-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
αφου επιτρεπει αυτο το μπουρ...λο που ονομαζεται κρατος σε καθε ηλιθιο, ανεκπαιδευτο, κομπλεξικο να οδηγει ταξι, καλα μας κανουνΚανένας όμως από αυτούς που το επιτρέπουν δεν χρησιμοποιεί ταξί...
-
Για πρώτη φορά ταρίφας, ενώ είμαι μέσα, βλέπει μακριά κάποια να σηκώνει το χέρι της και με ρώτησε αν δέχομαι να σταματήσει να την ρωτήσει που πάει...
Πρώτη φορά μου συμβαίνει...
-
ΞΕΡΕΤΕ ΤΗ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΕΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΤΕ Μ........ Η ΤΟΥΣ ΦΑΣΚΕΛΩΣΕΤΕ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΓΡΙΑ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟ ΑΝΑΚΑΛΗΨΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ.
Ο ΕΝΑΣ ΕΙΧΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΣ ΚΗΦΙΣΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΧΑΚΗ, ΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΕΥΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΟ ΠΑΛΟΜΕΝΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣΟΥΝ ΔΕΞΙΑ.
Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΟΡΙΔΑ, ΦΡΕΝΑΡΕΙ ΑΝΑΒΑΕΙ ΑΛΑΡΜ, ΣΚΕΦΤΕΣΕ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΕ, ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ ΔΕΞΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΕΛΑΤΗ ΔΥΟ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΓΛΕΙΤΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΦΑΝΤΗ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ.
ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ Ο ΚΑΛΗΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΠΕΙΝΑΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΔΙΠΛΗ ΣΕΙΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ, ΟΙ ΓΝΩΣΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΤΗΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΟΤΕ, ΛΕΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΡΑΚΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ Κ. ΒΑΡΝΑΛΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΗΝ PIZZA ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΕΙ ΤΗΝ ΜΠΥΡΙΤΣΑ ΤΟΥ ΚΑΘΙΣΜΕΝΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ.
ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΕΙΝΑ. -
Ο χρήστης deggman έγραψε:
ΞΕΡΕΤΕ ΤΗ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΕΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΤΕ Μ........ Η ΤΟΥΣ ΦΑΣΚΕΛΩΣΕΤΕ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΓΡΙΑ...Όχι ότι ο τίτλος ταρίφα του αρέσει!
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
ΚΑΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ Ο ΚΑΛΗΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΟΥΡΟΥ, ΠΕΙΝΑΣΕ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΔΙΠΛΗ ΣΕΙΡΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΕΛΑΝΙΔΙΑ,.
Αυτο ειναι συχνο φαινομενο και οχι μονο απο ταριφες... η βελανιδια εκει φημιουργει προβλημα... και φταιει η ανοχη της αστυνομιας κατα τη γνωμη μου! τι παει να πει 'δυο λεπτακια...' ειδατε τι γινεται...
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
ΞΕΡΕΤΕ ΤΗ ΤΟΥΣ ΤΡΕΛΛΕΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΤΕ Μ........ Η ΤΟΥΣ ΦΑΣΚΕΛΩΣΕΤΕ, ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΓΡΙΑ...
Όχι ότι ο τίτλος ταρίφα του αρέσει!
Οπότε χρησιμοποιείς το συνδυασμό των τριών, για εγγυημένο αποτέλεσμα.
'Πάρτα, μ@λ... ταρίφα!'
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Για πρώτη φορά ταρίφας, ενώ είμαι μέσα, βλέπει μακριά κάποια να σηκώνει το χέρι της και με ρώτησε αν δέχομαι να σταματήσει να την ρωτήσει που πάει...Πρώτη φορά μου συμβαίνει...
Και εμένα μου έχει συμβεί.... Στον ύπνο μου!
Γι' αυτό και εγώ αν χρειαστεί να πάω κάπου χωρίς αμάξι πέρνω πάντα τα ΜΜΜ και όχι τον κάθε ψυχάκια ταρίφα.
-
το καλοκαιρι χρειαστηκα ταξι απο πενταγωνο για ψυχικο. τσουπ σηκωνω το χερι και σταματα εινα μερσεντες Ε250 καθαρο στην πενα. μπαινω μεσα και ο οδηγος φορουσε γραβατα και ηταν πολυ ευγενικος. με ρωτησε τι μουσικη θελω να ακουσω και αν με ενοχλει ο κλιματισμος. !!!! τελικα εμαθα οτι ανηκει στο μερσεντες κλαμπ που εξυηπηρετει ΒΠ κυριως, και μια κουρσα τον εφερε εκει, οποτε και με πηρε... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ οχι αστεια!!
ελπιζω να δω και αλλους τωρα εν οψει ολυμπιακων! -
Με την χαρά θα μείνεις φιλε μου!...
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
το καλοκαιρι χρειαστηκα ταξι απο πενταγωνο για ψυχικο. τσουπ σηκωνω το χερι και σταματα εινα μερσεντες Ε250 καθαρο στην πενα. μπαινω μεσα και ο οδηγος φορουσε γραβατα και ηταν πολυ ευγενικος. με ρωτησε τι μουσικη θελω να ακουσω και αν με ενοχλει ο κλιματισμος. !!!! τελικα εμαθα οτι ανηκει στο μερσεντες κλαμπ που εξυηπηρετει ΒΠ κυριως, και μια κουρσα τον εφερε εκει, οποτε και με πηρε... ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ οχι αστεια!!
ελπιζω να δω και αλλους τωρα εν οψει ολυμπιακων!Έχω πετύχει και εγώ έναν που ήταν με μούσι απίστευτα ευγενικός, και απίστευτο αμάξι!
Τον ίδιο λέμε?
-
Ξεφευγουμε λιγο απο το θεμα, αλλα....
Χειμωνας 99-00, παιρνω ταξι απο Αραχωβα για Δελφους, Merceds E3xx η οπως αλλιως τεσπα λεγεται το μεγαλυτερο μοντελο σε diesel. Εγω στην θεση του συνοδηγου και πισω δυο φιλες ( ).
Με το που μπαινουμε μεσα, βλεπω ηχοσυστημα με Minidisc (τοτε δεν ειναι και πολυ συνηθισμενα). Μου κανει εντυπωαση και τον ρωταω. Τι ακους μου απανταει? Rock Του λεω, βγαινει το ενα MD που ειχε μεσακαι μαπινει ενα αλλο, και αρχιζει να παιζει Paranoid σε live.....Ηχος απιστευτος, μπασα οσο δυνατα πρεπει κλπ κλπ. τον ρωταω τι εχει κανει, και σταματαει στην ακρη του δρομου, με παει πισω στο πορτ-μπαγκαζ οπου φιλοι μου ειχε ολοκληρη εγκατασταση με ενισχυτες subwoofer ενεργο equaliser κλπ κλπ. αλλα ολα σε κατασκευη που αφηνε αρκετο χωρο γι αποασκευες και κανονικοτατο (χωιρς κουτια να εξεχουν) χωρο. Μενω καγκελο εγω, βλεπω και το Ε3χχ απο πισω, οποτε κανω και την αποτελιωτικη ερωτηση:Παει καθολου?
(Αντισπιν off) Για να δουμε....Φοβασαι? Οχι του λεω, τις γυναικες αστες μην νοιαζεσαι. Λοιπον, πρεπει να πηραμε και 10 στροφες με γραμμες (οι υπολοιπες διπλωμενοι )Tρελλα μιλαμε ρεεεεεεεεεεεεε
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Χειμωνας 99-00, παιρνω ταξι απο Αραχωβα για Δελφους,
Λοιπον, πρεπει να πηραμε και 10 στροφες με γραμμες (οι υπολοιπες διπλωμενοι )
Tρελλα μιλαμε ρεεεεεεεεεεεεεΗ αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη διαδρομή είναι εκπληκτική για γρήγορη οδήγηση ειδικά αν ξέρεις το δρόμο και κοιτάς μακριά τι έρχεται! Επειδή είναι κατηφόρα μπορείς με λίγα άλογα να πας πολύ γρήγορα.... (Προσοχή το καμπέρ στη στροφή με την ταμπέλα αλλαγής νομού, τις 2 φουρκέτες, η δεύτερη συχνά έχει χαλίκι ή νερά και άλλη μια στροφή νομίζω η δεύτερη μετά την 2η φουρκέτα που είναι λίγο ύπουλη. Προσοχή, θέλει πολύ φρένο στην είσοδο για Δελφούς που αρχίζει και ανηφορίζει ο δρόμος γιατί στενεύει και έχει πεζούς και λεωφορεία και μπορεί να έρχεσαι φορτωμένος με πάρα πολλά χιλιόμετρα!) Δεν απαιτεί όμως την ροπή ενός diesel με στήσιμο ταξί αλλά μάλλον ταιριάζει καλύτερα με κάτι καλά στημένο και πιο ηψίσυχνο...
Αλλά στο θέμα μας, για εμπειρία με ταξί....δεν ήταν κι άσκημα! -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Χειμωνας 99-00, παιρνω ταξι απο Αραχωβα για Δελφους,
Λοιπον, πρεπει να πηραμε και 10 στροφες με γραμμες (οι υπολοιπες διπλωμενοι )
Tρελλα μιλαμε ρεεεεεεεεεεεεεΗ αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη διαδρομή είναι εκπληκτική για γρήγορη οδήγηση ειδικά αν ξέρεις το δρόμο και κοιτάς μακριά τι έρχεται! Επειδή είναι κατηφόρα μπορείς με λίγα άλογα να πας πολύ γρήγορα.... (Προσοχή το καμπέρ στη στροφή με την ταμπέλα αλλαγής νομού, τις 2 φουρκέτες, η δεύτερη συχνά έχει χαλίκι ή νερά και άλλη μια στροφή νομίζω η δεύτερη μετά την 2η φουρκέτα που είναι λίγο ύπουλη. Προσοχή, θέλει πολύ φρένο στην είσοδο για Δελφούς που αρχίζει και ανηφορίζει ο δρόμος γιατί στενεύει και έχει πεζούς και λεωφορεία και μπορεί να έρχεσαι φορτωμένος με πάρα πολλά χιλιόμετρα!) Δεν απαιτεί όμως την ροπή ενός diesel με στήσιμο ταξί αλλά μάλλον ταιριάζει καλύτερα με κάτι καλά στημένο και πιο ηψίσυχνο...
Αλλά στο θέμα μας, για εμπειρία με ταξί....δεν ήταν κι άσκημα!Κανονικο Road Book
-
Περιμένω έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ για ταξί, μετά από λίγο ενός κινέζος (ταρίφα) έρχεται με σηκωμένοι τι σημαία και Ρώτα που πάω, του λέω πατησιών μου λέει (τα κλασικά) κλεινό, το παιδί κλαίει, κτλ κτλ. και τότε συνέβη το απίστευτο το στρουμφ που είναι στο περιπολικό απέναντι τον σταματάει και του κόβει κλήση δυο από τα πιο απίθανα πράγματα και τα είδα την ίδια μέρα
-
Ο χρήστης petaltothemetal έγραψε:
Περιμένω έξω από την πρεσβεία του Ισραήλ για ταξί, μετά από λίγο ενός κινέζος (ταρίφα) έρχεται με σηκωμένοι τι σημαία και Ρώτα που πάω, του λέω πατησιών μου λέει (τα κλασικά) κλεινό, το παιδί κλαίει, κτλ κτλ. και τότε συνέβη το απίστευτο το στρουμφ που είναι στο περιπολικό απέναντι τον σταματάει και του κόβει κλήση δυο από τα πιο απίθανα πράγματα και τα είδα την ίδια μέρα2?
Εγώ 1 βλέπω! -
Πρέπει να δεις λίγο πιο βαθιά να ασχολείται στρουμθ με ταξιτζή που δεν πήρε κούρσα και να του δίνει κλήση για αυτό το λόγο
Για να μην πω το ότι ασχολήθηκε είναι περίεργο από μόνο του -
απιστευτο!
φαινεται θα το πηρε πατριωτικα ο μπατσος: Σου λεει οχι και το κινεζο-ταϊβαν να αρνειται κουρσα στον ελληνα!
-
Κινέζος = ταρίφας (αφού οι ταρίφες είναι η κίτρινη φυλή).
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
απιστευτο!φαινεται θα το πηρε πατριωτικα ο μπατσος: Σου λεει οχι και το κινεζο-ταϊβαν να αρνειται κουρσα στον ελληνα!
Σιγουρα την πατησε σαν πελατης (με πολιτικα ρουχα εννοω) και απο τοτε τους εχει βαλει στο κλεισιοσκοπιο του!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
ελπιζω να δω και αλλους τωρα εν οψει ολυμπιακων!Έχω πετύχει και εγώ έναν που ήταν με μούσι απίστευτα ευγενικός, και απίστευτο αμάξι!
Τον ίδιο λέμε?
ναι ειχε μουσι (περιποιημενο) και ηταν γυρω στα 50 , ευσωμος
ΤΑΡΙΦΕΣ = ΧΑΟΣ...ΚΑΠΝΟΣ...ΒΡΩΜΙΑ & ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ