-
οριστε βγαλτε το απωθημενο σας. Θαψτε , βριστε, ειρωνευτητε κατα προτιμηση golf και γερμανικα και οτι αλλο τραβαει η ψυχη σας...
αντε γιατι τι φταιει το υπολοιπο φορουμ να χαλαει καθε θεμα καταληγοντας σε πολεμους??
Ξεσπαθωστε λοιπον
-
οριστε βγαλτε το απωθημενο σας. Θαψτε , βριστε, ειρωνευτητε κατα προτιμηση golf και γερμανικα και οτι αλλο τραβαει η ψυχη σας...
αντε γιατι τι φταιει το υπολοιπο φορουμ να χαλαει καθε θεμα καταληγοντας σε πολεμους??
Ξεσπαθωστε λοιπον
-
Ξεσπαθωστε λοιπον
-
mkiii
Egw to exw kavei ndn, alla me mia pragmatimn foto, dev ntav photoshop!
Mnpws mporw va givw ligo Off Topic kai va syvexisw me mercede?
Spiros -
Σιγά μη δώσουμε και αξία στα αναξιόπιστα και κρυόκ@λα ντουλάπια σας....
Nice try though.... -
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Σιγά μη δώσουμε και αξία στα αναξιόπιστα και κρυόκ@λα ντουλάπια σας....
Nice try though....[list:q7hrue65]Ηδη ασχοληθηκες, καθως βλεπεις δεν μπορεις να αντισταθεις στον πειρασμο [/list:u:q7hrue65][list:q7hrue65]Οι υπολοιπες 200 σελιδες δικες σας.........ορματε [/list:u:q7hrue65]
-
εγω ακομα περιμενω απαντηση στην ερωτηση με τον φανοποιο , στο τοπικ με τα 'ΕΝΔΟΞΑ ΟΝΟΜΑΤΑ'
δεν ειπε κανεις οτι τα γκολφ ειναι απο τιτανιο επενδεδυμενα με κεραμικα πλακακια....
δε συνεχιζουν εδω Μακη γιατι θα τους λειψει η χαρα να καταστρεφουν τις αλλες συζητησεις στο φορουμ
-
Τραβάτε με,κι'άς κλαίω!!!
-
η γνωμη μου ειναι η εξης. το γκολφ ειναι υπερτιμημενο αμαξι... παρολαυτα οσοι γουσταριζουνε, καλακανουνε και το περνουνε... οι αλλοι ασ περνου(με) αλφα ρομεο... Ξινο του το βγαλατε του gTZ το αμαξι...
η περιφημη φωτο του ΣΠΥΡΟΥ που ειναι και δεν την εχω δει??????????????? -
Μάκη, μην αυταπατάσαι, μόνοι σας θα μείνετε σε αυτό το, να μου επιτρέψετε να πω, συμπλεγματικής νοοτροπίας thread. Από μένα τουλάχιστον, αυτό είναι το πρώτο και το τελευταίο post εδώ.
Ανδρέα, κάνεις σαν μικρό παιδάκι που του βρίζουν τα άλλα παιδάκια την ποδοσφαιρική ομάδα που 'ανήκει'. Αν θέλεις σώνει και καλά να 'ανήκεις' κάπου, υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθείς.
Anyway, αυτή η συζήτηση δεν πρόκειται να τελειώσει ποτέ όσο υπάρχουν... Έλληνες! Από την εποχή που μαζευόμασταν στα κουρεία της αρχαίας Αθήνας για να κουτσομπολέψουμε, να θάψουμε, να πιαστούμε στα χέρια, μέχρι σήμερα, δεν άλλαξε ρε πο%$# μου τίποτα.
-
spiros19:
DEN THN EXEIS DEI AKOMA????
Av eisai euais8ntos stnv kardia mnv tygxov kai tnv deis!
PS: Krima pou eixa 3exasei tnv kamera mou stnv ergasia otav bgnka gia douleia e3w stis 2 n wra!
Evas geravos eserve mia SLK!!!!
Alla, 'ta traiva pngaivouv syvexeia' opws leme!Avameivate sto akoustiko sas
Spiros -
spiros19:
DEN THN EXEIS DEI AKOMA????
Av eisai euais8ntos stnv kardia mnv tygxov kai tnv deis!
PS: Krima pou eixa 3exasei tnv kamera mou stnv ergasia otav bgnka gia douleia e3w stis 2 n wra!
Evas geravos eserve mia SLK!!!!
Alla, 'ta traiva pngaivouv syvexeia' opws leme!Avameivate sto akoustiko sas
SpirosΘα σου ειμουνα υποχρεος συνονοματε αν μου εδινες ενα λινκ γιατι ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩΩΩ!!! ( και με εχει φαει η περιεργεια!!!)
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Θα σου ειμουνα υποχρεος συνονοματε αν μου εδινες ενα λινκ γιατι ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΩΩΩ!!! ( και με εχει φαει η περιεργεια!!!)
Ιδού:
http://www.hot-hatchbacks.com/temp/imag ... enGolf.jpg
-
Σιγά το σπάνιο θέαμα!
-
sado:
pes ta giati dev ta pisteuouv oi 'Germavarades'!
Zouv sta oveira tous.......
Spiros -
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι βρίσκετε σε αυτή την στείρα αντιπαράθεση μεταξύ Ιταλών και Γερμανών. Τα έχετε πει κατ επανάληψη χωρίς να βγάζετε κάτι. Ποιος πιστεύει ότι μπορεί να πείσει τον άλλον να πουλήσει την Ιταλίδα του και να πάρει Γερμανικό ή το αντίστροφο;
Άσε που η προϊστορία έχει δήξει ότι τέτοια θέματα δεν βοηθούν σε τίποτα. Τρανή απόδειξη η πρώτη παλαίστρα του Forum.
Ίσως θα ήταν καλύτερα για όλους μας να αναλώνουμε την ενεργητικότητα μας σε ποιο ουσιαστικά θέματα. Εκτός και αν είναι ότι ποιο σπουδαίο έχουμε να κάνουμε να αποδείξουμε ότι και το Golf είναι από λαμαρίνα. -
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Ανδρέα, κάνεις σαν μικρό παιδάκι που του βρίζουν τα άλλα παιδάκια την ποδοσφαιρική ομάδα που 'ανήκει'. Αν θέλεις σώνει και καλά να 'ανήκεις' κάπου, υπάρχουν πολύ σημαντικότερα πράγματα να ασχοληθείς.καλα μονο εμενα βλεπεις??
δε σχολιαζω.
Διαβασε ξανα μερικα τοπικ (σε ολα εμφανιζεται το φαινομενο) και πες μου αν επιμενεις σε αυτη τη γνωμη.... -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
δε συνεχιζουν εδω Μακη γιατι θα τους λειψει η χαρα να καταστρεφουν τις αλλες συζητησεις στο φορουμΣκέψου και να πήγαινες γυρεύοντας για τσακωμό δηλαδή...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
δε συνεχιζουν εδω Μακη γιατι θα τους λειψει η χαρα να καταστρεφουν τις αλλες συζητησεις στο φορουμ
Σκέψου και να πήγαινες γυρεύοντας για τσακωμό δηλαδή...
παω γυρευοντας ε?
ειμαι σαν τον Δον Κιχωτη: πολεμαω αορατους εχθρους -
Επί της ουσίας...
Πιστεύω πως τα αυτοκίνητα της VW είναι υπερτιμημένα. Ο λόγος γι αυτό το πράγμα είναι η τιμή πώλησης (τσιμπημένη) η αξιοπιστία, το after sales. Αυτοί που τα παίρνουν δίνουν κάτι παραπάνω με το σκεπτικό ότι είναι VW και δεν θα σπάει δεν θα χαλάει. Γνωρίζω αρκετές περιπτώσεις γνωστών (κυρίως με το προηγούμενο polo και golf) που απογοητεύτηκαν από την αγορά τους. Πολλά μικροπροβλήματα με το καλημέρα.... Κανείς από όσους ξερω δεν ξαναπήρε VW όταν ήρθε η ώρα να το αλλάξουν. Σ' αυτό μεγάλο ρόλο έπαιξε και η αντιπρωσωπεία της Θεσσαλονίκης (δεν ξέρω τι γίνεται σ΄άλλες πόλεις) η οποία ποιάνει κώλους όπως λένε, κάνει μαμουνιές και γενικώς έχει αποκτήσει άσχημη φήμη. Κατι σαν το Σαρακάκη δηλαδή...Φίλος πήγε το Golf του για service, του χρεώσανε μπουζί αλλά του αφήσανε τα ίδια!!! τέτοια πράγματα!
ΘΑΨΙΜΟ GOLF ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ