-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Καποιοι ισως αναπωλουν την αισθηση μιας Citroen στην οδηγηση, αλλα σορρυ, η εργονομια των GS & CX ειναι κατι που ευτυχως δεν υπαρχει πλεον! Εχω οδηγησει και τα δυο (η CX μαλιστα ηταν δικη μου ) και πρεπει να πω πως ακομα και ο διακοπτης των φλας ηταν περιεργος (και χωρις αυτοματη επαναφορα) και το ραδιο ηταν αβολο και γενικα ηταν πολυ ιδιοτροπη η ολη σχεδιαση. Οσο για τους διακοπτες παραθυρων μεταγενεστερων μοντελων στη μεση, σε Saxo φιλου παντα επρεπε να ψαξω για να τους βρω.....και δεν οδηγουσα κιολας και με ενοχλουσε, εκεινος το ειχε ψιλοσυνηθησει!κανα saxo εχεις οδηγησει?
-
Saxo οχι... μου ξεφυγε Εχασα κατι????
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Saxo οχι... μου ξεφυγε Εχασα κατι????2-3 καγκουρογκόμενες και μερική κώφωση από τα 1500watt άγνωστης μουσικής.
-
Ο χρήστης prisma έγραψε:
Saxo οχι... μου ξεφυγε Εχασα κατι????οπως ειπες... διακοπτες παραθυρων, αναποδα χειριστηρια καλοριφερ, ενδειξεις φλας ατον πινακα οργανων αορατες πισω απ το τιμονι,κορνα στο χειριστηριο,ακομα και το καπω για να πιασεις το μανταλακι που το κρατει και να το ανοιξεις θες πλοκαμι αντι για χερι.
-
Ο χρήστης xenos έγραψε:
Saxo οχι... μου ξεφυγε Εχασα κατι????
2-3 καγκουρογκόμενες και μερική κώφωση από τα 1500watt άγνωστης μουσικής.
θεικο..
-
Ο χρήστης jpnpetrolhead έγραψε:
-για να βγαλεις τα κλειδια απο την μιζα ειχε ενα κουμπι το οποιο επρεπε να το πατησεις πρωτα και μετα να γυρισεις τερμα το κλειδι και να το βγαλεις
Νομιζω ετσι ηταν και στο Nissan Sunny 2ης γενιας.
-
Σε όλα τα Ιαπωνέζικα εκείνης της εποχής.
-
Ο χρήστης jpnpetrolhead έγραψε:
στο φορτηγακι που εμαθα να οδηγω πολυ πιτσιρικας
toyota hiace του 82
-κλειδαρια αριστερα
-λεβιες ταχυτητων δεξια στη θεση του μοχλου για τους υαλοκαθαριστηρες,(υπηρχε και αυτος ο μοχλος παραλληλα με τον λεβιε)
-για να βγαλεις τα κλειδια απο την μιζα ειχε ενα κουμπι το οποιο επρεπε να το πατησεις πρωτα και μετα να γυρισεις τερμα το κλειδι και να το βγαλεις
-και χειροφρενο τυπου νταλικα,καθετα στο πατωμα προς τα επανω στη θεση του τυπικου λεβιε ταχυτητων,για να το κατεβασεις παταγες ενα κουμπι που ειχε πανω και το εστριβες.για να ανεβει απλα το εφερνες ευθεια και ανεβεναι με τον κλασικο ηχο των ''κλικ''αρκετα παραξενα!!
Και το Nissan Junior του 70κάτι ακριβώς έτσι είναι (το έχω ακόμα). Επίσης αυτό με το κουμπί για να βγεί το κλειδί το έχουν πολλά σύγχρονα αμερικάνικα αυτοκίνητα.
Σε κάποια SAAB για να βγεί το κλειδί (το οποίο είναι συνήθως στην κεντρική κονσόλα, δίπλα στο χειρόφρενο) πρέπει να βάλεις όπισθεν. Μετά όταν το βγάλεις νομίζω κλειδώνει ο επιλογέας και δέν μπορείς να βγάλεις ταχύτητα.
-
Στην Ινδία κυκλοφορεί έκδοση του Hyundai i10 που λέγεται 'Asta' (ασ' τα):
Αντιγράφουν τις φράσεις μας οι Ινδοί;BONUS: Απορία που δεν έχω πουθενά αλλού να την πω και είναι παράξενο χαρακτηριστικό αυτοκινήτου: Γιατί τα πιο πολλά Peugeot 206 έχουν σπασμένο φλας στο πλάι;
-
Εντελως τυχαιο αυτο που περιγραφεις.. Χαρακτηριστικο ειναι ομως οτι λειπει σχεδον σε ολα τα xsara facelift το πανω κομματι του σηματος στη μασκα και υπαρχει εξηγηση καθως ηταν πολυ κακα τοποθετημενο απο καινουργιο.
-
Αστειο θεωρω το τιμονι της C4 που γυριζει μονο η ακτινα, και τα κουμπια στο κεντρο παραμενουν στην ιδια θεση , χρονολογιες απο 2004-2008 περιπου...
Επισης στα Honda Civic περιπου 2006-8 που εχουν στην μασκα και τα φωτα αλλα και το σημα της honda, ενω πολλες φορες λογω λακουβων το σημα ξεκολουσε, παρεμενε ομως στην μασκα μεσα εστω και ξεχαρβαλωμενο... κριμα γιατι χαλουσε ενα ομολογουμενως ομορφο αυτοκινητο -
Ο χρήστης loumidis15 έγραψε:
Αστειο θεωρω το τιμονι της C4 που γυριζει μονο η ακτινα, και τα κουμπια στο κεντρο παραμενουν στην ιδια θεση , χρονολογιες απο 2004-2008 περιπου...Εγω το καραγουσταρα..!
Επισης στα Honda Civic περιπου 2006-8 που εχουν στην μασκα και τα φωτα αλλα και το σημα της honda, ενω πολλες φορες λογω λακουβων το σημα ξεκολουσε, παρεμενε ομως στην μασκα μεσα εστω και ξεχαρβαλωμενο...
Ισχυει.
-
Tα TVR Sagaris εχουν ενα φουσκωμα στην οροφη απο την πλευρα του (Αγγλου) για να χωραει κρανος για μπορει το αυτοκινητο να συμμετεχει σε αγωνες -
Παράξενα ή αστεία χαρακτηριστικά αυτοκινήτων