-
Οι τιμές στην Θεσσαλονίκη είναι 1,25/ 1,28/ 1,318 το VPower, ενώ στη Θεσσαλία το φθηνότερο είναι 1,335 στο Βόλο. Πρατηριούχος στη Λάρισα μου έχει πει οτι το κόστος μεταφοράς από Θες/νικη είναι 0,02 ανά λίτρο, άρα θα περίμενα τιμές κάτω από 1,30 στα φθηνά
-
Ο χρήστης elvet έγραψε:
ούτε στη δική μου άδεια κυκλοφορίας γράφει το παραμικρό για περιορισμό περιοχών και εκδόθηκε το 2007
Kαι ξαναρωτω αν γνωριζει καποιος να μου απαντηση .
Παντα με διευθυνση αγοραστη Αθηνα τι γινεται :
-
Σε περιπτωση αγορας καινουριου diesel; Θα δεχθει καποια αντιπροσωπεια στην Αθηνα την παραγγελία ?
-
Σε περιπτωση αγορας μτχ ? θα υπαρξουν εμποδια στην μεταβιβαση ?
-
-
Γεμιστε Diesel οι πετρελαιοκινητοι! Απο Δευτερα 5 λεπτα του ευρω επανω η τιμη του...
-
@TLG
Mia ερωτηση σε καποια αντιπροσωπια θα σε διαφωτίσει.
Λογικα ο καθενας ξερει καλυτερα τα της περιοχης του.
Σε εναν φιλο εκαναν το εξης κουφο:
Του εβαλαν διευθυνση τη διευθυνση ενος υποκαταστηματος τους σε αλλη πολη
μετα απο λιγο καιρο εκανε αλλαγη διευθυνσης στην αδεια κυκλοφοριας@μελος86
γιατι αυτο;
οχι οτι θα φτωχυνουμε ή θα τα κονομησουμε μαε 2-3 €, αλλα λεω... -
Απο Τριτη τελικα θα παρατηρηθει μια αυξηση η οποια θα ειναι λιγο μικροτερη, της ταξης των 2,5-3 λεπτων ανα λιτρο!
Ξαναβαζουν το βιοντιζελ το οποιο ειχαν αφαιρεσει απο το πετρελαιο κινησης εδω και καποιες εβδομαδες... -
Γιατι τοσο φθηνη τιμη στην Θεσσαλονικη? Στην Κορινθο ο φθηνοτερος ειναι στο 1,34 το οποιο ειναι και avin και η αποσταση απο την μοτορ οιλ ειναι σχεδον τιποτα.v-power diesel εχει μεινει στο 1,48 και στο 1,51 γιατι πλεον δεν βαζει κανεις εδω και δυο εβδομαδες.
-
τελειωσε η προσφορα της shell vpower diesel για καθε πεμπτη??
-
Ναι για τον Αυγουστο δεν ισχυει απο οτι μου ειπαν για αυτο τους εχει μεινει απουλητο με την τιμη που αναφερω ποιο πανω.
-
Ο χρήστης solonts έγραψε:
Πάντως το χρέπι φαίνεται. Αν έχει πιάσει τη 200άρα, όπως πάρα πολλά 6-7ετίας στη Γερμανία αποκλείεται να μη φαίνεται στην ταπετσαρία και αλλού.Έδωσα το δικό μου με 180Κ+ 7ετίας και ήταν σαν καινούργιο.¨
Λόγω ψώρας καλοσυντηρημένο. Κάθε βράδυ του έλεγα παραμύθι και το σκέπαζα με κουβερτούλα να μην κρυώσει.
Η εμφάνιση δεν παίζει ρόλο. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Είναι κάποια νόσος που χτυπάει όσους αγοράζουν diesel;Μήπως φταίει ο θόρυβος;
Καμμία νόσος δε μας χτυπάει, αλλά όταν διαπιστώσεις οτι τα 50.000 χλμ το χρόνο μπορούν να σου κοστίζουν τα μισά λεφτά, τότε γίνεσαι fan, θες δε θες. Το γκάζι αρέσει σε πολλούς από μας, το θέμα είναι πως δεν κάνεις 200χλμ/μέρα με evo/sti ή κάτι άλλο γρήγορο, εκτός αν μπορείς να δίνεις 2000€/μήνα σε καύσιμα.
-
Έχει διαφορά το να γίνεις φαν απο το να προσπαθείς να την πεις στον αλλον.
-
Έχει διαφορά το να γίνεις φαν απο το να προσπαθείς να την πεις στον αλλον.χωρις να εχω αντιπαρατεθει με καποιον μεχρι στιγμης, νομιζω οτι οι βενζινοκινητοι 'τη λένε' στους πετρελαιοκίνητους.
Λες κι εχουμε κατι να χωρίσουμε
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
χωρις να εχω αντιπαρατεθει με καποιον μεχρι στιγμης, νομιζω οτι οι βενζινοκινητοι 'τη λένε' στους πετρελαιοκίνητους.
Και κάτι σημαντικό:
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟΥΣ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΟΥΣ ΤΟ 1,27 το λίτρο!!!!! -
Eπέμενε προχτέ ο Παπακωνσταντίνου σε μια κυριακάτικη εφημερίδα, ότι θα κάνει ανακοινώσεις για την άρση των περιορισμών προσεχώς, το Σεπτέμβριο έλεγε παλιότερα, μετά τον Σεπτέμβριο είπε τώρα.
Πιο πέρα είχε η Μερσεντέ πανάκριβη ολοσέλιδη διαφήμιση για την πετρελαιοκίνηση, και το επανέλαβε για δεύτερη κυριακή και σε άλλα φύλλα. Σου λέει ο κοσμάκης έχει πάει διακοπές και τον έχει τσούξει η βενζίνα, καπάκια ας δημιουργήσουμε και σχετικό κλίμα προσμονής έτσι ώστε αν γίνει κάτι από Σεπτέμβρη να μας έχουν στο νου τους.
Σωστά? Περίπου.
Η πλάκα είναι όμως ότι το μοντέλο που προμοτάρει, το Ε250 cdi Μπλεαποτελεσματικότητα των 200+ ημίαιμων ίππων και των 2.200 κυβικών, δεν έχει καμμία πιθανότητα να το πουλήσει πουθενά αλλού παρά μόνο σε φρενοβλαβείς. Ρε σεις ποιός θα δώσει +15.000 ευρώ καπέλο σε σχέση με ένα 1800άρι βενζινοκίνητο αναλόγων επιδόσεων με κομπρεσσέρ, να κάθεται να ακούει κλακέτες, να βρωμάει μπίχλα το κλειστό γκαράζ του όταν το βάζει μπροστά, να τρώει και ειδική εισφορά λόγω κυβισμού κάθε χρόνο, να μην μπορεί να το πουλήσει αύριο, και φυσικά να κάνει και μισό μύριο χλμ. και βάλε μπας και ρεφάρει? -
Οι ταξιτζηδες.
-
Φίλος κάτοχος Jeep Cherokee diesel διετίας αγανακτισμένος από την ζημιά που του έβγαλε με τα μπεκ.Κόστος 7.000 ευρώ και δεν τα καλύπτει η εγγύηση όπως και της αντλίες πετρελαίου που είναι ευαίσθητες στο κακό καύσιμο.Τελικά με πολύ προσπάθεια την έβγαλε με 2.000 ευρώ........Ποτέ ξανά πετρέλαιο λέει.
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
χωρις να εχω αντιπαρατεθει με καποιον μεχρι στιγμης, νομιζω οτι οι βενζινοκινητοι 'τη λένε' στους πετρελαιοκίνητους.
Angel!!!! δεν προσπαθεί κανείς να 'την πει' σε κανέναν, δεν έχει νόημα ρε φίλε. Όπως λεει & ο bebes, δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, ο καθένας επιλέγει αυτό που νομίζει πως είναι το πιο κατάλληλο για την περίπτωσή του ή για την τσέπη του (εκτός από όσους έχουμε σεληνιαστεί από τις αναθυμιάσεις)
Η πλάκα είναι όμως ότι το μοντέλο που προμοτάρει, το Ε250 cdi Μπλεαποτελεσματικότητα των 200+ ημίαιμων ίππων και των 2.200 κυβικών, δεν έχει καμμία πιθανότητα να το πουλήσει πουθενά αλλού παρά μόνο σε φρενοβλαβείς. Ρε σεις ποιός θα δώσει +15.000 ευρώ καπέλο σε σχέση με ένα 1800άρι βενζινοκίνητο αναλόγων επιδόσεων με κομπρεσσέρ, να κάθεται να ακούει κλακέτες, να βρωμάει μπίχλα το κλειστό γκαράζ του όταν το βάζει μπροστά, να τρώει και ειδική εισφορά λόγω κυβισμού κάθε χρόνο, να μην μπορεί να το πουλήσει αύριο, και φυσικά να κάνει και μισό μύριο χλμ. και βάλε μπας και ρεφάρει?
Τα 5.000€ που είναι η διαφορά (http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... del_id=751, όχι 15.000€, μιλάμε για τα 250 cgi-cdi) καλύπτονται από κάποιον που κάνει χιλιόμετρα σε καθημερινή βάση. Τα υπόλοιπα 'καπέλα' λόγω 2.2 είναι που 'χαλάνε τη μαγιά' & αυτό ισχύει μόνο εντός Ελλάδος, όχι στον πολιτισμό...
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Φίλος κάτοχος Jeep Cherokee diesel διετίας αγανακτισμένος από την ζημιά που του έβγαλε με τα μπεκ.Κόστος 7.000 ευρώ και δεν τα καλύπτει η εγγύηση όπως και της αντλίες πετρελαίου που είναι ευαίσθητες στο κακό καύσιμο.Τελικά με πολύ προσπάθεια την έβγαλε με 2.000 ευρώ........Ποτέ ξανά πετρέλαιο λέει.Σε αυτά τα αυτοκίνητα μην πιστεύεις και πολλά από αυτά που σου λένε οι μάστωρες και ιδιαίτερα οι αντιπροσωπείες.Δεν διστάζουν να σου χρεώσουν πράγματα μέχρι να βρούνε τι φταίει. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να χάλασαν ΌΛΑ τα μπεκ μαζί. Πολλές φορές παίζει να θέλουν να στη φορέσουν και επειδή είσαι ανίδεος το καταφέρνουν. Μπορεί να συμβεί σε όλα τα αυτοκίνητα αυτό.
Άσχετο και off topic πάντως ΚΑΚΗ επιλογη το cherokee είτε βενζίνη είτε πετρέλαιο... -
Και κάτι σημαντικό:
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΟΥΣ ΒΕΝΖΙΝΟΚΙΝΗΤΟΥΣ ΤΟ 1,27 το λίτρο!!!!!Ψάξε λίγο πόσες φορές γράφουν εδώ άνθρωποι, που ενώ δεν έχουν την παραμικρή ιδέα από τέτοιες μηχανές λένε για βλάβες και καταστροφές.
Πόσες φορές μας την λένε ότι είμαστε αργοί και αυτοί είναι οι γρήγοροι. (ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ εγώ πάντα οικονομικά οδηγούσα όποιο αμάξι και αν είχα στα χέρια μου).
Στο τέλος θα τρέχουν να κάνουν μετατροπή να βάζουν υγραέριο αν δεν το έχουν ήδη κάνει και αυτό θα είναι πιο αξιόπιστο από κάτι που βγήκε έτσι από το εργοστάσιο...
Ε, λοιπόν ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ! Αμάν πια!
Ας εκτιμήσουν το γεγονός ότι είναι το πιο σημαντικό πράγμα να μπορείς να κινηθείς με μικρό κόστος όπου θες και ιδιαίτερα σε μία χώρα με τόσες ομορφίες και ιδιαίτερα σε περίοδο κρίσης που έχει αξία και το παραμικρό ευρώ. -
Ξεχνατε κατι βασικο.... Μολις επιτραπει το πετρελαιο και στην Αθηνα κλπ, μην περιμενε να μεινει χαμηλα η τιμη του.... Τα γερακια που που ειναι στην εξουσια δεν θα σας αφησουν να το χαρειτε....
Πετρέλαιο! Τι θα γίνει επιτέλους;