-
κάτι έλεγα στο άλλο τόπικ για καταραμένες Τρίτες.... σήμερα όμως ήταν μια χαρούμενη βόλτα σπίτι-δουλειά, και αυτό χάρη στους ταξιτζήδες
Σπύρος
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
κάτι έλεγα στο άλλο τόπικ για καταραμένες Τρίτες.... σήμερα όμως ήταν μια χαρούμενη βόλτα σπίτι-δουλειά, και αυτό χάρη στους ταξιτζήδεςΣπύρος
Γιατί τι ειναι σημερα??
Την Πεμπτη εχουν απεργια...
-
και σήμερα γιατί δεν είδα ταξί ούτε για δείγμα???
Σπύρος
-
Παντως σημερα δεν ειχε κινηση στους δρομους....
Ταξι ειδα εγω παντως... -
Έχετε δει 'απεργούντα' ταξιτζή που παίρνει κούρσες αλλά δεν έχει το σήμα στην οροφή; Ο πρώτος κλάδος εν Ελλάδι που ακολουθεί το ιαπωνικό πρότυπο στις απεργίες.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Έχετε δει 'απεργούντα' ταξιτζή που παίρνει κούρσες αλλά δεν έχει το σήμα στην οροφή; Ο πρώτος κλάδος εν Ελλάδι που ακολουθεί το ιαπωνικό πρότυπο στις απεργίες.Πριν χρόνια σε απεργία, είχα δει ταξιτζή με ιδιωτικό αυτοκίνητο να δείχνει στους πελάτες την ταυτότητα του σωματείου ότι είναι ταρίφας για να του κάτσουν...
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Παντως σημερα δεν ειχε κινηση στους δρομους....
Ταξι ειδα εγω παντως...Στη Μεσογείων όμως το μεσημέρι προς Αθήνα μεριά γινόνταν της ...άνας!
-
προσωπικα θα γκρινιαξω και θα φοναξω για τους ταξιτζηδες που αφαιρουν απο τα αυτοκινητα τους τα προσκεφαλα ΓΙΑΤΙ
χαρακτηρηστικα ρωτησα εναν και ΤΙ μου ειπε το ατομο : το εβγαλα λεει για να βλεπουν οι ταξιτζηδες που θα ειναι απο πισω μου οτι εχω ατομο
-
...να ήταν μόνο αυτό ποπολάρε...
-
Οι Σαλονικιοί ταρίφες έχουν κι ένα πρόσθετο μειονέκτημα... Μυρίζονται από μακριά τους Πειραιώτες και αρχίζουν το κράξιμο... τι διάολο, ψαρίλα βρωμάω???
Σπύρος
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
προσωπικα θα γκρινιαξω και θα φοναξω για τους ταξιτζηδες που αφαιρουν απο τα αυτοκινητα τους τα προσκεφαλα ΓΙΑΤΙχαρακτηρηστικα ρωτησα εναν και ΤΙ μου ειπε το ατομο : το εβγαλα λεει για να βλεπουν οι ταξιτζηδες που θα ειναι απο πισω μου οτι εχω ατομο
Βαλτο και στο οτι πιο απιθανο εχω ακουσει στους ελληνικους δρομους! μιλαμε εγραψε ο τυπος!!!
-
Δεν έχω παρατηρήσει αυτό με τα προσκέφαλα.
Μήπως όμως το κάνουν για να μην νομίζει ο υποψήφιος πελάτης ότι υπάρχει κόσμος μέσα στο ταξί? -
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Δεν έχω παρατηρήσει αυτό με τα προσκέφαλα.
Μήπως όμως το κάνουν για να μην νομίζει ο υποψήφιος πελάτης ότι υπάρχει κόσμος μέσα στο ταξί?ειναι λογικη αυτη ???
-
ΟΕ ΟΕ ΟΕ
Χειροφρενο οι ταξμεν σημερα........Γμτ τωρα βρηκαν που δεν εχω αμαξι???
-
Πάντα τέτοια!
Ακόμα και το ποτάμι που δεν είναι ταριφοδρόμος (από που να πάρουν κούρσα) είχε πολύ λιγότερη κίνηση. Για παραλιακή δεν το συζητάω
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Για παραλιακή δεν το συζητάωμια χαρά ήταν η Ποσειδώνος! Εκδρομή σου λέω
Σπύρος
-
Ο χρήστης BASSstarlet έγραψε:
Μήπως όμως το κάνουν για να μην νομίζει ο υποψήφιος πελάτης ότι υπάρχει κόσμος μέσα στο ταξί?Η λύση είναι απλή και εφαρμόζεται σε ευρωπαϊκές χώρες: Φωτεινή ένδειξη πάνω στο 'καρούμπαλο' που να δείχνει ξεκάθαρα ότι το ταξί είναι ελεύθερο. Αλλά βέβαια δεν τους συμφέρει κάτι τέτοιο, πώς θα παίρνουν διπλοτρίδιπλες κούρσες μετά;.
-
Πραγματικά σήμερα δεν είχε κίνηση!! Κάνω 18-20 λεπτά για την δουλειά μου και σήμερα έκανα 12!!
-
Παράδεισος από όπου κι αν πέρασα...
-
Ο χρήστης StavrosG έγραψε:
(αυτοί και οι φορτηγατζήδες έναντι του ΟΣΕ)Μήπως εννοείς το ΚΤΕΛ;
Πάντως επειδή ο ΟΣΕ είναι άμεσος ανταγωνιστής του ΚΤΕΛ, το ΚΤΕΛ την έχει ψυλλιαστεί και αναβαθμίζεται, τουλάχιστον λόγω ανταγωνισμού από τον Προαστειακό προς Κόρινθο, και ίσως Χαλκίδα.OnTopic:
Οι ταρίφες μαζί με πολλούς φορτηγατζήδες (όχι απαραίτητα νταλίκέρηδες/οδηγούς τραξονικών) και αρκετούς αγρότες (με αγροτικά που αμολάνε τελάρα, και οδηγούν όπως λάχει) πρέπει να είναι η χειρότερη μάστιγα των δρόμων*. Με άλλα λόγια τι σημασία έχει αν το 10% είναι σωστοί και όλοι ΜΑ ΟΛΟΙ οι άλλοι σου κόβουν το αίμα κάθε 200 μέτρα;
Και μιας και έχουν ακουστεί πολλά για τους κίτρινους, να πω και για τους επαρχιώτες. Ε, λοιπόν δεν υπάρχουν πιο επικίνδυνοι οδηγοί από αυτούς. Οδηγούν με υπερβολικές ταχύτητες, κάνουν προσπεράσεις επάνω σε στροφές με ΜΗΔΕΝ ορατότητα και θεωρούν το δρόμο ΤΣΙΦΛΙΚΙ τους.
Για παράδειγμα, δεν έχετε πάρει ποτέ ταξί σε νησί; Δεν έχετε δει ποτέ ταρίφα σε νησί;
Όσο για τους κίτρινους τι να πω, καρφιά έπρεπε να πετάμε στο δρόμο για να τους ακινητοποιούμε.
ουφ, ξεθύμανα...
*: Οι τρεις κατηγορίες που αναφέρω έχουν να κάνουν με προσωπικές εμπειρίες. Δε μου αρέσει να βάζω ταμπέλες αλλά δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα.
ΤΑΡΙΦΕΣ = ΧΑΟΣ...ΚΑΠΝΟΣ...ΒΡΩΜΙΑ & ΓΑΙΔΟΥΡΙΑ