-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πριν απο λίγο πλάνα στην τηλεόραση με ένα new Terios στο χαντάκι και την πυροσβεστική να το τραβάει με ιμάντα.... και τηλεφωνική παρέμβαση μια οικογένειας από την περιοχή Σπερχιάδας ότι κόλλησε το τζιπ να πάει η πυροσβεστική!!!!
Προσοχή η τετρακίνηση δεν είναι πανάκεια!!!!!
Επίσης αν δυσκολεύει πολύ ο καιρός περιορίζουμε τις μετακινήσεις!!!!**Τι υποχρέωση έχει η Πυροσβεστική να ξεκολλάει τους μ@λ@κες που έπεσαν στα χαντάκια;**
[b]Να τους χρεώνει
-
Στο εξωτερικό πάντως οι αντίστοιχες υπηρεσίες χρεώνουνε. Άλλο οι φυσικές καταστροφές και άλλο να πας γυρεύοντας.
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Πριν απο λίγο πλάνα στην τηλεόραση με ένα new Terios στο χαντάκι και την πυροσβεστική να το τραβάει με ιμάντα.... και τηλεφωνική παρέμβαση μια οικογένειας από την περιοχή Σπερχιάδας ότι κόλλησε το τζιπ να πάει η πυροσβεστική!!!!
Προσοχή η τετρακίνηση δεν είναι πανάκεια!!!!!
Επίσης αν δυσκολεύει πολύ ο καιρός περιορίζουμε τις μετακινήσεις!!!!Τι υποχρέωση έχει η Πυροσβεστική να ξεκολλάει τους μ@λ@κες που έπεσαν στα χαντάκια;
Να τους χρεώνει
-
Σαββάτο βράδυ - Δευτέρα πρωί χιονοπάρτι σε Αττική, Ευβοια, Βoιωτία, Πελλοπόνησο................
Επειδή θα γίνει χαμός σε κανάλια με αποκλεισμούς, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ??? κλπ ..... αποφέυγετε μετακινήσεις .... και μαζέψτε ιστορίες....Το πρώτο show το βλέπω Μαλακάσα κατά τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου..... έχω πολύ ενδιαφέρον να δω αν τελικά κάποιοι θα διανυκτερεύσουν στην ΕΟ παρά την θέληση τους!!!
Ψιλιάζομαι πάλι τις νταλίκες
Lets see!!!!! -
εγώ νομίζω ότι θα είναι τόσο ήπιο το φαινόμενο που απλά θα περάσει δίχως συνέπειες. Να δούμε αν θα δικαιωθώ η θα διαψευσθώ
-
έλα ρε, όλοι λένε για κακό χαμό
ματαίωσα και κάτι σχέδια που είχα για ΣΚ
μη μου λες τέτοια -
οποιαδηποτε ποσοτητα χιονιου πανω απο 1 ποντο σε συνδιασμο με την Ελληνικη 'λεβεντια' ειναι ικανη να οδηγησει σε χαος..
-
Ο χρήστης spyros.s έγραψε:
εγώ νομίζω ότι θα είναι τόσο ήπιο το φαινόμενο που απλά θα περάσει δίχως συνέπειες. Να δούμε αν θα δικαιωθώ η θα διαψευσθώΣυνήθως έτσι γίνεται (δυστυχώς). Έρχονται από μακριά φορτωμένα σύννεφα, η πρόβλεψη είναι να θαφτούμε στο χιόνι αλλά αδειάζουν σε γειτονικές χώρες και μένουμε εμείς με το κρύο χωρίς το χιόνι.
Πάντως και 1 πόντος χιόνι να πέσει, θα πέσουν τόνοι αλάτι και θα προξενήσουμε (για ακόμα μια φορά) τεράστια ζημιά στο περιβάλλον.
-
ρε παιδιά θα παρακολουθήσω δελτία ειδήσεων...θα νομίζω ότι ήρθε η συντέλεια του κόσμου. Με βλέπω να πηγαίνω με το cr-v την δευτέρα για δουλειά
-
Θα πέσει καλό χιόνι σε Αθήνα. Όσοι έχετε χιονολάστιχα θα χαρείτε
Θεσ/νίκη τίποτα ιδιαίτερο αλλά δεν οδηγώ αυτό το διάστημα και δεν με απασχολεί.
Νότιες και Ανατολικές περιοχές της Ελλάδος λοιπόν θα περάσουν καλά.
-
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Θα πέσει καλό χιόνι σε Αθήνα. Όσοι έχετε χιονολάστιχα θα χαρείτεΑπ' το στόμα σου... και στου καιρού τ' αφτί
-
Β. Προάστια
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=86 -
Λέω ν' ανέβω στο Καϊμάκ αύριο αλλά με προβληματίζει το -25C (με τον αέρα)
http://www.snow-forecast.com/resorts/Mt ... n/6day/mid -
Ο χρήστης konstantinosV έγραψε:
Β. Προάστια
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=86Τα ίδια έδειχνε και το προηγούμενο Σ/Κ και τελικά χιόνι αρκετό έπεσε μόνο μια μέρα μεσοβδόμαδα που έδειχνε ξαστεριά (αναφέρομαι στην Πεντέλη).
Μετά από αυτό είμαι επιφυλακτικός στις προγνώσεις που δίνει.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Σαββάτο βράδυ - Δευτέρα πρωί χιονοπάρτι σε Αττική, Ευβοια, Βoιωτία, Πελλοπόνησο................
Επειδή θα γίνει χαμός σε κανάλια με αποκλεισμούς, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ??? κλπ ..... αποφέυγετε μετακινήσεις .... και μαζέψτε ιστορίες....Το πρώτο show το βλέπω Μαλακάσα κατά τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου..... έχω πολύ ενδιαφέρον να δω αν τελικά κάποιοι θα διανυκτερεύσουν στην ΕΟ παρά την θέληση τους!!!
Ψιλιάζομαι πάλι τις νταλίκες
Lets see!!!!!Για πιο βόρεια τι λένε οι προβλέψεις; Έχω κανονίσει να πάω αύριο (Σάββατο) αυθημερόν Θεσσαλονίκη (από το Βόλο που είμαι) αλλά το ξανασκέφτομαι μετά από τις προγνώσεις για κακοκαιρία. Τυχόν αποκλεισμός μου στην εθνική από χιόνια θα μου κοστίσει στην καλύτερη περίπτωση μια 20ήμερη φυλάκιση αφού δεν επιτρέπεται να την κάνω από την περιοχή ευθύνης του Φρουραρχείου Βόλου.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Για πιο βόρεια τι λένε οι προβλέψεις; Έχω κανονίσει να πάω αύριο (Σάββατο) αυθημερόν Θεσσαλονίκη (από το Βόλο που είμαι) αλλά το ξανασκέφτομαι μετά από τις προγνώσεις για κακοκαιρία. Τυχόν αποκλεισμός μου στην εθνική από χιόνια θα μου κοστίσει στην καλύτερη περίπτωση μια 20ήμερη φυλάκιση αφού δεν επιτρέπεται να την κάνω από την περιοχή ευθύνης του Φρουραρχείου Βόλου.Από Βόλο και κάτω θα είναι το γλέντι. Εκτίμησή μου είναι πως θα μπορέσεις να πραγματοποιήσεις κανονικά το ταξίδι σου.
-
Λένε ότι θα ο χιονιάς θα ξεκινήσει από τη Βόρεια Ελλάδα και θα κατέβει σταδιακά σε όλη τη χώρα.
Λοκατζή στη θέση σου, αν δεν είναι κάτι επείγον, δεν θα το ρίσκαρα.
-
Ανατολική βόρεια Ελλάδα και Χαλκδική ναι. Ο οδικός άξονας Βόλου-Θεσ/νίκης δεν θα έχει πρόβλημα. Δες και δω http://www.poseidon.ncmr.gr/greek/weather_forecast.html επέλεξε χιονόπτωση και animation. Τα αυτά είπε και ο Αρναούτογλου.
-
lokatzis ολοι εχουμε ιδαφορες ιστοριες απο καμπανες στο στρατο....αλλα ρε φιλε να αξιζει η καμπανα!
Πας μετα απο κανα δυο σ/κ, γνωμη μου παντα.
-
Θέλει να πάει για κάτι που γίνεται ΜΟΝΟ αυτό το Σαβ/κο
Χιονίζει!!! Άσπρη μέρα για τους προσθιοκίνητους...