-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Αφου ξερετε πολυ καλα, οτι αλλα CLK,3series και αλλο alfa. Ετσι ειναι αυτα!!Ευτυχώς!
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Αφου ξερετε πολυ καλα, οτι αλλα CLK,3series και αλλο alfa. Ετσι ειναι αυτα!!Συμφωνώ!Alfa σημαίνει πολύ περισσότερα πράγματα, και μια σαφώς διαφορετική σχέση οχήματος-οδηγού
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Δεν ειναι αρκετα αν αναλογιστεις οτι η 2λιτρη τριαρα στα ιδια κυβικα κανει σχεδον 5000 ευρω παραπανω και με ανυπαρκτο εξοπλισμο.Εδω δινεις 30000 με 32000 ευρωπουλα και δεν σου λυπει σχεδον τιποτα.
Δυστηχως ή ευτυχως σου λειπει το σηματακι στο καπο και η ... πισω κινηση.
Και όχι μόνο...
-
Ο χρήστης aleng έγραψε:
Αφου ξερετε πολυ καλα, οτι αλλα CLK,3series και αλλο alfa. Ετσι ειναι αυτα!!
Συμφωνώ!Alfa σημαίνει πολύ περισσότερα πράγματα, και μια σαφώς διαφορετική σχέση οχήματος-οδηγού
Mην αρχισετε παλι.
Ο καθενας οτι αγαπαει υποστιριζει. Αλλα μην το χεσ...με ειδικα για την BMW.
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Συμφωνώ!Alfa σημαίνει πολύ περισσότερα πράγματα, και μια σαφώς διαφορετική σχέση οχήματος-οδηγού
Mην αρχισετε παλι.
Γιατί, τι είναι η BMW, θρησκεία;
Ωραίος είσαι ρε frogy, μας τη λες που 'αρχίζουμε πάλι' αλλά 'κάτω τα χέρια σας από τη BMW', έτσι;
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Mην αρχισετε παλι.
Ωραίος είσαι ρε frogy, μας τη λες που 'αρχίζουμε πάλι' αλλά 'κάτω τα χέρια σας από τη BMW', έτσι;
Γιατι μου τη λες ετσι? Δεν ειπα κατω τα χερια απο την BMW απλα σε αυτο που γραφτηκε 'Alfa σημαίνει πολύ περισσότερα πράγματα, και μια σαφώς διαφορετική σχέση οχήματος-οδηγού΄ δεν νομιζω οτι ισχυει. Γιατι και αυτη προσφερει πολλα και μαλλον περισσοτερα απο την alfa λογω του οτι βγαζει 'μεγαλυτερα' μοντελα.
-
Ο χρήστης frogy έγραψε:
Mην αρχισετε παλι.
Γιατι μου τη λες ετσι? Δεν ειπα κατω τα χερια απο την BMW απλα σε αυτο που γραφτηκε 'Alfa σημαίνει πολύ περισσότερα πράγματα, και μια σαφώς διαφορετική σχέση οχήματος-οδηγού΄ δεν νομιζω οτι ισχυει. Γιατι και αυτη προσφερει πολλα και μαλλον περισσοτερα απο την alfa λογω του οτι βγαζει 'μεγαλυτερα' μοντελα.
Τότε και ο όρος ''BMW'' σημαίνει επίσης ακόμα πιο πολλά πράγματα
-
Ρε παιδια μην το κανουμε vs λες και ειπα κατι το σπουδαιο και προκαλεσα.Εξαλλου 316 εχει ο πατερας μου.Χαλαρωστε μπεμπες....
-
Θα μου επιτρέψετε να απέχω από συζήτηση του τύπου 'ο μπαμπάς μου δέρνει τον μπαμπά σου' και να σας συστήσω να μην ξεφύγετε εκτός θέματος που -θυμίζω- είναι η Alfa GT.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Θα μου επιτρέψετε να απέχω από συζήτηση του τύπου 'ο μπαμπάς μου δέρνει τον μπαμπά σου' και να σας συστήσω να μην ξεφύγετε εκτός θέματος που -θυμίζω- είναι η Alfa GT.Πολύ σωστά kyan ! Ξεφύγαμε
Χτές το πρωί είδα την πρώτη AR GT να κυκλοφορεί στο δρόμο (Θεσσαλονίκη) και ομολογώ ότι με άφησε έκπληκτο.
Απαράμιλλο design...
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Απαράμιλλο design...
Εγώ είδα μία στο Ηράκλειο πριν από δύο εβδομάδες και με την πρώτη φευγαλέα ματιά, νόμισα ότι ήταν 147 με body kit.
Μόλις συνειδητοποίησα τι έβλεπα, τη χάζεψα λίγο περισσότερο. Όμορφο αυτοκίνητο αλλά όχι μέχρι υστερίας. Απέχει αρκετά από αυτό το σημείο.
Και δεν ξέρω κιόλας αλλά, κομματάκι ακριβή μου φαίνεται. -
Ο χρήστης technik έγραψε:
Χτές το πρωί είδα την πρώτη AR GT να κυκλοφορεί στο δρόμο (Θεσσαλονίκη) και ομολογώ ότι με άφησε έκπληκτο.Απαράμιλλο design...
Σα να μην πολυκυκλοφορείς Θεσσαλονίκη μου φαίνεται.
Τι χρώμα πέτυχες αλήθεια; Θέλω να περάσω να κάνω test-drive την κόκκινη της ΕΜΙΚΟ, αλλά μου είχαν πει μετά το Πάσχα (λόγω πανικού) και από τότε δεν έκατσε η φάση. Ωραία μέρα σήμερα. Μήπως... ;Εγώ είδα μία στο Ηράκλειο πριν από δύο εβδομάδες και με την πρώτη φευγαλέα ματιά, νόμισα ότι ήταν 147 με body kit.
Συγνώμη ρε meco αλλά από μέσα ή από έξω την είδες και σου φάνηκε σαν την 147;;;
-
Ο χρήστης alfista έγραψε:
Από μπροστά όπως την είδα ΞΑΦΝΙΚΑ μου φάνηκε σαν 147 με body-kit...
Για ένα dt μου δημιουργήθηκε αυτή η εντύπωση.Μου φαίνεται όμως, ότι κωλοσέρνετε τη ζώνη σας (=ψάχνομαι για καυγά), όπως λέμε εδώ στη Κρήτη, μερικοί alfisti....
Χαλάρωσε λίγο, δε σε έβρισα κιόλας. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Μου φαίνεται όμως, ότι κωλοσέρνετε τη ζώνη σας (=ψάχνομαι για καυγά), όπως λέμε εδώ στη Κρήτη, μερικοί alfisti....
Χαλάρωσε λίγο, δε σε έβρισα κιόλας.Mind the smileys!
-
Ειναι γεγονος οτι μοιαζει αρκετα με την 147.Δυστυχως,δεν ειναι το οχημα που σου κοβει την ανασα,οπως πολλα προηγουμενα μοντελα της Alfa...
Μιλω μονο για την σχεδιαση της...
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Από μπροστά όπως την είδα ΞΑΦΝΙΚΑ μου φάνηκε σαν 147 με body-kit...
Για ένα dt μου δημιουργήθηκε αυτή η εντύπωση.Μου φαίνεται όμως, ότι κωλοσέρνετε τη ζώνη σας (=ψάχνομαι για καυγά), όπως λέμε εδώ στη Κρήτη, μερικοί alfisti....
Χαλάρωσε λίγο, δε σε έβρισα κιόλας.Εγώ από την άλλη νομίζω ότι εσύ είσαι ο παρεξηγιάρης αφού δεν δίνεις σημασία στα smileys.
-
Χτές το πρωί είδα την πρώτη AR GT να κυκλοφορεί στο δρόμο (Θεσσαλονίκη) και ομολογώ ότι με άφησε έκπληκτο.
Απαράμιλλο design...
Σα να μην πολυκυκλοφορείς Θεσσαλονίκη μου φαίνεται.
Τι χρώμα πέτυχες αλήθεια; Θέλω να περάσω να κάνω test-drive την κόκκινη της ΕΜΙΚΟ, αλλά μου είχαν πει μετά το Πάσχα (λόγω πανικού) και από τότε δεν έκατσε η φάση. Ωραία μέρα σήμερα. Μήπως... ;Εγώ είδα μία στο Ηράκλειο πριν από δύο εβδομάδες και με την πρώτη φευγαλέα ματιά, νόμισα ότι ήταν 147 με body kit.
Κυκλοφορώ αρκετά , αλλά δεν έχω δεί άλλη !
Γενικά εδώ πάνω πιο σπάνια και μετά από αρκετό καιρό βλέπω νέα και κυρίως ακριβά αυτοκίνητα, σε αντίθεση με την Αθήνα που γίνεται....τσίρκο !
-
Εγώ από την άλλη νομίζω ότι εσύ είσαι ο παρεξηγιάρης αφού δεν δίνεις σημασία στα smileys.
kyan και alfisti τα πρόσεξα τα smileys αλλά τα συγκεκριμένα ( ) με έκαναν να πάρω στραβά το post του alfisti.
Alfisti αν κατάλαβα λάθος το ύφος σου, να με συγχωρείς. -
Aριστοτελη-Μολις σημερα γνωρισα εντελως τυχαια εναν που πηγαινοερχεται πατρα ιταλια και μαντεψε τι αυτοκινητο ειχε?Μια κατακοκκινη gt με τον πετρελαιοκινητητρα.Επαθα την πλακα μου.Μωρε τι μας λενε οι αντιπροσωποι οτι δεν της πηγαινει το κοκκινο .Που μου προτεινουν οι ξενερωτοι κατι γκρι και κατι ανθρακι ξεφτιλοχρωματα.ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΚΚΙΝΟ.Δεν υπαρχει αλλο χρωμα που να πηγαινει καλυτερα σε μια αλφα.Τωρα που την ειδα σε κοκκινη ηρεμησα και ξερω σε πιο χρωμα θα την παρω.FORZA ITALIA.
ΥΣ-Ρε αριστοτελη μιλαμε με πρωτη δευτερα τριτη το αυτοκινητο σε κολαγε στο καθισμα και ασε που ο ηχος δεν θυμιζε πετρελαιοκινητηρα.Στην αλλαγη ταχυτητων ακουγοταν κατι σαν σκαστρα.Λες να ηταν του τουρμπο?
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Alfisti αν κατάλαβα λάθος το ύφος σου, να με συγχωρείς.Δεν τρέχει τίποτα.
Επαθα την πλακα μου.Μωρε τι μας λενε οι αντιπροσωποι οτι δεν της πηγαινει το κοκκινο .Που μου προτεινουν οι ξενερωτοι κατι γκρι και κατι ανθρακι ξεφτιλοχρωματα.ΚΟΚΚΙΝΟ ΚΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΟΚΚΙΝΟ.Δεν υπαρχει αλλο χρωμα που να πηγαινει καλυτερα σε μια αλφα.Τωρα που την ειδα σε κοκκινη ηρεμησα και ξερω σε πιο χρωμα θα την παρω.FORZA ITALIA.
Γεια σου ρε sakiss! Στα λόγια μου έρχεσαι. Καλως ήρθες στο club των τρελών οπαδών της Squadra Corse!
Alfa Romeo GT