-
δεν έδωσα και την καλύτερη των εξηγήσεων σε αυτό που εννοούσα...
σίγουρα το επαγγελματικό λάθος που αναφέρω δεν έχει να κάνει με ανθρώπινες ζωές, αλλά με συμπεριφορές...
καταδικάζω τον τρόπο επίλυσης προβλήματος με βία τέτοιου είδους, αλλά να σας πώ την ταπεινή μου γνώμη...και εγκληματία να τραυμάτιζαν ή σκότωναν πάλι λίγο πολύ την ίδια αντιμετώπιση θα είχαν απο την κοινή γνώμη...
υπάρχουν και περίπτωσει που αστυνομικοί έπεσαν στο καθήκον γιατι δεν ήθελαν ή δεν πρόλαβαν ή δεν μπόρεσαν να αμυνθούν [πώς θα αμύνονταν, μα φυσικά χρησιμοποιόντας όπλο]...γι' αυτές τι περιπτώσεις τι έχετε να πείτε? ας πρόσεχε και να έβγαζε όπλο on time??? -
Ο χρήστης Vasilios έγραψε:
Ρένα αν εγώ κάνω λάθος στη δουλειά μου, μπορεί να διορθωθεί (συνήθως) με μοναδικά θύματα τα νεύρα του πελάτη και τον εγωϊσμό μου. Αν κάνει λάθος ένας γιατρός ο ασθενής μπορεί να αποχαιρετίσει τα εγκόσμια. Για το λόγο αυτό οι γιατροί τρώνε τα νιάτα τους στα θρανία και στα νοσοκομεία, μέχρι να μπορούν να ασκήσουν το επάγγελμά τους με κάποια σιγουριά.
Για τους μπάτσους προφανώς ισχύει κάποια μαγική φόρμουλα που τους κάνει έμπειρους και ικανούς αυτομάτως.
Ξερετε ποσα επαγγελματα ειναι 'θανατηφορα' για τους αλλους ?Σχεδον ολα.Ο αμελης καπετανιος,ο αμελης οδηγος,ο αμελης νοσοκομος,ο αμελης οικοδομος, ο αμελης ηλεκτρολογος.Και ποσα αλλα .Δεν φταιει το επαγγελμα μα ο εξασκων τουτο χωρις τη δεουσα προσοχη και επιμελεια.
Και ο αστυνομικος οταν κανει χρηση του οπλου του εχει ενα παραπανω λογο να προσεχει. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Ξερετε ποσα επαγγελματα ειναι 'θανατηφορα' για τους αλλους ?Σχεδον ολα.Ο αμελης καπετανιος,ο αμελης οδηγος,ο αμελης νοσοκομος,ο αμελης οικοδομος, ο αμελης ηλεκτρολογος.Και ποσα αλλα .Δεν φταιει το επαγγελμα μα ο εξασκων τουτο χωρις τη δεουσα προσοχη και επιμελεια.
Και ο αστυνομικος οταν κανει χρηση του οπλου του εχει ενα παραπανω λογο να προσεχει.Η διαφορά είναι ότι ο μπάτσος έχει μαζί του ένα εργαλείο **φτιαγμένο **για να σκοτώνει, όχι κάτι που σκοτώνει κατά λάθος.
Κατά τα λοιπά συμφωνώ, εξάλλου όλοι οι Έλληνες οπλοφορούν από τα 18 τους, με το αυτοκίνητο και την ψήφο τους.
-
εδώ και πολλά χρόνια σε καταδ'ιωξη στην Εθνική οδό στο ύψος του Κάστρου νομίζω σκωτόθηκε μοτοσυκλετιστής απο πυροβολισμό των αστυνομικών που την έφαγε στην πλάτη!!!!. Το όλο σύστημα εκπαίδευσης φταίει, γιατι όταν στήνεις μπλόκο κάπου και φοβάσαι ότι κάποιος θα προσπαθήσει να την κοπανήσει φροντίζεις να έχεις τα μέσα να τον σταματήσεις χωρίς οπλοχρησία, π.χ. καρφιά κάτω στην άσφαλτο κ.λ.π.
Δυστυχώς αυτά τα πραγματα δεν εφαρμόζονται εδώ απο τους πιό πάνω και έτσι τα θύματα την πληρώνουν χωρίς δυνατότητα να διωρθωθεί το κακό και απο τις δύο πλευρές. Όμως όταν ακούω απο την τηλεόραση ότι πυροβόλησαν για εκφοβισμό και χτηπησαν κάποιον στο κεφάλι κατι δεν μου πάει καλά!!! -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Όμως όταν ακούω απο την τηλεόραση ότι πυροβόλησαν για εκφοβισμό και χτηπησαν κάποιον στο κεφάλι κατι δεν μου πάει καλά!!!Αυτά τα κεφάλια μέσα σε κινούμενα αυτοκίνητα αποδεικνύονται τελικά **τεράστιος **στόχος...
-
Και ο αστυνομικος οταν κανει χρηση του οπλου του εχει ενα παραπανω λογο να προσεχει.Η διαφορά είναι ότι ο μπάτσος έχει μαζί του ένα εργαλείο **φτιαγμένο **για να σκοτώνει, όχι κάτι που σκοτώνει κατά λάθος.
Κατά τα λοιπά συμφωνώ, εξάλλου όλοι οι Έλληνες οπλοφορούν από τα 18 τους, με το αυτοκίνητο και την ψήφο τους.
Καλό!
Εδω να αναφέρω ότι πρέπει να μπορεί ο αστυνομικός να κλιμακώνει τις ενέργειές του και να πυροβολεί μόνο εαν χρειάζεται και εαν δε μπορεί να βρει μια εναλλακτική λύση (φυσικά και όταν η ζωή του είναι σε άμεσο κίνδυνο). Γίνεται ειδική εκπαίδευση για να μπορεί ο κάθε αστυνομικός να κάνει κάτι τέτοιο, που δεν είναι τόσο εύκολο και δεν του έρχεται του καθένα φυσικά. Ισως χρειαστεί να παρακολουθήσει ειδικά μαθήματα ψυχολογίας, να περάσει από ειδικά τεστ και τέτοια. Η χρήση του όπλου, καλή και θεμιτή από αστυνομικό εναντίον εγκληματία, μόνο όμως εαν έχει αποκλείσει όλες τις άλλες διεξόδους. Και φυσικά, το να μπορεί ο αστυνομικός να συμπεριφερθεί σωστά σε μια στιγμή που απειλείται η ζωή του θα σώσει τον ίδιο και άλλους, πριν προλάβει ο εγκληματίας να τον σκοτώσει! -
Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
Εδω να αναφέρω ότι πρέπει να μπορεί ο αστυνομικός να κλιμακώνει τις ενέργειές του και να πυροβολεί μόνο εαν χρειάζεται και εαν δε μπορεί να βρει μια εναλλακτική λύση (φυσικά και όταν η ζωή του είναι σε άμεσο κίνδυνο). Γίνεται ειδική εκπαίδευση για να μπορεί ο κάθε αστυνομικός να κάνει κάτι τέτοιο, που δεν είναι τόσο εύκολο και δεν του έρχεται του καθένα φυσικά. Ισως χρειαστεί να παρακολουθήσει ειδικά μαθήματα ψυχολογίας, να περάσει από ειδικά τεστ και τέτοια. Η χρήση του όπλου, καλή και θεμιτή από αστυνομικό εναντίον εγκληματία, μόνο όμως εαν έχει αποκλείσει όλες τις άλλες διεξόδους. Και φυσικά, το να μπορεί ο αστυνομικός να συμπεριφερθεί σωστά σε μια στιγμή που απειλείται η ζωή του θα σώσει τον ίδιο και άλλους, πριν προλάβει ο εγκληματίας να τον σκοτώσει!Ειδικά τεστ;
Ξέρεις τι ειδικά τεστ μου φαίνεται ότι κάνουν; Για να περάσει κάποιος στη σχολή της Αστυνομίας, περνάει τεστ ευφυίας. Αν βγάλει IQ πάνω από 100, απορρίπτεται...
(σταματάω εδώ γιατί η Ρένα θα μου πει πάλι ότι λέω βαριές κουβέντες... )
-
πάει μακρυά η βαλίτσα...σιγά μην κάτσει ο αστυνομικός στα ελάχιστα δευτερόλεπτα που έχει να αντιδράσει να αναλύσει την κατάσταση και το το ψυχολογικό προφιλ του 'δράστη'...τον έχει ήδη φάει λάχανο, αν είναι όντως ένοχος, αλλιώς γίνεται το αντίστροφο όπως τα παραδείγματα που αναφέρατε ήδη...
άσφαιρα βρε παιδιά δεν μπορούν να έχουν, ή τα όπλα που χρησιμοποιούν στο paintball, καθαρά για εκφοβισμό και άντε να τους τρομάξουν...κάτι εναλλακτικό δεν μπορεί να μην υπάρχει... -
Εδω να αναφέρω ότι πρέπει να μπορεί ο αστυνομικός να κλιμακώνει τις ενέργειές του και να πυροβολεί μόνο εαν χρειάζεται και εαν δε μπορεί να βρει μια εναλλακτική λύση (φυσικά και όταν η ζωή του είναι σε άμεσο κίνδυνο). Γίνεται ειδική εκπαίδευση για να μπορεί ο κάθε αστυνομικός να κάνει κάτι τέτοιο, που δεν είναι τόσο εύκολο και δεν του έρχεται του καθένα φυσικά. Ισως χρειαστεί να παρακολουθήσει ειδικά μαθήματα ψυχολογίας, να περάσει από ειδικά τεστ και τέτοια. Η χρήση του όπλου, καλή και θεμιτή από αστυνομικό εναντίον εγκληματία, μόνο όμως εαν έχει αποκλείσει όλες τις άλλες διεξόδους. Και φυσικά, το να μπορεί ο αστυνομικός να συμπεριφερθεί σωστά σε μια στιγμή που απειλείται η ζωή του θα σώσει τον ίδιο και άλλους, πριν προλάβει ο εγκληματίας να τον σκοτώσει!
Ειδικά τεστ;
Ξέρεις τι ειδικά τεστ μου φαίνεται ότι κάνουν; Για να περάσει κάποιος στη σχολή της Αστυνομίας, περνάει τεστ ευφυίας. Αν βγάλει IQ πάνω από 100, απορρίπτεται...
(σταματάω εδώ γιατί η Ρένα θα μου πει πάλι ότι λέω βαριές κουβέντες... )
Εντάξει τα παραλές λίγο, αν και δικαιολογημένα.
Και εγώ έχω ένα παράδειγμα φίλου φίλου μου, που είναι αστυνομικός, αλλά λόγω ανεπαρκούς εκπαίδευσης, (αλλά και μισθού), έχει πει ότι φοβάται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό σε περίπτωση κρίσης. Έτσι θα επέλεγε να κάνει πίσω για να προστατευτεί ο ίδιος καταρχήν και επειδή δεν έχει και το κίνητρο (χρηματική αμοιβή, εφοσον ρισκάρει τη ζωή του) να το κάνει, αφήνοντας απροστάτευτο τον πολίτη που κινδυνέυει εκείνη τη στιγμή.
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
πάει μακρυά η βαλίτσα...σιγά μην κάτσει ο αστυνομικός στα ελάχιστα δευτερόλεπτα που έχει να αντιδράσει να αναλύσει την κατάσταση και το το ψυχολογικό προφιλ του 'δράστη'...τον έχει ήδη φάει λάχανο, αν είναι όντως ένοχος, αλλιώς γίνεται το αντίστροφο όπως τα παραδείγματα που αναφέρατε ήδη...
άσφαιρα βρε παιδιά δεν μπορούν να έχουν, ή τα όπλα που χρησιμοποιούν στο paintball, καθαρά για εκφοβισμό και άντε να τους τρομάξουν...κάτι εναλλακτικό δεν μπορεί να μην υπάρχει...Μα εδώ έρχεται ακριβώς η σωστή εκπαίδευση. Ο ικανός αστυνομικός, αυτός που ξέρει καλά, θα αναλύσει την κατάσταση σχεδόν υποσυνείδητα!! Άλλωστε, τί νόμιζες... ότι ο αστυνομικός δεν πρέπει να είναι οξύνους και αποφασιστικός; Απλώς πολλοί αναλώνονται μόνο στο να κάνουν ελέγχους ρουτίνας, γιατί απλά αυτό έχουν εκπαιδευτεί να κάνουν μόνο...
-
αρα καταλήγουμε για άλλη μια φορά οτι φταίει το 'σύστημα' που δεν εκπαιδεύει, δεν επιλέγει και δεν 'παράγει' σωστούς και επαγγελματίες αστυνομικούς:evil:
-
Ο χρήστης tifosaros έγραψε:
Έτσι θα επέλεγε να κάνει πίσω για να προστατευτεί ο ίδιος καταρχήν και επειδή δεν έχει και το κίνητρο (χρηματική αμοιβή, εφοσον ρισκάρει τη ζωή του) να το κάνει, αφήνοντας απροστάτευτο τον πολίτη που κινδυνέυει εκείνη τη στιγμή.Δηλαδή αν έπαιρνε ένα εκατομμύριο μισθό, θα διακινδύνευε την ζωή του για να με προστατέψει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????????????????????
Με συγχωρείτε παιδιά, αλλά αυτή τη νοοτροπία τη βρίσκω απαράδεκτη. Όταν πας να γίνεις αστυνομικός -υποτίθεται πως- εννοείται ότι είσαι έτοιμος να προσφέρεις τη ζωή σου για την ασφάλεια του πολίτη. Αν όχι, γίνε τσαγκάρης...
Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως δεν πρέπει να αμοίβονται αντίστοιχα γενναία προς τις υπηρεσίες τους (όχι βέβαια να παίρνει τα ίδια αυτός που 'σκοτώνεται' στους δρόμους με εκείνον που 'σκοτώνεται' στο... σφράγισμα).
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
αρα καταλήγουμε για άλλη μια φορά οτι φταίει το 'σύστημα' που δεν εκπαιδεύει, δεν επιλέγει και δεν 'παράγει' σωστούς και επαγγελματίες αστυνομικούς:evil:Ίσως δεν τους εκπαιδεύει σωστά, ναι. Αλλά νομίζω ότι οι περισσότεροι αστυνομικοί θα ήθελαν να κάνουν σωστά τη δουλειά τους, γιατί, διάολε, αυτό επέλεξαν στο κάτω κάτω...
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
αρα καταλήγουμε για άλλη μια φορά οτι φταίει το 'σύστημα' που δεν εκπαιδεύει, δεν επιλέγει και δεν 'παράγει' σωστούς και επαγγελματίες αστυνομικούς:evil:Ρένα, το απρόσωπο 'σύστημα' το κάνουμε εμείς...
Εσύ αν σε έστελναν σε μια δουλειά για την οποία αισθανόσουν ότι δεν είσαι εκπαιδευμένη σωστά, και μπορεί να κινδύνευε και κάποιος, θα πήγαινες? Αν το έκανες θα είχες και εσύ μερίδιο ευθύνης. Είναι σαν εκείνη την περίπτωση του φορτηγατζή που ξεκίνησε με τελειωμένα λάστιχα, μισοδεμένο φορτίο, υπέρβαρος, κλπ και έφαγε τα παιδάκια. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν ήξερε τις συνθήκες. Ε λοιπόν έπρεπε να πει στο αφεντικό του, 'αη γ@μήσου ρε μ@λ@κ@, να πας εσύ να σκοτώσεις τον κόσμο, εμένα δε μου το επιτρέπει η συνείδησή μου!'. Βάζοντας το κλειδί στην μίζα, δέχτηκε το μερίδιο της ευθύνης του...
Φαντάσου πόσο περισσότερο ισχύει αυτό για κάποιον που βγαίνει με ένα γεμάτο όπλο στο δρόμο, και ειδικά (για το Θεό!) στην Κρήτη...
-
σίγουρα όχι, θα φρόντιζα πρώτα να εκπαιδευτώ όσο το δυνατόν καλύτερα και ύστερα θα αναλάμβανα την ευθύνη...το θέμα είναι όμως οτι δεν παρέχετε καλύτερη εκπαίδευση σε αυτούς τους ανθρώπους παρα μόνο σε ειδικές περιπτώσεις...πχ Ολυμπιάδα...απο ότι ξέρω κάνουν συνέχεια εκπαιδεύσεις για αντιμετώπιση τυχόν κινδύνων, τρομοκρατικών ενεργειών κλπ.κλπ.
αρα οι ευθύνες είναι λίγο πολύ αμφίδρομες...και απο το σύστημα και απο το ίδιο άτομο που αποφασίζει να ακολουθήσει αυτή την καριέρα... -
Ο χρήστης kamil έγραψε:
σίγουρα όχι, θα φρόντιζα πρώτα να εκπαιδευτώ όσο το δυνατόν καλύτερα και ύστερα θα αναλάμβανα την ευθύνη...το θέμα είναι όμως οτι δεν παρέχετε καλύτερη εκπαίδευση σε αυτούς τους ανθρώπους παρα μόνο σε ειδικές περιπτώσεις...πχ Ολυμπιάδα...απο ότι ξέρω κάνουν συνέχεια εκπαιδεύσεις για αντιμετώπιση τυχόν κινδύνων, τρομοκρατικών ενεργειών κλπ.κλπ.
αρα οι ευθύνες είναι λίγο πολύ αμφίδρομες...και απο το σύστημα και απο το ίδιο άτομο που αποφασίζει να ακολουθήσει αυτή την καριέρα...Κοίταξε, σε έναν ιδανικό ουτοπικό κόσμο που και εγώ και εσύ θα θέλαμε να ζούμε, δεν θα υπήρχε θέση ούτε για μπάτσους ούτε για στρατιώτες.
Δυστυχώς επειδή πρέπει να ζήσουμε την πραγματικότητα του Πλανήτη Τέλλους, τα πράγματα είναι όπως είναι και πρέπει να κάνουμε το καλύτερο... Είδες τι έγινε στην Ούζα με τους δύο μπάτσους που σκότωσαν στο ξύλο εκείνο το χοντρό μαύρο... Εκεί βέβαια το κράτος είναι ήδη φασιστικό. Σ'εμάς το ετοιμάζουν τώρα...
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Άκουσα δε λίγο πριν στο ραδιόφωνο, ότι η σφαίρα από το 22άρι που τρύπησε το κεφάλι του 22χρονου (άτιμες συμπτώσεις) μυστηριωδώς 'εξαφανίστηκε' και βέβαια τρεις είναι οι πιθανοί δράστες του εγκλήματος, αλλά χωρίς σφαίρα και άρα βαλιστική μελέτη που θα ταυτοποιούσε το δολοφόνο, η ευθύνη -πολύ βολικά- διαχέεται και στους τρεις...Το 'πολύ βολικά' αναφέρεται στον έναν που πυροβόλησε το νεαρό.Οι άλλοι δύο θα περάσουν δίκη και θα πάνε άδικα σπίτια τους (ή φυλακή).Τώρα,βέβαια,θα μου πείτε πως πρέπει να πουν ποιος το έκανε,για να τη γλιτώσουν ..
-
Geronimo κανεις μεγαλο λαθος....
Αφου δεν θα μπορουν να αποδειξουν ποιος πυροβολησε (και ΔΕΝ θα μπορουν,αμα δεν εχουν την σφαιρα για να κανουν βαλλιστικη εξεταση...) τοτε λογω αμφιβολιων δεν θα παει κανεις ουτε σπιτι του ουτε φυλακη, αλλα θα γυρισουν στα ποστα τους.....Για να καταλαβω, επειδη εδω στην Αγγλια δεν βλεπω ειδησεις. Αυτο που λενε οι μπατσοι ειναι οτι πυροβολησαν για εκφοβισμο, και η σφαιρα μετα απο γκελ πηγε και καρφωθηκε στο κεφαλι του συνοδηγου ενος κινουμενου αυτοκινητου?????
Κοιτα να δεις τι γινεται ρε παιδια, αμα εισαι ατυχος.......
Ρε μας δουλευουν? Δηλαδη για ποσο μλκες μας εχουν? Και η σφαιρα μετα κρυφτηκε απο μονη της για να μην την μαλλωσουν? Α ρε 17Ν που σας χρειαζεται....Καλα σας εκαναν ρε οταν τιναζαν στον αερα κλουβες και τμηματα... -
ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΕ ΤΑΞΗ. ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΤΡΕΙΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΑΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥΣ ΟΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΗΜΙΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΣΣΙΚΟ 9αρι ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΑΝ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ?
ΓΙΑΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΕΠΕΣΕ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΤΩΝ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΑΝ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ . ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΙΤΕ ΣΟΒΑΡΟ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΓΙΑ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ, Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΗΤΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΣΗΕΑ.
ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΚΠΕΙΔΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΠΑΝΕ? Ο ΝΕΑΡΟΣ ΔΕΝ ΖΕΙ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΚΡΕΒΑΤΙ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΙΖΟΝΤΕ ΦΟΝΟΣ ΕΚ ΠΡΟ ΜΕΛΕΤΗΣ. 18 ΣΦΑΙΡΕΣ ΓΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΕΡΕΙΞΑΝ?
ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΕΝΑ ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ ΧΑΣΙΣ. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Α ρε 17Ν που σας χρειαζεται....Καλα σας εκαναν ρε οταν τιναζαν στον αερα κλουβες και τμηματα...Τι είναι αυτά που λες; Μην ξεχνάς: BIG BROTHER IS WATCHING YOU!
... ΑΧ ΕΛΛΑΔΑ Σ' ΑΓΑΠΩ ...