Ο χρήστης murdof έγραψε:
Εγώ σκεφτόμουν να δηλώσω μόνιμη κατοικία στην Κινέττα που έχω εξοχικό, να πάρω ντήζελ με 'Αθηναϊκές' πινακίδες (η Κινέττα είναι το τελευτίο χωριό της Αττικής πριν την Κορινθία) και να κυκλοφορώ κυριλέ στην Αθήνα. (ποιός να ψυλλιαστεί πως είναι ντήζελ με αθηναϊκές πινακίδες; )
Αλλά δεν ρισκάρω την ποιότητα του πετρελαίου στην Ελλάδα ακόμα... Ελπίζω όταν με το καλό επιστρέψω Ελλάδα να έχει αλλάξει αυτό.
Από όσο ξέρω η ΕΚΟ έχει το 'καλής' ποιότητας πετρέλαιο κίνησης οπότε και δε θα υπάρχει λογικά πρόβλημα.
Εαν απελευθερωθούν φυσικά και οι υπόλοιποι θα ακολουθήσουν...
Έβαλα σε ΕΚΟ όσο ήμουν στην Ελλάδα, μάλιστα από πρατήριο που ανήκει στην ίδια την ΕΚΟ. (σκεφτόντουσαν να το κάνουν γραφεία την εταιρείας αρχικά, αλλά τελικά αποφάσισαν για πρατήριο).
Προβλήματα δεν είδα, αν και για 3η φορά σε 12.000 χιλιόμετρα με βενζίνη ΕΚΟ είδα να βγάζω μια ελάχιστη μαυρίλα σε τέρμα γκάζι 5ης, αλλά ο κινητήρας έκανε λίγο πιο αισθητό θόρυβο, και ίσως ήταν η ιδέα μου (ή η λίγο μεγαλύτερη ζέστη της Ελλάδας), αλλά τράβαγε λίγο λιγότερο καλά.
Νοθευμένο δεν πρέπει να ήταν το πετρέλαιο, αλλά σίγουρα δεν είχε την ποιότητα του Ελβετικού (και βάζω σε βενζινάδικο coop, σαν να λέμε καρφούρ... )