-
Και άλλος με ευρωπαϊκό κουβαδάκι;;
Ρίξε ένα ban στον pasxo για το καλό. Δεν έχει κάνει κάτι, αλλά όλο και κάποια μλκ θα γράψει για τον Ολυμπιακό.Καλο...τάξιδος
-
Σιδεροκέφαλος!
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Και άλλος με ευρωπαϊκό κουβαδάκι;;
Ρίξε ένα ban στον pasxo για το καλό. Δεν έχει κάνει κάτι, αλλά όλο και κάποια μλκ θα γράψει για τον Ολυμπιακό.Καλο...τάξιδος
πλάκα-πλάκα
δεν θα δεχθούμε παρεμβάσεις στο τουτοπικό
-
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!
Εδώ είναι που ίσως πρέπει να πω ότι σας ευχαριστώ για την επιλογή μου και ότι θα είμαι αυστηρός αλλά δίκαιος και ότι με τη βοήθειά σας θα πατάξομεν τη διαφθορά, τα καρτέλ, το νεποτισμό και ό,τι άλλο σχετικό ή άσχετο αλλά επιφυλάσσομαι γιατί είμαι πολύ 'νέος' δια να ομιλώ....
.... θα μιλήσω με έργα...δηλαδή η παρέα μας έχει 'άκρες' τώρα!?!??!
με'γειά τη θέση! κάνε φίλους να δεις καλό... (το εννοώ)
-
Συνχαρητήρια onyx για την προαγωγή σου.
Καλή επιτυχία στα νεα σου καθήκοντα.υγ.Οχι δεν μπερδεύτηκα .Στο 4Τ forum ειμαι !
-
Ο χρήστης coupeas έγραψε:
Συνχαρητήρια onyx για την προαγωγή σου.
Καλή επιτυχία στα νεα σου καθήκοντα.υγ.Οχι δεν μπερδεύτηκα .Στο 4Τ forum ειμαι !
Θα παρατεθεί δεξίωση στη Λ.Α.Φ. μετά την τελετή παράδοσης-παραλαβής; Στολή υπ' αριθμ. 8α;
-
Και μετα απο 5 ευρώ ο καθενας .
-
Τι λες να του πάρουμε;
-
Mιά ψηφιακή φωτογραφική (για τυχον ρουφιανιές) και μια αναμνηστική φανέλα με το εμβλημα της μονάδος.
υγ.Οχι πλακετα και νομιζει οτι του ήρθε μεταθεση!
-
4η Τροχοφόρα Διαδυκτιακή Αγορά Διακίνησης Ιδεών με Σήμα ένα αυτοκίνητο σε θέση πλαγιολίσθησης πλαισιωμένο από αγωνιστικές δάφνες...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
4η Τροχοφόρα Διαδυκτιακή Αγορά Διακίνησης Ιδεών με Σήμα ένα αυτοκίνητο σε θέση πλαγιολίσθησης πλαισιωμένο από αγωνιστικές δάφνες...Θα μπορούσε το σήμα να απεικονίζει και τον Αγ. Χριστόφορο, προστάτη των οδηγών, καθήμενο επί Η/Υ 'εξυπηρετήσεως' (σέρβερ) και φέροντα πληκτρολόγιο εις την δεξιάν του...
-
Θα πρέπει να περάσει από το Συμβούλιο των Αντιστρατήγων η προτασή σου αγαπητό Κογιότ. Εγώ πάντως την υποστηρίζω.
-
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
4η Τροχοφόρα Διαδυκτιακή Αγορά Διακίνησης Ιδεών με Σήμα ένα αυτοκίνητο σε θέση πλαγιολίσθησης πλαισιωμένο από αγωνιστικές δάφνες...
Θα μπορούσε το σήμα να απεικονίζει και τον Αγ. Χριστόφορο, προστάτη των οδηγών, καθήμενο επί Η/Υ 'εξυπηρετήσεως' (σέρβερ) και φέροντα πληκτρολόγιο εις την δεξιάν του...
Υποστηριζω και εγω την εν λογω ιδεα!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Θα παρατεθεί** δεξίωση** στη Λ.Α.Φ. μετά την τελετή παράδοσης-παραλαβής; Στολή υπ' αριθμ. 8α;Για δεξιώσεις προβλέπεται η στολή 6
-
-
Ο χρήστης citrovag έγραψε:
Καλη επιτυχια+1
Και για να ξεκινησεις με το δεξι ριξε ενα μπαν στον πασχο
+1000 δοκιμασμένο και γουρλίδικο για την πορεία ενός mod
-
delete
-
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟΟΟΟΟ
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε: