-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Δεν φερνει καμια αλφα να τα στησουμε με το G, να δεις 'vs' κλαματα
Μάκη δεν θα είναι δίκαιη η σύγκριση γιατί το 'G' σου είναι (κwλο)βελτιωμένο. Εγώ περιμένω με μεγάλη αγωνία από τους 4Τ κόντρα ανάμεσα σε 147 1.6 Veloce και Golf 1.6 FSI στα Μέγαρα. Εκεί θα δούμε.
Πάντως αν θέλεις κόντρα, μόλις βάλω το τούρμπο της Autodelta που ονειρεύομαι στην 147 θα ανέβω Σέρρες να κάνουμε την κοντρίτσα μας.
δεν εχει νοημα η κοντρα αναμεσα σε 2 αυτοκινητα που εχουν σαφη διαφορα στη φιλοσοφια κατασκευης
η αλφα βγαινει απο το εργοστασιο 'ετοιμοπολεμη'
το γκολφ δεν ειναι σπορτιφ στην εκδοση αυτη, αλλο αν εχει τις προδιαγραφες να γινει.
Οποτε στο τομεα πιστα δυσκολα θα τα βγαλει περα εναντι στην αλφα. Δε λετε παλι καλα που δεν του βαζουν οι ελληνες 'αντιπροσωποι'-φωστηρες 80αρια λαστιχα??Κωσταντινε για τι τουρμπο μιλαμε? Δωσε καμια λεπτομερεια...
Μα ακριβώς αυτή η κόντρα έχει νόημα, να συγκρίνουμε δηλαδή διαφορετικές φιλοσοφίες, όπως βγαίνουν από το εργοστάσιο. Ειδάλλως, αν μπλέξεις με βελτιώσεις πάντοτε υπεισέρχεται και ο παράγοντας του είδους της βελτιώσης, της ποιότητας αυτής, κλπ.
Διαφορετικές φιλοσοφίες ως προς την προσέγγιση του ίδιου θέματος ναι, αλλά όχι για άσχετα... Αλλιώς θα υφίστατο σύγκριση μεταξύ λιμουζίνας Μερσεντές και Φεράρι, επειδή απευθύνονται σε πορτοφόλια ίσου πάχους...
Η Άλφα είναι αυτοκίνητο για να οδηγείται με ευχαρίστηση, το Γκολφ είναι... Άστο καλύτερα!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
δεν εχει νοημα η κοντρα αναμεσα σε 2 αυτοκινητα που εχουν σαφη διαφορα στη φιλοσοφια κατασκευης
η αλφα βγαινει απο το εργοστασιο 'ετοιμοπολεμη'
το γκολφ δεν ειναι σπορτιφ στην εκδοση αυτη, αλλο αν εχει τις προδιαγραφες να γινει.
Οποτε στο τομεα πιστα δυσκολα θα τα βγαλει περα εναντι στην αλφα. Δε λετε παλι καλα που δεν του βαζουν οι ελληνες 'αντιπροσωποι'-φωστηρες 80αρια λαστιχα??Κωσταντινε για τι τουρμπο μιλαμε? Δωσε καμια λεπτομερεια...
Μα ακριβώς αυτή η κόντρα έχει νόημα, να συγκρίνουμε δηλαδή διαφορετικές φιλοσοφίες, όπως βγαίνουν από το εργοστάσιο. Ειδάλλως, αν μπλέξεις με βελτιώσεις πάντοτε υπεισέρχεται και ο παράγοντας του είδους της βελτιώσης, της ποιότητας αυτής, κλπ.[/quote]
Διαφορετικές φιλοσοφίες ως προς την προσέγγιση του ίδιου θέματος ναι, αλλά όχι για άσχετα... Αλλιώς θα υφίστατο σύγκριση μεταξύ λιμουζίνας Μερσεντές και Φεράρι, επειδή απευθύνονται σε πορτοφόλια ίσου πάχους...Η Άλφα είναι αυτοκίνητο για να οδηγείται με ευχαρίστηση, το Γκολφ είναι... Άστο καλύτερα! [/quote]
οκ δεν μπορω να σε πεισω φαινεται.....Αφου ξερεις οτι το γκολφ V ειναι ...'αστο καλυτερα', δε μπορω να αντιταχθω.
Σε καποιο περιοδικο κυκλοφορει ενα τεστ νομιζω, μπορουμε να το κοιταξουμε.Και ...ναι και οι Γερμανοι θελουν καμια φορα το γερμανο τους, αλλα οπως υπενθυμιζω το γκολφ δε διαφημιζει πουθενα cuore sportivo, τουλαχιστο στα 1.4 λιτρα, ετσι δεν ειναι?
οποτε δε τους ριχνουμε στο καιαδα επειδη εβγαλαν 1.4 με 80 αρια λαστιχα. Δεν ειπαν παρτε το 1.4 και τρεχτε να του πιειτε το αιμα. Δεν συμφωνω με την επιλογη των 80αριων αλλα δε τη κρινω απο την οπτικη γωνια που το βλεπεις(-πουν)αλφα και γκολφ ειναι δυο μικρομεσαια.
αλφα= σπορτιφ, γκολφ = πιο ομοιογενες συνολο για περισσοτερους χρηστες(πολυ γενικα)αυτο δε σημαινει οτι αν στηθει αναλογα με την αλφα θα υστερει στο δρομο.
Τουλαχιστο η νεα εκδοση δε νομιζω οτι θα εχει να ζηλεψει τιποτα στο δρομο. Ολοι λενε τα καλυτερα και ανυπομονω να το οδηγησω.
Εχω δει το Α3 πως παει και εχω εντυπωσιαστει πολυ.
Περιμενω κατι αναλογο.
Οπως ειχα εντυπωσιαστει οταν ειχα οδηγησει την 156 1,8.αυτα εν ολιγης. Ελπιζω να μη μιλαω στο βροντο
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
οκ δεν μπορω να σε πεισω φαινεται.....Αφου ξερεις οτι το γκολφ V ειναι ...'αστο καλυτερα', δε μπορω να αντιταχθω.
Σε καποιο περιοδικο κυκλοφορει ενα τεστ νομιζω, μπορουμε να το κοιταξουμε.Σιγά ρε Ανδρέα, θα χυθεί το γάλα! Τι κάνανε οι VAGοι δηλαδή? Κατάφεραν μετά 5 χρόνια να φτιάξουν ένα κατά 90% Focus στην οδική συμπεριφορά? Μπράβο ρε, και εις ανώτερα!!!!
Για το τεστ λες αυτό του 'έγκυρου' ΑMS???
-
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Για τους φίλους μας τους 'Γερμανούς' (και όχι μόνο):http://www.hot-hatchbacks.com/temp/vide ... .RENAME-ME
Είναι αρκετά μεγάλο (~52ΜΒ) γι'αυτό χρησιμοποιείστε καλύτερα κάποιο download manager. Όποιος το κατεβάσει ας στείλει ένα pm για το πόσο γρήγορα (ή αργά!) πήγαινε ο server. Κατά τα γνωστά, το κατεβάζετε και μετά αλλάζετε το όνομα σβήνοντας το .rename-me.
Το κολπάκι γίνεται για να ξεφεύγουμε από εξυπνάκηδες admins που έχουν ρυθμίσει τον proxy (συνήθως αυτό το τρύπιο πράγμα της Μ$) να μην κατεβάζει videos.
Βασίλη, να σαι καλά!!!!
Τί απίστευτος ήχος είναι αυτός
Όντως, ποιός ο λόγος ύπαρξης ραδιοφώνου;
Το απόλυτο όχημα -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Βασίλη, να σαι καλά!!!!
Τί απίστευτος ήχος είναι αυτός
Όντως, ποιός ο λόγος ύπαρξης ραδιοφώνου;
Το απόλυτο όχημαΤο καλύτερο 'πραγματικό' υπεραυτοκίνητο σήμερα!
-
Διαβάστε στην autopress τις πρώτες εκτιμήσεις των ανθρώπων της VW για το νέο Golf
http://www.autopress.gr/fnews/show.asp?ID=6334 -
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Σε καποιο περιοδικο κυκλοφορει ενα τεστ νομιζω, μπορουμε να το κοιταξουμε.Σιγά ρε Ανδρέα, θα χυθεί το γάλα! Τι κάνανε οι VAGοι δηλαδή? Κατάφεραν μετά 5 χρόνια να φτιάξουν ένα κατά 90% Focus στην οδική συμπεριφορά? Μπράβο ρε, και εις ανώτερα!!!!
Για το τεστ λες αυτό του 'έγκυρου' ΑMS???
καλα εκπεμπουμε διαφορετικα...αστο..
Το οτι ειναι το πιο ολοκληρωμενο μικρομεσαιο απο τοτε που βγηκε δε σημαινει κατι ε?
AMS δε διαβαζω.
Κοιτα αν θες 4Τ και drive?
αλλα μηπως ειναι Γερμανοφιλοι? Η' μηπως με καποιο τροπο τα πιανουν οπως εχει ειπωθει?
να ξερουμε που να γελασουμε....
ετσι ειναι αν ετσι θες παντως. Κ αυτο ισχυει και για μενα και για σενα και για ολους
Νομιζω σε προγουμενο ποστ με τον Kyan ημουν και σαφης και αντικειμενικος.
Τωρα για το ποιο αυτοκινητο καλυπτει ποιον και γιατι ειναι προσωπικο του καθενος. Και επεκτεινεται ενιοτε και στη κριτικη εναντι των αλλων αυτοκινητων που δεν προτιμα. Επ΄αυτου δε γινεται κουβεντα ευκολα...
Ας κραταμε χαμηλους τονους για να συνενοουμαστε.
διαφορετικα θα καταληξω και εγω να πω 'τι αλφα , τι φερραρι το ιδιο καλα ειναι, οτι η 147 ειναι το καλυτερο αμαξιτου κοσμου' και αλλα τετοια ωραια' -
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
καλα εκπεμπουμε διαφορετικα...αστο..
Το οτι ειναι το πιο ολοκληρωμενο μικρομεσαιο απο τοτε που βγηκε δε σημαινει κατι ε?
AMS δε διαβαζω.
Κοιτα αν θες 4Τ και drive?
αλλα μηπως ειναι Γερμανοφιλοι? Η' μηπως με καποιο τροπο τα πιανουν οπως εχει ειπωθει?
να ξερουμε που να γελασουμε....
ετσι ειναι αν ετσι θες παντως. Κ αυτο ισχυει και για μενα και για σενα και για ολους
Νομιζω σε προγουμενο ποστ με τον Kyan ημουν και σαφης και αντικειμενικος.
Τωρα για το ποιο αυτοκινητο καλυπτει ποιον και γιατι ειναι προσωπικο του καθενος. Και επεκτεινεται ενιοτε και στη κριτικη εναντι των αλλων αυτοκινητων που δεν προτιμα. Επ΄αυτου δε γινεται κουβεντα ευκολα...
Ας κραταμε χαμηλους τονους για να συνενοουμαστε.
διαφορετικα θα καταληξω και εγω να πω 'τι αλφα , τι φερραρι το ιδιο καλα ειναι, οτι η 147 ειναι το καλυτερο αμαξιτου κοσμου' και αλλα τετοια ωραια'Η συζήτηση γινόταν για την οδική συμπεριφορά και τον σπορ χαρακτήρα. Μην τ'αλλάζεις τώρα ('το πιο ολοκληρωμένο', κλπ).
Και παραμένει γεγονός ότι το Focus είναι το καλύτερο 'μη-σπορ' μικρομεσαίο στον τομέα αυτό, παρά το γεγονός ότι οι VAGοι είχαν 5 χρόνια τουλάχιστον να το αντιγράψουν.
Σαφέστατα το Golf είναι το πιο ολοκληρωμένο σήμερα, αν λυθούν βέβαια και τα 'προβληματάκια' της παραγωγής (άραγε πέφτουν ακόμα τα τζάμια από τα παράθυρα μέσα στις πόρτες? ) για τα οποία έδωσε link ο φίλος πιο πάνω. Είναι λογικό να είναι το πιο ολοκληρωμένο, καθώς είναι το τελευταίο που βγήκε. Τώρα τι θα γίνει του χρόνου που θα βγει το νέο Focus, σε αφήνω να το σκεφτείς μόνος σου.
-
Σαφέστατα το Golf είναι το πιο ολοκληρωμένο σήμερα, αν λυθούν βέβαια και τα 'προβληματάκια' της παραγωγής (άραγε πέφτουν ακόμα τα τζάμια από τα παράθυρα μέσα στις πόρτες? )
[list:1zv2eme8]Εχετε κολησει με τα παραθυρα του golf.Εχετε να μας πειτε αλλα ΣΟΑΒΑΡΑ προβληματα?Καλυτερα να μου πεσει το παραθυρο στην εγγυηση και να το αντικαταστησω ΔΩΡΕΑΝ παρα να ψαχνω τα γραναζια του σαζμαν στο δρομο Δε μπορειτε να μιλατε για αξιοπιστια.Δεν σας παιρνει [/list:u:1zv2eme8]
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Σαφέστατα το Golf είναι το πιο ολοκληρωμένο σήμερα, αν λυθούν βέβαια και τα 'προβληματάκια' της παραγωγής (άραγε πέφτουν ακόμα τα τζάμια από τα παράθυρα μέσα στις πόρτες? )
[list:jyhsuoiy]Εχετε κολησει με τα παραθυρα του golf.Εχετε να μας πειτε αλλα ΣΟΑΒΑΡΑ προβληματα?Καλυτερα να μου πεσει το παραθυρο στην εγγυηση και να το αντικαταστησω ΔΩΡΕΑΝ παρα να ψαχνω τα γραναζια του σαζμαν στο δρομο Δε μπορειτε να μιλατε για αξιοπιστια.Δεν σας παιρνει [/list:u:jyhsuoiy]
Μάκη, εκ παραδρομής μάλλον παρέλειψες να διαβάσεις το link που παρέθεσε πιο πάνω ο aleng.
-
Εχετε να μας πειτε αλλα ΣΟΑΒΑΡΑ προβληματα?Ναι Μάκη: Την αστρονομική του τιμή. Να σου θυμήσω τι (θα έπρεπε να) σημαίνει VolksWagen? Οι γερμανοί έχουν ξεφύγει τελείως και ο κόσμος έχει αρχίζει να το καταλαβαίνει αυτό. Έτσι εξηγούνται κατά την ταπεινή μου γνώμη οι χαμηλές πωλήσεις του V, πολύ απλά η αγορά αποφάνθηκε ότι δεν αξίζει τα λεφτά του και όπως ξέρεις κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με την αγορά.
Και η αποτυχία του Φαέθων στο πιο κάτω άρθρο μάλλον έτσι εξηγείται.
Καλυτερα να μου πεσει το παραθυρο στην εγγυηση και να το αντικαταστησω ΔΩΡΕΑΝ παρα να ψαχνω τα γραναζια του σαζμαν στο δρομο Δε μπορειτε να μιλατε για αξιοπιστια.Δεν σας παιρνει
Όπως σου είπε ο Άλφα διάβασε το άρθρο.
Το αστείο είναι ότι στη διαφήμιση του Johnnie Walker δίπλα στο άρθρο εμφανίζεται ένα (τι άλλο) ιταλικό σπορ αυτοκίνητο.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Το αστείο είναι ότι στη διαφήμιση του Johnnie Walker δίπλα στο άρθρο εμφανίζεται ένα (τι άλλο) ιταλικό σπορ αυτοκίνητο.Αστείο θα ήταν αν στη διαφήμιση εμφανιζόταν κανά Γερμανικό ξενέρωμα...
-
[list:xb22ybp8]Εχετε κολησει με τα παραθυρα του golf.Εχετε να μας πειτε αλλα ΣΟΑΒΑΡΑ προβληματα?Καλυτερα να μου πεσει το παραθυρο στην εγγυηση και να το αντικαταστησω ΔΩΡΕΑΝ παρα να ψαχνω τα γραναζια του σαζμαν στο δρομο Δε μπορειτε να μιλατε για αξιοπιστια.Δεν σας παιρνει [/list:u:xb22ybp8]
Kαι εμένα που μου έπεσε (το παράθυρο ) εκτός εγγύησης; θα πρεπε να το χαλάσω νωρίτερα; (και μάλιστα του συνοδηγού που χρησιμοποιείται ελάχιστα)
Για την αξιοπιστία αρκούν οι έρευνες της ΓEPMANIKHΣ ADAC.
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Kι από άλλους λόγους... με κυριότερο την προκατάληψη. Όσο καλό και να είναι το Phaeton, A8 (ή S-Class ή 7άρα) θα πάρουν όσοι έχουν ευρώ.
Tο Audi Touareg δεν θα πουλούσε περισσότερα; Ή θα πουλούσε ποτέ το Toyota RX300;
Δημιουργούμε τη Lexus και πουλάμε πολυτέλεια.
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
[list:1oirea5t]Εχετε κολησει με τα παραθυρα του golf.Εχετε να μας πειτε αλλα ΣΟΑΒΑΡΑ προβληματα?Καλυτερα να μου πεσει το παραθυρο στην εγγυηση και να το αντικαταστησω ΔΩΡΕΑΝ παρα να ψαχνω τα γραναζια του σαζμαν στο δρομο Δε μπορειτε να μιλατε για αξιοπιστια.Δεν σας παιρνει [/list:u:1oirea5t]
Kαι εμένα που μου έπεσε (το παράθυρο ) εκτός εγγύησης; θα πρεπε να το χαλάσω νωρίτερα; (και μάλιστα του συνοδηγού που χρησιμοποιείται ελάχιστα)
Για την αξιοπιστία αρκούν οι έρευνες της ΓEPMANIKHΣ ADAC.
[list:1oirea5t]Μπορει να χαλασε και μετα την εγγυηση.Δινεις 100 ευρα, βαζεις ενα μεταλλικο και λυνεις το προβλημα μια και καλη.Φυσικα και ειναι ομως ελατωμα.Ρωτηστε και τους ιταλους τι τραβανε απο προβληματα, ασχετα τι δε λενε εδω η εξω Πανε στα συνεργεια να δεις εκει τι θα πει πονος [/list:u:1oirea5t][list:1oirea5t]Το παραθυρο του golf ειναι ΤΟ ελλατωμα, το αξιοπιστο nissan που ραγιζει κεφαλες με το καλημερα, ειναι στα πλαισια της αξιπιστιας.Αντε ρε παιδια!![/list:u:1oirea5t]
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
[list:3iun4gbg]Εχετε κολησει με τα παραθυρα του golf.Εχετε να μας πειτε αλλα ΣΟΑΒΑΡΑ προβληματα?Καλυτερα να μου πεσει το παραθυρο στην εγγυηση και να το αντικαταστησω ΔΩΡΕΑΝ παρα να ψαχνω τα γραναζια του σαζμαν στο δρομο Δε μπορειτε να μιλατε για αξιοπιστια.Δεν σας παιρνει [/list:u:3iun4gbg]
Μάκη, εκ παραδρομής μάλλον παρέλειψες να διαβάσεις το link που παρέθεσε πιο πάνω ο aleng.
[list:3iun4gbg]Δηλ αν για παραδειγμα επρεπε να επιλεξω ενα φορτηγο, θα επρεπε να βασιστω στη φωτο του iveco που παρεθεσες? Εσυ βγαζεις συμπερασματα απ τις φιγουρες, εγω οχι, αυτη ειναι η βασικη διαφορα μας [/list:u:3iun4gbg]
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
Το αστείο είναι ότι στη διαφήμιση του Johnnie Walker δίπλα στο άρθρο εμφανίζεται ένα (τι άλλο) ιταλικό σπορ αυτοκίνητο.
Αστείο θα ήταν αν στη διαφήμιση εμφανιζόταν κανά Γερμανικό ξενέρωμα...
[list:49dll577]Τετοια παραμυθια βλεπετε και παραμυθιαζεστε [/list:u:49dll577]
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Kι από άλλους λόγους... με κυριότερο την προκατάληψη. Όσο καλό και να είναι το Phaeton, A8 (ή S-Class ή 7άρα) θα πάρουν όσοι έχουν ευρώ.
Tο Audi Touareg δεν θα πουλούσε περισσότερα; Ή θα πουλούσε ποτέ το Toyota RX300;
Δημιουργούμε τη Lexus και πουλάμε πολυτέλεια.
[list:3gwvm4ea]Τα πραγματα ειναι απλα.Η κορυφαια αυτκινητοβιομηχανια στον κοσμο ειναι η mercedes benz.Δεν μπορει να την χτυπησει ΚΑΝΕΙΣ, οχι για το σημα (που θα βιαστουν καποιοι να απαντησουν βλακωδως) αλλα γιατι δεν διαθετει κανεις την πειρα σε αυτην την κατηγορια οχηματων [/list:u:3gwvm4ea][list:3gwvm4ea]Αν η VW εκανε ενα πολυτελες(ασχετα ποσο καλο ειναι, και ειναι καλο) για να σαρωσει την αγορα, λαθος σκεφθηκε.Αν το κατασκευασε για να πουλησει μερικα κοματια ποιο πολυ για να αποδειξει την φιλοσοφια της καλα εκανε [/list:u:3gwvm4ea]
-
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Εχετε να μας πειτε αλλα ΣΟΑΒΑΡΑ προβληματα?
Ναι Μάκη: Την αστρονομική του τιμή. Να σου θυμήσω τι (θα έπρεπε να) σημαίνει VolksWagen? Οι γερμανοί έχουν ξεφύγει τελείως και ο κόσμος έχει αρχίζει να το καταλαβαίνει αυτό. Έτσι εξηγούνται κατά την ταπεινή μου γνώμη οι χαμηλές πωλήσεις του V, πολύ απλά η αγορά αποφάνθηκε ότι δεν αξίζει τα λεφτά του και όπως ξέρεις κανείς δεν μπορεί να τα βάλει με την αγορά.
[list:1kfrshiv]Εγω ειπα ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ εσυ μου λες τιμη ΟΤΙ ΔΙΝΕΙς ΠΑΙΡΝΕΙΣ, να το ξαναπω?[/list:u:1kfrshiv][list:1kfrshiv]Αρα με τα λεγομενα σας, μεχρι την σειρα 4 το golf ηταν πρωτοπορος Αυτα ετσι ειναι.Οταν θα βγει το 7 θα λετε για το 5αρι..........'ηταν απ τα κορυφαια αυτοκινητα'.Βλεπετε τοτε οπως και τωρα δε θα ειναι στον ανταγωνισμο.Και η ιστορια επαναλμβανετε [/list:u:1kfrshiv]
-
[list:2u15e83q]Εχετε κολησει με τα παραθυρα του golf.Εχετε να μας πειτε αλλα ΣΟΑΒΑΡΑ προβληματα?Καλυτερα να μου πεσει το παραθυρο στην εγγυηση και να το αντικαταστησω ΔΩΡΕΑΝ παρα να ψαχνω τα γραναζια του σαζμαν στο δρομο Δε μπορειτε να μιλατε για αξιοπιστια.Δεν σας παιρνει [/list:u:2u15e83q]
[list:2u15e83q]Δηλ αν για παραδειγμα επρεπε να επιλεξω ενα φορτηγο, θα επρεπε να βασιστω στη φωτο του iveco που παρεθεσες? Εσυ βγαζεις συμπερασματα απ τις φιγουρες, εγω οχι, αυτη ειναι η βασικη διαφορα μας [/list:u:2u15e83q]
Αν έπρεπε να επιλέξεις ένα φορτηγό θα έπρεπε κατ' αρχήν να απαλλαγείς από την πόρωση που έχεις μιας και τα φορτηγά είναι εργαλεία δουλειάς και όχι αυτοκίνητα. Έπειτα θα έπρεπε να λάβεις υπ' όψη σου πως τα Iveco, καθώς και πολλές άλλες μάρκες πουλάνε τρελά σε όλη την Ευρώπη (βασικά εγώ δεν έχω δει ΟΥΤΕ ΕΝΑ Mercedes φορτηγό με ξένες πινακίδες τόσον καιρό που δουλεύω στο λιμάνι), επίσης να ακούσεις γνώμες ανθρώπων με πείρα στο αντικείμενο (όχι φυσικά τις δικές μου απόψεις, καθώς ΔΕΝ έχω εμπειρία) και τέλος να αποφασίσεις με βάση το συμφέρον σου. Στη συνέχεια θα μπορούσες να κοιτάξεις και λίγο τη φωτό του Ιβέκο για να ενημερωθείς πως η εν λόγω εταιρεία δεν βγάζει μόνο 'δρομιάρικα' φορτηγά....
Γερμανια-Ιταλια 1-0