-
Απο τα κοινά μοντέλα που προτείνεις θα έπαιρνα το mondeo, αλλά με €27700 μπορείς να πάρεις το Saab 93 χωρίς turbo και να είσαι μία κλάση παραπάνω.
-
Εννοεις με τον 1,8 κινητηρα;
Τοτε με αυτα τα λεφτα εχεις καταιβει μια κατηγορια κατω! -
Η προσωπική μου κατάταξη:
- Mazda 6 (αυστηρά το 2λιτρο όμως). Επιδόσεις, στήσιμο, εμφάνιση, αχανείς χώροι, αξιοπιστία.
- Laguna. Κορυφαίος συνδυασμός άνεσης/κρατήματος, ασφάλεια, πρακτικότητα, χώροι, 'διαφορετικό' σχήμα.
- Mondeo (το 2λιτρο κατά προτίμηση). Τα κάνει όλα πολύ καλά, απλά δεν μ' αρέσει η εμφάνισή του (μέσα-έξω)
- Όλα τ' άλλα !
Τώρα, αν μπορείς να δώσεις άλλα 2-2,5 χιλ. ευρώ παίρνεις...
-Laguna 2.0 Turbo ! H απόλυτη οικογενειακή λύση (λογικής τιμής) κατά την γνώμη μου (ο TGD θα μπορέσει να σου πεί περισσότερα φαντάζομαι)
-Saab 9-3 1.8. Πολύ όμορφο αμάξι αλλά φοβάμαι οτι δεν θα 'πάει' μ' αυτόν τον κινητήρα. Έχει σίγουρα όμως άλλο πρεστίζ.
-Alfa Romeo 156 1.8. Λιγότεροι (αλλά επαρκείς) χώροι, πολύ καλή σε όλα τ'άλλα (ναι, ακόμη και στην αξιοπιστία)Φρόντισε πάντως να οδηγήσεις όσα περισσότερα μπορείς και καλορίζικο ότι και να διαλέξεις
-
ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΦΟΝΙΑΣ
ΚΑΛΟ ΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ!!
ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΡΑ
TA ΕΧΩ ΟΔΗΓΗΣΗ ΟΛΑ!!!!!!!!!!!!!
ΣΩΣΤΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΚΑΜΨΙΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΩΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟ ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΥΜΑΝΤΙΚΟ ΣΕ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΝΗΤΗΡΑΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΜΑΞΩΜΑ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ
ΟΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΕΙ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΕΝΝΟΩ!!!
ΚΑΛΟ ΤΟ 6 ΑΛΛΑ ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΕ 2 ΠΡΑΓΜΑΤΑ
AFTER SALES SERVICE(DEN EINAI ANTIPROSVPEIA AYTH) & ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ (ΚΑΙΕΙ ΠΟΛΥ,ΣΥΧΝΑ SERVICE, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΚΡΙΒΑ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΜΗ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ** ΜΟNDEO **
ΦΟΒΕΡΟ ΣΤΗΣΙΜΟ, ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑΞΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΣΧΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΚΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΠΛΑΣΤΙΚΑ.**ΑVENSIS **
ΚΑΛΟΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ, ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ,ΧΑΜΗΛΗ ΚΑΤΑΝΑΝΩΣΗ,ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΥΠΕΡΠΛΗΡΗΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΣΕ ΚΑΚΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΛΕΥΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΑ 160 ΧΛΜ/ΩΡΑ (ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΕΙΣ ΣΤΑΘΕΡΑ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΚΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ)LAGUNA
ΥΣΤΕΡΗ ΣΕ ΧΩΡΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΙΑ ΣΕ ΤΣΑΚΙΖΕΙ
PASSAT
ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΥΝ ΟΤΙ ΣΩΣΤΑ ΕΙΠΑΤΕ ΑΛΛΑΖΕΙ ΜΟΝΤΕΛΟ
PRIMERA
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΙΚΑ
VECTRA
ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΒΑΡΥ 1400 ΚΙΛΑ!!!!!!!!
Ο ΚΙΝΗΤΗΡΑΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΙΛΕΙΑ, ΚΑΙ ΚΑΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΥΛΙΣΗΣΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΘΗΤΙΚΗ & ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΑΥΤΟ ΤA AVENSIS & LAGUNA 'ΣΚΙΖΟΥΝ'
ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΡΥΒΩ ΟΤΙ ΚΛΙΝΩ ΠΡΟΣ AVENSIS 1,8
ΜΟΥΡΑΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΜΕ ΜΠΕΖ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑ
ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ 2009!!!!
-
Και κάτι ακόμα πάρτο σε wagon έκδοση ειδικά η Laguna είναι πανέμορφη. Προσωπικά δεν θα έλεγα όχι και σε μια C5 break με τον δίλιτρο κινητήρα αλλά αυτό δεν είναι ακριβώς αντικειμενική άποψη γιατί ώς γνωστόν είμαι κολλημένος με την Citroen Αν τώρα συμφωνείς με την επιλογή C5 μην την πάρεις γιατί έρχεται μεγάλο facelift το 2004 και τότε κανείς δεν θα μας λέει αδιάφορους αισθητικά Αν φέρουν μάλιστα και τον καλό Hpi δίλιτρο ή επιτραπούν και τα diesel τότε να δείς γλέντια
Ξεφύγαμε όμως από το θέμα ε? -
Ο χρήστης PKATV έγραψε:
Η προσωπική μου κατάταξη:- Mazda 6 (αυστηρά το 2λιτρο όμως). Επιδόσεις, στήσιμο, εμφάνιση, αχανείς χώροι, αξιοπιστία.
- Laguna. Κορυφαίος συνδυασμός άνεσης/κρατήματος, ασφάλεια, πρακτικότητα, χώροι, 'διαφορετικό' σχήμα.
- Mondeo (το 2λιτρο κατά προτίμηση). Τα κάνει όλα πολύ καλά, απλά δεν μ' αρέσει η εμφάνισή του (μέσα-έξω)
- Όλα τ' άλλα !
Τώρα, αν μπορείς να δώσεις άλλα 2-2,5 χιλ. ευρώ παίρνεις...
-Laguna 2.0 Turbo ! H απόλυτη οικογενειακή λύση (λογικής τιμής) κατά την γνώμη μου (ο TGD θα μπορέσει να σου πεί περισσότερα φαντάζομαι)
-Saab 9-3 1.8. Πολύ όμορφο αμάξι αλλά φοβάμαι οτι δεν θα 'πάει' μ' αυτόν τον κινητήρα. Έχει σίγουρα όμως άλλο πρεστίζ.
-Alfa Romeo 156 1.8. Λιγότεροι (αλλά επαρκείς) χώροι, πολύ καλή σε όλα τ'άλλα (ναι, ακόμη και στην αξιοπιστία)Φρόντισε πάντως να οδηγήσεις όσα περισσότερα μπορείς και καλορίζικο ότι
και να διαλέξειςAN OI ITAΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Και κάτι ακόμα πάρτο σε wagon έκδοση ειδικά η Laguna είναι πανέμορφη. Προσωπικά δεν θα έλεγα όχι και σε μια C5 break με τον δίλιτρο κινητήρα αλλά αυτό δεν είναι ακριβώς αντικειμενική άποψη γιατί ώς γνωστόν είμαι κολλημένος με την Citroen Αν τώρα συμφωνείς με την επιλογή C5 μην την πάρεις γιατί έρχεται μεγάλο facelift το 2004 και τότε κανείς δεν θα μας λέει αδιάφορους αισθητικά Αν φέρουν μάλιστα και τον καλό Hpi δίλιτρο ή επιτραπούν και τα diesel τότε να δείς γλέντια
Ξεφύγαμε όμως από το θέμα ε?ΤΑ WAGON ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΜΑΥΡΑ ΜΕΓΑΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!!!!!!!!
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.ΣΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΜΟΝΟ ΤΗΝ RENO DEXOMAI.
ΕΙΧΕΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΔΙΕΥΘΗΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ CITROEN ΟΤΙ ' ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΑΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΑ ΣΤΑΝΤΑΡ ΤΗΣ ΡΕΝΟ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ'
ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ( ΑΝ ΘΕΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΥΤΗ)
THANKS
-
Ο χρήστης FONIAS έγραψε:
AN OI ITAΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΑΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙΜην το λες, μην το λές...
Στο ενδιάμεσο -δυστυχώς- φρόντισαν να αποκτήσουν κι άλλα.
Ειδικότερα για τη Φίατ, αν και η αξιοπιστία δεν είναι πλέον τόσο μεγάλο πρόβλημα, έμειναν πίσω και σε θέματα κινητήρων, ενώ κυριολεκτικά κατέστρεψαν τα συστήματα διεύθυνσης (όποιος έχει οδηγήσει μικρομεσαίο Φίατ, από την εποχή του Μπράβο έως σήμερα θα συμφωνήσει μαζί μου). Βέβαια μιλώντας πάντα με όρους... οικογενειακούς.
Από την άλλη, η Άλφα έχει σημαντικά μειονεκτήματα αν την δεις ως οικογενειακό, ενώ μαζί με τη Λάντσια είναι απαράδεκτα ακριβές συγκρινόμενες με το τι έχει να προσφέρει ο ανταγωνισμός.
Θέλω να πω λοιπόν, ότι το πρόβλημα των Ιταλικών αυτοκινήτων είναι πολύ πιο σύνθετο από ό,τι το το τοποθετείς. -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Από την άλλη, η Άλφα έχει σημαντικά μειονεκτήματα αν την δεις ως οικογενειακό, ενώ μαζί με τη Λάντσια είναι απαράδεκτα ακριβές συγκρινόμενες με το τι έχει να προσφέρει ο ανταγωνισμός.Σε ότι αφορά στην Alfa η κυρίαρχη σχεδιαστική γραμμή ήταν πάντοτε ο σπορ χαρακτήρας. Οι χώροι, ας πούμε στην 156, βρίσκονται σε δεύτερη μοίρα.
Η αξιοπιστία είναι πλέον σε ανταγωνιστικά επίπεδα με οποιονδήποτε. Για τους κινητήρες δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα, σε κάθε κατηγορία κυβικών υπάρχουν διαβαθμίσεις απόδοσης, οικονομίας, κλπ και η Alfa βρίσκεται παντού ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές.
Για την τιμή θα συμφωνήσω, αλλά δεν τίθεται σε κάποιες περιπτώσεις και θέμα σύγκρισης σε επίπεδο 'εικόνας' (την οποία βεβαίως πληρώνεις, αν θέλεις).
-
Βασίλη δε διαφωνώ μαζί σου (εκτός ίσως στο θέμα των κινητήρων όπου η Φίατ ψιλοασθμαίνει για να ακολουθήσει τους ανταγωνιστές της), απλώς στο ζήτημα των οικογενειακών ήθελα να τονίσω ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλοϊκά όσο τα βλέπει ο... Φονιάς (μπρρρρρ...).
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
απλώς στο ζήτημα των οικογενειακών ήθελα να τονίσω ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλοϊκά όσο τα βλέπει ο... Φονιάς (μπρρρρρ...).Βέβαια, περί ορέξεως... Γι'αυτό υπάρχουν εξάλλου τόσες επιλογές.
Το 'κλειδί' είναι πως, όταν ρωτάς τους άλλους, τους ρωτάς τι θα επέλεγαν αυτοί.
-
Ma kaneis den anefere to Opel Meriva??!
-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
Ma kaneis den anefere to Opel Meriva??!ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΩΝ ΠΛΕΟΝ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ !!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ.
ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΦΟΡΜΑ ΤΟΥ CORSA
-
Ο χρήστης PKATV έγραψε:
-Saab 9-3 1.8. Πολύ όμορφο αμάξι αλλά φοβάμαι οτι δεν θα 'πάει' μ' αυτόν τον κινητήρα. Έχει σίγουρα όμως άλλο πρεστίζ.....
Με 10,8 τα 0-100 δεν μπορείς να πεις ότι βάζει φωτιά στο δρόμο αλλά όχι ότι είναι και αργό.
-
Ο χρήστης FONIAS έγραψε:
ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΩΝ ΠΛΕΟΝ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ !!!!!!!!!!!
Oxi Corsa, Astra...
-
Ο χρήστης tryphon έγραψε:
ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΥΜΟΡΦΙΚΩΝ ΠΛΕΟΝ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ !!!!!!!!!!!
Oxi Corsa, Astra...
'Ανάλογες είναι οι εντυπώσεις που αποκομίζει κανείς τόσο από τη σχεδίαση όσο και από την ποιότητα του εσωτερικού. Αφήνοντας τα 'επιφανειακά' στοιχεία, τα μηχανικά μέρη, οι αναρτήσεις και το πλαίσιο του Meriva προέρχονται από άλλα μοντέλα της Opel. Ο κινητήρας των 1,6 λίτρων είναι ο ίδιος με αυτόν που τροφοδοτεί τα Astra, Vectra και Zαfira, ενώ οι αναρτήσεις και** το πλαίσιο προέρχονται από το Corsa**. Από πλευράς τιμής, το Meriva τοποθετείται σε μία μέση κατηγορία. Η βασική έκδοση Essentia κοστίζει 14.900 ευρώ και στον εξοπλισμό διαθέτει ABS, 6 αερόσακους και αρκετές ηλεκτρικές ανέσεις, ενώ το air condition περιλαμβάνεται στην πιο ακριβή έκδοση Enjoy.'
ΕΙΝΑΙ COPY ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ AUTO MOTOR SPOR ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΕΣΤ ΤΟ 1,6 ΣΤΙΣ 22/4/03.
ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ CORSA H ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ
-
Μια ερωτησουλα ακομη.Η κυρια Φονια τι προτιμηση εχει ?
Για φαντασου να παρεις κατι που δεν της αρεσει!!!!
μπρρρρρρ ουτε να το σκεφτομαι.
Και μια συμβουλη.
Εγω θα την πηγαινα σε ενα καλο ρεστοραν και μετα θα της εδειχνα τη Λαγκουνα στεισον .
Η θα την πηγαινα στον τραγουδιστη που της αρεσει και μετα θα της εδειχνα το Μοντεο.
Η θα την συνοδευα και θα πληρωνα φυσικα στα μαγαζια και μετα θα της εδειχνα το Μαζντα.
Ε καπου θα επεφτε το καστρο. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Μια ερωτησουλα ακομη.Η κυρια Φονια τι προτιμηση εχει ?
Για φαντασου να παρεις κατι που δεν της αρεσει!!!!
μπρρρρρρ ουτε να το σκεφτομαι.
Και μια συμβουλη.
Εγω θα την πηγαινα σε ενα καλο ρεστοραν και μετα θα της εδειχνα τη Λαγκουνα στεισον .
Η θα την πηγαινα στον τραγουδιστη που της αρεσει και μετα θα της εδειχνα το Μοντεο.
Η θα την συνοδευα και θα πληρωνα φυσικα στα μαγαζια και μετα θα της εδειχνα το Μαζντα.
Ε καπου θα επεφτε το καστρο.ΣΩΣΤΟΣ.
-
Αν ήταν να δώσει τότε τόσα λεφτά για πείσει την γυναίκα του για το αμάξι που θα πάρει τότε καλύτερα να την χωρίσει και τα λεφτά που θα έδινε για όοοοολα αυτά να τα έδινε για έξτρα στο αμάξι.
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Αν ήταν να δώσει τότε τόσα λεφτά για πείσει την γυναίκα του για το αμάξι που θα πάρει τότε καλύτερα να την χωρίσει και τα λεφτά που θα έδινε για όοοοολα αυτά να τα έδινε για έξτρα στο αμάξι.Μην ξεχνας και τα εξοδα διαζυγιου....!!
ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΠΟΙΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ???