-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Αβένσις Ντίζελ σου εύχομαι στο επόμενο ταξίδι σου τότε...
That was uncalled for...
Σήμερα είδα μια BMW E60 στο δρόμο, να κυκλοφορεί κάπως έτσι:
...Γιωργο πιθανο να ειχε προβλημα. 4 χρονια με Peugeot 406 diesel 'συνυπηρξα' τετοιο ντουμανι δεν ειδα. Κατι παλια Carina και Jetta taxi μονο προσομοιωναν το αρμα που παρεθεσες.
Ηχητικα ειναι ... το δραμα.Sent from ρεμπεταδικο ... using Tapatalk
Επιβεβαιωνω οντας στο ιδιο ρεμπεταδικο!!! Σηκωνομαι για ζεμπεκια τωρα...
Sent from my Neo V using Tapatalk.
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Γιωργο πιθανο να ειχε προβλημα.Ναι, είχε πρόβλημα γιατί μάλλον ο καπνός ήταν από λάδι (χρώμα, μυρωδιά), όχι η κλασσική αιθάλη του ντίζελ. Αλλά μιλάμε για απίστευτο ντουμάνι, περνούσε και άφηνε πίσω chemtrail!
Εξ'ού και η φωτογραφία με το καπνογόνο. -
Μπας και ήταν τίποτα γυρίσματα του Τζέημς Μπόντη;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μπας και ήταν τίποτα γυρίσματα του Τζέημς Μπόντη;Σε ένα εξωτικό industrial park στο δυτικό Λονδίνο; Μπα. Ίσως να έκαιγε κάτι τέτοιο...
1,2€ / λίτρο.
-
Τάδε έφη ΣΧ:
Στην Ελλάδα δοκιμάσαμε την έκδοση του Panda με κινητήρα Diesel και δεν ενθουσιαστήκαμε (σ.σ.: που είναι το TwinΑir «μου», να «κροταλίζει»…, που είναι ο κινητήρας των Mito-Y) και αφήνουμε τους αναλυτές τιμών και μετρήσεων να αποφανθούν για το «ποιό από τα δύο;».
http://www.autoblogger.gr/blog/?p=666
Ή φούρνος γρκεμίστηκε ή απλά αποφάσισε ο ειδικός τύπος να πάψει να εξυμνεί το βρωμοκαύσιμο χωρίς λόγο και αιτία.
-
Υπάρχει λόγος και αιτία. Ίδια τιμή αυτοκινήτου με twinair ή με diesel και ίδια κατανάλωση.
Διαλέγεις και παίρνεις αυτό που πάει καλύτερα.
-
Άμα έχει ίδια τιμή και κατανάλωση η τουρμποβενζίνα με το τουρμποντίζελ, τότε μιλάμε ότι το πετρέλαιο μάλλον θα πάει άψαλτο στο γκρίχελαντ.
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Άμα έχει ίδια τιμή και κατανάλωση η τουρμποβενζίνα με το τουρμποντίζελ, τότε μιλάμε ότι το πετρέλαιο μάλλον θα πάει άψαλτο στο γκρίχελαντ.Όταν λές τουρμποντίζελ Δημήτρη εννοείς Ντίζελ ή πετρέλαιο;
-
Ερώτηση πεπονόφλουδα, το θρεντ ΄Help : βενζίνη, ντίζελ ή πετρέλαιο' θα μπορούσε ίσως να μας διαφωτίσει.
-
Όπως λέει και ένα Άγγλος φίλος μου που ήρθε Ελλάδα μόνιμα πια... 'eisai gatos'!!!
-
Ποια τουρμποβενζινα εχει την ιδια καταναλωση με αντιστοιχο τουρμποντιζελ;
μιλαω για τις πραγματικές, οχι για τις 'αναγραφομενες'.
κατα τάλλα, κι εγω σε μικρο αυτοκινητο μαλλον την τουρμποβενζινα θα διαλεγα...
-
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Ποια τουρμποβενζινα εχει την ιδια καταναλωση με αντιστοιχο τουρμποντιζελ;μιλαω για τις πραγματικές, οχι για τις 'αναγραφομενες'.
κατα τάλλα, κι εγω σε μικρο αυτοκινητο μαλλον την τουρμποβενζινα θα διαλεγα...
Δεν υπάρχει καμία μα καμία περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο και έχει δίκιο ο bebes...
500 twinair 40 οχήματα με ελάχιστη 4,13 μέση 6,25 και μέγιστη 8,24
http://www.spritmonitor.de/en/overview/ ... owerunit=2
500 multijet 11 οχήματα με ελάχιστη 4,55 μέση 4,82 και μέγιστη 5,93
http://www.spritmonitor.de/en/overview/ ... owerunit=2
Αν κάνουμε τη διόρθωση για το βαρύτερο καύσιμο του diesel (Χ 1.14 οι καταναλώσεις του diesel) τότε θα είχαμε 5.2 ελάχιστη, 5.50 μέση και και 6.76 μέγιστη. Απλά από τη διασπορά θα δει κανείς ότι το diesel όσο και να το πιέσεις δεν καίει... ενώ η βενζίνα.... όσο υπάρχει αυτή η πεταλούδα και οι συμπιέσεις είναι μακριά από το 14.1:1......
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τάδε έφη ΣΧ:Στην Ελλάδα δοκιμάσαμε την έκδοση του Panda με κινητήρα Diesel και δεν ενθουσιαστήκαμε (σ.σ.: που είναι το TwinΑir «μου», να «κροταλίζει»…, που είναι ο κινητήρας των Mito-Y) και αφήνουμε τους αναλυτές τιμών και μετρήσεων να αποφανθούν για το «ποιό από τα δύο;».
http://www.autoblogger.gr/blog/?p=666
Ή φούρνος γρκεμίστηκε ή απλά αποφάσισε ο ειδικός τύπος να πάψει να εξυμνεί το βρωμοκαύσιμο χωρίς λόγο και αιτία.
ή απλα ο ΣΧ δίνει στην SHELL την εταιρική κάρτα κ στα παπαρια του το κόστος
-
Ε μα ναι... να γεμίσεις Panda είναι μεγάλο ζόρι! Σα να λέμε δωδεκακύλινδρη Ferrari!
-
Ε μα ναι... να γεμίσεις Panda είναι μεγάλο ζόρι! Σα να λέμε δωδεκακύλινδρη Ferrari!έλα ρε large εσύ.
πόσα χιλιόμετρα κάνεις το χρόνο?
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
πόσα χιλιόμετρα κάνεις το χρόνο?25.000+
-
25.000+
κ εγώ 28000 με 30000
ας πάρουμε τα 26.000
κοστος κίνησης με ένα κουβαδάκι κ όχι ferrari
βενζίνη:
26.00081,7/100=3.536 €
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΟ 20% ΕΝΟΣ ΚΑΛΑ (τώρα πια) ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ (ετήσιο εισόδημα 18.000, 1300 το μήνα)
ντίζελ:
26.00051,55/100=2.000€
lpg:
3536*0.6=2.180
όταν πριν 3 χρόνια σκεφτόμουνα για rx8 είχα βγάλει κόστος 3500 για βενζίνη κ μου είχε σηκωθεί η τρίχα οπότε δε το πήρα. τότε η βενζίνη είχε 1 ευρώ βέβαια, ενώ τώρα 1,7, οπότε ΤΩΡΑ ένα αμάξι με κατανάλωση 8 είναι σαν ένα αμάξι που ΤΟΤΕ έκαιγε 13,5... τόσο καίει κ η φεράρι -
Πού να δεις τι θα είχες πάθει, αν είχες κάνει την τελευταία τριετία τα ίδια χλμ. με το ΡΧ, που 'ζαχάρωνες' ...
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
25.000+
κ εγώ 28000 με 30000
ας πάρουμε τα 26.000
κοστος κίνησης με ένα κουβαδάκι κ όχι ferrari
βενζίνη:
26.00081,7/100=3.536 €
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΟ 20% ΕΝΟΣ ΚΑΛΑ (τώρα πια) ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ (ετήσιο εισόδημα 18.000, 1300 το μήνα)
ντίζελ:
26.00051,55/100=2.000€
lpg:
3536*0.6=2.180
όταν πριν 3 χρόνια σκεφτόμουνα για rx8 είχα βγάλει κόστος 3500 για βενζίνη κ μου είχε σηκωθεί η τρίχα οπότε δε το πήρα. τότε η βενζίνη είχε 1 ευρώ βέβαια, ενώ τώρα 1,7, οπότε ΤΩΡΑ ένα αμάξι με κατανάλωση 8 είναι σαν ένα αμάξι που ΤΟΤΕ έκαιγε 13,5... τόσο καίει κ η φεράριΤα 8 λίτρα τα βρίσκω υπερβολικά για κουβαδάκι όπως λες. Εγώ με μικρομεσαίο 1600άρι είμαι στα 7+ κινούμενος συνήθως ταχύτερα από την ροή της υπόλοιπης κυκλοφορίας. Βέβαια στο σταμάτα-ξεκίνα του κέντρου τα νούμερα ανεβαίνουν.
Στους υπολογισμούς σου, πρέπει να λάβεις υπόψιν και την διαφορά στη τιμή κτίσης ανάμεσα σε βενζινοκίνητο και πετρελαιοκίνητο. Η διαφορά 2 λίτρων στα 100 πόσα χρόνια θα κάνει για να καλύψει την ακριβότερη τιμή αγοράς του ντιζελοκίνητου;
Όσο για Ferrari... 16-17 αν πας χαλαρά, 30+ αν πας ζωηρά και 50+ σε σκίσιμο.
-
7κατι στην Αθηνα ειναι ονειρο για μικρομεσαιο 1600. Εκτος αν πηγαινεις μονο ΑΟ και ποταμι
Πετρέλαιο! Τι θα γίνει επιτέλους;