-
Ποιο χιόνι εμείς εκτός από καμιά ψιχάλα όλο ήλιο έχουμε!!!!
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Ποιο χιόνι εμείς εκτός από καμιά ψιχάλα όλο ήλιο έχουμε!!!!Ποιον ήλιο Μάνο??? Για βγάλε το κεφαλάκι σου έξω από το παράθυρο να νιώσεις το κρύο και κοίταξε γύρω γύρω τα μαύρα μαύρα συννεφάκια που έχουν κατασκεπάσει το Ηρακλειάκι και τα λέμε....
-
Ε, εσείς! Τσι Κρήτης τα κόπελια λέγω! Για φτιάντε τον καιρό γιάντα κατεβαίνω κάτου την άλλη Τρίτη!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Ε, εσείς! Τσι Κρήτης τα κόπελια λέγω! Για φτιάντε τον καιρό γιάντα κατεβαίνω κάτου την άλλη Τρίτη!Καλός να ορίσεις. Δεν νομίζω να μην το βρέξουμε για το καλό της συνεύρεσης;
Καλά βρε Μιχάλη γιατί από το παράθυρο μου μπαίνει ήλιος αφού είναι τόσο χάλια ο καιρός όπως λες;
Ακόμα και συννεφιά να έχει σε λίγο θα είναι ξανά καλοκαίρι αφού τον τρελό καιρό μας τον ξέρεις!!! -
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Καλά βρε Μιχάλη γιατί από το παράθυρο μου μπαίνει ήλιος αφού είναι τόσο χάλια ο καιρός όπως λες;
Ακόμα και συννεφιά να έχει σε λίγο θα είναι ξανά καλοκαίρι αφού τον τρελό καιρό μας τον ξέρεις!!!Προφανώς είσαι στο μάτι του κυκλώνα...
Και εδώ (Ι.Τ.Ε.) τώρα λιάζει αλλά από ότι έχω καταλάβει κάνει συγκέντρωση δυνάμεων για τη μεγάλη επίθεση... -
Οπότε ο κυκλώνας έχει δυο μάτια, ένα στο ΙΤΕ και ένα στον Κατσαμπά!!!!!
-
Σήμερα, στη Σαλόνικα, έριξε κάτι ψηλά πρωί-πρωί, αλλά...
Τρίτη βράδυ και Τετάρτη, λένε οι μετεωρολόγοι,
κατα 99% θα χιονίσει μέσα στην πόλη. -
Tελικά οι 'κατα 99 % ' προβλέψεις της ΕΜΥ, επιβεβαιώθηκαν.
Χιονίζει και δε λέει να σταματήσει...
Και εις ανώτερα!
ΥΓ. Να δούμε αύριο το πρωί πως θα πάμε στις δουλειές μας. Α, το ξέχασα, έχω quattro....
-
Ζηλεύω!!!
-
Καλημέρα
Πλέον χιονίζει εδώ και 24 ώρες...
Συνεχίζεται.......
-
Το Κλιάκι μου τα είδε όλα χθες βράδυ, προσπαθώντας να το βάλω στην πυλωτή. Πρώτη φορά μπήκε με ανάποδο τιμόνι με την εξωφενική ταχύτητα των 0,5 χιλιομέτρων την ώρα! Κατά τ' άλλα, δυο φορές το ABS και μια καταπληκτική υπερστροφή στο στρατιωτικό νοσοκομείο με τουλάχιστον 10 χιλιόμετρα την ώρα!
Συμπεράσματα:
- Πρέπει να καθαρίσω την πυλωτή από τα χιόνια.
- Τα παιδάκια παρακαλούνται να μην παίζουν χιονοπόλεμο σε γωνίες όπου οι άνθρωποι προσπαθούν να στρίψουν για να φτάσουν επιτέλους σπίτι τους. Τόσες αλάνες, τόσα πάρκα!!!
- Πρέπει να πάρω ένα 350Ζ, γιατί...άντε!
- ........ε, ξέχασα...πρέπει να πάρω και ένα σουηδικό, για να έχω τοv Sado με το μέρος μου!
- Πρέπει να φάω πρωινό και....ΚΑΦΕΕΕ!!!
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ζηλεύω!!!Εγω ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!!!
Εκανα τα 20χλμ σε 1 ωρα για να ερθω στο μαγαζι. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Ζηλεύω!!!
Εγω ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!!!
Εκανα τα 20χλμ σε 1 ωρα για να ερθω στο μαγαζι.Έχει να κάνει με το πόσο συχνά βλέπει κανείς χιόνι. Εγώ π.χ. βλέπω χιόνι μια φορά τον χρόνο και όποτε το στρώνει είμαι μεσ' την τρελή χαρά.
Αν έμενα κάπου πιο βόρεια, και έβλεπα χιόνι 1-2 μήνες τον χρόνο θα ήταν όντως πρόβλημα...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
4. ........ε, ξέχασα...πρέπει να πάρω και ένα σουηδικό, για να έχω τοv Sado με το μέρος μου!Κοίτα τι σου έχω!
Volvo S60R Evolve 500hk!!!
500 αλογάκια έχει ελπίζω να σε φτάνουν!...http://volvoklubben.net/grafikk/s60_500hk.jpg
http://brickboard.com/GALLERY/images/2921.jpg
http://www.sportbilen.se/bilder/bilder/evolve1_468.jpg
http://carargah.com/assets/images/db_im ... VOLVE1.jpg
http://carargah.com/assets/images/db_im ... _ARKA1.jpg
-
Παίδες η θέα απ'την Καστέλλα απίστευτη! Υμηττός τίγκα στο χιόνι και χωρίς σύννεφα, στα άλλα δυο βουνά ρίχνει ακόμα κάργα!
(δεν είναι μέρα για δουλειά σήμερα γμτ, όλο Πάρνηθα και κοψίδια σκέφτομαι... )
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Ζηλεύω!!!
Εγω ΚΑΘΟΛΟΥ!!!!!!!!!
Εκανα τα 20χλμ σε 1 ωρα για να ερθω στο μαγαζι.Έχει να κάνει με το πόσο συχνά βλέπει κανείς χιόνι. Εγώ π.χ. βλέπω χιόνι μια φορά τον χρόνο και όποτε το στρώνει είμαι μεσ' την τρελή χαρά.
Αν έμενα κάπου πιο βόρεια, και έβλεπα χιόνι 1-2 μήνες τον χρόνο θα ήταν όντως πρόβλημα...
Το ωραιο ειναι οτι εγω ειμαι πιο νοτια ,Τριπολη, αλλα σημερα το εστρωσε κανονικα (8-10 ποντοι) εξω απο την πολη.Ειμαι νευριασμενος με αυτους που υποτιθεται καθαριζουν το χιονι και ριχνουν αλατι στους δρομους.Την προηγουμενη εβδομαδα που ελεγαν οτι θα χιονισει κοβαν βολτες στον δρομο χωρις να υπαρχει προβλημα ,τωρα που το εστρωσε κανουν παρεα στην σομπα αντι να βγουν εξω να καθαρισουν τους δρομους.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Παίδες η θέα απ'την Καστέλλα απίστευτη! Υμηττός τίγκα στο χιόνι και χωρίς σύννεφα, στα άλλα δυο βουνά ρίχνει ακόμα κάργα!(δεν είναι μέρα για δουλειά σήμερα γμτ, όλο Πάρνηθα και κοψίδια σκέφτομαι... )
Η θεα απο την Καλλιθεα ειναι εξισου απιστευτη.....
Οι πολυκατοικιες γκριζες οσο ποτε αλλοτε,ο Υμηττος δεν φαινεται-οχι απο τα χιονια αλλα απο τις πολυκατοικιες που περιτριγυριζουν την δικια μας....
Κατα τα αλλα κανει κρυο μεν,αλλα χιονι δεν βλεπουμε δε...
Θα μετακομισω στην Παρνηθα μου φαινεται(κοντα στις ψησταριες ) -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
(δεν είναι μέρα για δουλειά σήμερα γμτ, όλο Πάρνηθα και κοψίδια σκέφτομαι... )
εγώ μόνο τα κοψίδια σκέφτομαι!
-
Στον Βόλο ρίχνει από χθες το βράδυ, αλλά ουσιαστικά άρχισε τα ξημερώματα. Εγώ μένω σχετικά κοντά στην παραλία, οπότε έχι μόνο μια φλούδα πάνω στα φυτά και μερικούς πόντους πάνω στα αυτοκίνητα. Δεν μπορώ να σας πω για πιο ψηλά γιατί η ορατότητα είναι 3-4 τετράγωνα.
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Στον Βόλο ρίχνει από χθες το βράδυ, αλλά ουσιαστικά άρχισε τα ξημερώματα. Εγώ μένω σχετικά κοντά στην παραλία, οπότε έχι μόνο μια φλούδα πάνω στα φυτά και μερικούς πόντους πάνω στα αυτοκίνητα. Δεν μπορώ να σας πω για πιο ψηλά γιατί η ορατότητα είναι 3-4 τετράγωνα.Θα γινεται της Ποπης στην Πορταρια......
Χιονίζει!!! Άσπρη μέρα για τους προσθιοκίνητους...