-
μια μικρή παρατήρηση για τη χθεσινοβραδινή εκπομπή: όταν έχεις έναν καλεσμένο του διαμετρήματος του κύρκου, δεν είναι πολύ ευγενικό ούτε να τον διακόπτεις ούτε να 'κλείνεις' την απάντησή του με δική σου ανταπάντηση, αν δεν έχεις χρόνο να τον αφήσεις να αναπτύξει τη σκέψη του. άλλωστε, τις εμπειρίες και τις απόψεις του πρωταθλητή θέλαμε να ακούσουμε χτες βράδι -ειδικά για έναν αγώνα που τον ξέρει καλά- και η αίσθηση που μου έμεινε είναι ότι οι παρουσιαστές δεν τον έκαναν να νιώσει αρκετά άνετα ώστε να τις μοιραστεί μαζί μας, διακόπτωντάς τον συχνά...
-
Μερικά δικά μου σχόλια / παρατηρήσεις, πάντα καλοπροαίρετες (ελπίζω), για την κατα τα άλλα εξαιρετική εκπομπή:
-
Να μην αναφέρεται με την έναρξη της εκπομπής ο νικητής. Για εμάς που δεν έχουμε μάθει από άλλη πηγή την έκβαση του αγώνα, θα μπορούσαμε να αγωνιούμε και λίγο.
-
Στις αλλαγές προς διαφημίσεις, δε χρειάζεται να ακούμε ότι γίνεται διακοπή για διαφημίσεις, δύο φορές. Βασικά δε χρειάζεται ούτε καν μία.
-
Ο αγαπητός κύριος συμπαρουσιαστής θα μπορούσε να είναι λίγο πιο ετοιμόλογος και να μη μας κουράζει τόσο πολύ κάθε φορά που μιλάει.
Συγχαρητήρια σε όλους! Η εκπομπή είναι πραγματική απόλαυση.
-
-
Την Κυριακή στις 21:30 WRC PREVIEW για το ράλυ ΤΟΥΡΚΙΑΣ
-
Κανένα νέο για μας τους υπόλοιπους εκτός Αθηνών;Στο Βόλο ακόμα δεν πιάνουμε Magic εδώ;
-
Τίποτα DTM ή Ευρωπαικό (ΒMW, Alfa, Seat) δε βάζει κανείς? Μόνο στο συνδρομητικό?
-
παιδια μπορω να εχω σε κασετα video ραλι Γερμανιας?
ειτε να σας δωσω κασετα να μου αντιγραψετε,ειτε να μου δωσετε να κανω μια κοπια και να σας την επιστρεψω.
παρακαλω οποιος μπορει να με βοηθησει.....να το κανει!
ευχαριστω.
-
Δυστυχώς ξέχασα να το γράψω
-
Ο χρήστης christopher έγραψε:
Τίποτα DTM ή Ευρωπαικό (ΒMW, Alfa, Seat) δε βάζει κανείς? Μόνο στο συνδρομητικό?Στο Γιούροσπορτ βλέπω το LG Super Racing Weekend...
Δορυφορικά μεν, αλλά πιάνει και επίγεια από όσο ξέρω και κάποιες περιοχές (όχι στη δική μου...) -
Γνωρίζει κάποιος εξ'υμών τι ώρα θα δείξει το TV Magic την Ιαπωνία?
-
η εκπομπή είναι πάντα στις 21:30 την κυριακή του αγώνα. Σίγουρα θα την πετύχεις σε επανάληψη μέσα στη βδομάδα αλλά δεν ξέρω ακριβώς μέρα και ώρα
-
Το σήμα του Magik πάντως έχει χαλάσει τις τελευταίες 2 βδομάδες και έχει πάρα πολλές παρεμβολές σε σημείο να γίνεται μερικές φορές ασπρόμαυρο. Συμβαίνει και σε άλλους ή είναι η περιοχή?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το σήμα του Magik πάντως έχει χαλάσει τις τελευταίες 2 βδομάδες και έχει πάρα πολλές παρεμβολές σε σημείο να γίνεται μερικές φορές ασπρόμαυρο. Συμβαίνει και σε άλλους ή είναι η περιοχή?Να έρθει το σήμα και σε μας και ας είναι και ασπρόμαυρο. Βρε τι έχουμε πάθει, να παρακαλάμε για το έλασσον.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Το σήμα του Magik πάντως έχει χαλάσει τις τελευταίες 2 βδομάδες και έχει πάρα πολλές παρεμβολές σε σημείο να γίνεται μερικές φορές ασπρόμαυρο. Συμβαίνει και σε άλλους ή είναι η περιοχή?Mπααα... δεν έχει χαλάσει. Το ίδιο είναι. Τουλάχιστον στα βορειοανατολικά προάστεια..
-
Οντως εχει χαλασει το σημα απο καποιο σταθμο που κανει παρεμβολες τουλαχιστον απο Πειραια μερια...
Ευτυχως εχω δορυφορικο δεκτη και το πιανω μεσω Hotbird οπου το καναλι εκπεμπει ελευθερα.(δεν χρειαζεται ουτε συνδρομητικους δεκτες ουτε καρτες ουτε τιποτα.... FTA) -
Εγω παντως που βρισκομε εκτος Αθηνων καταργιεμε την ωρα και τι
στιγμη που το Magic πηρε το WRC. Οχι οτι το STAR με ενθουσιαζε αλλα
τουλαχιστον το βιντεο τα βραδια εκανε τη δουλεια παρεα με τους
βρυκολακες -
ΒΑΛΤΕ ΕΝΑ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΠΙΑΤΟ. Και εκτος του wrc εχει και τα moto gp την πεμπτη στις 22:00 οταν εχει αγωνα. Και πολλα αλλα φυσικα που δεν σας λεω για να τα ανακαλυψετε.
-
αυτό το απαραδεκτο χάλι φέτος για τους εκτος Αθηνών, να μην δούμε ούτε έναν αγώνα WRC. Οχι πως βλέπουμε και τίποτα δηλαδη, εκτός F1. Τιποτα θαρρείς δεν έχει αλλάξει απο τότε πού έφυγε ο Κ.Κ. απο εκείνη την εκπομπή στην ΕΡΤ (1973;),για το 'ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ' όταν του ζητούσαν να διαβάσει εκείνο το παρανοικο κείμενο για τους κοντράκηδες. Τέτοια μιζέρια. ΑΡΝΟΥΜΑΙ ΝΑ ΦΑΩ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Γ! ΕΘΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ 5 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ WRC. ΕΛΕΟΣ!!!!! ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΗ
-
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ!
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ? -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΕ 10 ΜΕΡΕΣ!
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ?Η συμφωνία ήταν για 3 χρόνια!Οπότε όλα εξαρτώνται από τις πιθανές συμφωνίες που έχει κάνει το Magic με κανάλια της υπόλοιπης Ελλάδας!
Δεν έχουν και site! -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΚΑΙ ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ?Πάντως το πρόβλημα αυτό λύνεται με ένα πιατάκι & έναν φθηνό ψηφιακό δορυφορικό δέκτη... Κόστος περίπου 200 ευρώ!
Βλέπετε μόλις αγόρασα ένα Dreambox και είναι αρκετά καλή φάση.
Το WRC στο TV Magic !