-
Μα γιατί να λογοκριθεί ή τέλος πάντων να μη μπει η διαφήμιση? Κι εμείς πώς θα δούμε τα 'κακώς κείμενα' της αγοράς και να κρίνουμε από μόνοι μας ποια είναι καλά και ποια όχι? Μασημένη τροφή θέλετε πια?!
-
Ξέχασα νά γράψω ότι τό συγκεκριμένο μαραφέτι,ανεβάζει καί τά οκτάνια τής βενζίνης!!!
-
Μήπως σηκώνει και τίποτε άλλο ?
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μήπως σηκώνει και τίποτε άλλο ?Ναιναιναιναιναιναιναιναιναιναι...
Πρόκειται για παγκόσμια πατέντα που επίσης θεραπεύει την πιτυρίδα και ενισχύει την στύση. Προσοχή όμως στην εφαρμογή.
Ευχαριστώ.
-
Δεν πιστεύω να είναι ανακάλυψη του Πόντιου (είπαμε σας ζηλεύουμε ) γιατρού που κατάφερε να διατηρήσει τη στύση επ' άπειρον χρησιμοποιώντας ακτίνες ποδηλάτου;
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Δεν πιστεύω να είναι ανακάλυψη του Πόντιου (είπαμε σας ζηλεύουμε ) γιατρού που κατάφερε να διατηρήσει τη στύση επ' άπειρον χρησιμοποιώντας ακτίνες ποδηλάτου;Ζηλιάρη Κρητικέ,
Εμείς δεν έχουμε τέτοιου τύπου ανδρολογικά προβλήματα, γι'αυτό δουλεύουμε για τους άλλους
Τέλος πάντων όμως, ας μην ξεχνάμε ότι η διαφήμιση είναι η τέχνη της 'έντιμης εξαπάτησης'. Ένας έξυπνος διαφημιστής μπορεί να κάνει ένα μέτριο προϊόν να φαίνεται υπέροχο και ένα καλό να φαίνεται θεϊκό. Δεν μπορεί όμως να προωθήσει σοβαρά ένα κακό προϊόν.
Που είσαι ρε Σωτήρη να τα πεις?
Πρέπει να παραδεχτείς πάντως ότι οι ακτίνες ποδηλάτου ήταν έξυπνη και οικονομική ιδέα, έτσι?
-
Προς διαφημιζόμενους: Σας ενημερώνουμε ότι εάν το προϊόν που διαφημίζετε στο περιοδικό μας δεν μας γεμίζει το μάτι θα το αγοράζουμε και θα το δοκιμάζουμε. Εάν δεν κάνει αυτά που λέτε, όπως τα λέτε, θα συνεχίζουμε να δεχόμαστε τη διαφήμισή σας, αλλά θα το θάβουμε στη διπλανή σελίδα.
Ναι, μάλιστα (που λέει και η έτσι)...
Και πάμε πάλι από την αρχή: Τι είναι διαφήμιση; -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Και πάμε πάλι από την αρχή: Τι είναι διαφήμιση;
Να βλεπεις την συγχωρεμενη την Ταυγετη σαν Ορνελα Μουτι.
-
Ο χρήστης Aerandir έγραψε:
και εγω ευχομαι το ιδιο!
πολυ καλη, αντικειμενικη και προσεγμενη δουλεια!
αν και εχω ενα παραπωνο. το εξωφυλλο που ξεδυπλωνει δεν ειναι καθολου πρακτικο και με εκνευριζειΡε παιδια λετε να εισακουστηκα;
-
Παιδια ειναι λιγο ασχετη η απορια μου με το θεμα αλλα για να μην ανοιξω νεο topic ρωταω εδω. Που μπορω να βρω παλιοτερα τευχη των 4Τ; Βασικα ενδιαφερομαι για τις ετησιες εκδοσεις 2000-2001, 2002-2003, 2003-2004. Μπορει καποιος να με βοηθησει;
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Παιδια ειναι λιγο ασχετη η απορια μου με το θεμα αλλα για να μην ανοιξω νεο topic ρωταω εδω. Που μπορω να βρω παλιοτερα τευχη των 4Τ; Βασικα ενδιαφερομαι για τις ετησιες εκδοσεις 2000-2001, 2002-2003, 2003-2004. Μπορει καποιος να με βοηθησει;Για αυτές τις χρονιές το πιοο πιθανον είναι να τα έχουν οι ίδιοι οι 4Τ. Ένα τηλέφωνο και θα μάθεις.
-
Το τηλέφωνο που θα σε εξυπηρετήσει είναι το 210-9792500.
-
Ευχαριστω . Εχει να πεσει διαβασμα!
400 ΤΕΥΧΗ 4ΤΡΟΧΟΙ