-
Πλάκα πλάκα το παρακάνανε στην ΕΜΥ.
Ούτε καν Καπανδρίτι, Σταμάτα, Αφίδνες δεν χιόνισε, που είναι και λίγο πιο πιθανό όταν λένε ότι θα χιονίσει ακόμη και στα βόρεια προάστια.... Σάββατο βράδυ κατα τις 1 κάτι πήγε να κάνει (το έστρωσε 6-7 πόντους και στους δρόμους) αλλά η βροχή μετά έλιωσε τα πάντα μέχρι χθες το πρωι....
Επίτηδες το κάνουν? Είχαμε επιστρατεύσει φτυάρια, εκχιονιστικά, αλάτια. Είχαμε φορέσεις τις αλυσίδες στο αυτοκίνητο από τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου (:lol:) και τίποτα.....
Μας πέθανε η βροχή και ο αέρας.... -
Σε περίπτωση που επαληθευόταν η ΕΜΥ, η υπογραφή σου θα έβρισκε πρακτική εφαρμογή.
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Σε περίπτωση που επαληθευόταν η ΕΜΥ, η υπογραφή σου θα έβρισκε πρακτική εφαρμογή.Το έπιασες το νόημα βλέπω!!!
-
Δεν θελω να σας την πω, αλλα μαλλον δεν ξερετε να ακουτε ειδησεις...
Αμα ακουτε το αλτερ και το σταρ, καλα να παθετε...
Εγω ακουσα ΕΡΤ και ο μετεορολογος ειπε να πω για τους αερηδες και να πω για τους αερηδες. Ειπε οτι κυριο χαρακτηριστικο της κακοκαιριας θα ειναι οι αερηδες και ΟΧΙ τα χιονια... -
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Δεν θελω να σας την πω, αλλα μαλλον δεν ξερετε να ακουτε ειδησεις...
Αμα ακουτε το αλτερ και το σταρ, καλα να παθετε...
Εγω ακουσα ΕΡΤ και ο μετεορολογος ειπε να πω για τους αερηδες και να πω για τους αερηδες. Ειπε οτι κυριο χαρακτηριστικο της κακοκαιριας θα ειναι οι αερηδες και ΟΧΙ τα χιονια...Μωρέ star και alter δεν ακούμε. Μακρία από μας!!
Όμως δεν είπανε μόνο αυτοί για χιόνια!
Πέρα από τις προβλέψεις όμως, όταν βγαίνεις στο δρόμο και βλέπεις τα εκχιονιστικά και τις 'αλατιέρες' στη σειρά, ε δεν μπορεί, κάπου το πιστεύεις ότι θα το ρίξει το άτιμο!!! -
Βασικα δεν ξερω, αλλα ακουγοντας μονο σοβαρους ανθρωπους οταν λεγανε για τον χιονιά και κανοντας αξιολογηση αυτων που λεγανε, Συμπερανα οτι δεν θα χιονιζε, ΑΝΤΕ να χιονιζε και να βλεπαμε λιγο χιονι στα αμαξια στο κεντρο... (Οι μετεωρολογοι σε αυτα υπερβαλουν παντα, για να μην πουμε οτι δεν μας το ειπανε... )
-
Παίδες ήμουν φαντάρος στην ΕΜΥ... ξέρω εκ των έσω.......
Είμασταν τότε 1998, λίγο πίσω σε μοντέλα πρόγνωσης σε σχέση με τον ανταγωνισμό.... άλλα κράτηΈνα σκηνικό θα σας πω... Μ. Τετάρτη στην ΕΜΥ συνάντηση των μετεορολόγων (αυτών που βλέπετε στην τηλεόραση...) για να βγει η πρόγνωση του Πάσχα.....
Μια σειρά μου λέει....
-ψηλέ πάμε θα γίνει τζερτζελές.....
Παίδες έγινε το σωσε...... είχα στηθεί σε μια γωνιά και γέλαγα......Μετεο Α .... Στην περιοχή της Ηπείρου θα έχουμε βροχές την Κυριακή και χαμηλές θερμοκρασίες.... βγάζει χάρτες κάτι εκτυπώσεις ο τύπος...
Γελάκια και ου....... σαν το κοινοβούλιο στην Μ. Βεταννία
Μετεο Β ... Είσαι τρελος????? Θα κλείσουμε τον κόμο στα σπίτια δεν θα δουλέψει η αγορά δεν υπάρχει περίπτωση.... ΑΡΑΙΕΣ ΝΕΦΩΣΕΙΣ θα πούμε...
μισή ώρα μάχη.... κάποιοι αποχωρούσαν ως θιγμένοι υπήρχαν και κοντρίτσες δημασίων υπαλλήλων για ιεραρχικά θέματα, θεματάκια για το αν έχουν δικαίωμα να ομιλούν κάποιοι μιλάμε show κανονικό....
Αχ πολύ μου έχει λέιψει ο στρατός!!!!
-
μονο στην ελλαδα γινονται αυτα
-
Για προγνώσεις τοπικές εμπιστευθείτε το http://www.forecasts.gr/
Τσεκαρισμένο πολλές φορές στα ταξίδια και στο ακρόπολις. -
Στο Πολυδένδρι (δίπλα από το Καπανδρίτι) αυτή τη στιγμή έχουμε 10 πόντους χιόνι και συνεχίζει να χιονίζει!!!!
Ζηλέψτε!!!!**Edit:**Το ζηλέψτε πάει σε κατοίκους Αθήνας. Μην πεταχτεί κανείς από Γιάννενα πχ. και πει εδώ έχει 2 μέτρα χιόνι!!! Δεν μετράει!!!
-
Στην Καλλιθεα εχουμε 10 ποντους βροχη........
Απαιτω να χιονισει τωραααααααααα.
-
εδω πεταει κατι ψηλες αλλα μονο και μονο για την μοστρα......
-
Στο Μαρούσι χιονίζει αλλά ψόφια πράγματα...
-
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Στο Πολυδένδρι (δίπλα από το Καπανδρίτι) αυτή τη στιγμή έχουμε 10 πόντους χιόνι και συνεχίζει να χιονίζει!!!!
Ζηλέψτε!!!!**Edit:**Το ζηλέψτε πάει σε κατοίκους Αθήνας. Μην πεταχτεί κανείς από Γιάννενα πχ. και πει εδώ έχει 2 μέτρα χιόνι!!! Δεν μετράει!!!
Hμουν εκεί το μεσημέρι για την γνωστή μάσα της Κυριακής και βόλτίτσα με το Ζ4, αλλά πολύ λαός ρε αδελφάκι μου φρακάρει και το σύστημα με τα παρκαρισμένα, κρίμα δεν θέλει να περπατήσει κανείς, αν ήταν δυνατόν θα παρκαραν μέσα στην ταβέρνα..... Πολλά τζιπ!!!! Ωραές στροφούλες από Καπανδρίτι στο μπάσκετ και η επόμενη δεξια!!!!!
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Hμουν εκεί το μεσημέρι για την γνωστή μάσα της Κυριακής και βόλτίτσα με το Ζ4, αλλά πολύ λαός ρε αδελφάκι μου φρακάρει και το σύστημα με τα παρκαρισμένα, κρίμα δεν θέλει να περπατήσει κανείς, αν ήταν δυνατόν θα παρκαραν μέσα στην ταβέρνα..... Πολλά τζιπ!!!! Ωραές στροφούλες από Καπανδρίτι στο μπάσκετ και η επόμενη δεξια!!!!!Το έχεις πιάσει το νόημα βλέπω!! (Για τη μάσα μιλάω )
Πραγματικά σαββατοκύριακο γίνεται πανικός όμως...
Όσο για τον δρόμο που λες είναι αρκετά καλός, αλλά δεν ενδείκνυται για πολλά πολλά μια και έχει συνήθως κίνηση και συχνά πεζούς. Καλύτερα σε πιο απόμερους δρόμους της περιοχής. Έχει αρκετούς... -
Ο χρήστης rally maniac έγραψε:
Hμουν εκεί το μεσημέρι για την γνωστή μάσα της Κυριακής και βόλτίτσα με το Ζ4, αλλά πολύ λαός ρε αδελφάκι μου φρακάρει και το σύστημα με τα παρκαρισμένα, κρίμα δεν θέλει να περπατήσει κανείς, αν ήταν δυνατόν θα παρκαραν μέσα στην ταβέρνα..... Πολλά τζιπ!!!! Ωραές στροφούλες από Καπανδρίτι στο μπάσκετ και η επόμενη δεξια!!!!!
Το έχεις πιάσει το νόημα βλέπω!! (Για τη μάσα μιλάω )
Πραγματικά σαββατοκύριακο γίνεται πανικός όμως...
Όσο για τον δρόμο που λες είναι αρκετά καλός, αλλά δεν ενδείκνυται για πολλά πολλά μια και έχει συνήθως κίνηση και συχνά πεζούς. Καλύτερα σε πιο απόμερους δρόμους της περιοχής. Έχει αρκετούς...Οπότε ξέρουμε που θα δούμε ένα Vitara να στρίβει κλειδωμένο ανάποδα...
-
-
-
Οχι βέβαια! Ζωντανό πράγμα, σπαρταράει! Να σου κόψω δύο?
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Οχι βέβαια! Ζωντανό πράγμα, σπαρταράει! Να σου κόψω δύο?Τυλιξε μου 2-3 για το σπιτι...
Χιονίζει!!! Άσπρη μέρα για τους προσθιοκίνητους...