-
Χωρίς λόγια, με...γέλια ή....καντίλια, ανάλογα με την περίπτωση !
http://www.youtube.com/watch?v=IyqqZJCu ... re=related' target='_blank
-
Ο χρήστης 21 Quadra έγραψε:
Χωρίς λόγια, με...γέλια ή....καντίλια, ανάλογα με την περίπτωση !http://www.youtube.com/watch?v=IyqqZJCu ... re=related' target='_blank' target='_blank
Για καντήλια είναι.....και στο τέλος να γελάς και να μουντζώνεις.
Είναι τα μέτρα και τα σταθμά που ορίζουν οι κανονισμοί ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ως ελάχιστες απαιτήσεις για να μπορεί να οδηγεί απ τη γ@μιόλα καφετζού μέχρι τον ανάπηρο και κουλό βλαχογκλάμουρα.
Είναι ακριβώς η ίδια νοοτροπία των κανονισμών του στυλ ISO που δεν έχει σημασία αν βγάζεις.....σκ@τά αρκεί να έχεις ένα ISO κι εσύ,και τι είναι το iso?
Μα να βάλεις τα πράγματα σε τάξη να διαμορφώσεις τους χώρους εργασίας και να πληρώσεις το αντίστοιχο τίμημα!
Παρ' όλα αυτά αν έχεις iso τα σκ@τά αποκτούν εμπορική αξία..... -
Ο χρήστης G60 έγραψε:
[...]Είναι ακριβώς η ίδια νοοτροπία των κανονισμών του στυλ ISO που δεν έχει σημασία αν βγάζεις.....σκ@τά αρκεί να έχεις ένα ISO κι εσύ,και τι είναι το iso?
Μα να βάλεις τα πράγματα σε τάξη να διαμορφώσεις τους χώρους εργασίας και να πληρώσεις το αντίστοιχο τίμημα!
Παρ' όλα αυτά αν έχεις iso τα σκ@τά αποκτούν εμπορική αξία.....Όλα κι όλα ! Δεν θα είναι αυθαίρετα σκατά με τυχαία υφή και μυρωδιά, θα είναι πανομοιότυπα σκατά σταθερής υφής, χρώματος και μυρωδιάς μέσα από επαναλήψιμες διαδικασίες !
Να μπορείς να παραγγείλεις μια καστανόξανθη κουράδα και να ξέρεις ότι θα παραλάβεις όντως μια καστανόξανθη κουράδα !
-
Η Μπεζαντάκου κυκλοφορεί πλέον με Hummer
Το νου σας...
-
Έχει αερόσακους ή δεν τους χρειάζεται;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Έχει αερόσακους ή δεν τους χρειάζεται;έχει
Απορώ πόσο καλές πρέπει να κάνει μια τρισάθλια τύπισσα σαν την μπεζεντάκου για της πάρει κάποιος δωρο των 70Κ
-
- 1
Ένα παράδειγμα του πως η showbiz μετατρέπει το όργιο σε celebrity
-
Ιστορία για...πολλά λεξοτανίλ....
Χτυπάει το τηλέφωνο...
Ντρίννννννννννν
-'Ναί;' λεω εγώ
-'Ελα, Αννα, τί αμάξι έχει ο φιλος σου ο .....', ακούω απο την αλλη ακρη της γραμμής την αδερφή μου να με ρωτάει
-'Πορσε', γιατί; ρωτάω παραξενεμένη εγώ...
-'Γιατί χτες το βράδυ τον τράκαρα'
-...................................................................
...................................................................
...................................................................
45 δεπτερολεπτα παυσης...προσπαθω να συνέλθω....βρίσκω το κουράγιο και συνεχίζω....
-'Με ποιό αυτοκίνητο, αδερφουλα'; ελπίζοντας οτι ειχε παρει το μικρό του μπαμπά, και οχι το δικό μου (Τζιπ)
-'Με το δικό σου'.....
-'Ωραία, αδερφούλα, μπορείς να μπείς στο e-bay να πουλήσεις την ψυχη-κορμι-γκαρσονιερα σου, να το φτιάξουμε το ερμο το πορσε, τώρα;'
-'Α, δεν τον πειράζει, λεει, εχει μικτή ασφάλεια, μου είπε οτι αν θες θα φτιάξει και το δικό σου'
........................ αφωνη εγώ με την μεγαλοψυχία του παθόντα....βρίσκω το κουράγιο και συνεχίζω
-'Καλά, πώς τον τράκαρες ρε ζαβή;'
-'Πήγα να ξεπαρκάρω, πού να το δώ, ήταν τόσο χαμηλό, που νομιζα αρχικα οτι ανέβηκα το πεζοδρόμιο, οχι τον τράκαρα....'
-.....................................................Ηθικό δίδαγμα...; Μην παρκάρετε πίσω απο τζιπ που οδηγούν γυναίκες!!!
Σοβαρά, τώρα, ακούω, διαβάζω μάλλον, τόσες μερες αυτά που γράφετε για μας τις γυναίκες και το θέμα οδήγησης...
Εχω ξεκινήσει πολλές φορες να γράψω, αλλα θεωρώ οτι ...το δίκιο μου δεν θα το βρώ, για αυτό λέω να το ρίξω στο χαβαλέ!
Σίγουρα υπάρχουν κακές γυναίκες οδηγοί, όπως υπάρχουν και κακοί σε κάθε είδος... Απλά το 'μεγεθυνουμε' επειδή είσαστε 'προκατειλημένοι' νομίζω...
Εγώ, προσωπικά, θεωρώ τον εαυτό μου και όλες μου τις φίλες πάρα πολύ καλούς οδηγούς, και όντως είναι... Το περιστατικό με την αδερφή μου είναι η εξαίρεση φυσικά, αλλά μπορούσε να συμβεί στον καθένα...απλά το μεγεθύνουμε και το 'γελάμε' γιατί ήταν ενα Πορσε... -
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Εγώ, προσωπικά, θεωρώ τον εαυτό μου και όλες μου τις φίλες πάρα πολύ καλούς οδηγούς, και όντως είναι... Το περιστατικό με την αδερφή μου είναι η εξαίρεση φυσικά, **αλλά μπορούσε να συμβεί στον καθένα...**απλά το μεγεθύνουμε και το 'γελάμε' γιατί ήταν ενα Πορσε...Τα θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν;
-
Φοβάμαι πως περιπτώσεις σαν την κοπέλα με το τζιπ είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.
Στα 18 χρόνια που οδηγώ με έχουν χτυπήσει (δεν έχω χτυπήσει ποτέ κανέναν) τέσσερις φορές. Οι 3 ήταν γυναίκες. Η μία έπεσε πάνω μου επειδή χάζευε τα μαγαζιά (το παραδέχτηκε.... παραδόξως - βλ. συνέχεια), η άλλη έκανε όπισθεν και σταμάτησε πάνω στο smart μου (είχε και κοτσαδόρο) με όλη της τη φόρα και όταν της είπα να κάνει δήλωση με έβρισε και έφυγε (speechless εδώ ) και η τρίτη με χτύπησε με μηχανή κάνοντας μανούβρες μέσα στην κίνηση και εξαφανίστηκε, παρά τα κορναρίσματά μου και παρόλο που την πρόλαβα πιο κάτω. Αποδείχτηκε πως φορούσε ακουστικά και δεν είχε καμία επαφή με το περιβάλλον!! Άκουγε μουσική πάνω στη μηχανή ! Το επόμενο θα ήταν να έπλεκε ...
Τις αγαπάμε τις γυναίκες, τις λατρεύουμε ενίοτε, αλλά για το τιμόνι (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) δεν είναι! Άποψή μου πάντα. -
-'Πήγα να ξεπαρκάρω, πού να το δώ, ήταν τόσο χαμηλό, που νομιζα αρχικα οτι ανέβηκα το πεζοδρόμιο, οχι τον τράκαρα....'
Ευτυχώς που ήταν αυτοκίνητο και όχι κανένα παιδάκι σε ποδήλατο...
+inf για το σχόλιο επί της κρεατόμαζας που ακούει στο όνομα Μπεζεντάκου...
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Φοβάμαι πως περιπτώσεις σαν την κοπέλα με το τζιπ είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση.
Στα 18 χρόνια που οδηγώ με έχουν χτυπήσει (δεν έχω χτυπήσει ποτέ κανέναν) τέσσερις φορές. Οι 3 ήταν γυναίκες. Η μία έπεσε πάνω μου επειδή χάζευε τα μαγαζιά (το παραδέχτηκε.... παραδόξως - βλ. συνέχεια), η άλλη έκανε όπισθεν και σταμάτησε πάνω στο smart μου (είχε και κοτσαδόρο) με όλη της τη φόρα και όταν της είπα να κάνει δήλωση με έβρισε και έφυγε (speechless εδώ ) και η τρίτη με χτύπησε με μηχανή κάνοντας μανούβρες μέσα στην κίνηση και εξαφανίστηκε, παρά τα κορναρίσματά μου και παρόλο που την πρόλαβα πιο κάτω. Αποδείχτηκε πως φορούσε ακουστικά και δεν είχε καμία επαφή με το περιβάλλον!! Άκουγε μουσική πάνω στη μηχανή ! Το επόμενο θα ήταν να έπλεκε ...
Τις αγαπάμε τις γυναίκες, τις λατρεύουμε ενίοτε, αλλά για το τιμόνι (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) δεν είναι! Άποψή μου πάντα.Ok, τωρα το παμε αλλιως...
Και εγώ εχω περάσει την χρόνια (αν προσθέσω τις μέρες-μήνες καθε φορά) στα νοσοκομεία απο τροχαία σε αυτ/τα που οδηγούσαν άντρες... Ενώ όσες φορές εχω καθίσει συνοδηγός σε αυτ/το που οδηγά φιλεναδα μου, μια χαρά φτάνουμε στον προορισμό μας!!!
Μην το παμε ετσι...
Ωστόσο συμφωνώ με τον φίλο λεει 'ευτυχως που δεν ηταν παιδακι με ποδήλατο', εχει δίκιο... Στην συγκεκριμενη περίπτωση ομως αποκλείεται, γιατί ηταν ξημερώματα έξω απο μπουζούκια!...
Καληνύκτα!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Φιλιά!
-
Ωστόσο συμφωνώ με τον φίλο λεει 'ευτυχως που δεν ηταν παιδακι με ποδήλατο', εχει δίκιο... Στην συγκεκριμενη περίπτωση ομως αποκλείεται, γιατί ηταν ξημερώματα έξω απο μπουζούκια!...
http://www.imdb.com/title/tt0120610/quotes
Sonny: Well what if something jumps out into the road and you need to stop?
Jack Crews: You don't.
[Rig runs over something]
Sonny: What was that?
Jack Crews: A Mazda. -
Και εγώ εχω περάσει την χρόνια (αν προσθέσω τις μέρες-μήνες καθε φορά) στα νοσοκομεία απο τροχαία σε αυτ/τα που οδηγούσαν άντρες...Αλλά τους πετάχτηκε ξαφνικά γυναίκα!
Ενώ όσες φορές εχω καθίσει συνοδηγός σε αυτ/το που οδηγά φιλεναδα μου, μια χαρά φτάνουμε στον προορισμό μας!!!
Όλοι οι υπόλοιποι όμως που σας συνάντησαν στο δρόμο τους;
Πλακίτσα φυσικά, άκρως καλοπροαίρετη
Καλή μέρα -
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Και εγώ εχω περάσει την χρόνια (αν προσθέσω τις μέρες-μήνες καθε φορά) στα νοσοκομεία απο τροχαία σε αυτ/τα που οδηγούσαν άντρες...
Αλλά τους πετάχτηκε ξαφνικά γυναίκα!
Ενώ όσες φορές εχω καθίσει συνοδηγός σε αυτ/το που οδηγά φιλεναδα μου, μια χαρά φτάνουμε στον προορισμό μας!!!
Όλοι οι υπόλοιποι όμως που σας συνάντησαν στο δρόμο τους;
Πλακίτσα φυσικά, άκρως καλοπροαίρετη
Καλή μέραΚαλημέρα!!!!
ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΗ