-
Τη Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2004 στη πίστα των Μεγάρων θα γίνει η κοπή της πίττας του Forum.
Παράλληλα θα βραβευθεί και το πλήρωμα Λάμπρος Αθανασούλας - Κώστας Σούκουλης που ήρθε πρώτο στις προτιμήσεις σας σαν συνδιασμός της χρονιάς.
Αλλά τα καλά νέα δεν τελειώνουν εδώ, οπότε ...μείνετε συντονισμένοι! -
Τη Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2004 στη πίστα των Μεγάρων θα γίνει η κοπή της πίττας του Forum.
Παράλληλα θα βραβευθεί και το πλήρωμα Λάμπρος Αθανασούλας - Κώστας Σούκουλης που ήρθε πρώτο στις προτιμήσεις σας σαν συνδιασμός της χρονιάς.
Μαθιε, καταρχας καλή χρονιά!, ξεχασες οτι ο Λαμπρος και ο Κώστας θα έχουν και το Puma μαζί τους...
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Μαθιε, καταρχας καλή χρονιά!, ξεχασες οτι ο Λαμπρος και ο Κώστας θα έχουν και το Puma μαζί τους...Αυτό είναι ένα απο τα καλά νέα που δεν τελειώνουν..εδω!!!
-
Παύλο να υποθέσουμε οτι είναι συνδυασμός με τον εορτασμό κατάκτησης της Α5 ή δεν έχει καμία σχέση?
-
Το έχουμε γιορτάσει, αλλά θα είναι η πρώτη τους επαφή με το αυτοκίνητο μετα το Ολύμπιο οπότε θα το ξαναγιορτάσουμε!! Α να μην ξεχάσω οτι θα παραλάβουν και τα δωρα τους οι νικητες των διαγωνισμών του Μαυρου Ρόδου και του Ολύμπιου!
-
Παιδιά,συγνώμη αλλά μήπως θά μπορέσετε νά μού φυλάξετε μία γωνίτσα από τήν πίτα;
Ξέρετε,αυτή μέ τό φλουρί!!! -
Delivery κομμάτια της πίτας θα κάνετε; Αν ναι ανακοινώστε τα τηλέφωνα παραγκελιών και ώρες λειτουργίας.
Καλά να περάσετε παιδιά και επί της ευκαιρίας ένα ακόμα μπράβο στον Παύλο. -
Delivery? Πού, στο Ηράκλειο? Μέχρι να φτάσει εκεί θα έχει μπαγιατέψει και το φλουρί!
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Α να μην ξεχάσω οτι θα παραλάβουν και τα δωρα τους οι νικητες των διαγωνισμών του Μαυρου Ρόδου και του Ολύμπιου!Α, να έρθω με στολή εργασίας....
και κάτι άλλο....ξέρω που θα είναι το φλουρί....
-
κωστάκι πως θα πάς στα Μέγαρα μήπως θέλεις να σε πάω εγώ να μην κουράζεσε
-
Μμμμ!!!
Καλή χρονιά κατ αρχήν, αφού είναι η 1η δημοσίευσή μου για το 2004 (όσες και οι δημοσιεύσεις στο εγγύτερο μέλλον!! )Πίτα μυρίζομαι!!!
Με έχω βάλει υπηρεσία εκείνο το ΣΚ, αλλά μιας και γιορτάζει ο πατέρας μου θα βρω αφορμή να κάνω μια κοπάνα κι να έρθω στην ώρα για το απεριτίφ κομμάτι πριν το μεσημεριανό!!! -
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σε ΟΛΟΥΣ!!!!!
Εκτοσ απροόπτου θα είμαι εκεί!
-
Στείλτε με pm κάνα κομμάτι προς Χανιά μεριά!
-
[quote='mm55']Τη Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2004 στη πίστα των Μεγάρων θα γίνει η κοπή της πίττας του Forum.
Παράλληλα θα βραβευθεί και το πλήρωμα Λάμπρος Αθανασούλας - Κώστας ΣΚΥΡΙΟΙ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟΥΣΙΑΣ ΜΟΥ ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΑ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΒΡΕΘΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΚΡΑΤΗΣΗ ΜΟΥ? ΤΕΛΟΣ ΕΥΧΟΜΕ ΤΟ 2004 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΩΡΑΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΘΛΙΒΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ....
ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ......ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ
-
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ FORUM ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ FORUM, ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΙΣΩΣ ΦΕΡΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.
ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΟΝ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΒΡΕΘΕΙ.ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΩΡΑ (ΠΟΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΟΥΝ ΕΔΩ).
-
Πάντως αυτό που μπορούμε να πούμε είναι οτι τα δώρα (ειδικά το ένα!!) είναι πάνω απο κάθε προσδοκία...τυχερός αυτός που θα του πέσει αυτό το φλουρί!!!...Οχι οτι οι υπόλοιποι θα δυσαρεστηθούμε δηλαδή!!
Θα εχει πολλάαααα φλουριά αυτή η πίτα!!! -
Μην τα λες όλα....
-
Ζουμερές λεπτομέρειες....σε λίγο!!!
Το θέμα θα ενημερώνεται συνεχώς στο 'Περί Αυτοκίνησης'!!Μακάρι να δούμε πολλούς απο τους φίλους του 'Περί Αυτοκίνησης' εκει!!
Κοπή πίττας του forum - KYΡIAKH 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ