-
Ο χρήστης syele έγραψε:
Τι σχέση έχει τώρα αυτό που γράφεις με τον κανονισμό του forum?
Αν δεν καταλαβαίνεις κάτι, ρώτα. Δεν είναι ντροπή.Έπειτα, δεν κατάλαβα τις συμβουλές... Καλά θα κάνεις αν θες να δίνεις συμβουλές, να τις δίνεις σ' άλλους...
Τώρα, κοίτα να συμμορφώνεσαι με τους κανόνες που ο ίδιος - πολύ ευγενικό εκ μέρους σου - παράθεσες, παρά να τους ερμηνεύεις.
Φιλική συμβουλή. Ξαναδιάβασε προσεκτικά, την πρώτη παράγραφο που παράθεσες και ιδίως τα bold γράμματα που πολύ εύστοχα διαμόρφωσες.
Μπορεί όντως και να μην κατάλαβα καλά....
Τώρα λοιπόν που έχω ήδη ξεπεράσει τις ντροπές μου παρακαλώ εξήγησέ μου τι σημαίνει το παρακάτω:Βλέπω ότι η 'πλάκα' συνεχίζεται
Διαβάζω ενδιαφέρουσες απόψεις πάντως τον τελευταίο καιρό και έχω σκάσει στα γέλια. **Ναι ρε Κώστα, δίκιο είχες για το κλείδωμα. **
Βασίληηηη, επειγόντως μετάφρασε την υπογραφή σουΌσο για τις υποτιθέμενες συμβουλές μάθε πως είσαι πολύ λάθος... Είμαι μέλος του φόρουμ αυτού και απαιτώ να τηρούνται οι κανονισμοί του φόρουμ. Αν λοιπόν δεν σου αρέσουν οι συμβουλές τότε γιατί να σου αρέσουν οι απειλές?
Αν κάποια στιγμή υπερέβην τα δικαιώματά μου μέσα εδώ τότε θα έπρεπε ο αρμόδιος επόπτης να παρέμβει. Όντως παρενέβη και προειδοποίησε. Αν έβρισα ποτέ σε αυτό ή το άλλο θέμα (που έβρισα, δεν το αρνούμαι) τότε θα έπρεπε ο επόπτης να σβήσει τα γραφόμενά μου και ΜΕΤΑ να αρχίσει τις απειλές περί κλειδώματος και μάλιστα στο ίδιο θέμα και όχι σε άλλο στο οποίο ουδέποτε υπερέβην τα όρια.
Γιατί να σου δώσω συμβουλές? Έχω κάποιο λόγο? Βγάζω λεφτά από το φόρουμ αυτό ώστε να θέλω και να τηρούνται οι όροι? Μήπως νομίζεις ότι σου επέβαλλα κιόλας τίποτα? Είναι δικό μου το 'μαγαζι'?
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Έπειτα, δεν κατάλαβα τις συμβουλές... Καλά θα κάνεις αν θες να δίνεις συμβουλές, να τις δίνεις σ' άλλους...
Φιλική συμβουλή. Ξαναδιάβασε προσεκτικά, την πρώτη παράγραφο που παράθεσες και ιδίως τα bold γράμματα που πολύ εύστοχα διαμόρφωσες.
Δεν έχει νόημα... Ο AlfaRomeo δεν ήταν που είχε πει με υφάκι στον mkiii 'δεν σε γνωρίζω προσωπικά και άρα δεν δέχομαι συμβουλές από εσένα' ? Και αυτό ασχέτως της ουσίας, δηλ. του ορθού ή όχι των συμβουλών Οπότε δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις την τακτική του (αν και ο ίδιος δίνει συμβουλές).
Αστα syele, δες μόνο την υπογραφή του Vasilios. Για να μην πω για την υπογραφή του titsataki.
nass, εσύ ήσουν αυτός που έλεγε πως δεν ασχολείται με το γελοίο θρεντ Γερμανία-Ιταλία?
Σε ποιον έδωσα εγώ συμβουλές? Και πότε? Ποιό όφελος θα είχα και γιατί να το κάνω? Το ότι δε μου αρέσουν οι απειλές σημαίνει πως συμβουλεύω κιόλας? Συμβουλές εγώ προσωπικά δέχομαι από ελάχιστους και δεν δίνω σε ΚΑΝΕΝΑΝ...Όσο για τα σχόλια περί υπογραφών για εξήγησέ μου τώρα που έχω ξεπεράσει και τις ντροπές μου...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
'δεν σε γνωρίζω προσωπικά και άρα δεν δέχομαι συμβουλές από εσένα' ?Είσαι σίγουρος ότι έγραψα ακριβώς αυτό και μάλιστα στον τόνο αυτό?
-
Ο χρήστης AlfaRomeo έγραψε:
nass, εσύ ήσουν αυτός που έλεγε πως δεν ασχολείται με το γελοίο θρεντ Γερμανία-Ιταλία?Ναι φυσικά. Εκτός και αν θεωρείς 'ενασχόληση' τις δειγματοληπτικές προβολές σελίδων του θέματος, όπου διαπίστωσα πως οι ίδιοι και οι ίδιοι έλεγαν τις ίδιες και τις ίδιες μπούρδες, προσπαθώντας να αποδείξουν πως 'οι άλλοι' (= στάση 'όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας' (ΤΜ)), είναι ηλίθιοι. Ολες οι σελίδες που δοκίμασα έτσι ήταν. Ενασχόληση σημαίνει να ξοδέψεις έστω και ένα φαιό κύτταρο για να προσπαθήσεις να συμμετέχεις με λογικά επιχειρήματα σε αυτή την ακατάσχετη επίδειξη μονομανίας και δογματισμού.
Σε ποιον έδωσα εγώ συμβουλές? Και πότε? Ποιό όφελος θα είχα και γιατί να το κάνω? Το ότι δε μου αρέσουν οι απειλές σημαίνει πως συμβουλεύω κιόλας? Συμβουλές εγώ προσωπικά δέχομαι από ελάχιστους και δεν δίνω σε ΚΑΝΕΝΑΝ...
Εκανες (5 δημοσιεύσεις πριν και λίγο πριν) υποδείξεις στον syele πως να κάνει τη δουλειά τους ως επόπτης του Forum. Αν δεν δέχεσαι συμβουλές και υποδείξεις, χάνεις ΙΜΗΟ αυτοδίκαια το δικαίωμα να δίνεις συμβουλές και υποδείξεις.
Οσο για τα εσώψυχά σου, ποιός δηλ. θεωρείς πως ωφελείται από τις συμβουλές σου (διότι εμένα καθόλου δεν με απασχολεί το θέμα, για άλλον δεν ξέρω) και το πόσο βοηθάει στην προσωπική σου βελτίωση η όποια δεκτικότητα σε συμβουλές (διότι σε μία συμβουλή σημασία έχει φυσικά και το ποιός τη δίνει αλλά περισσότερη ακόμα σημασία έχει το ίδιο το περιεχόμενό της), είναι δικό σου θέμα.
Όσο για τα σχόλια περί υπογραφών για εξήγησέ μου τώρα που έχω ξεπεράσει και τις ντροπές μου...
Αν δεν καταλαβαίνεις, λυπάμαι, δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα. Ζήτα καλύτερα τη συμβουλή κάποιου
-
'δεν σε γνωρίζω προσωπικά και άρα δεν δέχομαι συμβουλές από εσένα' ?
Είσαι σίγουρος ότι έγραψα ακριβώς αυτό και μάλιστα στον τόνο αυτό?
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ KAI ΠΡΕΠΕΙ να υποστηριζεις τη γνωμη σου
αλλα σε ολες αυτες τις σελιδες αν τις ξαναδιαβασεις ηρεμος, δε βλεπεις οτι εχει χαθει το μετρο??απλα: Δεν εχει νοημα η κοντρα κ δε το λεω μονο σε εσενα.
Γενικα: Μην αφοριζεις....
Ειδικα: Ακου φιλτραρε μαθε την αντιθετη αποψη.....
Φιλικα: μην προσβαλλεις συνομιλητη, ιδιως οταν δε τον ξερεις....Αν δε σου αρέσει το θέμα μπορείς απλά να μην συμμετέχεις. Αλλά φαίνεται πως τελικά σου αρέσει, όπως φυσικά δεν σου αρέσει να υποστηρίζουν οι άλλοι τα δικά τους πιστεύω, είτε αυτά είναι υπερβολικά είτε όχι. Δεν πειράζει, εσύ μείνε στο ψεύτικα 'ανεξάρτητο' στυλάκι που διατηρείς.
Όσο για τα υπόλοιπα, να σου πω πως αυτά που λέω τα λέω ξεκάθαρα, είτε είναι γνώμες, είτε απόψεις, είτε προσβολές. Δεν με πειράζει το να με προσβάλλεις, με πειράζει να το κάνεις με 'υπόγεια' και μετά να εμφανίζεσαι πεντακάθαρος....
Όσο για τις συμβουλές, άστες, να τις κρατήσεις για τον εαυτό σου, αφού δεν δέχομαι συμβουλές από κάποιον που δεν γνωρίζω...
Οποιος έχει μάτια βλέπει. Και όποιος γνωρίζει Ελληνικά (πχ. τη σημασία λέξεων όπως το 'καθιερώνω' ) καταλαβαίνει.
Οσο για τον τόνο, μόνο εσύ τον άκουγες όταν έγραφες.
-
Ο χρήστης technik έγραψε:
Eπί του θέματος,
.ποιο θεμα ρε technic, ποιο θεμα
Το θεμα ειναι εδω να σου σπασουν τα νευρα μερικοι απο εδω μεσα, ωστε να μην ξανακουστει αντιλογος. Αυτο ειναι το θεμα. Κανε μια συντομη επαναλειψη σε μερικα τοπικ και θα το καταλαβεις.Οτι και να πεις καποιοι απο εδω ΠΡΕΠΕΙ να εχουν τον τελευταιο λογο.
Οποτε τι κουραζεσαι? -
Στην παρούσα ψηφοφορία ψήφισα 'ναι'.
Γενικά δεν με ενοχλεί, αν μια εταιρεία η οποία βγάζει αυτοκίνητα που μ΄ αρέσουν, βγάλει και κάποια αυτοκίνητα που δεν μ΄ αρέσουν ή ακόμα και που είναι αντίθετα με την εικόνα / φιλοσοφία της εταιρείας. Διότι θεωρώ πως είμαι ρεαλιστής και δεν ξεχνάω πως πριν από οτιδήποτε άλλο, μια εταιρεία πρέπει να κερδίζει χρήματα για να χρηματοδοτεί την κατασκευή των αυτοκινήτων που μ΄ αρέσουν. Αλλιώς καταλήγει στη χρεωκοπία και έχουμε χάσει όλοι.
-
Συνεχίζοντας ακάθεκτος...
Έτοιμη και η επετειακή έκδοση της 911 πουσβήνει τα 40 κεράκια παρακαλώ.
Το μοντέλο που σχεδιάστηκε από τον μεγαλύτερο γιό του Ferry Porsche to 1963 ως αντικαταστάτης της 356, έγινε το...σήμα κατατεθέν της εταιρείας.
Κινητήρας V6 3.2 με ισχύ 345 αντί για 320 ίππους.
Να πώ επιπλέον ότι στο εσωτερικό και στη βάση της κεντρικής κονσόλας, φιγουράρει σε μία πλακέτα το .
Mόνο σε ασημί μεταλλικό χρώμα (όπως και η Carrera GT), με τιμή γύρω στα 120.000 euro για τους ενδιαφερόμενους...ΥΓ: Αξίζω σαν πωλητής ;;;
-
Ναι φυσικά. Εκτός και αν θεωρείς 'ενασχόληση' τις δειγματοληπτικές προβολές σελίδων του θέματος, όπου διαπίστωσα πως οι ίδιοι και οι ίδιοι έλεγαν τις ίδιες και τις ίδιες μπούρδες, προσπαθώντας να αποδείξουν πως 'οι άλλοι' (= στάση 'όποιος δεν είναι μαζί μας είναι εναντίον μας' (ΤΜ)), είναι ηλίθιοι. Ολες οι σελίδες που δοκίμασα έτσι ήταν. Ενασχόληση σημαίνει να ξοδέψεις έστω και ένα φαιό κύτταρο για να προσπαθήσεις να συμμετέχεις με λογικά επιχειρήματα σε αυτή την ακατάσχετη επίδειξη μονομανίας και δογματισμού.
Ωραία...για μένα όμως ενασχόληση σημαίνει κάτι άλλο. Άλλωστε είχες αποκαλέσει γελοίο το θέμα και μετά από κάποιοες ημέρες σχολίασες κάτι το οποίο είχε γραφτεί μετά από τον πρώτο σου σχολιασμό περί γελοίου. Που σημαίνει πως δεν σταμάτησες να ασχολείσαι είτε διαβάζοντάς το, είτε γράφοντας σε αυτό, είτε χρησιμοποιώντας κάποιο ποστ μέσα από το γελοίο αυτό θέμα...
Εκανες (5 δημοσιεύσεις πριν και λίγο πριν) υποδείξεις στον syele πως να κάνει τη δουλειά τους ως επόπτης του Forum. Αν δεν δέχεσαι συμβουλές και υποδείξεις, χάνεις ΙΜΗΟ αυτοδίκαια το δικαίωμα να δίνεις συμβουλές και υποδείξεις.
Αυτά τα οποία είπα στον syele ήταν τα εξής:
- Δηλαδή όταν εσύ σκάς στα γέλια πρέπει τα θέματα να κλειδώνονται?
- ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ, ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ:
- Επομένως πρέπει να πεις στον Κώστα πως οι κανονισμοί του φόρουμ δεν σας επιτρέπουν το κλείδωμα κανενός εκ των δύο θεμάτων. Όχι ότι θα με πειράξει ιδιαίτερα αν τα κλειδώσετε ( ) αλλά να είμαστε και σωστοί....
Από τα τρία παραπάνω, το μόνο που μπορεί να εκληφθεί ως συμβουλή είναι το 3).
Αν το διαβάσεις καλύτερα λέω πως *ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ δεν σας επιτρέπουν..... * ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΗΝ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙΣ ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ...
Του υπενθυμίζω τί ακριβώς ορίζουν οι κανονισμοί σε ένα χώρο στον οποίο ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ και αν θες με ενδιαφέρει να τηρούνται οι κανονισμοί. ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΩ!!!Όταν π.χ. λέω σε κάποιον: 'Σου υπενθυμίζω πως οι νόμοι του κράτους δεν σου επιτρέπουν να τον σκοτώσεις...', σημαίνει ότι τον συμβουλεύω? Είναι το ίδιο αν του πω: 'Μην τον σκοτώσεις' ?
ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ....ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΥΜΒΟΥΛΗ...
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αν δεν καταλαβαίνεις, λυπάμαι, δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα. Ζήτα καλύτερα τη συμβουλή κάποιουΔεν σου αρέσουν οι συμβουλές, αλλά σου αρέσουν οι ειρωνίες και τα μισόλογα....
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Οποιος έχει μάτια βλέπει. Και όποιος γνωρίζει Ελληνικά (πχ. τη σημασία λέξεων όπως το 'καθιερώνω' ) καταλαβαίνει.Οσο για τον τόνο, μόνο εσύ τον άκουγες όταν έγραφες.
Δώσε μας κανά ζευγάρι μάτια γιατί δεν βρίσκονται εύκολα...
Το καθιερώνω σε πείραξε. Η ανακρίβεια του Μάκη όμως καθόλου....Δεν πειράζει, άλλωστε δεν ήταν η πρώτη φορά που ΔΕΝ είσαι αντικειμενικός απέναντί μου... Επί της ουσίας ακόμη να μας μιλήσεις... Ήταν σωστή τελικά η απειλή του syele για κλείδωμα, ναι ή όχι? Έχεις τόση ώρα που μας κάνεις μαθήματα ηθικής και ακόμη να πεις τη γνώμη σου, όντας και εσύ ένας από τους επόπτες του φόρουμ αυτού. -
Θα με κολάκευε περισσότερο αν οι απαντήσεις σου Alfa Romeo αναφέρονταν στο θέμα.
Mπορείς να στείλεις και pm.
Δεν έχουν όλοι τη διάθεση να διαβάζουν ''άσχετα'' ως προς το θέμα.
Ευχαριστώ. -
Αυτό που με φοβίζει με την Porsche, φίλε technik, είναι πως σαν να έχει κάπως παγιδευτεί στην εικόνα και τη φιλοσοφία (πίσω μηχανή, μπόξερ κινητήρας) της 911. Παραδέχομαι πως ανανεώνεται αρκετά επιτυχημένα, κρατώντας ταυτόχρονα την εικόνα και τη φιλοσοφία, ωστόσο αναρωτιέμαι αν θα ήταν περισσότερο επιτυχής ξεκινώντας από λευκό χαρτί.
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αυτό που με φοβίζει με την Porsche, φίλε technik, είναι πως σαν να έχει κάπως παγιδευτεί στην εικόνα και τη φιλοσοφία (πίσω μηχανή, μπόξερ κινητήρας) της 911. Παραδέχομαι πως ανανεώνεται αρκετά επιτυχημένα, κρατώντας ταυτόχρονα την εικόνα και τη φιλοσοφία, ωστόσο αναρωτιέμαι αν θα ήταν περισσότερο επιτυχής ξεκινώντας από λευκό χαρτί.Ως ένα σημείο μπορεί να έχει παγιδευτεί.
Ίσως γιατί PORSCHE = 911 περίπου.
Πιστεύω θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο με την 911, παρουσιάζοντας συγχρόνως και νέα μοντέλα. Προτιμά τα σίγουρα πατήματα απ' ότι φαίνεται.
Και ιδίως στα νέα μοντέλα. -
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=5730
Για ψηφίστε!
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Αυτό που με φοβίζει με την Porsche, φίλε technik, είναι πως σαν να έχει κάπως παγιδευτεί στην εικόνα και τη φιλοσοφία (πίσω μηχανή, μπόξερ κινητήρας) της 911. Παραδέχομαι πως ανανεώνεται αρκετά επιτυχημένα, κρατώντας ταυτόχρονα την εικόνα και τη φιλοσοφία, ωστόσο αναρωτιέμαι αν θα ήταν περισσότερο επιτυχής ξεκινώντας από λευκό χαρτί.Όντως έχει παγιδευτεί αλλά δεν είναι κακό υπεραυτοκίνητο και για το λόγο αυτό αγοράζεται ακόμα. Και αφού αγοράζεται και αγαπιέται δε βλέπω το λόγο να ανησυχείς!>Πιστεύω θα συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο με την 911, παρουσιάζοντας συγχρόνως και νέα μοντέλα. Προτιμά τα σίγουρα πατήματα απ' ότι φαίνεται.
Και ιδίως στα νέα μοντέλα.
Η 911 αποτελεί τη βάση της Porsche. Αν και πιθανόν αν άρχιζε από λευκό χαρτί να μπορούσε να βγάλει κάτι ακόμα καλύτερο σημασία έχει αν θα το αγόραζαν οι πελάτες.
Τα σίγουρα πατήματα όσο είναι σίγουρα, δεν τα αγνοείς. Απλά πρέπει να έχεις εναλλακτικές λύσεις για όταν παύσει το σίγουρο. Θεωρώ το σκαθάρι ένα σίγουρο πάτημα στην VW που είχε επαναπαυθεί και όταν έπαυσε να είναι σίγουρο χαρτί και έγινε καμένο χαρτί ευτυχώς που έβγαλε το Golf αλλιώς θα είχε χαθεί.
Η Boxster είναι κατά τη γνώμη μου η εναλλακτική προσπάθεια της Porsche. Βασικά ξεφεύγει από τον κινητήρα πίσω με όλα τα κακά που αυτό συνεπάγεται και πάει στον κινητήρα στο κέντρο με πολλά πλεονεκτήματα. Όλα δείχνουν καλά, έκδοση κουπέ ετοιμάζεται για τη Boxster. Είναι η πιο πιθανή και καλή περίπτωση αντικατάστασης της 911 και επανεκκίνησης, ξανα-ανακάλυψης αυτού που αντιπροσώπευε η 911 στην αρχή της. -
μα ρε παιδια εβγαλε διαφορετικο αμαξι: τη καρρερα GT!!!!!
απο λευκο χαρτι κερναει τσαϊ μη πω ποιους και γινει παλι πολεμος -
Και πάλι κλεμμένο είναι το σχήμα της GT....
Εκτυπώσεις-φωτοαντίγραφα, 'Η ΩΡΑΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ'....
Όσο για τα τσάγια, συμβουλευτείτε τα τελευταία άρθρα του Στρατισίνο...
-
Και πάλι κλεμμένο είναι το σχήμα της GT....Εκτυπώσεις-φωτοαντίγραφα, 'Η ΩΡΑΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ'....
ε καλα αυτο το παρελειψα συγγνωμη. Ειχαν κανει διαρηξη στο σπιτι του Εντζο. Το ειχε σχεδιασει οταν ηταν 11 χρονων και το ειχε ξεχασμενο σε ενα συρταρι [εσύ δεν είχες δηλώσει ότι σταμάτησες τις ειρωνίες?]
Επισης η εννοια 'τσαϊ' δεν ειναι μονο το 0-100
Αλλα τι λεω τωρα ε....... -
Εντάξει, είναι γνωστό ότι μερικοί ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ να μάθουν και θέλουν να μείνουν στο σκοτάδι που ήδη βρίσκονται. Δεν πειράζει...
Όσο για τα υπόλοιπα, εγώ τα αυτοκίνητα δεν τα έχω οδηγήσει. Αν κάποιος από εδώ τα έχει οδηγήσει ας μας πει τη γνώμη του. Θα τον ακούσουμε με πολύ ενδιαφέρον. Ένας από αυτούς είναι και ο Στρατισίνο. Πολύ θα ήθελα να ακούσω τη γνώμη του...
-
Ο χρήστης mkiii έγραψε:
Και πάλι κλεμμένο είναι το σχήμα της GT....
Εκτυπώσεις-φωτοαντίγραφα, 'Η ΩΡΑΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ'....
ε καλα αυτο το παρελειψα συγγνωμη. Ειχαν κανει διαρηξη στο σπιτι του Εντζο. Το ειχε σχεδιασει οταν ηταν 11 χρονων και το ειχε ξεχασμενο σε ενα συρταρι [εσύ δεν είχες δηλώσει ότι σταμάτησες τις ειρωνίες?]
Επισης η εννοια 'τσαϊ' δεν ειναι μονο το 0-100
Αλλα τι λεω τωρα ε.......Ασφαλώς και δεν είναι μόνο το 0-100...
Είναι η ''πανδαισία της κίνησης'' μέσα σε μια Carrera GT.
Mε την καλύτερη ποιότητα κύλισης στον κόσμο, ίσως...
Για την PORSCHE μιλάμε φυσικά.
PORSCHE ME 4 ΠΟΡΤΕΣ ;