-
Ναι, λογικά θα είναι πιο χαμηλά η τιμή εδώ πέρα.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ναι, λογικά θα είναι πιο χαμηλά η τιμή εδώ πέρα.Χμ, λίγο δύσκολο το βλέπω. 11.600 κάνει το πλούσιο 8V με τα 60 άλογα. Αν η τιμή του sport πέσει κάτω από τα 12.500, βλέπω να καταργείται το emotion.
Από την άλλη, το φτηνότερο g. punto κάνει 11.150, άρα κι εκεί υπάρχει φόβος επικάλυψης της αγοράς...
-
Με πόσα άλογα είναι το GP στα 11.150; Γιατί αν μιλάς για το 77αρι, δεν θα υπάρχει τόσο επικάλυψη.
Τώρα 11.600 για 8άλβιδο 60 Panda, να πού μου τα χαλάει το άτιμο το Φιατάκι...
-
Περίμενε, αυτή είναι η τιμή του full extra emotion, με ζάντες αλουμινίου, αυτόματο κλιματισμό κ.ά. Υπάρχει και λιγότερο φορτωμένη έκδοση (dynamic) αλλά σχεδόν πλήρης, με 9.850
-
Με πόσα άλογα είναι το GP στα 11.150; Γιατί αν μιλάς για το 77αρι, δεν θα υπάρχει τόσο επικάλυψη.Τώρα 11.600 για 8άλβιδο 60 Panda, να πού μου τα χαλάει το άτιμο το Φιατάκι...
Ποιό Panda κάνει 11.600 ρε παιδιά; Έχει δορυφορικό σύστημα πλοήγησης και εκτόξευσης πυραύλων με τηλεκατεύθυνση;
Η μεσαία έκδοση που έχουμε εμείς, έκανε 9 και κάτι ψιλά (πόσο ψιλά δεν ξέρω). Η έκπτωση των 800 ευρών φαντάζομαι ισχύει ακόμα...
Edit: με πρόλαβε ο tazz!
-
...δυστυχώς, τα Panda&Picanto&Matiz όπως και τα τρίδυμα, αν και τα συμπαθώ πολύ, μου φαίνονται υπερβολικά ατελή σε σχέση με τα supermini (εννοείται όχι τα νέας γενιάς), όταν βάλουμε μέσα στην εξίσωση και τις τιμές τους.
...και επειδή μια φορά χρεωθήκαμε ως οικογένεια ένα πολύ ατελές αυτοκίνητο, ενώ με ελάχιστα χρήματα παραπάνω θα παίρναμε ένα σαφώς πιο ολοκληρωμένα για τις ανάγκες μας και ενδεχομένως να είχαμε ακόμα, τα βλέπω με λίγο πονηρό μάτι.
Ωστόσο, τα 12 που ίσως κάνει ένα Panda sporting, δεν μου φαίνονται καθόλου άσχημα, υπό την προϋπόθεση ότι θα το κάνουν διασκεδαστικό στην οδήγηση σαν το Cinque/Sei...
-
...δυστυχώς, τα Panda&Picanto&Matiz όπως και τα τρίδυμα, αν και τα συμπαθώ πολύ, μου φαίνονται υπερβολικά ατελή σε σχέση με τα supermini (εννοείται όχι τα νέας γενιάς), όταν βάλουμε μέσα στην εξίσωση και τις τιμές τους.Η αίσθησή μου λέει πως το Panda είναι πολύ περισσότερο 'αυτοκίνητο' σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Σ' αυτό μάλλον οφείλονται και οιπωλήσεις του, παρά τις αναιμικές επιδόσεις.
Αν φορούσε τον 1200άρη 8βου με τα 80 άλογα, χωρίς ιδιαίτερη διαφορά στην τιμή, ο ανταγωνισμός θα είχε μετατραπεί σε υπολείματα διαστρικής σκόνης...
Άγνωσται αι βουλαί του Γκρούπο...
-
Ciao a tutti
Signomi gia tin apousia mou kai gia ta greeklish...(tha ftiaxi sintoma)
Ton augousto ekana me tin Alfa ena oreo taxidi (italia - france-monde carlo - swiss) kai to petiha stin Aosta me pinakides prova (tha valo photos). Omorfo, ektos apo tin maska. Epitelous ena mikro kai svelto, varethika na vlepo kai na diavazo gia mini pou theloun 2000cc gia na pane svelta (sto Torino lene oti ,stin Bologna ,sto telos tou etous, tha parousiastei to G.Punto me to proto 1.4T .
Xeri kanis an to pandaki ehei tin anexarthth anarthsh piso?(den to ida stamatimeno gia na to elegxo).
Elipsa ena mina kai den evlepa tin ora gia na odigiso to integrale (to panda enow...) . To etimazo gia exormisi stin Palia Miitzela sto Pilio me ta nea lastiha pou efera apo tin Italia (Ziarelli 185/65/14 mud power!!!!!!!!) , tromera se emfanisi .Se apodosh tha doume...P.S. An vrethite stis Alpis apo May-October xehaste to M. Blanc kai parte to perasma toy S.Bernard (2600m)!!! H APOTHEOSH GIA OPION AGAPAEI THN ODHGHSH
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Με πόσα άλογα είναι το GP στα 11.150; Γιατί αν μιλάς για το 77αρι, δεν θα υπάρχει τόσο επικάλυψη.
Ποιό Panda κάνει 11.600 ρε παιδιά; Έχει δορυφορικό σύστημα πλοήγησης και εκτόξευσης πυραύλων με τηλεκατεύθυνση;
Η μεσαία έκδοση που έχουμε εμείς, έκανε 9 και κάτι ψιλά (πόσο ψιλά δεν ξέρω). Η έκπτωση των 800 ευρών φαντάζομαι ισχύει ακόμα...
Edit: με πρόλαβε ο tazz!
11800 περίπου κάνει αυτό που έκανα παραγγελία εγώ και είναι το 1.3multijet Dynamic με λίγα πραγματάκια εξοπλισμού.
-
Αν το αμαξακι εχει τιμη στα 13000 ειναι τελειο για νεους (και οχι μονο ... ) ,πιο φθηνο απο c2 VTS , czt, fiesta st και polo gti (πιο μεγαλα ,πιο ακριβα, και πιο δυνατα). Αυτο που θελω να μάθω ειναι αν υπαρχουν νεοι που ενδιαφέρονται ή τους αρκεί η οδηγική ευχαρίστηση των μεγάλων Τζιπ της οικογένειας (δεν αναθεματίζω γιατί εχω κι εγώ ένα) και των luxury sedan!!!!!??? Εξαφανίζεται η κάστα μας? εχετε προσέξει τον μ.ο. των οδηγών των czt, st,vts ecc?
Anyway Μπράβο στη Φιατ που παρουσιάζει ενα αυτοκινητακι non politicaly correct . Οπως κι αν ειναι το παντάκι το γουστάρω και περιμένω απάντηση από τα αδελφάκια (c1,107,aygo). -
Ο χρήστης ingegnere έγραψε:
Αν το αμαξακι εχει τιμη στα 13000 ειναι τελειο για νεους (και οχι μονο ... ) ,πιο φθηνο απο c2 VTS , czt, fiesta st και polo gti (πιο μεγαλα ,πιο ακριβα, και πιο δυνατα). Αυτο που θελω να μάθω ειναι αν υπαρχουν νεοι που ενδιαφέρονται ή τους αρκεί η οδηγική ευχαρίστηση των μεγάλων Τζιπ της οικογένειας (δεν αναθεματίζω γιατί εχω κι εγώ ένα) και των luxury sedan!!!!!??? Εξαφανίζεται η κάστα μας? εχετε προσέξει τον μ.ο. των οδηγών των czt, st,vts ecc?
Anyway Μπράβο στη Φιατ που παρουσιάζει ενα αυτοκινητακι non politicaly correct . Οπως κι αν ειναι το παντάκι το γουστάρω και περιμένω απάντηση από τα αδελφάκια (c1,107,aygo).Σαν νέα γενιά σου λέω ότι από όλα τα αυτοκίνητα της οικογένειας, μου αρέσει να οδηγώ το μικρότερο από όλα και αυτό λόγω του ότι έχει το πιο ευχάριστο τιμόνι. Σαφώς και θα ήθελα παραπάνω ροπή για να μην 'ανακατεύω την βενζίνη' συνέχεια αλλά σαν τιμόνι μου αρέσει περισσότερο από τα υπόλοιπα οικογενειακά. Σίγουρα δεν είναι ολοκληρωμένο αυτοκίνητο αλλά..
Πάντως δεν νομίζω ότι τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ panda και ST/CZT..
-
Ο χρήστης Kid έγραψε:
Oύτε στο θέμα τιμής φυσικά...
Όσο για το θέμα της οδηγικής ευχαρίστησης έχουν τον τρόπο τους στα μικρά,οπότε αν τους έχει αφήσει το μάρκετινγκ,θα είναι μακράν σε αντιστοιχία με το κόστος κτήσης...
-
Αρκεί να έχουν φροντίσει και τιμόνι, γιατί μπορεί να είναι καλό για αστική χρήση, αλλά αν το αφήσουν έτσι στο σπορ μοντέλο θα πέσει πολύυυυ γέλιο (και ντομάτα ).
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Oύτε στο θέμα τιμής φυσικά...
Όσο για το θέμα της οδηγικής ευχαρίστησης έχουν τον τρόπο τους στα μικρά,οπότε αν τους έχει αφήσει το μάρκετινγκ,θα είναι μακράν σε αντιστοιχία με το κόστος κτήσης...
Το ιδιο εγραψα κι εγω παιδια (πιο μεγαλα ,πιο ακριβα, και πιο δυνατα).Λοίπουν τα πραγματικά μικρά και γρήγορα.
Η χαρά της οδήγησης δεν είναι συνάρτηση της τσέπης του οδηγού. F(πορτοφόλι)=κίνδυνος -
Ο χρήστης ingegnere έγραψε:
Η χαρά της οδήγησης δεν είναι συνάρτηση της τσέπης του οδηγού.
Σωστό!
Παλαιότερα δέ,και αποδεδειγμένο (βλ. Cinqoue/Sei Sporting,106 Rallye,MX5 MkI κλπ..)
Τη σήμερον όμως,μάλλον εξαίρεση στον κανόνα θα αποτελέσει το γρήγορο Panda,αν είναι ευχάριστο οδηγικά..
-
Ο χρήστης tsilis έγραψε:
Τη σήμερον όμως,μάλλον εξαίρεση στον κανόνα θα αποτελέσει το γρήγορο Panda,αν είναι ευχάριστο οδηγικά..
Ελπίζω να είναι έτσι.
Θέλω να βλέπω χαρούμενα πρόσωπα σε τέτοια αυτοκίνητα. -
Ήδη το απλό Πάντα θεωρείται αρκετά καλό στο δρόμο, οπότε λογικά το γρήγορο θα ειναι και αυτό καλό...
Για τιμόνι πάντως μη περιμένετε θαύματα, δεν πρόκειται μια εταιρία για 1 εκδοση ενος δημοφιλούς μοντέλου να σχεδιάσει καινούριο τιμόνι/κρεμαγιέρα... ίσως ειναι λιγο πιο βαρύ.
-
Ο χρήστης silencer51 έγραψε:
Ήδη το απλό Πάντα θεωρείται αρκετά καλό στο δρόμο, οπότε λογικά το γρήγορο θα ειναι και αυτό καλό...Για τιμόνι πάντως μη περιμένετε θαύματα, δεν πρόκειται μια εταιρία για 1 εκδοση ενος δημοφιλούς μοντέλου να σχεδιάσει καινούριο τιμόνι/κρεμαγιέρα... ίσως ειναι λιγο πιο βαρύ.
Τα ηλεκτρικό τιμόνι φτιάχνει εύκολα. Δείτε τη διαφορά στο απλό (σε αίσθηση) με city και χωρίς. Εμένα πάντως το τιμόνι (και η συμπεριφορά) του 4Χ4 με έχει ξετρελάνει και από τιμόνια είχα πάντα καλά σε αίσθηση.Πιο σωστό για μένα θα ήταν να βάλει την πίσω ανεξάρτητη ανάρτηση του 4Χ4 . Τα ξέρω και τα δύο (απλό & 4χ4) και έχει διαφορά (πολλά ζητάω?!!!).
-
Ως μελλοντικός κάτοχος (σε περίπου 1 μήνα) ενός FIAT PANDA 4x4 Climbing, θα ήθελα να ρωτήσω τους έχοντες σχετική εμπειρία για την επιλογή ελαστικών για το αυτοκίνητο. Πιθανότατα θα το παραλάβω με ελαστικά Bridgestone Dueler (δεν ξέρω ακριβώς ποιό μοντέλο) και σκεφτόμουν μήπως τα αντάλλαζα αμέσως (σε γνωστό μου λαστιχά) με τα Pirelli Winter 190 Snowsport.
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο επιλέχθηκε να αγορασθεί καθώς υπάρχει κατοικία σε ορεινή περιοχή (Ευρυτανία) όπου υπάρχουν πολλές φυσικές ομορφιές ειδικά το χειμώνα για εκτός δρόμου εξερεύνηση και κυρίως για κίνηση στο χιόνι. Από την άλλη τα Pirelli ίσως ειναι χειρότερα (από θέμα θορύβου, φρεναρίσματος και κατανάλωσης σε βενζίνη) στον αυτοκινητόδρομο σε σχέση με τα εργοστασιακά Bridgestone.Η γνώμη σας;
-
Ο χρήστης alexcliors έγραψε:
Ως μελλοντικός κάτοχος (σε περίπου 1 μήνα) ενός FIAT PANDA 4x4 Climbing, θα ήθελα να ρωτήσω τους έχοντες σχετική εμπειρία για την επιλογή ελαστικών για το αυτοκίνητο. Πιθανότατα θα το παραλάβω με ελαστικά Bridgestone Dueler (δεν ξέρω ακριβώς ποιό μοντέλο) και σκεφτόμουν μήπως τα αντάλλαζα αμέσως (σε γνωστό μου λαστιχά) με τα Pirelli Winter 190 Snowsport.
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο επιλέχθηκε να αγορασθεί καθώς υπάρχει κατοικία σε ορεινή περιοχή (Ευρυτανία) όπου υπάρχουν πολλές φυσικές ομορφιές ειδικά το χειμώνα για εκτός δρόμου εξερεύνηση και κυρίως για κίνηση στο χιόνι. Από την άλλη τα Pirelli ίσως ειναι χειρότερα (από θέμα θορύβου, φρεναρίσματος και κατανάλωσης σε βενζίνη) στον αυτοκινητόδρομο σε σχέση με τα εργοστασιακά Bridgestone.Η γνώμη σας;
Panda 4x4 + χιονολάστιχα + Ευρυτανία = Party
NEO FIAT PANDA 4X4