Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Μια καλή δουλειά-New VolksWagen Fox
    1. Home
    2. Μελλοντικά Μοντέλα
    3. Μια καλή δουλειά-New VolksWagen Fox
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 2 / 6
    Μελλοντικά Μοντέλα
    18
    107
    330
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • T
      technik last edited by

Προς το παρόν μου θυμίζει :
      Kalos, Getz, C3 μπροστά κτλ...
      Δε μου λέει και πολλά. Μπορεί από κοντά να φαίνεται πιο όμορφο (κάτι σαν την 5αρα της BMW...)

1 Reply Last reply Reply Quote 1
      • G
        g60 last edited by

Ο χρήστης Vasilios έγραψε:

το τελυταιο καιρο η 'πλακα' και ο ατελειωτος χλευασμος απο μερικους ειναι το ιδιο
        οποτε αντε να τολμησει κανεις να κανει πλακα
        εδω κοντευουμε να ξεχασουμε αυτα που ξερουμε

OK Ανδρέα, ας σταματήσουμε την πλάκα.

Εσένα σου αρέσει αυτό το πράγμα;

Ειλικρινά έτσι;

[list:37ob3xoc]Εσεις επιλεγετε αυτοκινητο με βαση το σχεδιο? [/list:u:37ob3xoc][list:37ob3xoc]Κατι δηλ σαν τον τροπο με τον οποιο επιλεγει μια........κομωτρια αμαξι?[/list:u:37ob3xoc][list:37ob3xoc]Φυσικα και εμενα προσωπικα δε με ενθουσιαζει, μην αγνοειτε ομως οτι τεχνολογικα και ποιοτικα ειναι VOLKSWAGEN[/list:u:37ob3xoc][list:37ob3xoc]Αν ηταν Fiat ομως θα σχολιαζατε διαφορετικα Αν ειμαι λαθος, δεστε το 'διπλα' θεμα.[/list:u:37ob3xoc][list:37ob3xoc]Αληθεια, μιας και θαυμαζετε τοοοοοσο πολυ το panta, το εχετε απο κοντα?Κι αν το ειδατε, τι προσεξατε?Το σχημα των φαναριων ας πουμε?Εγω το ειδα, και η εντυπωση ειναι οτι Ο ΛΥΚΟς ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ οσα χρονια κι αν περασουν [/list:u:37ob3xoc]

• G
          g60 last edited by

Ο χρήστης skullone έγραψε:
          Σαν Yaris με φανάρια από Getz είναι. Θα το πάνε κι αυτό στις 16.000 ευρώπουλα για να έχει ABS;

[list:26jx61d7]Σε τρωει ο καημος εσενα εε? Ποσο να εχει?[/list:u:26jx61d7][list:26jx61d7]Να παρεις Ρενω παλι, να θες ιμαντα χρονισμου και να λυνεις το μισο αμαξι Βρε ουστ ολοι οι ψυχανωμαλοι εβγαλαν αυτοκινητα [/list:u:26jx61d7]

• V
            vasilios last edited by

Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
            [list:fgeimtmh]Εσεις επιλεγετε αυτοκινητο με βαση το σχεδιο? [/list:u:fgeimtmh][list:fgeimtmh]Κατι δηλ σαν τον τροπο με τον οποιο επιλεγει μια........κομωτρια αμαξι?[/list:u:fgeimtmh][list:fgeimtmh]Φυσικα και εμενα προσωπικα δε με ενθουσιαζει, μην αγνοειτε ομως οτι τεχνολογικα και ποιοτικα ειναι VOLKSWAGEN[/list:u:fgeimtmh][list:fgeimtmh]Αν ηταν Fiat ομως θα σχολιαζατε διαφορετικα Αν ειμαι λαθος, δεστε το 'διπλα' θεμα.[/list:u:fgeimtmh][list:fgeimtmh]Αληθεια, μιας και θαυμαζετε τοοοοοσο πολυ το panta, το εχετε απο κοντα?Κι αν το ειδατε, τι προσεξατε?Το σχημα των φαναριων ας πουμε?Εγω το ειδα, και η εντυπωση ειναι οτι Ο ΛΥΚΟς ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ οσα χρονια κι αν περασουν [/list:u:fgeimtmh]

1. Αναφέρεσαι για μια ακόμα φορά σ'εμένα στον πληθυντικό. Στο ξαναλέω για τελευταία φορά: μην προσπαθείς να εντάξεις εμένα σε ομάδες. Εκτός αν είναι πληθυντικός ευγενείας...

2. Δηλώνω υπεύθυνα ότι ποτέ δεν ήμουν ούτε πρόκειται να γίνω κωμμώτρια, καθώς μου λείπουν τα απαραίτητα χαρακτηριστικά. Πάντως έχω γνωρίσει πολύ καλές κοπέλες που ήταν κωμμώτριες και είχαν πολύ περισσότερο μυαλό απ'όσο μπορεί να νομίζεις.

3. Για το Panda είπα (στο θέμα για την Έκθεση) ότι δεν με ενθουσίασε εμφανισιακά. Είτε δεν το θυμάσαι είτε έχεις επιλεκτική μνήμη. Βαριέμαι τώρα να ψάχνω να βρω το link.

4. To Fox **παραμένει **άσχημο, καθόλου πρωτότυπο και θα είναι **σίγουρα **υπερτιμημένο.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • G
              g60 last edited by

1. Αναφέρεσαι για μια ακόμα φορά σ'εμένα στον πληθυντικό. Στο ξαναλέω για τελευταία φορά: μην προσπαθείς να εντάξεις εμένα σε ομάδες. Εκτός αν είναι πληθυντικός ευγενείας...

[list:37821006]Ξερεις τι λεει ο σοφος μας λαος?'Ηθελα να πεσω, καλα που μ εσπρωξες' [/list:u:37821006][list:37821006]Το τι ειναι ο καθενας μας, το αποδικνυει σε καθημερινη βαση στον περιγυρο του.Οποτε θεωρω περιτο το ΕΓΩ-ΕΜΕΝΑ κλπ.Απο εκει και περα, ε μη ψαχνουμε να πιαστουμε απ τις λεξεις.[/list:u:37821006]>2. Δηλώνω υπεύθυνα ότι ποτέ δεν ήμουν ούτε πρόκειται να γίνω κωμμώτρια, καθώς μου λείπουν τα απαραίτητα χαρακτηριστικά. Πάντως έχω γνωρίσει πολύ καλές κοπέλες που ήταν κωμμώτριες και είχαν πολύ περισσότερο μυαλό απ'όσο μπορεί να νομίζεις.

[list:37821006]Δεν υποτιμησα καμια γυναικα για την διανοητικοτητα της Αποφευγεις να μου απαντησεις για τον τροπο ομως που επιλεγει μια γυναικα ενα αυτοκινητο, και το γνωριζεις πολυ καλα ποια ειναι τα στοιχεια εκεινα που ελκυουν μια γυναικα ενα προιον [/list:u:37821006]>3. Για το Panda είπα (στο θέμα για την Έκθεση) ότι δεν με ενθουσίασε εμφανισιακά. Είτε δεν το θυμάσαι είτε έχεις επιλεκτική μνήμη. Βαριέμαι τώρα να ψάχνω να βρω το link.

[list:37821006]Παλι επεσες στην παγιδα του 'εμφανιασακα'.Εγω δεν το ειδα ομως εμφανισιακα, αλλα ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ, καλωδιωσεις, λαμαρινα, δεσιματα, κολησεις, βαφη Το οτι δε σου αρεσε εμφανισιακα σημαινει οτι το εγκρινεις συνολικα ως κατασκευη?Γιατι εκει ειναι το ερωτημα μου[/list:u:37821006]>4. To Fox παραμένει άσχημο, καθόλου πρωτότυπο και θα είναι σίγουρα υπερτιμημένο

[list:37821006]Το ασχημο η ομορφο ειναι τελειως προσωπικο του καθνος.Το 'υπερτημιμενο' εχεις αναρωτηθει γιατι μπορει να ειναι?Αν δεν μπορεις ασε να το καταλαβουν αυτοι που θα το επελεξουν εσκεμενα.Για οσες δραχμες πληρωσεις αυτοκινητο, τοσο αυτοκινητο θα εχεις.Τοσο απλα [/list:u:37821006]

1 Reply Last reply Reply Quote 2
              • T
                techadmin admin last edited by

Εμένα μου φαίνεται κάτι αντίστοιχο του Fiat Palio

• S
                  skullone last edited by

Όταν πας να πουλήσεις μικρό αμάξι, απευθύνεσαι στα χαμηλότερα εισοδηματικά στρώματα, πάει και τελείωσε. Η τιμολογιακή πολιτική της VW είναι επιεικώς απαράδεκτη στις μικρότερες κατηγορίες. Τώρα το πόσο θα κοπιάσει ο μάστορας όταν θα πάω να αλλάξω ιμάντα δε μεν ενδιαφέρει καθόλου. Εγώ θέλω ένα προσιτό, ασφαλές, ευχάριστο, επαρκώς εξοπλισμένο και σχετικά αξιόπιστο αμάξι. Όπως ακριβώς κι όλος ο κόσμος δηλαδή.

Τα υπόλοιπα βλέπεις ότι εμείς τα ακούμε βερεσέ. Δε μας ενδιαφέρει καθόλου το τι θα κάνει ο μάστορας και πόσο θα κουραστεί, γιατί έτσι κι αλλιώς ΕΜΕΙΣ τον πληρώνουμε για να συντηρήσει και να φτιάξει το όχημα.

Και επίσης, τι σημαίνει Volkswagen; ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Δηλαδή ΠΡΟΣΙΤΟ. Αυτοκίνητο που προσφέρει όσα περιμένει ένας οδηγός από ένα αυτοκίνητο χωρίς να του στοιχίσει τα μαλλιοκέφαλά του. Δείξε μου ΕΝΑ VW που να ανταποκρίνεται στη σημασία του ονόματος της εταιρείας. Όλα στοιχίζουν υπερβολικά χρήματα και δεν είναι πιο αξιόπιστα από τον ανταγωνισμό, ό,τι κι αν λες. Το Golf βγήκε λιγότερο αξιόπιστο απ'το Focus, για παράδειγμα, οι Γιαπωνέζοι είναι άντε γεια σε σχέση με τη VAG, ενώ οι άλλες Ευρωπαϊκές εταιρείες κλείνουν διαρκώς την ψαλίδα. Γιατί λοιπόν να πάρει ο κόσμος VW, και ειδικά μικρό, όταν μπορεί να πληρώσει λιγότερα και να μην κάνει ιδιαίτερες θυσίες σε αξιοπιστία - που είναι το ΜΟΝΟ ΣΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ υπέρ της VW, το οποίο βαρεθήκαμε πια να τ'ακούμε. Άσε που δίνουμε λιγότερα λεφτά και παίρνουμε καλύτερα εξοπλισμένα αυτοκίνητα (είτε το θες είτε όχι, τα ηλεκτρικά παράθυρα και ο κλιματισμός ΕΙΝΑΙ εξοπλισμός ασφαλείας, γιατί γλιτώνουν τον οδηγό από την απόσπαση της προσοχής του και μειώνουν την κόπωσή του), με καλύτερο στήσιμο, επιδόσεις κλπ.

Στις μικρές δε κατηγορίες, τι προσφέρει το Polo ή η μούφα που λέγεται Lupo σε σχέση με τον ανταγωνισμό; Μια υπόσχεση αξιοπιστίας, που μπορεί να τηρείται, μπορεί και όχι, απαράδεκτη αντιπροσωπεία (στην Ελλάδα), ανεπαρκές στήσιμο σε σχέση με τον ανταγωνισμό (ακόμα και εντός του γκρουπ), παράλογα υψηλές τιμές αγοράς (και έλεος, φτάνει πια με την καραμέλα της τιμής μεταπώλησης... Η υψηλή τιμή μεταπώλησης οφείλεται μόνο στις ανωμαλίες της ρωμέικης αγοράς), φτωχό εξοπλισμό, απαράδεκτες ελλείψεις σε συστήματα ενεργητικής (ABS) και παθητικής ασφάλειας...

Να το βράσω και το Polo και το Lupo. Ακούς εκεί να πληρώσω ένα 1400άρι μικρό όσο θα έπαιρνα ένα καλό 1600άρι μικρομεσαίο! Να το κρατήσουν οι κύριοι της VW, να το χαίρονται.

• V
                    vasilios last edited by

[list:q7tf4jz2]Ξερεις τι λεει ο σοφος μας λαος?'Ηθελα να πεσω, καλα που μ εσπρωξες' [/list:u:q7tf4jz2][list:q7tf4jz2]Το τι ειναι ο καθενας μας, το αποδικνυει σε καθημερινη βαση στον περιγυρο του.Οποτε θεωρω περιτο το ΕΓΩ-ΕΜΕΝΑ κλπ.Απο εκει και περα, ε μη ψαχνουμε να πιαστουμε απ τις λεξεις.[/list:u:q7tf4jz2]

Δυστυχώς ο μόνος τρόπος επικοινωνίας στο forum είναι μέσα από τις λέξεις. Το όνομά μου το ξέρεις. Θέλω να πιστεύω ότι διαβάζεις και αυτά που γράφω. Οπότε μην με κατατάσεις σε ομάδες, ή, αν δεν γίνεται αυτό σκόπιμα, απεύφευγε σε παρακαλώ να χρησιμοποιείς ανάλογες εκφράσεις (π.χ. 'εσείς', δηλ. οι 'Ιταλόφιλοι' κλπ).

Έχεις μπει να δεις τι γράφω στο '147 φόρουμ'? Για διάβασε 2-3 post, μήπως αλλάξεις γνώμη για το πόσο 'φανατικός' είμαι...

[list:q7tf4jz2]Δεν υποτιμησα καμια γυναικα για την διανοητικοτητα της Αποφευγεις να μου απαντησεις για τον τροπο ομως που επιλεγει μια γυναικα ενα αυτοκινητο, και το γνωριζεις πολυ καλα ποια ειναι τα στοιχεια εκεινα που ελκυουν μια γυναικα ενα προιον [/list:u:q7tf4jz2]

Δηλαδή η εμφάνιση σε ένα αυτοκίνητο δεν παίζει ρόλο? Για μένα και για σένα παίζει πιθανώς τον 5ο ή τον 105ο ρόλο, για άλλους είναι πιο σοβαρό. Όσο για τα κριτήρια μιας γυναίκας είναι τόσο ... απύθμενα που άστο καλύτερα

[list:q7tf4jz2]Παλι επεσες στην παγιδα του 'εμφανιασακα'.Εγω δεν το ειδα ομως εμφανισιακα, αλλα ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΑ, καλωδιωσεις, λαμαρινα, δεσιματα, κολησεις, βαφη Το οτι δε σου αρεσε εμφανισιακα σημαινει οτι το εγκρινεις συνολικα ως κατασκευη?Γιατι εκει ειναι το ερωτημα μου[/list:u:q7tf4jz2]

Όχι, δεν είχα αναφερθεί στην εμφάνιση, αλλά στην γενικότερη εικόνα. Δεν μπήκα από κάτω να δω πως είναι ούτε ξήλωσα τις ταπετσαρίες. Απλώς είπα 'ΟΚ, ένα απλό αυτοκινητάκι, τίποτα το φοβερό'. Ούτε κρύο ούτε ζέστη δηλαδή.

[list:q7tf4jz2]Το ασχημο η ομορφο ειναι τελειως προσωπικο του καθνος.Το 'υπερτημιμενο' εχεις αναρωτηθει γιατι μπορει να ειναι?Αν δεν μπορεις ασε να το καταλαβουν αυτοι που θα το επελεξουν εσκεμενα.Για οσες δραχμες πληρωσεις αυτοκινητο, τοσο αυτοκινητο θα εχεις.Τοσο απλα [/list:u:q7tf4jz2]

Να με συγχωρείς, όταν αγοράζεις κάτι ακριβό, θέλεις να έχει και κάτι από προσωπικότητα. Αυτό το πράγμα (αν τελικά είναι έτσι) μοιάζει σε 2-3 άλλα αυτοκίνητα. Εντάξει, ούτε σε μένα αρέσει το Micra, ας πούμε, αλλά αναγνωρίζω ότι έχει μια 'προσωπικότητα'. Δεν θα το αγόραζα γι'αυτό μόνο βέβαια.

Δεν αναφέρθηκα καθόλου στην ποιότητα κατασκευής, ούτε στα χαρακτηριστικά, ούτε σε τίποτα τέτοιο. Είπα απλά ότι μου φαίνεται άσχημο και πιστεύω ότι θα είναι ακριβό γι'αυτά που προσφέρει. Cool.

• G
                      g60 last edited by

Τώρα το πόσο θα κοπιάσει ο μάστορας όταν θα πάω να αλλάξω ιμάντα δε μεν ενδιαφέρει καθόλου. Εγώ θέλω ένα προσιτό, ασφαλές, ευχάριστο, επαρκώς εξοπλισμένο και σχετικά αξιόπιστο αμάξι. Όπως ακριβώς κι όλος ο κόσμος δηλαδή.

[list:3u32hjal]Oταν ανοιξει ο μαστορας σου το καπω για να βρει ακρη στα ανακατεμενα αντερα, και πληρωσεις για αλλαγη ιμαντα 300+ ευρα , ελα να μου πεις με τον ιδιο αερα τις παληκαριες [/list:u:3u32hjal][list:3u32hjal]Στο θεμα κοστους υπαρχει η scoda και η seat που εχουν σαρωσει την αγορα [/list:u:3u32hjal][list:3u32hjal]Απο κει και περα το φθηνο το κρεας δεν το τρωει ουτε ο σκυλος Το φθηνο ειναι και ακριβο.Επιλογη σου [/list:u:3u32hjal]

• V
                        vasilios last edited by

[/list][list:21tr2lkv]Απο κει και περα το φθηνο το κρεας δεν το τρωει ουτε ο σκυλος Το φθηνο ειναι και ακριβο.Επιλογη σου [/list:u:21tr2lkv]

Μάκη, ψωνίζω κρέας από έναν γνωστό που το φέρνει από το χωριό του. Οι τιμές του είναι εξαιρετικές και η ποιότητα η καλύτερη. Γιατί να πάω στο δίπλα supermarket, να πάρω κρέας από την Δανία και να το πληρώσω 10% ακριβότερα?

Αυτό που εννοώ είναι ότι αν βρει κάποιος αυτό που έχει αποδειχτεί 'ευκαιρία' δύσκολα την αφήνει.

• S
                          skullone last edited by

Η Skoda έχει σαρώσει την αγορά; Πολύ καλό! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις; Ποιος άνθρωπος που είναι στα καλά του θα αγοράσει Fabia, το οποίο και φτωχά εξοπλισμένο είναι και αργό είναι και ξεπερασμένο (τώρα πια) και ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΟ για όσα προσφέρει;

Ή το... Octavia; Δε λέω, καλό αμάξι, ομοιογενές, αλλά γέρασε και ξεπεράστηκε από τον ανταγωνισμό. Ειδικά δε στην παθητική ασφάλεια (που ήταν και το βασικό όπλο μάρκετινγκ της VW και της Mercedes στις αρχές της δεκαετίας του '90), το έχουν αφήσει πίσω ΟΛΟΙ. Να μην πω τίποτα για τις τιμές του...

Η Seat τώρα, ΟΚ, έχει μια αξιοπρεπή παρουσία με το Leon, αλλά το Ibiza ακόμα δεν έχει καταφέρει να εκτοπίσει τα κορυφαία σε πωλήσεις αυτοκίνητα της κατηγορίας και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.

• G
                            g60 last edited by

Η Skoda έχει σαρώσει την αγορά; Πολύ καλό! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

[list:13lopg4d]To ξερω.Εσυ το ξερεις?[/list:u:13lopg4d][list:13lopg4d]Πωλησεις ετους 2003 (Μεσαια)[/list:u:13lopg4d][list:13lopg4d][:13lopg4d] Avensis 3825[/Ⓜ13lopg4d][:13lopg4d]OCTAVIA 3757[/Ⓜ13lopg4d][:13lopg4d]Vectra 3067[/Ⓜ13lopg4d][:13lopg4d]Mondeo 2345[/Ⓜ13lopg4d][:13lopg4d]A4 2222[/Ⓜ13lopg4d][/list:u:13lopg4d]>Η Seat τώρα, ΟΚ, έχει μια αξιοπρεπή παρουσία με το Leon, αλλά το Ibiza ακόμα δεν έχει καταφέρει να εκτοπίσει τα κορυφαία σε πωλήσεις αυτοκίνητα της κατηγορίας και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.

[list:13lopg4d]Soypermini[/list:u:13lopg4d][list:13lopg4d][:13lopg4d]Punto 7148[/Ⓜ13lopg4d][:13lopg4d]POLO 6417[/Ⓜ13lopg4d][:13lopg4d]Corsa 6403[/Ⓜ13lopg4d][:13lopg4d]IBIZA 6376[/Ⓜ13lopg4d][:13lopg4d]Getz 6258[/Ⓜ13lopg4d][/list:u:13lopg4d][list:13lopg4d]To clio καθως δεν τον εχει ο πιναξ το ψαχνω στου βοδιου το κερατο [/list:u:13lopg4d][list:13lopg4d]Και του χρονου που θα αλλαξτε μοντελο τα πατε καλυτερα [/list:u:13lopg4d]

• S
                              skullone last edited by

Είναι λογικό να έχουν καμφθεί οι πωλήσεις των Clio, αφού τώρα περιμένουμε τη νέα γενιά. Ο περισσότερος κόσμος δεν παίρνει αυτοκίνητο που πρόκειται σύντομα να αντικατασταθεί. Στο κάτω-κάτω, τόσα χρόνια που ήταν στην αγορά η έκδοση Clio II, έχει πουλήσει πάρα πολλά κομμάτια.

• L
                                lkar last edited by

το τελυταιο καιρο η 'πλακα' και ο ατελειωτος χλευασμος απο μερικους ειναι το ιδιο

Ειλικρινά έτσι;

[list:ukzr4l18]Εσεις επιλεγετε αυτοκινητο με βαση το σχεδιο? [/list:u:ukzr4l18][list:ukzr4l18]Κατι δηλ σαν τον τροπο με τον οποιο επιλεγει μια........κομωτρια αμαξι?[/list:u:ukzr4l18][list:ukzr4l18]Φυσικα και εμενα προσωπικα δε με ενθουσιαζει, μην αγνοειτε ομως οτι τεχνολογικα και ποιοτικα ειναι VOLKSWAGEN[/list:u:ukzr4l18][list:ukzr4l18]Αν ηταν Fiat ομως θα σχολιαζατε διαφορετικα Αν ειμαι λαθος, δεστε το 'διπλα' θεμα.[/list:u:ukzr4l18][list:ukzr4l18]Αληθεια, μιας και θαυμαζετε τοοοοοσο πολυ το panta, το εχετε απο κοντα?Κι αν το ειδατε, τι προσεξατε?Το σχημα των φαναριων ας πουμε?Εγω το ειδα, και η εντυπωση ειναι οτι Ο ΛΥΚΟς ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ οσα χρονια κι αν περασουν [/list:u:ukzr4l18]

Έχεις οδηγήσει το νέο Panda;

• G
                                  g60 last edited by

Ο χρήστης lkar έγραψε:

Ειλικρινά έτσι;

[list:9ao2t67b]Εσεις επιλεγετε αυτοκινητο με βαση το σχεδιο? [/list:u:9ao2t67b][list:9ao2t67b]Κατι δηλ σαν τον τροπο με τον οποιο επιλεγει μια........κομωτρια αμαξι?[/list:u:9ao2t67b][list:9ao2t67b]Φυσικα και εμενα προσωπικα δε με ενθουσιαζει, μην αγνοειτε ομως οτι τεχνολογικα και ποιοτικα ειναι VOLKSWAGEN[/list:u:9ao2t67b][list:9ao2t67b]Αν ηταν Fiat ομως θα σχολιαζατε διαφορετικα Αν ειμαι λαθος, δεστε το 'διπλα' θεμα.[/list:u:9ao2t67b][list:9ao2t67b]Αληθεια, μιας και θαυμαζετε τοοοοοσο πολυ το panta, το εχετε απο κοντα?Κι αν το ειδατε, τι προσεξατε?Το σχημα των φαναριων ας πουμε?Εγω το ειδα, και η εντυπωση ειναι οτι Ο ΛΥΚΟς ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ οσα χρονια κι αν περασουν [/list:u:9ao2t67b]

Έχεις οδηγήσει το νέο Panda;

[list:9ao2t67b]Γιατι αμα το οδηγησω τι θα γινει?Θα χασω τον κοσμο κατω απ τα ποδια μου απο fiat? [/list:u:9ao2t67b][list:9ao2t67b]Οδηγησα το punto , και τι εγινε, σιγα τ αμαξι ρε παιδια.Η φιλοσοφια ειναι φιατ, παει και τελειωσε.Η κακοκατασκευες και η φθηνια δεν μπαλονωνται με ενα test drive[/list:u:9ao2t67b]

• M
                                    mkiii last edited by

Ο χρήστης Vasilios έγραψε:

Ειλικρινά έτσι;

εμενα μου αρεσει:
                                    να ξεχωριζουμε τις συμπαθειες που εχουμε απο την πραγματικοτητα , οσο το δυνατον
                                    να υπαρχει ευγενεια και οχι εμπαθεια
                                    να μην τα παρουσιαζουμε οπως θελουμε
                                    να μην παιρνουμε την εξαιρεση για κανονα
                                    να ακουμε τι εχει να μας πει ο αλλος
                                    να κραταμε χαμηλους τονους γιατι στο γραπτο λογο γινεται η παρεξηγηση σε χρονο dt
                                    και αλλα πολλα στο ιδιο πνευμα.
                                    Αυτοι που διαβαζουν αυτες τις γραμμες ειμαι σιγουρος οτι το τηρουν. Οι υπολοιποι ας συνεχισουν στο στυλ που τους ταιριαζει.

Μακη, λογω της δουλειας σου και των γνωσεων επι του θεματος ξερω οτι σου ειναι δυσκολο αλλα απο πλευρας σου (και μας) ας προσπαθησουμε να μην τα κανουμε ολα Γερμανια εναντιον Ιταλια.

Για μενα ειναι η τελευταια προσπαθεια. Αν το ξαναγυρισουμε (ως φορουμ) στο καλαματιανο παλι, επειδη δεν εχω το κουραγιο του Μακη να τα χωνω, και την υπομονη του technic να εξηγω, προσωπικα δε θα συμμετεχω σε παπαροκουβεντες του στυλ 'εσεις' κ 'εμεις' σε υφος εντονο και απαραδεκτο για ανθρωπους του φορουμ μας (πιστευω).
                                    Το να πουμε και καμια κουβεντα δε τρεχει κ τιποτα αλλα οχι να ειναι ο κανονας.
                                    Δε νομιζω να αλλαξει τιποτα αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια δε λενε?
                                    ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΟΒΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 'ΡΜ' ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!!!!!
                                    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ(ΚΥΡΙΩΣ) ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ

ΕΛΕΟΣ!
                                    ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΣΤΟΜΦΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΒΑΛΤΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ ΟΤΙ 'ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ' ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ.

ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΤΗΡΗΣΩ ΠΡΩΤΟΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

και τωρα στο θεμα μας
                                    το κουβαδακι αυτοΰ του τοπικ ελπιζω να το σωσει το γεγονος οτι θα ειναι γερμανικο(?)
                                    κατα τα αλλα το παραγ@μ@σ@ν με το σχεδιο. Τοσο αδιεξοδο εχουν στο σχεδιασμο? Δεν ειναι ασχημο αλλα ειναι σπαστικο να θυμιζει τοσο πολυ αλλα αμαξια.

• L
                                      lkar last edited by

Γιατι αμα το οδηγησω τι θα γινει?Θα χασω τον κοσμο κατω απ τα ποδια μου απο fiat? Οδηγησα το punto , και τι εγινε, σιγα τ αμαξι ρε παιδια.Η φιλοσοφια ειναι φιατ, παει και τελειωσε.Η κακοκατασκευες και η φθηνια δεν μπαλονωνται με ενα test drive

Ωραία, αφού έβγαλες τα συμπεράσματά σου για το Panda, μήπως μπορείς να μας προτείνεις κάποιο μικρών διαστάσεων αυτοκίνητο (3,50-3,60μ.) με περίπου 9Κ ευρώ;

• T
                                        technik last edited by

Η Skoda έχει σαρώσει την αγορά; Πολύ καλό! Το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις;

[list:18h33il0]To ξερω.Εσυ το ξερεις?[/list:u:18h33il0][list:18h33il0]Πωλησεις ετους 2003 (Μεσαια)[/list:u:18h33il0][list:18h33il0][:18h33il0] Avensis 3825[/Ⓜ18h33il0][:18h33il0]OCTAVIA 3757[/Ⓜ18h33il0][:18h33il0]Vectra 3067[/Ⓜ18h33il0][:18h33il0]Mondeo 2345[/Ⓜ18h33il0][:18h33il0]A4 2222[/Ⓜ18h33il0][/list:u:18h33il0]>Η Seat τώρα, ΟΚ, έχει μια αξιοπρεπή παρουσία με το Leon, αλλά το Ibiza ακόμα δεν έχει καταφέρει να εκτοπίσει τα κορυφαία σε πωλήσεις αυτοκίνητα της κατηγορίας και ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ.

[list:18h33il0]Soypermini[/list:u:18h33il0][list:18h33il0][:18h33il0]Punto 7148[/Ⓜ18h33il0][:18h33il0]POLO 6417[/Ⓜ18h33il0][:18h33il0]Corsa 6403[/Ⓜ18h33il0][:18h33il0]IBIZA 6376[/Ⓜ18h33il0][:18h33il0]Getz 6258[/Ⓜ18h33il0][/list:u:18h33il0][list:18h33il0]To clio καθως δεν τον εχει ο πιναξ το ψαχνω στου βοδιου το κερατο [/list:u:18h33il0][list:18h33il0]Και του χρονου που θα αλλαξτε μοντελο τα πατε καλυτερα [/list:u:18h33il0]

Nα κάνω μια μικρή διόρθωση στις πωλήσεις (Ιανουάριος- Νοέμβριος 2003), σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία :

Κατηγορία μεσαία

1. TOYOTA AVENSIS......4185
                                        2. SKODA OCTAVIA.......4113
                                        3. OPEL VECTRA............3352
                                        4. FORD MONDEO..........2495
                                        5. AUDI A4....................2439

Κατηγορία supermini

1. FIAT PUNTO..............7622
                                        2. VW POLO..................6946
                                        3. SEAT IBIZA..............6881
                                        4. OPEL CORSA.............6742
                                        5. HYUNDAI GETZ.........6669
                                        • V
                                          vagemm last edited by

εμενα μου αρεσει:
                                          να ξεχωριζουμε τις συμπαθειες που εχουμε απο την πραγματικοτητα , οσο το δυνατον
                                          να κραταμε χαμηλους τονους γιατι στο γραπτο λογο γινεται η παρεξηγηση σε χρονο dt
                                          Αυτοι που διαβαζουν αυτες τις γραμμες ειμαι σιγουρος οτι το τηρουν. Οι υπολοιποι ας συνεχισουν στο στυλ που τους ταιριαζει.

ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΜΕ ΣΤΟΜΦΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΒΑΛΤΕ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΣΑΣ ΟΤΙ 'ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ' ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΕ.

και τωρα στο θεμα μας
                                          το κουβαδακι αυτοΰ του τοπικ ελπιζω να το σωσει το γεγονος οτι θα ειναι γερμανικο(?)
                                          κατα τα αλλα το παραγ@μ@σ@ν με το σχεδιο. Τοσο αδιεξοδο εχουν στο σχεδιασμο? Δεν ειναι ασχημο αλλα ειναι σπαστικο να θυμιζει τοσο πολυ αλλα αμαξια.

Τα θερμα μου Συγχαρητήρια mkiii.
                                          Αυτη είναι η ουσία του forum.
                                          Συμφωνώ σε όλα (και στην άποψη για το VW)

• V
                                            vasilios last edited by

Ο χρήστης mkiii έγραψε:
                                            εμενα μου αρεσει:

Μακη, λογω της δουλειας σου και των γνωσεων επι του θεματος ξερω οτι σου ειναι δυσκολο αλλα απο πλευρας σου (και μας) ας προσπαθησουμε να μην τα κανουμε ολα Γερμανια εναντιον Ιταλια.

Για μενα ειναι η τελευταια προσπαθεια. Αν το ξαναγυρισουμε (ως φορουμ) στο καλαματιανο παλι, επειδη δεν εχω το κουραγιο του Μακη να τα χωνω, και την υπομονη του technic να εξηγω, προσωπικα δε θα συμμετεχω σε παπαροκουβεντες του στυλ 'εσεις' κ 'εμεις' σε υφος εντονο και απαραδεκτο για ανθρωπους του φορουμ μας (πιστευω).
                                            Το να πουμε και καμια κουβεντα δε τρεχει κ τιποτα αλλα οχι να ειναι ο κανονας.
                                            Δε νομιζω να αλλαξει τιποτα αλλα η ελπιδα πεθαινει τελευταια δε λενε?
                                            ΑΠΛΑ ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΣΟΒΑΡΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 'ΡΜ' ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ!!!!!

ΕΛΕΟΣ!

και τωρα στο θεμα μας

Είμαστε σύμφωνοι και μπράβο για τις απόψεις σου!

Πάμε παρακάτω τώρα.

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 6
                                            • 2 / 6
                                            • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ