-
Ο χρήστης GTZ έγραψε:
Για την κατηφορική της Μοσχοκαρυάς θα μιλάς φαντάζομαι ,διότι στην...ανηφορική δεν νομίζω να πιάσω σπουδαίες ταχύτητες ειδικά με αυτό το αυτοκίνητο...
Αν κάνεις όλη τη διαδρομή μέχρι το χωριό θα συναντήσεις και τα κατηφορικά κομμάτια. Σίγουρα όμως θα μπορέσεις να αξιολογήσεις καλύτερα τις ρεπρίζ και το τράβηγμα του μοτέρ και στα ανηφορικά.
Βέβαια, περίμενε να το στρώσεις πρώτα, εννοείται!
-
Ο χρήστης GTZ έγραψε:
για to πολο 1.4 75, το προηγουμενο μοντελο, μπορω να πω οτι εχει ελαχιστη καταναλωση καυσιμου.7-8 στην πολη, 5-6 στην εξοχη. τα 10 λιτρα που εγραψες για μεσα στην πολη με τον ιδιο κινητηρα ειναι πολλα... μαλλον φταιει το μεγαλο βαρος και η πιο κοντη κλιμακωση.
Μην ξεχνάς οτι μιλάμε για άστρωτο μοτέρ...(ήταν τα πρώτα 500 του χιλιόμετρα)
σου εγγυωμαι οτι το αμαξι μεταμορφωνεται κατα τα 10.000χλμ.
Δε γινεται VTEC αλλα τραβαει μεχρι εκει που τραβαει με κεφι κ ευστροφια... -
Kαλορίζικο και από μένα φίλε GTZ , εύχομαι πολλά και απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.
Για να δούμε πώς θα πάει αυτή η 'άτυπη' κόντρα ASTRA και GOLF , διότι από αυτά που γράφονται, φαίνεται πώς το νέο΄ASTRA , είναι και αυτό αξιόλογο.
Και πάλι..'με γεια'
-
Επανάρχομαι σε αυτό το topic μετά απο προτροπή μερικών απο εσας...
Μετά απο 1400 χλμ και δύο μηνών κατοχής έχω να πώ τα εξής:
Αρνητικά:
-Συνεχίζεται ο θόρυβος (κάτι σαν 'τοκ') απο τον τζόγο της μετάδοσης με το πάτημα του γκαζιού στις μικρές ταχύτητες
-Η 5η πόρτα δεν ανοίγει πάντα λόγω αρκετά συχνής δυσλειτουργιας του μοχλού-σήματος VW (δεν απασφαλίζει πλήρως και μένει μισοανανοιχτή χωρίς να μπορείς να την ανοίξεις...)
-Ο εσωτερικός φωτισμός δεν ανάβει πάντοτε με το ξεκλείδωμα,είτε αυτό γίνει με τηλεχειρισμό είτε με το κλειδί στην πόρτα.
-Με το σβήσιμο της μηχανής,ορισμένες φορές κουνιούνται ελάχιστα και οι υαλοκαθαριστήρες... [κακία] (το Multiplexing άραγε το ψώνισαν απο την Ιταλία???? )[/κακία]
-Η κατανάλωση είναι πάνω απο τα 10 λίτρα/100 χλμ,αλλά όμως το αυτοκίνητο κάνει διαδρομή 2,5 χλμ 4 φορές την ημέρα και κάθε φορα δεν προλαβαίνει να ζεσταθεί καλά καλά...
-Ο χώρος αποσκευών που κρίνεται περιορισμένος για το μέγεθος του αυτοκινήτου
-Η κάπως περίεργη αίσθηση και λειτουργία του τιμονιού στις υψηλές ταχύτητες
-Το φινίρισμα δεν είναι κορυφαίο ή τουλάχιστον αντάξιο της φήμης της VW
Θετικά
-Οι χώροι επιβατών και κυρίως ο αέρας απο την οροφή
-Η γεροδεμένη κατασκευή,η έλλειψη τριγμών,ο ήχος που κλείνουν οι πόρτες
-H άνεση της ανάρτησης
-Φρένα που εμπνέουν αμπιστοσύνη (4 δίσκοι...)
-Το κράτημα.Ναι το κράτημα!Το αυτοκίνητο στρίβει με ακρίβεια και ακολουθεί πιστά τις εντολές.Θα έλεγα οτι κάνει και κάτι παραπάνω:Συγκεκριμένα το πίσω μέρος ακολουθεί και μάλλον υποβοηθεί το μπροστινό στο στρίψιμο.Δεν εξηγείται αλλοιώς το οτι στρίβεις με λιγότερη 'τιμονιά' απο ότι αρχικά υπολόγιζες πριν τη στροφή.Μάλιστα δεν επηρεάζεται στο ελάχιστο απο την ύπαρξη ανωμαλιών στο οδόστρωμα πάνω στη στροφή.Ισως αυτό είναι το τίμημα για την κάπως ασυνήθιστη συμπεριφορά στις υψηλές ταχύτητες όπου σε αναγκάζει σε συχνές μικροδιορθώσεις στην ευθεία.
-Το μοτέρ των 75 (???) ίππων εγώ θα το συμπεριλάβω στα θετικά για τα δικά μου γούστα και ανάγκες.Είναι ένας κινητήρας με ροπή απο το ρελαντί που σε κάνει να ξεχνάς τα 1200 κιλά του αυτοκινήτου μέσα στην πόλη.
Στον ανοικτό δρόμο διαθέτει ικανοποιητικά αποθέματα δύναμης μέχρι τις 5000 στροφές γι'αυτό και πιάνει με σχετική ευκολία τα 140 km/h,όμως μέχρι τα 160 θέλει πολύ υπομονή αφού η δύναμη πέφτει κατακόρυφα μετά τις 5000 στροφές.Εδω και λίγο καιρό τον οδηγώ μέχρι τις 5500 σαλ με μισά γκάζια ώστε να 'ανοίξει' και φαίνεται οτι το κόλπο αποδίδει.Οι ρερπρίζ του έχουν βελτιωθεί και πιστεύω οτι με τον τρόπο αυτό στα 5000 χλμ θα δείξει όλες τις πραγματικές του δυνατότητες.
Η τελική ταχύτητα στην ευθεία χωρίς κλισεις είναι στα 160+,ενω σε κατηφορική είδα και 170.
Συμπερασματικά:
Ενα πολύ καλό αυτοκίνητο,που με τον κινητήρα των 75 ίππων είναι ιδανικό για δεύτερο.Δεν μετάνοιωσα την αγορά του προς το παρόν,αλλά αν ήταν να το αγοράσω σήμερα,θα έριχνα μια ματιά και στο νέο Astra 1.4 λόγω της δελεαστικής του τιμής και του οικονομικού του κινητήρα των 90+ ίππων,πέρα απο τη φρεσκάδα και τις καινοτομίες που θα έχει σαν νέο μοντέλο της αγοράς.Αν ήθελα οπωσδήποτε Γκόλφ θα περίμενα τον FSI των 90 ίππων αν επρόκειτο για πρώτο αυτοκίνητο.Για δεύτερο όμως,ο 1.4 75 ΗΡ κρίνεται επαρκέστατος.
Οσο για τα αρνητικά του,κάποια απο αυτά πιστεύω θα διορθωθούν με software update και με κάποια επίσκεψη στο συνεργείο στα πλαίσια της εγγύησης.
Αν μου ξέφυγε τίποτε θα σας το αναφέρω σε άλλο post.
Αν θέλετε να ρωτήσετε κάτι άλλο,ευχαρίστως να σας απαντήσω -
GTZ,
το θεμα με τους υαλοκαθαριστηρες δεν ειναι bug, συμβαινει για να μην καθονται οι υαλοκαθαριστηρες παντα στο ιδιο σημειο και πολυκαιριζουν-φθειρονται.
Οποτε μη ζητησεις να στο φτιαξουν, δε μπορουν -
εγώ έχω ένα GOLF IV 1.4 εδώ και 4 χρόνια...
έχει κάνει 70,000 χλμ απο τα οποία σχεδόν τα 60,000 είναι μέσα στην Αθήνα...Θα συμφωνήσω ότι ο κινητήρας του είναι αξιοπρεπέστατος για αυτοκίνητο πόλης δίνοντας σου ροπή σχεδόν από το ρελαντί
Πραγματικά με 2α και 800 στροφές επιταχύνει
Για την ακρίβεια η 2α του είναι η αγαπημένη μου ταχύτηα!!!
Η κλιμάκωση του κιβωτίου είναι πολύ καλή
Το κιβώτιο όμως στο 4 είναι ασαφές και δε νομίζω να το βελτίωσαν στο 5.....
Αυτό φαίνεται κυρίως στις γρήγορες αλλάγες που μπορεί να κολλήσεις και να μή μπορείς να κουμπώσεις την ταχύτητα, ενώ άλλο αρνητικό είναι ότι 3-4 φορές σε λακούβα μου έχει πετάξει την ταχύτητα έξω...
Οι 4 δίσκοι του όντως δίνουν καλές επιδόσεις στα φρένα...
Το κοντέρ στη μεγάλη κατηφόρα της ΑΟ έδειξε 185+
Οι επιδόσεις του και τα ρεπρίζ του είναι αλήθεια πως βελιώνονται με τον καιρό, τα χιλιόμετρα αλλά και καθώς μαθαίνει κάποιος να χειρίζεται καλύτερα το κιβώτιο και τις αλλαγές
Τέλος η κατανάλωσή του μέσα στη πόλη είναι πάνω από 10λίτρα.....Τώρα για το νέο Γκολφάκι....
πήγα και το είδα πριν μερικές μέρες, αφού πέρασα από τις αντιπροσωπείες BMW και AUDI για την κόμπακτ και το Α3 αντίστοιχα...απογοητεύτηκα....
το εξωτερικό νομίζω το συνηθίζει κανείς και σιγά σιγά έχει αρχίσει να μου αρέσει...
αλλά το εσωτερικό ήταν η υπέρτατη απογοήτευση....
ειλικρινά πιστεύω πως στο 4 η σχεδίαση, η ποιότητα και το φινίρισμα αν δεν είναι τουλάχιστον φαίνονται καλύτερα....
το τιμονάκι του ειδικά το κοίταζα και το ξανακοίταζα και ψαχνόμουν αν όντως ήμουν μέσα σε Γκολφ ή σε κάτι άλλο....Δε ξέρω, αλλά μου έδωσε την εντύπωση στο εσωτερικό του πως είναι ένα φτηνό Α3......
Και οι προηγούμενες γενιές μοιάζαν μεταξύ τους, αλλά δε μου δίναν τόσο την εντύπωση ότι το ένα ήταν μία φτηνή απομίμηση του άλλου....
Το νέο Γκολφ δυστυχώς μου την έδωσε....έντοναΈχοντας το Γκολφ 4, με τίποτα δε θα το έδινα για να πάρω το 5.....
(αν δεν το είχα βέβαια δε ξέρω τί θα έλεγα....)
Συγκρίνοντας λοιπον το Γκολφ 4 με τον τότε ανταγωνισμό του και το Γκολφ 5 με τον σημερινό του, το δικό μου συμπέρασμα είναι πως το 5 είναι αναλογικά χειρότερο αυτοκίνητο....
Θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερη δουλειά, αλλά μάλλον στον βωμό της προώθησης του Α3 και ίσως και άλλων αυτοκινήτων του ομίλου αποφάσισαν να θυσιάσουν λίγο τις πωλήσεις του Γκολφ...
ΥΓ. Πάντως ξέχασα να σου πω ... ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ και ΚΑΛΟΤΑΞΙΔΟ!!!!!
-
Σε ό,τι αφορά στην οδική συμπεριφορά, την ποιότητα κύλισης και την ασφάλεια, το 5άρι είναι σίγουρα καλύτερο από το 4 και μάλιστα θα έλεγα ότι σε κάποια πράγματα η διαφορά αφορά άλλη τάξη μεγέθους.
Το εσωτερικό και η ποιότητα κατασκευής μου φάνηκε λίγο καλύτερη από Seat, σαφώς δεν μοιάζει με Audi, αλλά όπως λες πιθανώς δεν τους ενδιέφερε. Και φυσικά τα φαινόμενα μπορεί να απατούν και τελικά να αποδειχτεί 'χρηματοκιβώτιο' από άποψης αντοχής στο χρόνο και τη χρήση.
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
GTZ,
το θεμα με τους υαλοκαθαριστηρες δεν ειναι bug, συμβαινει για να μην καθονται οι υαλοκαθαριστηρες παντα στο ιδιο σημειο και πολυκαιριζουν-φθειρονται.
Οποτε μη ζητησεις να στο φτιαξουν, δε μπορουνΑκριβώς, επίτηδες το σχεδίασαν έτσι για να μην φθείρεται το αλεξίνεμο. Από τις λίγες έξυπνες ιδέες
-
Ο χρήστης GTZ έγραψε:
Οσο για τα αρνητικά του,κάποια απο αυτά πιστεύω θα διορθωθούν με software update και με κάποια επίσκεψη στο συνεργείο στα πλαίσια της εγγύησης.Μήπως Golf V 1.4.1;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
GTZ,
Οποτε μη ζητησεις να στο φτιαξουν, δε μπορουνΑκριβώς, επίτηδες το σχεδίασαν έτσι για να μην φθείρεται το αλεξίνεμο. Από τις λίγες έξυπνες ιδέες
Παιδιά, με κάθε σεβασμό στην 'Ανώτερη Γερμανική Ποιότητα', σοβαρολογείτε?
Υπάρχει άνθρωπος που να μην χρησιμοποιεί τους υαλοκαθαριστήρες τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα? Χειμώνα-καλοκαίρι?
Αυτό το χαρακτηριστικό που περιγράφεται, μόνο για αποφυγή παγώματος μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει.
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
GTZ,
Παιδιά, με κάθε σεβασμό στην 'Ανώτερη Γερμανική Ποιότητα', σοβαρολογείτε?
Υπάρχει άνθρωπος που να μην χρησιμοποιεί τους υαλοκαθαριστήρες τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα? Χειμώνα-καλοκαίρι?
Αυτό το χαρακτηριστικό που περιγράφεται, μόνο για αποφυγή παγώματος μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει.
Από μετάφραση Auto Express:
Η κεντρική ποτηροθήκη διαθέτει πλαίσιο από αλουμίνιο, το οποίο εκτείνεται και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν... ανοιχτήρι. Ενδεικτικό της μεγάλης σημασίας στη λεπτομέρεια είναι το γεγονός ότι μόλις θέσουμε σε λειτουργία το σύστημα πλύσης των τζαμιών, ο αυτόματος κλιματισμός γυρνάει αμέσως στη θέση ανακύκλωσης του αέρα, ώστε να μην εισέλθει στο εσωτερικό η οσμή του πλυστικού υγρού!
Υπάρχουν κι άλλα στοιχεία του στυλ '...μα γιατί δεν το σκέφτηκα νωρίτερα;', όπως προγραμματιζόμενο σύστημα θέρμανσης εσωτερικού και υαλοκαθαριστήρες που δεν 'σταθμεύουν' στο ίδιο σημείο μειώνοντας έτσι τη φθορά, αφήνοντας ταυτόχρονα λιγότερο έντονα σημάδια στο παρμπρίζ.
και το πλήρες κείμενο
http://www.in.gr/auto/dokimes/pr_dokime ... 102003.htm
-
Ο χρήστης KonstantinosMD έγραψε:
το εξωτερικό νομίζω το συνηθίζει κανείς και σιγά σιγά έχει αρχίσει να μου αρέσει...Κι εγώ κάτι ανάλογο παρατηρώ. Όσο το βλέπω, τόσο το συνηθίζω (παρά τη συνηθισμένη του σχεδίαση), και τόσο μου αρέσει (ιδίως σε μαύρο χρώμα που το κάνει να φαίνεται μικρότερο).
Δε ξέρω, αλλά μου έδωσε την εντύπωση στο εσωτερικό του πως είναι ένα φτηνό Α3......
Και οι προηγούμενες γενιές μοιάζαν μεταξύ τους, αλλά δε μου δίναν τόσο την εντύπωση ότι το ένα ήταν μία φτηνή απομίμηση του άλλου....Σαφώς και στο θέμα ποιότητας κατασκευής είναι ένα ''κλίκ'' κάτω από το Α3, χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι ποιοτικό, που αποτελεί το μέτρο σύγκρισης στην κατηγορία.
Θα μπορούσαν να κάνουν καλύτερη δουλειά, αλλά μάλλον στον βωμό της προώθησης του Α3 και ίσως και άλλων αυτοκινήτων του ομίλου αποφάσισαν να θυσιάσουν λίγο τις πωλήσεις του Γκολφ...
Σε καμιά περίπτωση πιστεύω η VW δεν θα θυσίαζε το GOLF.
To GOLF είναι το Α και το Ω για την εταιρεία, είναι ο καθρέφτης της εταιρείας.
Βρίσκεται και βασιλεύει στην αγορά εδώ και 30 χρόνια.Δύσκολοι καιροί για θυσίες...
-
πω πω, μετά απο όλα αυτά που διαβάζω, τρέχω να αγοράσω το καινούργιο γκολφ. επιτέλους λύθηκε και το πρόβλημα με τη φθορά των υαλοκαθαριστήρων που τόσα χρόνια ταλαιπωρεί όλους μας.
-
Ο χρήστης nikapos έγραψε:
πω πω, μετά απο όλα αυτά που διαβάχω, τρέχω να αγοράσω το καινούργιο γκολφ. επιτέλους λύθηκε και το πρόβλημα με τη φθορά των υαλοκαθαριστήρων που τόσα χρόνια ταλαιπωρεί όλους μας.Γιατί, το ανοιχτήρι????
Πόσα και πόσα προβλήματα δε λύνει???
-
πω πω, μετά απο όλα αυτά που διαβάχω, τρέχω να αγοράσω το καινούργιο γκολφ. επιτέλους λύθηκε και το πρόβλημα με τη φθορά των υαλοκαθαριστήρων που τόσα χρόνια ταλαιπωρεί όλους μας.
Γιατί, το ανοιχτήρι????
Πόσα και πόσα προβλήματα δε λύνει???
Έτσι όπως επιλέγει ο περισσότερος κόσμος αυτοκίνητα πολλά κρίνονται στη λεπτομέρεια -δυστυχώς. Αλλος μπορεί να διαλέξει διαφορετικό αυτοκίνητο επειδή έχει πχ δερμάτινο σαλόνι στο βασικό και ας είναι χειρότερο στο δρόμο από κάποιο άλλο.
Οι απόψεις μου άλλωστε είναι γνωστές και 'αντιγερμανός'
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Έτσι όπως επιλέγει ο περισσότερος κόσμος αυτοκίνητα πολλά κρίνονται στη λεπτομέρεια -δυστυχώς. Αλλος μπορεί να διαλέξει διαφορετικό αυτοκίνητο επειδή έχει πχ δερμάτινο σαλόνι στο βασικό και ας είναι χειρότερο στο δρόμο από κάποιο άλλο.
Οι απόψεις μου άλλωστε είναι γνωστές και 'αντιγερμανός'
Κάπου τους δικαιολογώ τους Γερμανούς. Εδώ η Porsche δεν μπορούσε να πουλήσει στους χοντροκώληδες Αμερικάνους γιατί δεν είχε ποτηροθήκες επαρκούς μεγέθους (για να βάζουν τη μπύρα τους ρε αδελφέ!).
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Έτσι όπως επιλέγει ο περισσότερος κόσμος αυτοκίνητα πολλά κρίνονται στη λεπτομέρεια -δυστυχώς. Αλλος μπορεί να διαλέξει διαφορετικό αυτοκίνητο επειδή έχει πχ δερμάτινο σαλόνι στο βασικό και ας είναι χειρότερο στο δρόμο από κάποιο άλλο.Έτσι είναι αλλά γιατί δυστυχώς? Δεν υπάρχει σωστός τρόπος κρίσης αφού το αυτοκίνητο δεν αντιπροσωπεύει το ίδιο ούτε καλύπτει τις ίδιες ανάγκες σε όλους. Αφού ο άλλος θέλει αυτήν την λεπτομέρεια και την αξιολογεί σαν σημαντικότερη από την οδική συμπεριφορά γούστο του καπέλο του. Έτσι πχ η Boxster είχε πρόβλημα στην Αμερική γιατί δεν είχε ποτηροθήκες.... Για αυτούς η οδική συμπεριφορά ήταν μια δευτερεύουσα λεπτομέρεια, άλλωστε δεν είναι ραλίστες....!
Ας μην ξεχνάμε ότι ολόκληρη η κατηγορία των πολυμορφικών θέτει την οδική συμπεριφορά σε δεύτερη (ή και τρίτη μετά τους χώρους και το στύλ) μοίρα.
Σκέψου ότι πολλοί (μάλλον οι περισσότεροι) αγοράζουν αυτοκίνητο χωρίς να συμβουλευτούν δοκιμές και χωρίς να το δοκιμάσουν καν οι ίδιοι. Το βλέπουν το ψαχουλεύουν και αν τους αρέσει και βγαίνει με τα οικονομικά τους προχωρούν.... -
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Έτσι είναι αλλά γιατί δυστυχώς? Δεν υπάρχει σωστός τρόπος κρίσης αφού το αυτοκίνητο δεν αντιπροσωπεύει το ίδιο ούτε καλύπτει τις ίδιες ανάγκες σε όλους. Αφού ο άλλος θέλει αυτήν την λεπτομέρεια και την αξιολογεί σαν σημαντικότερη από την οδική συμπεριφορά γούστο του καπέλο του. Έτσι πχ η Boxster είχε πρόβλημα στην Αμερική γιατί δεν είχε ποτηροθήκες.... Για αυτούς η οδική συμπεριφορά ήταν μια δευτερεύουσα λεπτομέρεια, άλλωστε δεν είναι ραλίστες....!
Ας μην ξεχνάμε ότι ολόκληρη η κατηγορία των πολυμορφικών θέτει την οδική συμπεριφορά σε δεύτερη (ή και τρίτη μετά τους χώρους και το στύλ) μοίρα.
Σκέψου ότι πολλοί (μάλλον οι περισσότεροι) αγοράζουν αυτοκίνητο χωρίς να συμβουλευτούν δοκιμές και χωρίς να το δοκιμάσουν καν οι ίδιοι. Το βλέπουν το ψαχουλεύουν και αν τους αρέσει και βγαίνει με τα οικονομικά τους προχωρούν....Δυστυχώς ΓΙΑ ΜΕΝΑ!
Οι περισσότεροι ως γνωστόν κοιτάζουν εμφάνιση, -δείκτη κεφαλογυρίσματος, επιρροή σε θηλυκά- σήμα στο καπό (ή όπου αλλού) , 'πχοιότητα' κατασκευής κλπ κλπ
-
Σε ό,τι αφορά στην οδική συμπεριφορά, την ποιότητα κύλισης και την ασφάλεια, το 5άρι είναι σίγουρα καλύτερο από το 4 και μάλιστα θα έλεγα ότι σε κάποια πράγματα η διαφορά αφορά άλλη τάξη μεγέθους.Γι'αυτό δεν τίθεται θέμα.Το αυτοκίνητο ανήκει πραγματικά σε άλλη κατηγορία.Η ανάρτηση καταπίνει με μεγάλη ευκολία και αθόρυβα ότι βρεθεί μπροστά της,ενω το θετικό σε αυτό ρόλο τους παίζουν και τα λάστιχα με το σχετικά ψηλό προφίλ στους 15άρηδες τροχούς (195/65).Σε θέμα άνεσης κοντράρει στα ίσια τη Laguna (με τα 225/45/17) ενω στις εγκάρσιες κοφτές ανωμαλίες τα καταφέρνει καλύτερα.Αυτά όλα τα αντιλαμβάνεσαι καλύτερα και τα συνειδητοποιείς,όταν μπείς σε άλλο αυτοκίνητο (π.χ Astra G),όπου οι διαφορές πιά δείχνουν μεγάλες.
Το εσωτερικό και η ποιότητα κατασκευής μου φάνηκε λίγο καλύτερη από Seat, σαφώς δεν μοιάζει με Audi, αλλά όπως λες πιθανώς δεν τους ενδιέφερε. Και φυσικά τα φαινόμενα μπορεί να απατούν και τελικά να αποδειχτεί 'χρηματοκιβώτιο' από άποψης αντοχής στο χρόνο και τη χρήση.
Στο εσωτερικό,αυτό που πάσχει νομίζω είναι η όψη και τα χρώματα των πλαστικών.Οχι η ποιότητα συναρμογής!
Γι'αυτό το λόγο και σου'ρχεται στο νου κάποιο SeatΚραυγαλέο επίσης φάουλ στο φινίρισμα είναι μια λαμαρινόβιδα γκρί χρώματος που 'φιγουράρει' στην ανάκαμψη προς τα εμπρός του καπλαμά της μπροστινής πόρτας,στο ύψος του πλαινού καθρέπτη και φαίνεται άσχημο όταν ανοίγει η πόρτα.Τέτοιες βίδες ολόγυμνες μόνο η Α33 είχε στο εσωτερικό της και εδω νομίζω οτι η VW έκανε χοντρό φάουλ.
-
Γνωρίζει κανείς πότε θα φέρουν το 1.4 FSI? Από ότι είδα στην Αγγλία είναι
γύρω στις 500 λίρες πιό ακριβά και εδώ μου είπαν ότι θα απέχει +1500 από
το 1.4 και -1200 από το 1.6. Υποθέτω ότι με το που θα έρθει το astra
θα κάνουν κάποια κίνηση....
VW GOLF V 1.4 75HP trendline...πρώτες εντυπώσεις.