-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
ΟΚ NASS....
OBJECTIVE MODERATING...Μάλλον δεν ξέρεις τη διαφορά μεταξύ moderating και posting. Διότι εγώ δεν είδα κανένα moderating, μόνο μερικούς ανθρώπους (εσένα, εμένα, τον LYBE κα.) που είπαν ευπρεπώς την άποψή τους. Αν τώρα τυχαίνει να είμαι moderator, φαντάζομαι μου επιτρέπεις να έχω και άποψη, και να την εκφράζω κόσμια, έτσι ?
Εκτός και αν αστιεύεσαι (σε αντίθεση με σένα σε άλλες περιπτώσεις, βλέπω και αξιολογώ το ' '), αλλά επίτρεψέ μου να το θεωρώ 'κρύο' και ανούσιο αστείο, εξ΄ ου και τα παραπάνω σχόλια.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΟΚ NASS....
OBJECTIVE MODERATING.......Εκτός και αν αστιεύεσαι (σε αντίθεση με σένα σε άλλες περιπτώσεις, βλέπω και αξιολογώ το ' '), αλλά επίτρεψέ μου να το θεωρώ 'κρύο' και ανούσιο αστείο, εξ΄ ου και τα παραπάνω σχόλια.
Είπαμε...το ταλέντο στα ανέκδοτα σου ανήκει...
-
[list:2f4v7wyz]Να δω ρε Alfa romeo τη στραβομουτσουναρα σου, αν η ferrari βγαλει κανα τζιποειδες.Να δουμε τι δικαιολογιες θα πλασεις παλι αναιρωντας τις σημερινες [/list:u:2f4v7wyz][list:2f4v7wyz]Εσυ νομιζεις οτι η ferrari και καθε ferrari αν μπορουν να φανε απ την πιτα δε θα το κανουν?Εσενα τον ονειροπαρμενο θα σκεφτουν!!!Αρε κουνια που σε κουναγε.............καραμητροοοοοοο [/list:u:2f4v7wyz]
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
ΟΚ NASS....
OBJECTIVE MODERATING.......Εκτός και αν αστιεύεσαι (σε αντίθεση με σένα σε άλλες περιπτώσεις, βλέπω και αξιολογώ το ' '), αλλά επίτρεψέ μου να το θεωρώ 'κρύο' και ανούσιο αστείο, εξ΄ ου και τα παραπάνω σχόλια.
Είπαμε...το ταλέντο στα ανέκδοτα σου ανήκει...
Διαγράφησαν προσωπικές και άσχετες αιχμές
(Moderator) -
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
[list:301bqrym]Να δω ρε Alfa romeo τη στραβομουτσουναρα σου, αν η ferrari βγαλει κανα τζιποειδες.Να δουμε τι δικαιολογιες θα πλασεις παλι αναιρωντας τις σημερινες [/list:u:301bqrym][list:301bqrym]Εσυ νομιζεις οτι η ferrari και καθε ferrari αν μπορουν να φανε απ την πιτα δε θα το κανουν?Εσενα τον ονειροπαρμενο θα σκεφτουν!!!Αρε κουνια που σε κουναγε.............καραμητροοοοοοο [/list:u:301bqrym]Φίλε Μάκη, θα είμαι ο πρώτος που θα σιχαθώ τη Φερράρι αν κάνει κάτι τέτοιο... Αλλά σταμάτα να ονειρεύεσαι...ούτε στα πιο τρελλά σου όνειρα...
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
γιατί δηλαδή η Maserati και η Porsche και όχι η Ferrari?
Νομίζω πως είπα την άποψή μου για αυτό το θέμα. Απλά πιστεύω ότι τη Ferrari δεν μπορεί κανείς να την βάλει στο ίδιο σακούλι με την Porche, τη Maserati, την Lamborgini και τις άλλες ιστορικές αυτοκινητοβιομηχανίες. Aν με ρωτούσες πριν από ένα χρόνο θα σου έλεγα ακριβώς το ίδιο, με τη διαφορά ότι θα πρόσθετα: τη Ferrari και την Porche δεν μπορεί κανείς να τις βάλει στο ίδιο σακούλι με τις άλλες... Και αυτό γιατί μέχρι πέρυσι θεωρούσα την Porche άξια αντίπαλο της Ferrari.
Μην ξεχνάμε τέλος πως η Ferrari ανήκει σε Γερμανικές τράπεζες!
Αυτό δεν το κατάλαβα φίλε ''nass''. Και επειδή κάποιες γερμανικές τράπεζες έχουν κάποιο ποσοστό σημαίνει και ότι αυτοί θα αποφασίσουν την πολιτική της Ferrari?
H PORSCHE, ήταν, είναι και θα είναι ο άξιος ανταγωνιστής της FERRARI.
Δεν γνωρίζουν ή δεν έχουν προσπαθήσει αρκετοί σήμερα να κατασκευάσουν αυτοκίνητα-όνειρο όπως η Enzo και η Carrera GT.
Κάπου εκεί, ανάμεσα σε αυτές τις δύο δημιουργίες κρύβεται η ''κορυφή'' της σημερινής αυτοκίνησης, με τη διαφορά ότι κινούνται πλέον σε ....κανονικούς, καθημερινούς ρυθμούς.Δε θα με εκπλήξει καθόλου το γεγονός, αν στο άμεσο μέλλον δώ κάποια αντίστοιχη κίνηση και από την FERRARI.
Αυτοί που θα δυσαρεστηθούν από μια τέτοια κίνηση, είναι πολύ λιγότεροι πιστεύω από αυτούς που θα δώσουν προκαταβολές-μαμούθ για την απόκτηση ενός Ferrari-SUV.Oι αυτοκινητοβιομηχανίες από την άλλη είναι ''μαγαζιά'', επιχειρήσεις, ή όπως αλλιώς το μεταφράσει κανείς.
Κύριως σκοπός τους (άσχετα με τα μερίδια-ποσοστά ιδιοκτησίας), είναι το κέρδος.Κέρδος, για να παραμείνουν στην αγορά και για να μπορούν να προσφέρουν ακόμη περισσότερα στον κόσμο.Τα κέρδη της PORSCHE θα τα ζήλευε αυτή τη στιγμή οποιαδήποτε αυτοκινητοβιομηχανία.
Τα κέρδη, πάντα συνδυάζονται με ανάλογη πολιτική από τις αυτοκινητοβιομηχανίες.Άλλοι μπορεί να συμφωνούν με την πολιτική της PORSCHE, άλλοι όχι.Πολλοί θα ζήλευαν πάντως την κερδοφορία της...Προσωπικά δε θα έπεφτα σε κατάθλιψη αν έβλεπα ένα SUV και από τη FERRARI.Ήδη η MASERATI ετοιμάζεται, η οποία και θα συνεργαστεί στενά με την AUDI, μέσα από μια συμφωνία που υπογράφτηκε πρόσφατα μεταξύ τους.
Στην αναμονή, λοιπόν, για νέες εξελίξεις κάτω από τη σκιά των SUV.....
-
Παιδιά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανεβαίνουν οι τόνοι και μάλιστα χωρίς λόγο. Ο καθένας εκφράζει την άποψή του.
Ο χρήστης technik έγραψε:
Oι αυτοκινητοβιομηχανίες από την άλλη είναι ''μαγαζιά'', επιχειρήσεις, ή όπως αλλιώς το μεταφράσει κανείς. Κύριος σκοπός τους είναι το κέρδος. Κέρδος, για να παραμείνουν στην αγορά και για να μπορούν να προσφέρουν ακόμη περισσότερα στον κόσμοΕγώ όμως που θαυμάζω την Ferrari και υποστηρίζω την αγωνιστική ομάδα της σε όλες τις κατηγορίες (χωρίς φανατισμούς), δεν τη βλέπω σαν ένα απλό μαγαζί που στόχος του είναι μοναχά το κέρδος... Δεν πιστεύω ότι η Ferrari θα μόνο και μόνο για κερδίσει κάτι παραπάνω (και αυτό θα το δείξει ο χρόνος και θα είμαστε εδώ για να το συζητήσουμε).
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Παιδιά δεν νομίζω ότι χρειάζεται να ανεβαίνουν οι τόνοι και μάλιστα χωρίς λόγο. Ο καθένας εκφράζει την άποψή του.Oι αυτοκινητοβιομηχανίες από την άλλη είναι ''μαγαζιά'', επιχειρήσεις, ή όπως αλλιώς το μεταφράσει κανείς. Κύριος σκοπός τους είναι το κέρδος. Κέρδος, για να παραμείνουν στην αγορά και για να μπορούν να προσφέρουν ακόμη περισσότερα στον κόσμο
Εγώ όμως που θαυμάζω την Ferrari και υποστηρίζω την αγωνιστική ομάδα της σε όλες τις κατηγορίες (χωρίς φανατισμούς), δεν τη βλέπω σαν ένα απλό μαγαζί που στόχος του είναι μοναχά το κέρδος... Δεν πιστεύω ότι η Ferrari θα μόνο και μόνο για κερδήσει κάτι παραπάνω (και αυτό θα το δείξει ο χρόνος και θα είμαστε εδώ για να το συζητήσουμε).
Aσφαλώς.Μπορεί ναί, μπορεί και όχι, ο χρόνος θα το δείξει.
Η Lamborghini έχει περάσει σε άλλη πλευρά τώρα. Είναι πολύ διαφορετική η κατάσταση από τη Ferrari.
Απλά δε θα εκπλαγώ ό,τι κι αν γίνει -
Να και το παλιό ''SUV'' της Lamborghini, το LM 002
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Να και το παλιό ''SUV'' της Lamborghini, το LM 002Εντάξει, η LM002 δεν ήταν ακριβώς 'SUV' . Μάλλον το αντίπαλο δέος του Hummer ήταν.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Να και το παλιό ''SUV'' της Lamborghini, το LM 002
Εντάξει, η LM002 δεν ήταν ακριβώς 'SUV' . Μάλλον το αντίπαλο δέος του Hummer ήταν.
Eίσαι ακόμα πιο σωστός
(βγήκε και νέο Hummer απ' ότι έμαθα) -
-
Lamborghini SUV με κινητήρες από:
-Gallardo
-Cayenne
-Q7???
-
-
XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA!
Τι αηδίες είναι αυτές;;;_
-
Και εμένα τραγικά γελοίο μου φαίνεται....
-
LOLOLOL
παντως δεν νομιζω η φερραρι σκουντερια να εχει τις τεχνικες γνωσεις για την κατασκευη ενος SUV
-
Τι θα σκεφτούν ακόμη οι κύριοι του VAG.....
Αφήστε τη Lambo στην ησυχία της!!!!!
-
Αϊσχος, σε λίγο θα βγαλουνε και SUV σε στυλ Hummer, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με το παρελθόν της lamborghini δηλαδή
-
Ο χρήστης Gilles_27 έγραψε:
Τι θα σκεφτούν ακόμη οι κύριοι του VAG.....Αφήστε τη Lambo στην ησυχία της!!!!!
Και πριν να την παρει το VAG ειχαν φτιαξει αγροτικο με καροτσα μαλιστα...
LAMBORGHINI URUS