα ελαφρύνει ανάλογως των στοιχείων που θα προκύψουν.
Μέθη, υπαιτιότητα άλλου κλπ κλπ
-
Sta dikastiria oi poines einai tarifa?
Eksetazetai poiniko mitroo toy thyti, istroriko atyximaton sto simeio, ktl ktl?Τί το ψάχνεις τώρα όταν πιάσεις το τιμόνο στα χέρια σου πρέπει να προσέχεις δέ το πιάνεις για να σκοτώνεις τον κόσμο.
-
σημερα το πρωι στο φαναρι στο παλατακι Χαιδιαριου,πεσμενη μηχανη στο δρομο κατι σαν bandit,χωρις τιμονι-ψαλιδια-τροχο και ο αναβατης ειχε πεσει μπρουμυτα στο διαζωμα πανω στο γκαζον.ηταν αναισθητος ευτυχως φοραγε κρανος.
μακαρι να ειναι καλα ο ανθρωπος
-
Ξέρει κανείς τι έγινε χθες γύρω στις 21:00 κατέβασμα Κιφησού στο ύψος της Π. Ράλλη; Ανέβαινα και είδα πως γινόταν της ανωμαλίας, πολλά αυτοκίνητα, περιπολικά, γερανοί, και τα περιπολικά είχαν κλείσει τελείως το ρεύμα καθόδου και κάνανε εκτροπή από το φανάρι της Π. Ράλλη.
-
Πρίν λίγο είδα στις ειδήσεις για ένα Ferrari sliver-blue 430 ή 360, δεν μπορούσες να καταλάβεις.. στην Βουλιαγμένης.
Δεν είχε μέινει τίποτα κυριολεκτικά, μόνο κάτι ζάντες και η καρότσα!
Μάλλον έφαγε μια στάση με ΠΟΛΛΑ!
Το οτι ήταν Ferrari το καταλάβαινες μόνο απο τις ζάντεςΑς ελπίζουμε οι οδηγοί να βγήκαν σώοι....
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Πρίν λίγο είδα στις ειδήσεις για ένα Ferrari sliver-blue 430 ή 360, δεν μπορούσες να καταλάβεις.. στην Βουλιαγμένης.
Δεν είχε μέινει τίποτα κυριολεκτικά, μόνο κάτι ζάντες και η καρότσα!
Μάλλον έφαγε μια στάση με ΠΟΛΛΑ!
Το οτι ήταν Ferrari το καταλάβαινες μόνο απο τις ζάντεςΑς ελπίζουμε οι οδηγοί να βγήκαν σώοι....
Νεκρη η συνοδηγός, αν άκουσα καλά ήταν πάνω από 60 χρονών και η δυο επιβαίνοντες.
-
Το περίεργο είναι πως σε ένα ακόμα ατύχημα, η Ferrari λαμπάδιασε!
-
Ο χρήστης skous έγραψε:
Το οτι ήταν Ferrari το καταλάβαινες μόνο απο τις ζάντεςΚαι από το λαμπάδιασμα...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Το περίεργο είναι πως σε ένα ακόμα ατύχημα, η Ferrari λαμπάδιασε!Γιατί είναι περίεργο..
Είναι γνωστό πρόβλημα που εάν δεν κάνω λάθος έχει να κάνει με το ότι το λάδι είναι κοντά στην εξάτμιση...
-
νομιζω οτι ηταν ηταν ενα ατομο στην ferrari μια κυρια 65 χρονων η οποια ειναι νεκρη και αν καταλαβα καλα αλλο ενα ατομο νεκρο το οποιο δεν ξερω αν ηταν συνεπιβατης η επιβατης αλλου αυτοκινητου που ενεπλακη στο ατυχημα
ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ ΑΤΥΧΗΜΑΤΑ