-
Το Magic έχει ιστιοσελίδα ?
-
τον χαβά μου εγώ. Απο τις τόσες καφετέριες με δορυφορική , δεν υπάρχει καμμία με ιδιοκτήτη φανατικό των αγώνων αυτοκινήτου? Δεν είναι και άσχημη ιδέα να μαζευόμαστε και να απολαμβάνουμε WRC και F 1 με τον ήχο στο φόρτε. Παρεπιπτόντως αυτά τα sites με τα βίντεο αυτοκινήτων, γιατί δεν έχουν τούς ήχους straight και μας ξενερώνουν με μουσική?
-
Ο χρήστης εμπορικός διευθυντής TV MAGIC έγραψε:
θα ακολουθηθεί ή ίδια πολιτική με αυτή των μεταδόσεων του αγώνων του Ολυμπιακού, οι οποίοι αναμεταδίδονται στην επαρχία μέσω συνεργασιών του Magic με τοπικούς σταθμούς...
ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ MAGIC ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ WRC...
ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΡΧΙΣOYN OI EΠΑΦΕΣ? ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ?
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ??? -
Μηπως ειναι καιρος να συνειδητοποιησουμε οτι το WRC δεν εχει καμια ιδιαιτερη εμπορικη σημασια για τους περιφεριακους σταθμους;
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Μηπως ειναι καιρος να συνειδητοποιησουμε οτι το WRC δεν εχει καμια ιδιαιτερη εμπορικη σημασια για τους περιφεριακους σταθμους;Μήπως είναι καιρός να συνειδητοποιήσουμε ότι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός γενικότερα δεν έχει καμία ιδιαίτερη εμπορική σημασία στην Ελλάδα, είναι περιφερειακό σπορ αντίστοιχο με το χάντμπολ, και άρα το καλύτερο που μπορεί να πετύχει είναι Φωτεινέλης στον 902 και WRC στο TV Magic (ή στις 3 το πρωί στο STAR) ? Διότι όταν υπάρχει αυτό το επίπεδο προβολής στο Ελληνικό πρωτάθλημα, λέμε πως φταίει η ΕΛΠΑ, το επίπεδο των συμμετεχόντων, ο κακός μας ο καιρός κτλ. Οταν όμως ουσιαστικά αντίστοιχη είναι η απήχηση του #2 μηχανοκίνητου σπορ στον κόσμο, τότε μήπως βαυκαλιζόμαστε πως το σπορ μας ενδιαφέρει στην Ελλάδα ? (ο καημένος harriswrc περίμενε να δει WRC στο τοπικό κανάλι της Ξάνθης επειδή το κανάλι αυτό δείχνει τα ματς του Ολυμπιακού από το Magic... ) Μήπως ενδιαφέρει μόνο τους 20000 της Ριτσώνας + άντε άλλους 30000 της υπόλοιπης Ελλάδας, δηλ. το πολύ το 0,5% του πληθυσμού ?
Οσο για τη σχετική επιτυχία της F1 στον Alpha, η απάντηση είναι απλή: Πάμε Στοίχημα ?
-
Ο χρήστης SubWrc έγραψε:
Το Magic έχει ιστιοσελίδα ?Aυτο ακριβως σκεφτομουνα τωρα και εγω!!!
Αν δεν εχουν (που δεν εχουν γιατι ψαχνω τοση ωρα τωρα!!!) να τους παρουμε ο καθενας μας απο ενα τηλ!!! Και να τους ρωτησουμε τι και πως θα γινει! Ας κανουμε την παρουσια μας αισθητη! Ετσι και αυτοι θα δουν οτι τελικα υπαρχει και το κοινο που θα τους βλεπει!!!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οσο για τη σχετική επιτυχία της F1 στον Alpha, η απάντηση είναι απλή: Πάμε Στοίχημα ?Φίλε nass, δεν νομίζω πως η αιτία που η Formula 1 έχει μια σχετική επιτυχία είναι το ''Πάμε στοίχημα?''. Κακά τα ψέματα, η δημοτικότητα του WRC είναι αρκετά χαμηλή στην Ελλάδα, σε αντίθεση με άλλες Ευρωπαικές χώρες. Δεν νομίζω πάντως, ότι αν μπει το WRC στο Στοίχημα, θα αλλάξει κάτι. Ελάχιστοι θα είναι αυτοί που θα ποντάρουν τα λεφτά τους σε κάτι ''άγνωστο''. Ίσως και οι άνθρωποι του ''Πάμε Στοίχημα?'' περιμένουν από το WRC να αποκτήσει κάποια δημοτικότητα για να το εντάξουν τελικά στο Στοίχημα.
-
Ο χρήστης LYBE έγραψε:
Φίλε nass, δεν νομίζω πως η αιτία που η Formula 1 έχει μια σχετική επιτυχία είναι το ''Πάμε στοίχημα?''. Κακά τα ψέματα, η δημοτικότητα του WRC είναι αρκετά χαμηλή στην Ελλάδα, σε αντίθεση με άλλες Ευρωπαικές χώρες. Δεν νομίζω πάντως, ότι αν μπει το WRC στο Στοίχημα, θα αλλάξει κάτι. Ελάχιστοι θα είναι αυτοί που θα ποντάρουν τα λεφτά τους σε κάτι ''άγνωστο''. Ίσως και οι άνθρωποι του ''Πάμε Στοίχημα?'' περιμένουν από το WRC να αποκτήσει κάποια δημοτικότητα για να το εντάξουν τελικά στο Στοίχημα.Δηλαδη μου λες πως στην Ελλάδα ήξεραν από F1 πριν το ?? (πότε μπήκε η F1 στο στοίχημα ? ). Θα μου επιτρέψεις να το αμφισβητήσω...
Κακά τα ψέμματα, το κοινό των αγώνων WRC (και υπολογίζω και των Ελληνικών αγώνων επίσης) είναι όσοι πηγαίνουν στο Ακρόπολις, πάνω-κάτω. Ε, δε νομίζω να είναι πάνω από 50000 άνθρωποι (και μην ξεχνάμε πως πολλοί πάνε επειδή πάνε οι φίλοι τους, σύντροφοί τους αλλά όταν είναι στο σπίτι τους δεν ανοίγουν την τηλεόραση από μόνοι τους).
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Μηπως ειναι καιρος να συνειδητοποιησουμε οτι το WRC δεν εχει καμια ιδιαιτερη εμπορικη σημασια για τους περιφεριακους σταθμους;
Μήπως είναι καιρός να συνειδητοποιήσουμε ότι ο μηχανοκίνητος αθλητισμός γενικότερα δεν έχει καμία ιδιαίτερη εμπορική σημασία στην Ελλάδα, είναι περιφερειακό σπορ αντίστοιχο με το χάντμπολ, και άρα το καλύτερο που μπορεί να πετύχει είναι Φωτεινέλης στον 902 και WRC στο TV Magic (ή στις 3 το πρωί στο STAR) ? Διότι όταν υπάρχει αυτό το επίπεδο προβολής στο Ελληνικό πρωτάθλημα, λέμε πως φταίει η ΕΛΠΑ, το επίπεδο των συμμετεχόντων, ο κακός μας ο καιρός κτλ.
To επίπεδο προβολής του έλληνικού πρωταθλήματος δεν είναι τόσο κακό νομίζω. Δεν αναφέρομαι στο τι κάνουν οι λέσχες για να διαφημίσουν τον αγώνα τους. Αναφέρομαι μόνο στην προβολή από την τηλεόραση. Εδώ στα Γιάννενα βλέπω τις εκπομπές από 3 τουλαχιστον διαφορετικά κανάλια, ενα από Πάτρα, ένα απο Άρτα κι ενα από Γιάννενα. Υπάρχει και ο 902. Το θέμα όμως είναι ότι το wrc είναι (έτσι λέει η λογική) πολύ ακριβότερο προιόν για να το αγοράσει ένα τοπικό κανάλι οπότε... Όσοι είδατε την εκπομπή στο Magic τι λέτε, πως σας φάνηκε?
-
Καταρχην οσο και αν ποναει συμφωνω με τη θεση του Νασου, χωρις ομως να χανω την ελπιδα οτι μπορει να προκυψει αυξηση των μεγεθων μετα απο σοβαρη δουλεια ΟΛΩΝ.
Χωρις να ειμαι ειδικος, η δικια μου ερμηνεια για την ελλειψη ενδιαφεροντος απο τα περιφεριακα καναλια ειναι η εξης: Το Magic και καθε καναλι αυτης της κλασης δεν ενδιαφερεται τοσο για τους δεικτες της AGB γιατι ετσι κι αλλιως ειναι ανυπαρκτο. Ετσι μπορω μονο να υποθεσω οτι βλεπει το WRC σαν ενα προιον που στοιχιζει μεν αλλα εχει μεσω της αγορας του αυτοκινητου (στην οποια δεν εχει και δε μπορει βαση μεγεθων να βαλει χερι) μια αρκετα ρεαλιστικη ελπιδα να ρεφαρει και να βγαλει κερδος. Δηλαδη μπορει να ελπιζει οτι θα κερδισει τη διαφημιση των Peugeot, Citroen κλπ. Το περιφερειακο καναλι οσο και να αγορασει τα δικαιωματα σε τι εχει να ελπιζει; Οι αντιπροσωποι γενικα ειναι σφιχτοι στην επαρχια, οποτε απο που να βρεθει διαφημιση για να βγουν τα εξοδα; ΟΚ καναλια σαν το Σταρ της Λαμιας που αγαπουν τον μηχανοκινητο ισως (και΄λογω κουλτουρας της περιοχης στα ραλι) να βγαλουν ακρη αλλα στα υπολοιπα χλωμο.
Τεσπα, οπως φανταζομαι ολοι εδω μεσα, ελπιζω να εχω αδικο...
-
Πάντως το rally.gr μας αποζημίωσε εμάς τους επαρχιώτες**, μιας και η 'περιγραφή' stage by stage ήταν πολύ καλή ως τώρα, ανεβασμένη σε σχέση με πέρσι και εύχομαι να μείνει έτσι.
** για να μην πω ...αλλοδαπούς, μιας και ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται η ρήση ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, αλλά και ο Πειραιάς!! Συγχαρητήρια στο Magic... δεν μπορώ να πω, έκανε πάλι τα μαγικά του!
-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Πάντως το rally.gr μας αποζημίωσε εμάς τους επαρχιώτες**, μιας και η 'περιγραφή' stage by stage ήταν πολύ καλή ως τώρα, ανεβασμένη σε σχέση με πέρσι και εύχομαι να μείνει έτσι.** για να μην πω ...αλλοδαπούς, μιας και ακόμη μια φορά επιβεβαιώνεται η ρήση ότι Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, αλλά και ο Πειραιάς!! Συγχαρητήρια στο Magic... δεν μπορώ να πω, έκανε πάλι τα μαγικά του!
ΣΥΝΦΩΝΩ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΡΑΛΙ ΤΖΙ ΑΡ.
ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...
-
Δε νομιζω πως το προβλημα ειναι η αμεση ενημερωση,αλλα η εικονα και ο ηχος
-
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Δε νομιζω πως το προβλημα ειναι η αμεση ενημερωση,αλλα η εικονα και ο ηχοςΣυμφωνώ, χωρίς εικόνα δεν υπάρχει τίποτα. OK, σχεδόν τίποτα...
Δυστυχώς το κανάλι πυ δείχνει τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη (Europe 1) δεν αναμεταδίδει την εκπομπη του Magic TV για το WRC...
-
Παιδιά, βλέπω την εκπομπή και δεν είναι ασχημή!!! Περιμένω σχόλια μετά!
-
άριστη η κάλυψη απο ραλυ τζι αρ αλλά χωρίς εικόνα και ήχο...............
προς Θεσσαλονικείς
ένας γνωστός ελπίζω να μου έχει γράψει τον αγώνα σε βίντεο από δορυφορική. Αν πιάσει όμως, μου έρχεται λίγο δύσκολο να τον αγγαρέψω να γράφει για 16 αγώνες επί 3 μέρες ίσον 48 μισάωρα μέχρι τον Νοέμβριο. Βέβαια υπάρχει και ή λύση της συνολικής επισκόπησης . Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει για όλους , οπότε αν έχετε κάποιον γνωστό με τις ανωτέρω προδιαγραφές , δεν έχουμε παρά να ανταλάξουμε βιντεοκασέτες . Κόστος βιντεοκασετας 1,5 ευρώ -
Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου για μια πολύ καλή εκπομπή! Το σχόλιο πολύ καλό χωρίς να σε εκνευρίζει όπως άλλοτε...
Η ώρα προβολής όπως πρέπει, οι παρουσιαστές δεν κάνουν τους ξερόλες. Καλή αρχή.
Να παρατηρήσω ότι η εικόνα ήταν διαφορετική απ' αυτή που έχει το Eurosport. Σε σύγκριση με αυτό που είδα την Παρασκευή είχε πολλές διαφορές. Είχε και τεχνικά σχόλια και κάποιες σκηνές από ιδιώτες (Campos, Warmbold, κ.α). Πολύ καλύτερη η επιλογή των εικόνων. Άρα είναι στο χέρι του κάθε καναλιού το τί θα δείξει; Γιατί πέρσι το STAR έδειχνε ότι και το Eurosport, ενώ φέτος...ΥΓ: Ευτυχώς η εκπομπή μεταδίδεται και μέσω NOVA. Κάτι είναι κι αυτό για τους φίλους από την επαρχία.
-
Και τα δικά μου συγχαρητήρια γιά την εκπομπή και τους παρουσιαστές που με εξέπληξε ευχάριστα. ( τελικά η εμπειρία και η μετριοπάθεια μετράει )
Υπάρχουν νέες κάμερες και μερική ανακατανομή των επιλογών σε σχέση με πέρυσι , βέβαια βοηθάει και ο μικρότερος αριθμός τοπ οδηγών και σαν κάλυψη είναι πολύ καλύτερα από προηγούμενες χρονιές.
-
Αγαπητοί μας φίλοι από Αθήνα ή Nova... μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα από ότι είναι... Ας πει κανείς, έστω και ψέμματα ρε αδερφέ, ότι η εκπομπή έχει τα μαύρα της τα χάλια, έτσι να μην στενοχωριόμαστε και μεις οι υπόλοιποι.
-
επιτελους!και γ*** τις εκπομπες!βαρεθηκα να βλεπω wrc!με τη καλη ενοια!εδειχνε 1-2 λεπτα τη καθε ειδικη!!ποροση!!πολυ ομορφα πλανα!αυτη ειναι εκπομπη για μας!φωναζαμε περσι αλλα τελικα δικαιωθηκαμε!syele η φωτο που εχεις ειναι του latvala απο το ακροπολις?
Το WRC στο TV Magic !