-
Ο χρήστης JarnoT έγραψε:
Αγαπητοί μας φίλοι από Αθήνα ή Nova... μην κάνετε τα πράγματα χειρότερα από ότι είναι... Ας πει κανείς, έστω και ψέμματα ρε αδερφέ, ότι η εκπομπή έχει τα μαύρα της τα χάλια, έτσι να μην στενοχωριόμαστε και μεις οι υπόλοιποι.Ή βαλτε μια προειδοποιηση στον τιτλο του thread:
'Ακαταλληλο για τους εκτος λακανοπεδιου'.Μην παιζετε με τον πονο μας!!!
-
ΠΕΡΣΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ STAR, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΙΞΕΙ ΤΑ ΝΕΥΡΑ. ΦΕΤΟΣ ΟΙ ΝΤΟΣ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΑΙΔΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΤΡΕΛΛΗ ΧΑΡΑ ΑΠΟ ΜΙΑ , ΠΕΙΤΕΛΟΥΣ, ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ, ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΠΛΑΝΑ. ΜΑΚΑΡΙ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΩΝΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΟΝΙΣΕΙ ΤΟ TV MAGIK ME TA ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
SYELE ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΑΓΩΡΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΑΝΑΛΙ, ΤΟ STAR ΕΔΕΙΝΕ ΛΙΓΑ ΣΤΗ ISCΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΠΙΑΝΕΤΕ ΡΙΚ? ΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΣΕΚΑΡΕΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΟΥ, ΣΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ΡΙΚ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΕΙΧΕ ΕΚΠΟΜΠΗ.
-
Kαλη εβδομαδα σε ολους.
Μπραβο στο Magic πολυ καλη δουλεια. Ελπιζω αυτη η καλη αρχη να εχει κ την αναλογη συνεχεια.
-
είδα την Κυριακή την εκπομπή και έμεινα ενθουσιασμένη. Πολύ καλή δουλειά!!!
Οι των εκτος Αθηνών γιατί δεν φτιάχνετε μία επιστολή να υπογράψετε και να στείλετε στο TV-Magik? Iσως εαν δουν οτι υπάρχει ενδιαφέρον να κανουν καποια συμφωνία για αναμετάδοση από άλλα τοπικά κανάλια.
-
Πραγματικά ΜΠΡΑΒΟ!!!!
-- Σοβαροί παρουσιαστές
-- Αναδρομή με δικό τους video για την ιστορία του Μόντε
-- Ακριβώς στην ώρα τους
-- 2 διαλείμματα με 3 και 4 διαφημίσεις το καθένα (ίσως δεν έχουν πάρει ακόμη πακέτα)
-- Καλέσμένο τον Ιαβέρη jr με πολύ καλές περιγραφές από το Μόντε που πήγε.
-- Πολύ καλή περιγραφή, αυστηρή μετάφραση του αγώνα, με σοβαρά σχόλια (χωρίς το χιομουράκι της που είχε η Σαμπανίκου πριν 2 χρόνια )
Νέο προφίλ κάλυψης από ISC:
-- Τεχνικές περιγραφές (για ενεργά διαφορικά και λάστιχα)
-- Εικόνες από ιδιώτες
-- Virtual συγκρίσεις (206 vs 307)
-- Σκηνές τηλεμετρίας...1 1/2 χορταστική ώρα
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι μ'αρέσει να βλέπω όλη μαζι την ανασκόπηση του τριημέρου παρά μισάωρα κάθε μέρα.
-
Η χθεσινη αναμεταδοση εβαλε νεα μετρα κ σταθμα. 90 λεπτα πραγματικα τα ευχαριστηθηκα, το προτιμω κ εγω απο 3 μισαωρα.
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Η προσωπική μου άποψη είναι ότι μ'αρέσει να βλέπω όλη μαζι την ανασκόπηση του τριημέρου παρά μισάωρα κάθε μέρα.Μαζι και εγω Κωστα.
Δε θελω να βασανισω τους φιλους που βρισκονται εκτος Αθηνας, αλλα ειναι αναγκη σε αυτη τη χωρα να λεμε κανα μπραβο οταν κατι αξιζει. Η προσπαθεια του Magic και των ανθρωπων του ηταν απλα αψογη και αξια συγχαρητηριων!!
ΥΓ Αντιθετα απο αυτο που ειπε ο Κωστας, μακαρι στην επομενη μεταδοση να γινει χαμος απο διαφημισεις.
-
Δεν κάνω πλάκα αλλά μου θύμισε κάλυψη από Αγγλικό κανάλι! Ίσως και καλλίτερα!
Βέβαια λαθάκια μικρά γίναν , όπως η μη συνέχιση της κουβέντας με τον Ιαβέρη τζούνιορ.
-
Για τους 'εκτός λεκανοπεδίου' σαν κι εμένα, έχω να προτείνω το Κυπριακό κανάλι ΡΙΚ που μεταδίδεται από τις αναλογικές συχνότητες.
Παρακολούθησα το τριήμερο το Monte Carlo από εκεί.
Συγκεκριμένα, είχαν ενσωματώσει στις αθλητικές ειδήσεις ένα αφιέρωμα για την κάθε μέρα του αγώνα με εικόνα από την επίσημη που δείχνει και το MAGIK, αφού το ΡΙΚ, όπως έλεγε ο παρουσιαστής έχει αγοράσει τα δικαιώματα του WRC για την Κύπρο.
Κάθε μέρα αφιέρωναν κάτι παραπάνω από 5 λεπτά με τα κυριότερα στιγμιότυπα.
Το ξέρω ότι είναι πολύ λίγο, αλλά από το τίποτα κάτι είναι κι αυτό.Πιστεύω ακόμη ότι τουλάχιστον μέχρι να τελειώσουν οι εκλογές κανένα περιφερειακό κανάλι από αυτά που δείχνουν τους αγώνες του Ολυμπιακού δεν θα ενδιαφερθεί να δείχνει το WRC, αφού αυτή είναι η καλύτερη εποχή για τα επαρχιακά κανάλια να τα οικονομήσουν από υποψήφιους βουλευτές και πολιτευτάδες που γεμίζουν το προγραμμά τους. Τουλάχιστον αυτό γίνεται στην περιοχή μου και πιστεύω και στις άλλες.
-
Ο χρήστης fabiawrc έγραψε:
επιτελους!και γαμω τις εκπομπες!βαρεθηκα να βλεπω wrc!με τη καλη ενοια!εδειχνε 1-2 λεπτα τη καθε ειδικη!!ποροση!!πολυ ομορφα πλανα!αυτη ειναι εκπομπη για μας!φωναζαμε περσι αλλα τελικα δικαιωθηκαμε!syele η φωτο που εχεις ειναι του latvala απο το ακροπολις?ναι. η φωτο του syele είναι το πέρασμα του Latvala απο το φετινό άγιο στέφανο
συγχαρητήρια στο Magic! για μια τόσο χορταστική μετάδοση
-
Κοζάνη πάντως δεν μπορούμε να τα χαρούμε αυτά που περιγράφετε...
μόνη λύση το Eurosport...
-
μπραβο στο TV MAGIC ... πραγματικά 'χώρτασα' WRC. σαν να το έβλεπα σε συνδρομητικό.
-
Εκαναν αυτό που επρεπε να κάνουν οι άλλοι εδώ και καιρό...
Ειχαν εικόνα και τη δωσανε στον κόσμο....Χωρις φρου φρου και αρωματα
Μπραβο τους
-
Eπιτέλους!!!
-
Το μπράβο για την εκπομπή είναι λίγο!Χορτάσαμε οι πεινασμένοι....Κάτι να γίνει και με την επαρχία,όμως.Αυτό που είδαμε εχθές αξίζει τον κόπο να το μοιραστεί και η υπόλοιπη Ελλάδα
-
Οταν ανακοινωθηκε οτι τα δικαιωματα του WRC τα πηρε το MAGIK ημουν
πολυ επιφυλακτικος για το τι θα βλεπαμε μετα ομως απο τις εκμπομπες του πρωτου αγωνα αξιζει ενα μεγαλο μπραβο στο καναλι και στους δημιουργους των εκμπομπων.
Ειδικα μετα την χθεσινο χορταστικο 90 λεπτο αποδειχθηκε οτι οταν υπαρχει
μερακι και ενδιαφερον για το αντικειμενο της δουλειας μπορουν και τα
'μικρα' καναλια να προσφερουν σωστο θεαμα.
Ας ελπισουμε οτι θα υπαρξουν συνεργασιες με τοπικα καναλια ωστε και οι
εκτος Αθηνων φιλοι μας να μπορουν να παρακολουθησουν τους αγωνες του ΠΠΡ.
Θα ηταν υπερβολικο να σκεφτουν οι υπευθυνοι του καναλιου την δυνατοτητα να υπαρξει ζωντανη καλυψη Ε.Δ. διαδρομων του
51 Ρ.Α.:: -
Ο χρήστης PINATSIS KYRIAKOS έγραψε:
Θα ηταν υπερβολικο να σκεφτουν οι υπευθυνοι του καναλιου την δυνατοτητα να υπαρξει ζωντανη καλυψη Ε.Δ. διαδρομων του
51 Ρ.Α.::ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΨΗΛΟ ΕΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ MAGIK.
-
μακαρι και ολλοι οι υπολοιποι αγωνες να κρατανε τοση ωρα!αλπανεξ ποσο κοματια μπενει εκει ο γιαρι ματι ρε παιδι μου.........
-
Ο χρήστης deggman έγραψε:
51 Ρ.Α.::ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ, ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΝΤΑΝΗ ΚΑΛΥΨΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ, ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΕΤΕΡΑ ΨΗΛΟ ΕΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟ MAGIK.
Μην είσαι τόσο σίγουρος για την οικονομική επιφάνεια του Magic!!
-
Μην είσαι τόσο σίγουρος για την οικονομική επιφάνεια του Magic!! [/quote]
Για πες Πρεοδρε εχεις καμμια καλη πληροφρια για το 51ο:
Το WRC στο TV Magic !