-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Η διαφορά στο πόσα χλμ βγάζει ένα αυτοκίνητο με v-power ή χωρίς είναι για τα περισσότερα αυτοκίνητα της τάξης του 0% (μηδέν τοις εκατό).Διαφορα στην καταναλωση δεν βλεπω (τουλαχιστον δεν την καταλαβαινω)
Ισως λιγο πιο γλυκος ηχος, σιγουρα ειναι καλυτερο το χειμωνα για τα χιονια (παγωνει πιο δυσκολα)
και οπως ειπα και παλαιοτερα, πεντακαθαρο φιλτρο(αν βεβαια υπολογισω οτι εχω τις ιδιες καταναλωσεις με περυσι το καλοκαιρι ενω φοραω πιο 'τακουνατο' λαστιχο φετος, ισως γλυτωνω μισο ή λιγοτερο λιτρα, ισως ομως παταω και λιγο λιγοτερο το γκαζι... )
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Η διαφορά στο πόσα χλμ βγάζει ένα αυτοκίνητο με v-power ή χωρίς είναι για τα περισσότερα αυτοκίνητα της τάξης του 0% (μηδέν τοις εκατό).Τα υπόλοιπα είναι υπερβολλές, αυθυποβολή ή απλά επιπολαιότητα.
Δεν ειναι μονο η οικονομια στη βενζινη, αλλα οτι καθαριζει και οτν κινητηρα. Τελευταια φορα που κοιταξα, μοσχοβολουσε και ετριζε απο καθαριοτητα.
-
-
Διαφορά;
-
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Διαφορά;με απλο diesel εβγαζα 400χλμ στο μισο ρεζερβουαρ
-
Ο χρήστης Cyberguy έγραψε:
Διαφορά;
με απλο diesel εβγαζα 400χλμ στο μισο ρεζερβουαρ
O.k.
Τώρα περίμενε τον ΙΚΕ
-
Το είδα και μου φάνηκε δεν μετράει πουθενά.
Πάς σε ένα πρατήριο και το γεμίζεις μέχρι επάνω μέχρι να τρέξει απ'έξω και μετράς...
Σημασία έχει και η θερμοκρασία του αέρα πάντως. Τώρα το καλοκαίρι βλέπω στα γεμίσματα πιο χαμηλά νούμερα...Και κάτι σημαντικό:
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟΥΣ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΟΥΣ ΤΟ 1,27 το λίτρο!!!!! -
Ο χρήστης Puntofato έγραψε:
Και κάτι σημαντικό:
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟΥΣ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΟΥΣ ΤΟ 1,27 το λίτρο!!!!!εσύ θεσ/νικη και έχεις ντίζελ;
Sent from my Huawei IDEOS X5 using rice.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και κάτι σημαντικό:
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟΥΣ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΟΥΣ ΤΟ 1,27 το λίτρο!!!!!εσύ θεσ/νικη και έχεις ντίζελ;
Δεν θα τον χαλάσει αν πέσει πρόστιμο...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Και κάτι σημαντικό:
Ο μόνος είναι? Εδώ και χρόνια πουλάνε ... και κυκλοφορουνε. Όπως και κάτω.
-
Το είδα και μου φάνηκε δεν μετράει πουθενά.
Πάς σε ένα πρατήριο και το γεμίζεις μέχρι επάνω μέχρι να τρέξει απ'έξω και μετράς...
Σημασία έχει και η θερμοκρασία του αέρα πάντως. Τώρα το καλοκαίρι βλέπω στα γεμίσματα πιο χαμηλά νούμερα...Και κάτι σημαντικό:
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟΥΣ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΟΥΣ ΤΟ 1,27 το λίτρο!!!!!δε μας χαλαει γιατι εχουμε αλογα, αμα θελαμε οικονομια παιρναμε ενα ψοφιμι diesel και τελειωνε το θεμα
-
Ενώ εμείς με τις ροπάρες έχουμε γαϊδούρια....
-
γιατί δεν έχουμε ροπάρες εμείς με τα δούρμπο;
-
Δεν ξέρω τι έχετε εσείς, δε με ενδιαφέρει και δεν το έθεσα καν επι τάπητος. Εσείς νομίζετε ότι τα σύγχρονα diesel είναι αργά...
-
Δεν ξέρω τι έχετε εσείς, δε με ενδιαφέρει και δεν το έθεσα καν επι τάπητος. Εσείς νομίζετε ότι τα σύγχρονα diesel είναι αργά...δε μιλησε κανεις γενικα για συγχρονα ντιζελ, υπαρχουν και γρηγορα ναι.
-
Προφανώς αν αγόραζες κάτι τώρα σύγχρονο θα αγόραζες και όχι παλιατζούρα. Θα ήταν σαν να ήθελες βενζίνη με καρμπυρατέρ αν ήθελες παλιό...
-
Δεν ξέρω τι έχετε εσείς, δε με ενδιαφέρει και δεν το έθεσα καν επι τάπητος. Εσείς νομίζετε ότι τα σύγχρονα diesel είναι αργά...Kαι εσύ νομίζεις ότι μας την λες επειδή πληρώνουμε 1.65 την βενζίνη;
-
Αφού λέτε ότι θέλετε γούστα τότε πληρώστε...Δε σας χαλάει.
-
Προφανώς και δεν μας χαλάει. Εσύ γιατί σκας;
-
Αφού λέτε ότι θέλετε γούστα τότε πληρώστε...Δε σας χαλάει.Nα δω πότε θα καταλάβεις ότι δεν χρειάζεται το ύφος αυτό.
Εγώ είμαι πχ Αθήνα, δεν μπορώ να αγοράσω ντίζελ.
Πετρέλαιο! Τι θα γίνει επιτέλους;